Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelem Borderlands GOTY + Borderlands 2 12€ steam-en! Ajándék annyiért!
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Van egy félkész magyarításom Presequelhez. Igazából azért félkész, mert csak azt fordítottam le amit fontosnak éreztem. Ezt a magyarítást konkrétan egy barátomnak készítettem, aki nagyon szereti a Borderlands sorozatot, de sajnos nem nagyon beszél/ért angolul. Gondoltam kár lenne "csak neki" tartogatni a magyarítást, ezért megosztom veletek is.
A magyarítás az alapjáték fő- és mellékküldetéseinek párbeszédeit tartalmazza, semmi mást. Nem tartalmazza a DLC-s küldetéseket, ECHO felvételeket és az egyéb nem-küldetéshez kapcsolódó NPCk szövegeit sem.
Innen letölthető:
https://mega.nz/#!yRo2WCIC!zREXx81uvCDivzeIBLO64q2Id_bxsoC9YTR10z5t23o
Simán a főkönyvtárba kell kicsomagolni. Az angol nyelvű fájlokat írja felül, ha szükséged van rájuk azt javaslom készíts róluk biztonsági másolatot. Hosszú őű-t nem veszi be a játék, nem is nagyon próbáltam áthidalni ezt a problémát, ezek helyén sima öü van, nem túl zavaró. A játékverzió nem nagyon számít, mivel a szövegek modulárisan lettek hozzáadva a játékhoz, és én csak az alap játék szövegeit módosítottam.
Ez az első és lehet, hogy az utolsó magyarítás, amit készítettem. Előfordulhatnak félrefordítások (van ami szándékos) és helyesírási hibák. Sajnos kevés olyan játék van mostanában, amit érdemes lenne lefordítani. A Presequel rész sem aratott akkora sikert, mint a 2. rész, de a humor és a történet miatt mindenképp megéri legalább egyszer végigjátszani. Én jól szórakoztam fordítás közben, remélem nektek is sikerül szereznem pár kellemes percet.
Mert a történet az annyira nem érdekelt vagy nem figyeltem rá küldetések nagyon sablonosak voltak! De valahogy mégis 3 kaszttal végig vittem solo módban a játékot! :D
Next PC upgrade: 2022
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ÉÉÉs sajnos nem a cenegának dolgozom :)
Szeptemberben jön egy új peccs és az egészet át kell írni úgyis.
Higgyétek el nem rajta múlik, más topicokban is aktív, az is qrva sok idő, hogy oda is ossza az észt :P
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[merlinw.org]
Úgy láttam , már többen felajánlották a segítséget, ő nem kért belőle. Én elhiszem, hogy a szívügye, én a tényeket és a véleményemet összegeztem. A tények pedig makacs dolgok. :))
Emellett Imynek is van munkája, neki is van magánélete, neki is van más dolga is....Neki a fordítás hobbi..Nem vállalt el senkinek semmit, saját szórakoztatására készíti a fordítást így meg nem is várhattok semmit, csak megköszönhetitek neki ha elkészíti.
A vélemény alkotásról: A fordítás nem egyszerű műfaj és csak az érti mennyire nehéz is értelmes magyar mondatokra fordítani valamit, aki már végigcsinált egy teljes fordítását bármelyik játéknak.
Ha sürgős, nem bírtok várni, azonnal kell, akkor segítsetek neki ne számon kérjetek.
Ui.: Hidd el Imynek szívügye a Borderlands...Egyszerűen imádja! És pont nem olyan embernek ismerem, aki nem meri felvállalni, ha valamit nem tud befejezni. Ez után a fikatenger után egyébként egyáltalán nem csodálkoznék, ha nem adná ki az eddig kész anyagot a játékból, mert nem nagyon érdemlitek meg az az igazság!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Értelemszerűen adhatott volna ki egy 30 perces ízelítőt, hogy a kedélyeket lenyugtassa, ha valóban egy, a szavára és becsületére igényes emberről lenne szó.
Az meg eleve nevetséges, hogy csak az alkothat véleményt egyesek szerint itt a topikban, aki adott területen azonosat létrehoz. Akkor, ha egy filmről akarnám elmondani a véleményemet, ahhoz nekem is filmet kellene forgatnom Hollywoodban? Az ember ilyen kommentek után nem tudja eldönteni, hogy csak fiatal vagy visszamaradott az illető. Bár részleteiben nem magyarázom miért, hisz felesleges.
Illetve ugyanezeknek az észlényeknek: nem a hozzászólás gyakoriságát kell figyelembe venni, hanem a hozzászólás érdemi tartalmát.
Láthatóan ezt a topikot kisajátította pár 8bites emberke, akik aztán a kommunába történő lehurrogással akarják elnyomni a joggal kétkedőket így 2 év után.
Nekem a véleményem erről annyi, hogy ha nem is készíti el a fordítást, nincs belőle semmi, nem kötelessége. De az, hogy megvezeti az embereket a fordítás kiadásával vélhetően azért, hogy valamit előnye származzon ebből (a weboldalának támogatást vagy látogatottságot kolduljon), na ez gáz!:) Én sem hiszem, hogy lesz fordítás. De a játék e nélkül is baromi jó! :)
Gránátból mindig szorzósat használok eldobok egyszerre kettőt hármat és elszabadul a pokol :)
A shotgun-ok többsége alapból is csak rövid távon hatékony, közepes távolságokon már használhatatlan, ha ez mellé még bedobjuk az Anarchy-t is akkor meg már végkép csak kis távolságon van vele értelme tüzelni. Mivel pedig a humanoid ellenfelek többsége középhatótávú fegyverekkel támad így nagyobb csapatoknál esélyem sincs a shotgun+Anarchy kombóval.
A sniper viszont ugye alapból nagy hatótávú fegyver az Anarchy ebből jócskán levesz de még így is nagyobb pontossággal tudok tüzelni vele közepes távolságon mint az ellenfeleim. Ráadásul mivel a sniper-nek van alapból a legnagyobb sebzése egy lövésből ez az Anarchy-val megtoldva halálos kombináció.
Zerot már próbáltam nem jött be annyira. A necromancer viszont poén :)
Utoljára szerkesztette: Skorpio18, 2016.06.28. 23:00:41
De ha kimondottan sniperrel szeretsz játszani akkor inkább zerot ajánlom, neki vannak külön sniper skilljei amik elég hatékonyak.
Én úgy tudom az Anarchy skill nem jó a sniper mellé. Ugyebár mimnél több az anarchy annál rosszabb az accuracy-d (pontosságod) cserébe nagy sebzésbónuszt kapsz a fegyverekre.. Olyan 100 anarchy után már messze nem oda megy a lövés sniperrel, mint ahová célzol. Jobban ajánlom a shotgun-t ehhez a skill-hez.
Ha sniper-rel akarsz haladni akkor ajánlom elsődlegesen a "Little Big Trouble" ágat, másodlagosan a "Best Friend Forever" ágat
(legalábbis ez az én tapasztalatom)
Küld el privátban a steam nevedet és játszhatunk együtt, ha szeretnél :)
Utoljára szerkesztette: RRJ, 2016.06.27. 21:29:35
"Nulla tenaci invia est via"