1502
IZÉ
-
Úgy látom nem érted mire gondoltam... Mind1 ne vesszünk össze ilyen apróságokon. -
Kemény pályák lesznek:
-
Igen volt egy rész mikor kifutottak és megsoroztam őket, és?
Nem mindig halnak meg először. a 3 percből te azt a 10 másodpercet nézted csak meg. :)
Halli de nemgond, mind a 3-an meg vagytok hívva majd multira. :) -
kb. 1:00-tól 1:10-ig 5 lövés, 0 halott...
De nem akarok vitatkozni, nem véletlen, hogy "profi gamerek" nem contorrlereznek :D
Attól meg, hogy TPS nézet ugyan úgy pontosabb az egér, mint a controller, mintha FPS nézet lenne :D -
Lehet annyi DLC-t szedtek ki az alapjátékból, hogy a DEMO maga az alapjáték! -
-
Biztos a Demo-hoz van. :P -
Én is ezen csodálkoztam. -
"2 hónapja van kontrollerem, de nekem is megy így.
Viszont multiban szerintem attól még kikapnék simán olyanoktól akik egérrel/billentyűzettel nyomják.
Persze ha én is azzal nyomnám, akkor egyenlőek lennének az esélyek.
A kontroller nem képes az egérhez hasonló precizitással lekövetni a kéz és az ujjak dinamikus "smooth" mozgását, ez tény. Ráadásul amit a kontrolleren az ujjaddal csinálsz, azt az egéren a kézfejeddel, illetve csuklóval. Ezeken a tengelyeken a kezed sokkal kifinomultabban mozog mint az ujjaid"
Te FPSről beszélsz! Ez meg TPS, állok elébe ha majd kijön a játék!
Te jössz bill+egérrel. :)
2 óra alatt el lehet sajátítani egy kontroller irányítását.
Nem 2 hónap alatt.
#359 Amúgy nem értem miről beszélsz mert voltak halálos lövések. :)
De mutasd meg te bill+egérrel ugyanezek a körülmények közt.
Mutass egy videót.
FPS-ben igen de ilyen stílusuban, azért már ha valaki keni vágja, nem annyira.
Persze FPS-ekben természetessen nem lehetne olyan jól mint bill+egérrel, de én mot erről a játékról beszéltem, mert Muttley erre írta azt amit. :) -
[Xbox360]Sniper.Elite.V2 - Assassinate the Führer-DLC
LOL még a game sincs kint de a dlc már igen -
Ezt szerintem minden konzolos tudja, hogy az egér mindig is kifinomultabb, pontosabb lesz, mint a controller. Bár mondjuk ne a tescos egérrel hasonlítsuk össze, mert attól lehet jobb. Nem olyan rég vettem ezt az x7-es egeret, ez bizony igen pöpec játékokhoz. -
Nem fikázásból, de volt is olyan, hogy 5 lövésedből 1 sem volt halálos...
Szóval a controller sosem lesz olyan pontos mint az egér. Biztos élvezetes, vagy mittomén, de személy szerint én amikor kipróbáltam HL2-höz boxon majdnem agyvérzést kaptam... -
2 hónapja van kontrollerem, de nekem is megy így.
Viszont multiban szerintem attól még kikapnék simán olyanoktól akik egérrel/billentyűzettel nyomják.
Persze ha én is azzal nyomnám, akkor egyenlőek lennének az esélyek.
A kontroller nem képes az egérhez hasonló precizitással lekövetni a kéz és az ujjak dinamikus "smooth" mozgását, ez tény. Ráadásul amit a kontrolleren az ujjaddal csinálsz, azt az egéren a kézfejeddel, illetve csuklóval. Ezeken a tengelyeken a kezed sokkal kifinomultabban mozog mint az ujjaid. -
Persze mindenki azzal tólja ami neki megfelel.
Itt van kis videó, ami most kivételesen semmi érdekes lövést nem tartalmaz, csak éppen annyit hogy kb nekem hogy megy controllerrel. :)
Szóval mielőtt valaki fújolna, bizonyos szintű rutinnal igen komolyan lehet játszani kontrollerrel.
Persze ez csak kis érdekesség. :P Direkt futkostam és direkt nem használtam a lassítást, nehogy az legyen hogy "jaj mert megáltam egyhelyben és lassítva célzok"...:R
-
Badaboom! :P
-
Valami egyedi videó??? :)
Mert ez sima gameplay. :) -
MinimumGame #354 -
Jó az egér +bill is. Bár 1-2 hónap alatt megszoktam a controllert is, de még mindig próóóbb vagyok egérrel. -
Kinek mi...aki nincs hozzászokva a kontrollerhez annak bill+egér. -
X360 kontrollerrel a legjobb
egérrel 'pain in the ass'
nekem -
nekem megy kontrollerrel, sőtt jobban mint bill+ egér. :P -
260 méter körül volt a rekordom eddig. Volt több tökéletes szívlövésem is 200 méter körül az XBOX360 kontrollerrel (azzal nem egyszerű :D). -
mester1987 #348 :) -
háát, nem ilyen mint ez...:D -
mester1987 #346 Nem hát, az első rész hogy tetszett? -
jaja már volt...:) -
Hehe, ha az övükön meglövöd a tartalék töltényeket akkor a muksóból tűzijáték lesz :) -
Hát akkor a Ronaldoság? -
:D
nekem 256m a top
de nem a messziség a lényeg.:D -
mester1987 #341 Lassan nyithatunk egy topikot ki lő messzebre :D -
Ezért nem értem én sem:) -
Look at the cat #339 szarabb gépem van mint neked és megy high ba :D -
Én is megvenném a keyt, csak szarul megy a gépemen, sajna.
Majd boxon tolom.:) -
Gabe18 #337 Steames eladási listán 6. helyen a játék, úgyhogy azért "veszegetik".
Megjelenésnél meg majd megint összeomlik a rendszer mint a demónál... -
bajsz #336 Mesterlövész! Gondoltam megosztom veletek!:D -
Ez sem fog többet lábraállni! :)
-
Holnap próbálok 4in1 gyilkolást. Azt még lehet megoldom, de 2x3 illetve 2x3-et ne várjatok mert ilyet a demo-ban kivitelezhetetlen...:D -
Miről beszélünk több mint elegendő, csak nehéz rá programozni ami kihasználná, de itt közel sem az AI a baj, ahoz hogy kiloccsanjon a belük, nem AI kell. :) -
AI-t a proci számolja. Mondjuk olyan AI-hoz amiről én beszélek talán még a 360 elavult procija is elegendő lenne, nem tudom. -
Ilyesmi valószínűleg egyetlen játékba sem fog bekerülni a korhatár besorolás miatt.