Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajjaj, amikor utoljára ezt mondta valaki, akkor a "termékre" több mint 10 évet kellett várni <#bdead>#bdead>
Amikor határidőt írtam, mindig közbeszólt az Élet.
Szöveg kész, végigjátszások készek. Most a 2015.10.29-es patch által érintet 4xx fájl és az előtte készült eredeti angol/német fájlok közti különbségeket viszem át a magyarba.
Van különbség kezelő programom, de még így is macera. Napközben zéró, este meg kevés erre fordítható időm van.
Viszont, senki se jelentkezzen semmiért
Lehet utálni érte, de ez van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: TANK74, 2016.01.26. 09:49:45
Utoljára szerkesztette: TANK74, 2016.01.26. 07:07:25
A következő lélek aki követelőző, számon kérő, türelmetlen, bunkó stb. hozzászólást ír a témában ide vagy a magyarítások topikba, kettesével kapja a büntetőpontokat.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.22. 19:22:09
[merlinw.org]
Másikra: az könnyen lehet hogy Krieg szövegei, és úgy jó ahogy vannak, ugyanis elég kattant karakter, tud halandzsázni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Most megnéztem direkt egy olyan fájlt, aminek változott a mérete (konkrétan duplája lett), de teljesen megegyezik a két szöveg. Szóval így még érdekesebb. Találtam olyat is amiben bőven változtattak 1700 karaktert (a legnagyobb szövegfájl, Ake_VOCT_Contextual.int), na ott bőven belenyúltak, helyesírási hibák, központozás, értelmetlen mondatok, stb.
Mi az amúgy, ami a németben van, az angolban pedig nincs?
Utoljára szerkesztette: PeTakii, 2015.11.05. 11:48:31
*** = Játékmagyarítások fóruma topik 46666-os üzenet
//Még egyszer: ezeket módosította az új javítás... Tehát, ezeket mindenképp újra át kell nézni, össze kell hasonlítani a már magyar verziókkal és a korábbi angol biztonsági másolatával.
Továbbá, a német lokalizációval is, mert abból lett kipótolva az angol.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.03. 14:39:18
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Major Updates Coming to Borderlands 2, The Pre-Sequel, and Handsome Collection
10.28.15 - Jeff Skal
Major updates are coming to Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, and Borderlands: The Handsome Collection on Thursday, October 29! These updates will contain bug fixes, performance improvements, and more."
http://www.gearboxsoftware.com/community/articles/1432/major-updates-coming-to-borderlands-2-the-pre-sequel-and-handsome-collection
Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.10.29. 18:17:40
Az elején nem volt egyértelmű, hogy járművel is lehet menni, úgyhogy néhány küldetést anélkül csináltam meg 😄. Viszont Mordecai sólyma nagyon király volt.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Amúgy igen, a main játékban is van egy raid boss, a DLC-kben pedig van 1-1, talán van olyan is amiben kettő, de kifejezetten nehezek(jó build kell hozzá, legendary fegyverekkel, cuccokkal). 4 ember is meg tud velük szenvedni rendesen, mert ha meghal mindenki, újra max hpn lesz.
Illetve még annyi, hogy ne keverd a Vault Hunter Pack-et az Ultimate Vault Hunter móddal. A játék három részből áll: 1. Vault Hunter mode 2. True Vault Hunter mode 3. Ultimate Vault Hunter mode, ami annyit takar, hogy háromszor játszhatod végig, a játék vége felé egyre kevesebb a sebzésed, regenerálódik pl. az enemy élete, több értelmet nyer a slag, illetve még több ilyen nehezítés/könnyítés, kinek mi.
A vault hunter pack 1 adja az Ultimate Vault Hunter módot, a Pack 2 pedig az Overpowered szinteket, amit párszor már leírtam, hogy mit takar.
én még várom türelemmel még mindig a fordítást,direkt azért nem kezdtem még bele nehéz megállni de türelmes vagyok.
Az első része úgy magával ragadott a játéknak,először tökre ellenszenves volt nem tudom megmondani miért,de amint kipróbáltam másfél,két hétig napi 5-6 órán keresztül nyomtam amíg végig nem nyomtam,úgy beszippantott az egész játék,csak remélni tudom hogy legalább ugyanolyan hatással lesz rám ez is,vagyis legalábbis amint hallottam még jobb is sokkal,úgyhogy már várom! <#vigyor2>#vigyor2> <#worship>#worship>
a magyarosítás fórumban i2k október 10-én közzétett, szerintem korrekt és egyértelmű, de mindenképp hiánypótló közleménye is olvasható.
https://sg.hu/forum/tema/950654595
Az Upgrade Pack 2-vel 72-es szintig mehetsz el.
De ahhoz hogy 50-es szint felé juss, szerintem már mindenképp Ultimate Voult Hunter módban kell játszanod.
Headhunter Packokat nem ismerem.
Ezeket a Headhunter Packokat érdemes megvenni? Esik bennük valami fontos tárgy?
Akkor ha jól sejtem miután elértem az 50-et érdemes megvenni a Vaul Hunter Upgerade Pack 2-őt.
Egyébként ebben a játékban vannak Raidek?
A DLC-k közül pedig szinte mindegyik nagyon jó, a Tiny Tinás kifejezetten (gyakorlatilag rá se ismerni a játékra, annyira átalakul a sztori és a kinézet is)
A legendary fegyverekre pedig visszatérve még egy kicsit, érdemes megnézni őket a neten, mert úgy 95%-ban az end-game weaponok legendaryk, megvan, hogy melyik classhoz melyik jó, illetve melyik játékstílushoz mi kell.
Nekem GOTY verzió van meg, azt sem tudom, hogy ebben pontosan mi is van benne.
Illetve van-e esetleg olyan DLC, amiben minden megvan?
Mi általában mindig úgy játszottuk, hogy vittük a sztorit, mellé a nagyobb xpt adó mellékküldiket, majd utána második végigjátszásban már fő+melléket is megcsináltuk, aztán harmadikban szintén mindent, mert így lehet a legjobb lootot és legtöbb xpt megszerezni.
A DLCkről pedig annyit, hogy általában az első végigjátszás után van értelme megcsinálni őket (Tiny Tina-t főleg), mert jó pár utalás van a sztorira, olyan dolgokra is, ami csak a legvégén derül ki. Általában az összes DLC-ben van valamit, amit jobb, ha a fősztoriból tudsz meg 😄
A Bee ezzel ellentétbe nem von le semmit a pajzsenergiából, tehát míg maxon van a pajzs addig minden lövésedhez extra sebzést ad. Ez az extra sebzés hatalmas plusz: pl: UVHM moban (lvl 61-es szinten) :én smg-et használok, amik kb 15.000-t sebeznek, ehhez hozzájön az ebben a módban szerzett bee, ami +120.000 sebzést ad minden lövéshez...add össze 😊
Hátránya, hogy viszonylag kicsi a kapacitása és ahogy fentebb írtam maxon kell tartani
Utoljára szerkesztette: RRJ, 2015.10.04. 17:59:17
Érdemes beszerezni Headhunter 3: Mercenary Day DLC-t, baromi jó a loot: a boss Tinder Snowflake is jól dob de a lényeg a legyőzése után jön egy vonat amin van 2 láda 😊 hatalmas loot (megmerném kockáztatni, hogy van olyan jó mint a golden key-el nyitott láda)
-UVHM módban nem egyszerű egyedül legyőzni de Bee pajzzsal és egy kis taktikázással legyőzhető.
Utoljára szerkesztette: RRJ, 2015.10.03. 20:14:41
Annyi hogy a TVH módban a tapasztalatok szerint a DLC szintezés elég érdekesen van megcsinálva, pl ha 36-osként elkezded a scarlett DLC-t, az első küldetés hozzád igazodva 36.
Ha ezután visszatérsz, fejlődsz a főjátékban, 40-ig mondjuk, akkor ha megint visszamész a scarlett DLC-be, ott lesz a megkezdett 36-os küldetés. Viszont ha azt megcsinálod, már a következő 40-esre igazodik ott is.
UVHM-ban (harmadik végigjátszás) már minden hozzád igazodik, ott nincs olyan h túl nagy eltérés lenne a küldetés szintje és a játékos szintje között. De jó nehéz, slag nélkül nem nagyon tudsz eredményt elérni.
Ami a lootolást illeti, nekem két nagy "kincsesbánya" volt a játékban, a scarlett dlc treasure room cuccait akkor tudod farmolni, ha
1.08-as (20130829) verzió alatti a játék, de csak TVH-től kezdve érdemes (hiszen normal módban a begyűjtött arany cuccok max 30-as szintűek lehetnek ami elég lightos lehet a későbbiekre nézve). Szóval én normál módban DLC-t nem "pazarolnék el"
Ha game of the year edition van feltéve, akkor ez treasure room lehetőség már patchel "javított", csak macerásabb módon lehet megoldani 😞
Ha UVH módban kezdesz neki dlc-knek, azok már elég nehezek szerintem, ott meg előtte a sztoriban a wildlife preservation loot midget-ket érdemes farmolni.
Meg nyilván egy jó class mod meg legalább egy spéci fegyver nem árt, bárhol is vagy.
+ a Bee pajzs, amit sajnos szinttől függetlenül csak a sztori vége felé tudsz megszerezni (esetleg a tiny tina dlc-ben), de ha ott vagy, mindenképp szerezd meg.
De biztos van, aki ezeket jobban tudja, good luck