1502
IZÉ
-
at16 #210 akkor vegyek még 1,5 giga ramot?
mert ugye 32bit csak eddig kezel.
-
#209 Hát az a 2 giga win7-hez elég soványka. -
ratgab #208 Videókártya és Memória mennyiség karcsúnak tűnik. Szerintem kevés. -
at16 #207 AMD Athlon X2 6000+
2 GB DDR2
Geforce GT240 512mb GDDR5
Win7
Ha felveszem a textúrát high/ultra-ra teszem megmarad a 35-40 fps de szaggat a game. és őrülten dolgozik a winyó. ha low-on van akkor nincs gáz.
kevés a gépem? -
#206 nem. -
#205 Valaki nem tudja véletlenül, hogy PC-re is kapható lesz-e dobozos verzióban? -
#204 Van olyan is ja. :) -
#203 Nem olyan rossz ez! Sok új dolgot én nem találtam.
Az előbb amin meglepődtem hogy rálőttem az egyik katonára és az övén a gránátot találtam el ami felrobbant.
xD -
#202 PC-s
-
#201 áhááá, akkor csak nem csalt a szemem :)
sokat dolgoztak vele, de mégsem -
#200 mármint a steames demóval:) -
#199 most végeztem vele.hát eszeveszett jó élmény volt! -
#198 ja
#139 -
Puhos #197 Nektek is inaktív steam-en belül download a demonál? -
#196 1.3 asszem. -
mester1987 #195 Nem rossz game, de egyszeri végigjátszás után szerintem emlék marad :) -
#194 Steam 2gb-t írt a demónak nem? Most 1,5 van. -
#193 Nembaj csak azért ha nem ismerek valamit előtte utánanéznék. -
bajsz #192 multi miatt főképp! ha nem lenne benne akkor nem kellene! -
bajsz #191 igen! -
#190 LOL megvetted látatlanban? :P -
bajsz #189 végre megnézhettem! Nem játszottam az 1 résszel ,de ez nálam nagyon perfect game! Részemről örülök,hogy megvettem!
Multi 1részben is volt? -
#188 nekem nem ir hibát, kinai de csak a telepitő...mindig jobbra az egyik gombot kell csak nyomogatni, az a next. -
#187 nekem lejöt a demo linkelt de sajna kinai nyelven van nem települ hibát ir kimásnak is volt ilyen ? -
mester1987 #186 :D -
#185 Ugyanaz az idő ugyanaz a város szerinted vajon akkor miért hasonlít? :D
Ettől még ez nem negatív dolog.
KB mint amikor nap mint nap felkelsz pesten, másnap felkelsz kinézel a szobád ablakán akkor is ugyanazt fogod látni. :)
Nem lesz soha eifel torony meg űrbázis Berlinben. -
#184 Milyen profilba mented a videókat?
Mert én ide: HD videók-> DIVX HD -
mester1987 #183 Mondasz valamit, mert a pálya felépítés is ugyanolyan...érdekes. -
#182 tudom nekem is magyar
:D -
#181 Hát, most lehet én vagyok hülye de nekem mindig is ez jött le már az elejétől fogva, aztán persze lehet tévedek és nem lesz igazam de a demo végén is ott van a V2-es hangáras pálya említése, ami ugyebár az 1-ven a 12. pálya ha jól emlékszem. Persze az is igaz, hogy nem lehet ebből a témából ezzel a játékmenettel túl sok újat kihozni. -
mester1987 #180 Hogy teljes legyen az élvezet: Van hozzá HUN -
mester1987 #179 Jaja :P -
#178 De ezt meg mégis hogy gondolják Rebellionék? -
#177 Mondom, szerintem rohadtul majdnem ugyanazok a küldetések lesznek, kicsit módosítva, feljavítva. Amolyan HD verzió :) -
#176 Na ugye, hogy ugye? Nem beszélek én mindig hülyeséget. V2 ez akárhogy is nézzük :) -
#175 Nekem ilyen minőségű KATT, sztem valamit be kell állítsál. a lényeg hogy ne hagyd gyári beállításon, mert az csak normal beállítás. tedd fel minden opciót (hang, videó) Highra. -
#174 Nekem sem.
Ezért raktam be a #139-es torrent-et. -
#173 Hogy tudnék normális minőséget összehozni ezzel a szarmékerrel?
Ugyanazt a minőséget választottam mint a Bigasoft-al nyomattam és ki
baszott pixel mocskot kaptam végeredménynek. -
#172 Nekem még mindig nem akarja letölteni a demót :S
minden más játékot le tud... csak ezt nem -
#171 Most tolom mert régen nekem kimaradt