Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este 6 után szoktam lenni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Este ha valaki csatlakozna 47 es karakterhez ne habozzon, jelezze. <#worship>#worship>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sok sikert!
Elérem a 72es szintet utána ha lépek mégegy szintet automatikusan overpowered 1 leszek és minden cucc UVHM be Overpowered 1 lesz ami esik? Vagy nem automatikus, hanem csinálnom kell valamit?
Köszi
Felkelek szombat reggel, leülök 7:30 körül a gép elé(nem tudtam aludni) mondom ránézek matchmakingre de úgysincs még parti...Kapásból találtam 3at lvl 11ra (el is jutottam lvl41ig a hétvégén).
Napközben meg ilyen 1.5 oldalnyi kreált játék volt.
szerk: De mindegy egyébként Zero -t meguntam a többi karaktert akarom majd kipróbálgatni, Gunzerker , Siren leginkább ami érdekel.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.02.19. 16:22:04
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.02.19. 16:08:10
Hétvégén valaki(k)nek nincs kedve játszogatni ?
Úgy döntöttem újra nekiesek, bár volt egy wininstall közben és a mentésem úszott a levesbe(lvl72 zero, 255 gold key) de lesz*rom, ezért lvl 10 es gunzerkerrel keresem társa(i)mat 😊 Ma este kb 18- zúzom meló után kifulladásig.
Gondoltam kipróbálom a Szirént is, de nem akarom megint nulláról kezdeni ezért próbálkoztam a Gibbedes save editorral. Sikertelenül. Megnyitok egy mentést, de hiba változtatok bármit (és természetesen le is mentem), az a játékban nem jelenik meg. Pl hiába rakom át a kasztot Gunzerkerről Siren-re, a játékban ugyanúgy Gunzerker marad. Viszont ha újra megnyitom a szerkesztővel akkor ott át van írva.
Ugyanez, ha pl a level 1-es Szirént átírom Level 11-re.
Mi lehet a probléma?
A 256-os verziót használom.
Utoljára szerkesztette: Artak, 2016.02.06. 14:59:00
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2016.02.06. 13:03:24
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nézegettem a skilleket és talán a Commano jönne be még a legjobban viszont pont azzal van az ismerősöm. Szóval valami másik alternatíva kellene. A Psycho amiatt nem tetszik, hogy elsősorban közelharcos, én meg lövöldözni akarok.
Marad a Gunzerker meg a Siren. Melyik lenne jobb egy Commando mellé?
Vagy van valami egyéb tanács? Esetleg két Commando is teljesen jól elboldogul?
Borderlands 2: Golden Key
A shift kódok beváltásáért kulcsokat kapsz amikkel majd a Sanctuaryban lévő ládát lehet nyitogatni. Fixen lila vagy E-tech fegyvereket, pajzsokat, gránát modokat, class modokat dob. Nem a legjobbak, de ha nagyon szarul állsz gearrel a szintedhez képest néha érdemes kinyitni párat hogy behozd a hátrányt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Travelos, 2016.02.01. 16:04:07
Ha 72-n játszottad végig akkor valszeg nekem is ráér a dolog. Mire a játék végére érek egy-két karakterrel addigra úgyis újra akcióban lesz a DLC.
Headhunter 1 - Bloody Harvest: TK Baha köré épülő sztori halloween témában.
Headhunter 2 - Wattle Gobbler: Mr. Torgue és mamája sztorija, afféle hálaadási ünnep témakörben.
Headhunter 3 - Mercenary Day: Marcus története karácsonyi körítésben
Headhunter 4 - Wedding Day Messacre: Moxxi love storyja, erősen valentin napi hangulatban
Headhunter 5 - Son of Crawmerax: Hammerlock bajba keveredik és meg kell menteni. Témáját tekintve nem tudom mihez kötni, egyszerű trópusi szigetcsoporton játszódik.
Szintjüket nem tudom, én 72-n játszottam őket végig.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.02.01. 13:48:25
A Headhunter DLC-k hanyas szinten játszhatóak végig? Van bennük annyi tartalom, hogy megérje megvenni őket? Kb 5 euróba kerülnek. Fele annyiba mint a komplett GOTY.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.02.01. 13:16:59
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Igy 16,1 Euró volt ami nem olcsó de ennyit már megér nekem a játék.
Várom a magyarítást szeretettel,remélem mihamarabb elkészül és tolhatom vele.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Olyan kérdésem lenne, hogy az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2-t érdemes lenne még hozzá csapnom? Mennyi idő alatt érem el azt a szintet mikorra szükségessé válhat a használata? Mert ha sok akkor inkább megvárom a következő akciót.
Az első rész nálam unalomba fulladt, de szinte minden tesztben azt írták hogy a második rész előre lépés ezügyben.
A magyarítás hiánya volt az egyik fő ok amiért bizonytalan voltam a vásárlásban. Sajnos nem annyira jó az angolom hogy maradéktalanul megértsek mindent. Anélkül meg elég sok poénból kimaradok.
A poénok miatt esetleg az Headhunter DLC-ken később érdemes elgondolkozni (akciósan), de azt hiszem ezekről megoszlanak a vélemények.
Vagy HA tudsz még várni és tényleg MINDEN kell akkor van Complete pakk (bár nem a Steamen, más digit boltban). Akcióban az is GOTY áron szokott menni.
Steam-en akciós a játék.Gondoltam megveszem , de nem tudom hogy melyiket.
A goty 9.89 euro.Ez ugye nem tartalmaz minden .Psycho Pack 3.29 + Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 1,31.
Ez igy 14,49 Euro
Vagy megveszem az alapot 7,49 plusz a season pass-t 9,89 Euro 17,38Euro
Melyik verzió éri meg?Fontos hogy a fő DLC-k plusz a szintbővitések benne legyenek.
Végigjátszod a történetet True Vault Hunter Mode-ban és eléred az 50-es szintet = megnyílik az "Ultimate Vault Hunter Mode".
"Idén biztosan kész lesz."
Amúgy nem érdemes elsietni, mert 3 napja újabb hot fixek érkeztek, így szerintem hamarosan újabb patch elé nézünk.
Utoljára szerkesztette: Travelos, 2016.01.28. 18:37:54