Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem rég én is használtam(mondjuk nekem nem eredeti a játék), a Gaige karakterrel hiába lõttem Tru Vault Hunter modban LVL42-es szinten a moszkitókat thousand cuts pályán a morfiumos küldiben, de ment a dolog. A játék cseszett megfelelõ fegyvereket generálni! Vagy egy szinten voltak velem, vagy gyengébbek voltak, de 530-as sebzésû tüzes smg fegyóval szart sem értem! Jól felhúzott a dolog, gondoltam ha a játék így áll hozzá a dologhoz hát akkor én is!
Így hát fogtam a save editort, és az összes felszerelésem szintjét be lõttem 42-re. Mindjárt volt esélyem, 530 helyett 1230 jobban hatott a dögökre! Persze késõbb sem javult a helyzet, már mint nem nagyon jöttek megfelelõ fegyverek. A vége rohadt nehéz lett, kb 5x meg feküdtem mire ki nyúlt Jack. Mérgembe kihasználtam az evil smasher glitch-et! Korábban mikor a Maya karakterrel toltam, hát.. 2. végig játszásnál szintén nem volt valami rózsás a helyzet! De ott szerencsém volt, mert Tiny Tina küldijénél a nagy szúnyog csodák csodája eldobott egy LVL40-es Baby Makert! Nagy hasznát vettem késõbb!
Szóval ha más hogy nem jön össze a dolog , ezzel meg lehet oldani egy idõre.
Napok óta próbálom, legalább százszor megöltem már Hunter Hellquist-et, de nem dobta el, csak vackokat.
Van valami trükkje?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PC / Mac: K3WTJ-TXZWW-SCRJJ-33BTJ-933ZS
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
http://xn-games.net/okra/2013/02/14/february-14th-borderlands-2-shift-codes-golden-loot-keys-2013/
Hogy halad a fordítás?
makett.tk
Tobbieknek: 50-es karakterrel lepjetek be a jatekba ha lvl 50-es shotit akartok.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Xbox 360 Loverpalooza SHiFT Code: W3W3B-BHX9K-3TSTX-WXJ3J-XCHKH
PlayStation 3 Loverpalooza SHiFT Code: WJCJJ-HCBFB-CCKC3-H3CJT-6FBHW
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De vedd úgy, hogy rózsaszín=lila
Szívesen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
szürke<fehér<zöld<kék<lila<narancs<nagyon narancs
Igen, a narancs az legendarynak számít, az nagyon jó elvileg és nagyon ritka.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sikerült már valakinek Vermivorous the Invincible elõcsalni?
Van már valakinek 'legendary' fegyvere?
makett.tk
Boss harc
Szerintem a videóban látható helyekre kell be rakosgatni az Eridiumot, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nevû boss-t elõ lehessen csalni 1 nagy csatára!
Alaposan kössétek fel a gatyót, mert lesz pár ellenfél, akiknél vért fogtok pisilni. S most egyáltalán nem viccelek.
Igen végül is arra sem rossz, így legalább nyugodtan fel lehet venni.
Játszik már valaki a 3. DLC-vel?
Egyébként nekem nagyon bejön ez a 3. DLC, elég hosszú is és jók (néha baromi nehezek) az új ellenfelek.
Vagy van errõl valahol leírás?
Ahol az elsõ részben is voltak a Kihívások: a játék alatt - 'ESC' - és a felsõ menüsorban a katonai kitüntetés jelre kattintasz (jobb szélsõ).-
Ott pedig legördülsz szépen a területig, ahol jelenleg tartózkodsz (pl. Sanctuary) és megnézed, milyen kihívásokat támaszt a játék azon a helyen, s Te melyeket teljesítetted - s igen, a Vault Symbols-t is jelöli.
Viszont, a helyüket nem. Értelemszerûen.
amugy nekem 11.6-os volt aszem es lenyomtam 13.1-re de akkor elvileg fail.
es tenyleg jatszomttam ma es lagolt. :o :\
http://loal.atw.hu
PC / Mac SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CBT-RC3XW-9WF33-BTJ3T-SB99J
Xbox 360 SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CTB-XK695-33Z3R-W6BTB-XJC36
PlayStation 3 SHiFT Code for 5 Golden Keys: 53WBJ-T6Z5B-WWWCJ-HBKBB-THTR6
Még amire kíváncsi lennék, hogy hány db Borderlands jelet lehet megtalálni és Én mennyit találtam meg belõle. Ezt hol tudnám lecsekkolni?
PS3: WBWJ3-JHKKJ-WCWW3-HJWJT-BW5SJ
PC/Mac: CB5BB-XF65C-ZKXTT-TBBBT-TRKJZ
360: WTCJJ-XT6HK-9ZR36-CX3BJ-W6HHT
Ezeket az 50re szánt "szuper" bossokat hogy a fenébe lehet megölni?
Néztem youtubeon róluk videót, 3 sec nem sok, de addig sem élnek, én meg kb 1 mm tudtok levinni a pajzsból, nem is az életébõl, majd egy ütés temetés.
44k a pajzs és 65k élet valamint naracs fegyvereim vannak, mit csinálhatok rosszul? Ketten is próbáltuk már, de a helyzet ugyan az.
PC/Mac: W3CTB-HXR5W-S56B3-TTB33-SXTXF
PS3: CBWBJ-CSC5T-5CWKT-ZBC33-WB9FW
360: CTKT3-93FZK-SSXJX-KX3TT-X6XSX
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!