1502
IZÉ
  • PunkZoli
    nincs benne hitler bácsi
  • TaRka0107
    Hardveraprón írtam a srácnak, akitől vettem az mw3-as kulcsot, azt mondta neki valószínűleg lesz kulcsa Sniper Elite V2-höz.
  • DarkSector
    Igen csak félek nehogy letiltsanak...:S
  • Fpocok
    Tudtommal nem lesz neki. Legalább is nem sorolta, amikor kérdeztem.
  • V43 1105
    cdkulcsok.info-n szerintem lesz olcsón ^^
  • DONGUBA
    steamet nem akarok a masik meg nem indul el sajnos
  • Pretorian
    Ezt kicsit bővebben kifejted? Letöltöd a Steam klienst ha nincs még fent, csinálsz egy accountot, belogolsz, majd a demo szekcióban leszeded a játék demóját, ha lejött elindítod.
  • Pretorian
    Nézz körül PH-n, csomó Steam-es illetve Origines játékhoz szoktak árulni zsír új kulcsokat. Mondjuk ebből nem tudom hogy lesz-e non-Steam verzió, de gift-ként szerintem fogsz eladót találni.
  • DONGUBA
    Sracok ezzel hogy lehet jatszani?
  • DarkSector
    felveszem majd összerakom egybe egy Avidemux-al.
    Majd ebből Bigasoft-al csinálok egy HD divx-et.

Arra figyelj ha elmented egybe az Avidemux-al irj neki .avi kiterjesztést is a nevéhez.
    Utána meg azért a Bigasoft, mert régebben a Xilisoft-al toltam, ami tök ugyanaz a felülettel tolja csak nekem az bitang lassú volt a Biga meg nagyon gyorsan konvertál nekem, sőtt van hogy elindítok 4-et egyszerre.
  • Tatyla
    kérdés a nagy videokészítő kollégákhoz mivel veszitek a videót nekem fraps pár percet is 4 felé bont?
  • DarkSector
    Ezt kéne tudnom hogy mennyire megbizható az a Gamerkey oldal amit Grebbe kollega mutatott, mert most egy csávó venne egy régi játékot és abból kifutná egy kulcs a steam profilomra. :)
  • TaRka0107
    Sőt már most meg lehet venni 5000ftért a Sniper Elite V2 kulcsát.
  • TaRka0107
    Igaz elég megvenni a kulcsot is, mw3-at is így vettem 4000ftért.
  • DarkSector
    Már most van 4-5 ezres cd-kulcs már bocs. :)
    boxon 2 honapra rá a 11 ezres nyitó ft már 8000 környékére lemegy majd.
  • TaRka0107
    2-3 hónapon belül max 1000 ft-al megy lentebb:) Sőt, nem is nagyon szokott, vagy igen?
  • DarkSector
    Én se újonnan tudom megvenni, majd ha akciós lesz 2-3 hónap múlva...
    Mitgondolsz én egy luxus hajón dolgozom mi? :D
  • TaRka0107
    Értem, csak ugye minek kell pc-re is, de már elmondtad #392-ben:D
    Okés, értem. Én még egyikre sem tudnám megvenni. Persze ha már dolgoznék és kapnék fizetést, akkor biztos, hogy lazán megvenném.
  • DarkSector
    Amik számomra tetszenek játékok szinte minden esetben ha van rá mód beszerzem.
    Nem tudom az okát.
    Egyrészt mint most hogy minden haverral tudjam játszani, meg talán azért mert érdekel melyik milyen és sokszor jó poén mind2 helyen kimaxolni a játékokat. Dupla szavatosság. :)

Eddig amik duplán vannak asszem:

Resident Evil 5
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Star Wars Force Unleashed (sajnos ezt el kellett adnom, nemrég boxon pénzszűkében voltam)
    Dark Sector
    Crysis
    Alan Wake (erre még picit várok de ezt 100% hogy megveszem ha eléri a 10 dollár vagy az alatti árat)
  • Pretorian
    Koopra leszek kíváncsi + remélem lehet még majd picit nehezíteni a játékot a teljesben.
  • DarkSector
    Hát én origivel tolom boxon! :D
    TÉK!
  • TaRka0107
    Majd egy csapatba legyünk.
    De minek veszed meg mindkért platformra?
  • TaRka0107
    Akkor boxon, szóval alázva leszek:DD
  • DarkSector
    Nem, mert én megveszem mind2-őre ha lesz lóvém, szóval te adod meg melyik platformon nyomjuk majd. :)
  • TaRka0107
    Abban igazat adok darksectornak, hogy azért is lőtt mellé, mert ELITE fokozaton játszott. Tehát a szél rendesen közrejátszik. De multiban biztos alázva lesz a fejed dark, ha te controllerrel mész én meg egérrel:)))
    Bár ha boxon toljuk együtt, akkor szerintem a controlleremből fél órán belül nem túl sok minden lesz XDXD
  • DarkSector
    Tutira veszem:

• Prince23
    Remélem is.
  • DarkSector
    Igen de csak most a demo ilyen a fullban a trailerekből ítélve lesznek olyan területek ahol aztán majd bújkálhatzs kedvedre.
    Nekem is feltűnt amúgy de hálisten nem ez lesz végig nyugi. :P
  • zsimborgo
    Sziasztok.
    Játszottam a demo val de nekem nem ilyennek rémlik anno az Elittel én játszottam elég sokat a single részét kétszer is átvittem.
    De ez nekem a demoból leszűrve elég cső pálya fillingje volt.
    Sehol nem tudtam elsúnyogni mindenkit ki kellet nyírni.
  • DarkSector
    ok értelek.
    multiba találkozunk. :P
  • DarkSector
    Nagyon lusta vagyok... :S
  • Shep
    Nem az a lényeg, hogy fps,tps, xts, hds, uts vagy akármi, hanem hogy célozni kell benne.
  • zzeN
    Olvass bele azt rájössz:D
  • DarkSector
    És sikerült megtudni valami érdekességet?
  • zzeN
    Steam fórumán van egy topik, ahol lehet kérdezni egy dev-et és válaszol is rá.
  • DarkSector
    Miért van z-tengely is? lehet akkor én a z-ről írtam :)
  • Pretorian
    Nem, én az x-y-z tengelyről beszélek, legyen szó bármilyen játékról. És ha végigolvasod a postomat rendesen, akkor ez ki is derül belőle.
    TPS?
    Teljesen mindegy hogy a karakter mozgása TPS-nézetben lett megvalósítva, ha a célzás a távcsövön keresztül történik FPS-módban

"2 óra alatt el lehet sajátítani egy kontroller irányítását."
    Jahh...wát? Gondolom nem láttál még olyan embert aki soha (vagy nagyon régen nem) nem játszott még kontrollerrel fps játékot, vagy éppen tps-t.
    Majd egyszer nézd meg hogy játszik az ilyen. Többet nézi a földet és az eget mint bármi mást, nem véletlenül. És nem két óra mire rendesen belejön, hanem sokkal-sokkal több.
    Igen, autós játékokhoz fasza a kontroller. Kardozós/ugrabugrálós tps-ekhez is. FPS-hez nem, illetve semmilyen olyan játékhoz, amelyben tűz illetve lőfegyvert kell használnod, és a stickkel kell céloznod az ujjaidat használva.
  • DarkSector
    Hát igen, FPS-ben, de viszont itt probálgattam TPS-ekben, és egyenlőre az a tapasztalatom hogy nem vagy ha netán van is, szinte jelentéktelen.

Valamint ez konkrétan a SEV2-nél még ennyire sem, mert ha nehéz fokon viszed alapon mozog a célkereszt ahogy a kezed mozog, illetve melléhord kicsit.
    De a helyesebb megfogalmazás, amit inkább használhatunk ahol kijön a bill+egér előnye mondjuk fps vagy rts játékok, ott sem pontosabb , hanem gyorsabb!
    szóval a kontroller is pontos, csak lasabb kicsivel, gondolom érted mire CÉLZOK? :)
    Jó kis szóvicc. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy valahol mondták hogy az ilyen játékokban ahol erőltetve érezzük a kontrollert, tps autos, vagy egyébb árkád játékokban pl Renegade Ops-nál.
    Főként azt olvastam egy cikkben, hogy a különbség az hogy a billentyűzetben régi technológia van, kivéve lehet hogy a profi billentyűzeteket (ezt nem tudom). Az elektronikája lassabb mint a kontrollerben lévő elektronika.
    Valszeg ez ms-ak jelent, nem értek hozzá, csak ezt hallottam.
    No meg mint a Renegade Ops-nál, az irányitás+lövés is szerintem kényelmesebb a kéznek, de ez már más témába vág. :)
  • Svenhassel
    Én nem a te lövéseidet akartam fikázni, hanem feltételeztem, hogy jól célzol, de a controller miatt nem tudsz olyan pontosan célozni. Érted már? Aztán lehet nincs igazam, de az már más történet...
  • DarkSector
    De arra hogy miért lőttem 5x rájuk. :)
    És ezt írtam hogy megsoroztam őket, de csak sebződtek, mert van mikor meglövöd őket de csak összeesnek, stb...

Illetve nehéz így felemel-lő stílussal, mert nincs időm ránézni hogy merre fúj a szél meg stb.

Mert gondolom azt tudtad hogy nem oda lő ahol a célkereszt közepe van. :)