Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várj türelemmel. Az a 3 ember tuti örül majd neki ha még érdekelni fogja mire megjelenik
Next PC upgrade: 2022
Csináljuk meg! Segítsünk!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.06.11. 20:25:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi köze az elsejének ahhoz, hogy mikor végzek?
When it's done.
Köszönöm!
Esetleg saccra mikor jöhet ki a magyarítás? Már tűkön ülök hogy magyarul is végigvihessem 😄
Mindenki aki már évek óta várja a magyarítást! Nem dobunk fel egy kis suskát? Tényleg szervezhetnénk egy motiváló gyűjtést, mert ez már annyira fusztráló.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ugyanis, csak szöveges fájlokat és a játék saját, tömörített állományait tartalmazta.
Nem tudom mi lehetett a baj azt tudom hogy előtte semmi gond nem volt többször kijátszottam. Aztán mikor feltettem a honosítást megkergült a játék 10-15 percél többet nem futott egyhuzamban mert exe hibával kifagyott. Gondoltam vissza dobom az eredeti fájlokat hátha megjavul, és bejött. Ennek több mint 3 éve azóta lehet változott a helyzet.
Másodszor pedig hogy a fenébe tudtál 65 milliót összeszedni? Nekem még egyet se sikerült.
Pedig pár év eltelt már...
Ja, és azt már ne is említsem ugye, hogy a Borderlands 1-2 esetében is fullos (minden DLC-s) eredeti és offline verzióval is dolgozom (ill. dolgoztam), és tesztelek (ill. teszteltem).
Ja, és egyedül fordítok.
A Borderlands 1-et is, a 2-őt is egyedül. Az első rész esetében HJ barátom volt a lektorom, a 2. résznél meg egy lakóhelyemen élő haverom a másodlagos tesztelőm.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.26. 08:32:15
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Másfelől nekem az eső rész magyarítása nem vált be mert folyton kifagyott tőle a játék. És csak akkor javult meg mikor vissza másoltam az eredeti angol mappákat. Gondoltam kipróbálom ha már energiát feccöltek bele a fordítók, de besültem vele. Pedig két gépen is próbáltam mindkettőnél ugyan az volt a hiba és természetesen eredeti játékkal.
Sokat merengtem annak idején ezen a "beszédes nevek fordítása vagy angolul hagyása" témakörben, és végül a fejlesztők szándékolt poénjai miatt a fordítások mellett döntöttem. Sokszor parodizálják más játékok szereplőit, elnevezéseit, és ehhez kell egy kis "kanyar" - kikacsintás -, amit nem árt, ha valaki ért is.
Külön verzióban nem gondolkodom, mert akkor tényleg szinte minden fájlban - nevenként - át kellene variálni (ragozás miatt) az egészet.
Nagyon örülünk, hogy ennyire haladsz vele, látszik, hogy megéri várni rá, további sok sikert!
Viszont lenne kérdésem is, ha épp dolgozol vele, akkor valószínűleg könnyű lesz rá válaszolni: az enemyk, mobok, bossok stb nevei most is külön fájlokban vannak, mint anno az 1-nél voltak? Nem mintha probléma lenne a fordítással, csak szerintem a nevek jobban hangzanak angolul (elég nehéz lenne normálisan lefordítani magyarra, egyáltalán nem hétköznapi szavak), ezért már az 1-nél is visszamásoltam az eredetieket, ha pedig megoldható, itt is megcsinálnám 😄 Nekem inkább a feliratok és a questek leírásai számítanak magyarul. Szóval a lényeg, ugyan úgy tárolja, vagy nehezebb lesz visszaállítani?
Addig is sok sikert a befejezéséhez, legalább garantált a minőség ennyi idő után (az 1-ből kiindulva panasz nem lesz rá, remélem). Köszönjük mind!
Lőttem gyorsan pár képet a 2. karakteremmel. Dátum a képek alján. Remélem, hihetőek.
S még mielőtt jönne... lőttem már képeket ide és máshová is.
Nem, nem szokásom a szpemmelés, és a magyarítások futtatása, és a fényezés. Aki ismer, az tudja, hogy nem szoktam levegőbe beszélni. Legfeljebb a körülmények miatt nem tudom időben tartani a szavam.
Van rá bármilyen halvány esély hogy kiadásra kerül a magyarítás ezen idő alatt?
Ha viszonylag nehezen legyűrhető karaktert akarsz, akkor vagy a Gunzerkert vagy a Psychot ajánlom a dühöngő üzemmód elég brutális 😄 Persze hozzá kell tennem hogy a játék elején skill pontok nélkül mindegyik karakter egyforma. Aztán kezdenek el külön irányba fejlődni.
Más kérdés, hogy bármelyik karakter képes elhullani egy csatában.