7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Sir Cryalot #7149 Pcre nincs gun controller és ha lenne se egy kibicsaklott borderlands széria legyen már a húzócím.
"Ha csak annyira lesz bővítve a játékmechanika mint a 2 volt az 1 hez képest már lesz egy csodás játékunk"
LOL -
ManoNegra #7148 Ha ott jelenik meg, akkor ott veszem meg. Engem az jobban zavar, hogy a VR része Sony PS exkluzív. Legalábbis eddig.
Az meg, hogy nem bírtak lejátszani egy 4K videót, inkább a PAX sara mint a Gearboxé. -
#7147 Haha tényleg úgy fest az lesz.
És ha nem kamu, akkor lehet hogy nem is jön steamre XD
BTW Április elsejei viccnek tuti nem vállalnák be, mikor úgy lebőgtek az élő műsorban is.
EPIC FOSKLUZÍV -
#7146 Én azt mondom maradjon csak grafikailag ugyanolyan...fényekről, megvilágításokról kaptunk már techdemót, az pont elég lesz, inkább grafikai fejlesztés helyett legyen szép nagy open world környezet ezerféle farmolási / insta / raid lehetőséggel, közösségi opciókkal és az se baj ha dedikált szerverek lesznek nem "egymásra" csatlakozunk. Szóval legyen benne játékidő és "endgémkontent". Annak jobban örülnék, de sokmindent még mindig nem tudni. Ha csak annyira lesz bővítve a játékmechanika mint a 2 volt az 1 hez képest már lesz egy csodás játékunk. Ja a zenét remélem ugyanaz(ok) fog(ják) hozzá kreálni.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2019.03.29. 11:29:18 -
#7145 Ez igaz, de grafikailag tényleg eléggé hasonlónak tűnik. Értem, hogy art style meg minden, de azért eléggé hasonló a 2-höz. Majd meglátjuk persze mozgásban, meg amennyi szar looter shooter manapság kijön, egy jó, mint amilyen a borderlandsek voltak, az nagyon is hiányzik. Még ha csak ugyanaz is, ami korábban volt, csak újabb. -
Caleb019 #7144 Ezt egy Trailer alapján elég bátor kijelenteni. Nem láttunk még semmit a tényleges játékból :D -
#7143 5 év fejlesztés után én többet vártam, nem igazán látni semmi változást, fejlödést az elöző részekhez képest minden tök ugyanolyannak tünnik, leszámitva az új föhösöket. -
#7142 -
#7141 mobile only don't you guys have phones? -
#7140 Ez EPIC exclusive lesz XD Figyeljétek meg. -
ManoNegra #7139 Jó lesz ez!
Jöhetne Oculusra is. -
#7138 -
#7137 Nem tudom volt e már
-
#7136 Nagyon nevetnék XD -
Diopapa #7135 Mobil játék lesz, hiszen mindenkinek van mobilja.. :D :D -
#7134 hat.. hallottam valami pletykat hogy lehet hogy egy kartya jatek.. en mar gondoltam arra, hogy netan egy battle royale.. de legyen a 3. resz, azt kivanom. de legyen akkor olyan mint a 2, ne mint a ps. :\
-
#7133 Elméletileg ma este 7 kor jelentik be a 3. részt. ha a spekulálások igazak:
URL
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2019.03.28. 08:27:37 -
#7132 Spoilerbe raktam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon rosszul látod. Én olvastam sokat a témában, részt vettem a steam piackutatásában és követtem annak eredményét Viveosként, stb... Én nem az érzelmeimről, meg akaratomról nyilatkoztam :) Egyedül a PS VR megy, de az is csak kezdeti fellángolás kb, mert le vannak maradva, mint a borravaló és ott az nemrég lett újdonság...
https://pcworld.hu/pcwlite/a-vr-headset-mar-nem-meno-253015.html
https://www.hwsw.hu/hirek/59337/vr-headset-piac-oculus-htc-2018q2.html
-
ManoNegra #7131 Úgy látom, pont azt csinálod, amivel engem vádolsz, csak ellenkező előjellel. A saját kis csalódottságodat vetíted ki a világra. :-) -
#7130 Az eladások a béka segge alatt vannak, ezeket nem én találtam ki, hanem a piac gyakorlatilag elengedte a cuccot. Az, hogy ki mit fejleszt egyáltalán nem releváns már. Az Oculus és a Vive is óriási bukta, pont Tesla mintára, de ebbe tényleg nem érdemes belemenni. Kell hozzá nagy tér, kell hozzá atomgép, kell hozzá egy drága eszkösz ami maga a VR. Szóval fejlődés meg minden, de pont azt a réteget nem hozza lázba, akit kéne, mert egyszerűen túl sok a feltétel és ha még meg is van, akkor is nyűg az egész. Én pl szimulátorban is nyűgnek éreztem egy endurance futamon, mondjuk egy 6 órás VLN-en, vagy egy 24h of Spa-n. Persze embere válogatja, de a szimesek sem használják nagyon már, de ez tényleg off, sry. Befejeztem :) -
#7129 Magyarítás hogy áll? -
ManoNegra #7128 Nyilván azért fejlesztik az újabb HMD-ket és a BL2-őt is azért adják ki VR-ban, mert a világ leszarja.
Szvsz nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a HMD mellé még egy erős gép is kell, és azzal is csak kompromisszumokkal lehet használni. De a fejlődés nem fog megállni, az igazi áttörés még nem történt meg, lehet hogy csak egy szűkebb szegmens fogja használni, de kár temetni. -
#7127 Nem én untam meg, hanem a világ szarja le :) Voltak erről cikkek, piackutatások, statisztikák. Pont, hogy fordítva. Attól, hogy neked bejön, még zsákutca :( -
ManoNegra #7126 Azért ajánlottam az Oculust, mert nekem az van, így arról tudok véleményt írni. Ahogy a teszteket olvastam, mindegyiknek van előnye, hátránya, de nagyjából egykutya. Az Oculus, talán könyebb és a fülese is fasza.
Az, hogy neked nem jön be, még nem jelenti azt, hogy a technológia van zsákutcában. Én szimulátorozáshoz vettem, és a kezdeti eufória lecsengése után is naponta használom. Egyáltalán nem bántam meg, biztos vagyok benne, hogy nekem mindig lesz valamilyen VR HMD-m és egy Borderlands VR instant vétel lenne számomra. -
#7125 Szerintem a Vive sokkal jobb, mégis azt mondom, hogy az egész VR zsákutca. Olyan rohadt macerás, kényelmetlen, problémás úgy játszani és nagyjából 2 hétig szórakoztató. A legjobb játék VR-ra a Super Hot VR volt. 1 hónap után eladtam a Vive-omat... -
ManoNegra #7124 Remélem, hogy ezzel igazából csak felmérik a lehetőségeket, és a BL3 már alapból VR támogatással fog megjelenni.
Amúgy ez a "fos" óriási élmény lehet, nem tudom próbáltál-e bármilyen VR eszközt, de ha teheted egy Oculussal próbáld ki a Robo Recallt. Bár az csak egy techdemo, de jól illusztrálja, milyen lehetőségek vannak ebben.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.10.12. 10:52:41 -
#7123 hát ezt nem tudom, de remélem max 3 embert vontak el ezzel a fossal... :D -
ManoNegra #7122 Nem hiszem, hogy ehhez különösebben nagy erőforrást kellett volna pazarolni, elméletileg egy külső progival házibakács módszerrel is meg lehet oldani, de jobb lehet így.
Valszeg a harmadik részt vezetik fel ezzel. -
#7121 jézusom, most komolyan erre pocsékolták az erőforrásukat?
inkább a 3-at jelentenék már be megjelenési dátummal... -
ManoNegra #7120 Borderlands 2 VR bejelentés
Na ezt kipróbálnám, remélem kiadják PC-re is! -
Alexzel #7119 Ennek alapján "Developer Console Commands" a "Camera 3rd" utasítás elég lehet, nem kell "Cheat Engine", de a le van írva hogy kell használni, ill mit kell hozzá letölteni.
Ez a "Cheat Engine"-s mod, de a fenti alapján valószinűleg felesleges: Borderlands 2 Third Person Mod
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2018.09.25. 03:57:26 -
Csucskos #7118 Húha. Én nem vagyok nagyon otthon a moddolásban, de érdekelne, hogy hol találtad meg a nyelvi fájlokat, és hogyan gondoltad azok megváltoztatását. Megjött a kedvem a szöszmötöléshez, és érdekelnének az ilyen belsős információk, hátha másik játéknál is hasznát venném. -
#7117 Sziasztok, nagyon szeretnem kulso nezetbol jatszani ezt, es lattam vhogy lehet a chat enginnel. A gaz az, hogy tok hulye vagyok ezekhez. Megkernem egy segitokesz forum/jatekostarsat hogy irjon egy tutort, s talan akkor sikerul. A pc it-s angol szamomra kinai. Az fps tol kb 2ora alattkikeszul a szemem. Koszonom elore is.
-
Alexzel #7116 Normál módon esetén (leírás szerint) az ajánlott szintek a következők:
1. Captain Scarlett and Her Pirate's Booty (Oasis): 15-30
2. Mr. Torgue's Campaign of Carnage (Badass Crater of Badassitude): 15-30
3. Sir Hammerlock's Big Game Hunt (Hunter's Grotto): 30-35
4. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (Unassuming Dock): 30-35
Mindhez ez van írva: "The level of the initial area is set when <kezdő hely neve> is first visited, but in Normal Mode is at least <xx> and at most <yy>"
A DLC sztorija miatt érdemes befejezni a fősztorit mielőtt Hunter's Grotto-ba ill. Unassuming Dock-ba mész, de a másik kettőnél nem kell megvárni.
Az öt mini-DLC-hez (Headhunter packs) elméletileg 15-35 szint ajánlott.
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2018.02.04. 21:47:12 -
#7115 Újra előkaptam a játékot, mivel már úgyse lesz magyarítás nem várok tovább :)
Van valami értelmes sorrend ahogy érdemes végigcsinálni a DLC-ket az alap játék után? (összes dlc megvan) -
raggazin #7114 Boldog új évet így utólag is mindenkinek! :)
Látom a dolgok változatlanok! -
#7113 Ez senkinek nem újdonság már több éve... -
#7112 Szerintem Imyke felhagyott a fordítással. Több mint 3 éve nem rakott fel semmit sem az oldalára. Annyi életjelet találtam róla, hogy több mint 2 hónapja rakott fel cuccot a youtube csatornájára. -
bioware2 #7111 Szerintem csak a fontosabb dolgokat fordítsd le.Borderlands Pre seuquelbe a tárgy leírásokat(sok van belőle) meg azok a mondatok amiket sima npck ismételgetnek nincs lefordítva.Szerintem nem baj ha beta fordítás annak is sokan őrülnének. -
#7110 Ha te tudod ,hogy végigcsinálod egymagad akkor maxi respect és hajrá.
Ez a megoldás jó volna ,de mivel eddig sem készül a játékhoz semmi úgy gondolom ez 100%-ig halott ügy
"kerüljön bármennyi időbe is?" Ezen már évek óta túlvagyunk :)
Egymagad vagy szerintem aki még akarja ezt a dolgot (szigorúan szerintem)