Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Pitchford: A kurva anyádat te fasszopó!

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Noob.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Itt a forrás oldal! Érdekes a két twitteres megjegyzés. <#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Remek dolog mondhatom, hogy csalásra buzdítod... <#zavart2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocsánat! Tundra Express akart lenni a moszkitós pálya/küldi!
Ha minden kötél szakad, akkor meg próbálhatod a Gibbed's Borderlands 2 Save editort. Ezzel meg lelet a hátizsákod tömni minden jóval, ha akarod. Azt nem tudom hogy ha eredeti a játék, akkor az lehet e probléma, de nem hinném.
Nem rég én is használtam(mondjuk nekem nem eredeti a játék), a Gaige karakterrel hiába lõttem Tru Vault Hunter modban LVL42-es szinten a moszkitókat thousand cuts pályán a morfiumos küldiben, de ment a dolog. A játék cseszett megfelelõ fegyvereket generálni! Vagy egy szinten voltak velem, vagy gyengébbek voltak, de 530-as sebzésû tüzes smg fegyóval szart sem értem! Jól felhúzott a dolog, gondoltam ha a játék így áll hozzá a dologhoz hát akkor én is!
Így hát fogtam a save editort, és az összes felszerelésem szintjét be lõttem 42-re. Mindjárt volt esélyem, 530 helyett 1230 jobban hatott a dögökre! Persze késõbb sem javult a helyzet, már mint nem nagyon jöttek megfelelõ fegyverek. A vége rohadt nehéz lett, kb 5x meg feküdtem mire ki nyúlt Jack. Mérgembe kihasználtam az evil smasher glitch-et! Korábban mikor a Maya karakterrel toltam, hát.. 2. végig játszásnál szintén nem volt valami rózsás a helyzet! De ott szerencsém volt, mert Tiny Tina küldijénél a nagy szúnyog csodák csodája eldobott egy LVL40-es Baby Makert! Nagy hasznát vettem késõbb!

Szóval ha más hogy nem jön össze a dolog , ezzel meg lehet oldani egy idõre.
McG
Szoktam játszani online, de mindig csak "üzletelni" akar mindenki. A héten felajánlottak egy level 100-as snipert. 😊

Random emberekkel kell játszani, tízbõl egy esetben mindig akad valaki, akinek van egy rakat legendary cucca, és szívesen ad ( egyszer bekerültem egy olyan partiba, ahol Hyperius elõtt kiszórtak vagy 100 legendary itemet, mind legit volt, és ami tetszett vihetted ).
McG
Szeretnék szerezni egy Bee shield-et.
Napok óta próbálom, legalább százszor megöltem már Hunter Hellquist-et, de nem dobta el, csak vackokat.
Van valami trükkje?

Sir Quno Jedi
Akartam, de lejárt a kód...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jetblack
Facebook

PC / Mac: K3WTJ-TXZWW-SCRJJ-33BTJ-933ZS

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

twitter: WTWT3-596CW-ZKF33-TJ333-9JSRZ

m1garand
Ide feltöltik a aktuális és korábbi shift kódokat, próbálgassátok végig.
http://xn-games.net/okra/2013/02/14/february-14th-borderlands-2-shift-codes-golden-loot-keys-2013/

Hogy halad a fordítás?

makett.tk

Maak
Nincsmit 😊

Tobbieknek: 50-es karakterrel lepjetek be a jatekba ha lvl 50-es shotit akartok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
S természetesen: köszönöm szépen a kódot <#worship><#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezeket adja:

Maak
skinek es egy shotgun elvileg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
PC / Mac Loverpalooza SHiFT Code: W3KJ3-69JR5-9CXT3-JTJJT-WSCK5
Xbox 360 Loverpalooza SHiFT Code: W3W3B-BHX9K-3TSTX-WXJ3J-XCHKH
PlayStation 3 Loverpalooza SHiFT Code: WJCJJ-HCBFB-CCKC3-H3CJT-6FBHW

gibson9
Köszönöm a segítségeteket. Így már világosabb 😊

JethroHUN
Ha világos rózsaszín akkor az seraph fegyver, 120 seraph kristály darabja, és egyiket sem éri megvenni. (Seraph kristály pedig bossokból esik, true vault hunter módban)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

szomferi
a rózsaszín fegyók azok erídiumfegyverek (én eddig csak a golden chestben találtam), itt egy bõvebb ismertetõ róluk

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
A rózsaszín, az valahol a lila környékén van. Én sem értem, miért olyan, de gondolom akkor kicsivel ritkábbnak kéne lennie. Mint ahogy narancs, meg nagyon narancs is van.
De vedd úgy, hogy rózsaszín=lila

Szívesen.

gibson9
És a rózsaszín fegyverek? Mondjuk gondolom, akkor valahol a kék és lila fegyver között lehet vagy elõtte utána egyel 😄 Egyébként köszönöm a részletes válaszodat 😊

Fpocok
Igen. Így megy a ritkaságban, minõségben... balról jobbra egyre jobb.

szürke<fehér<zöld<kék<lila<narancs<nagyon narancs
Igen, a narancs az legendarynak számít, az nagyon jó elvileg és nagyon ritka.

gibson9
Sziasztok! A narancssárga és a rózsaszín fegyverek mit takarnak? Ezek ritkábbak? Különlegesebbek?

m1garand
Sziasztok!
Sikerült már valakinek Vermivorous the Invincible elõcsalni?
Van már valakinek 'legendary' fegyvere?

makett.tk

lalakov
Köszi, így még több értelme van. 😊
Ebben a videóban talán választ kaphattok a kérdésre.

Boss harc

Szerintem a videóban látható helyekre kell be rakosgatni az Eridiumot, hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dexiduous the Invincible

nevû boss-t elõ lehessen csalni 1 nagy csatára!
IMYke2.0.0.0
Bizony - s tudod ugye, hogy skálázódnak az ellenfelek, minél többen vagytok a játékban.
Alaposan kössétek fel a gatyót, mert lesz pár ellenfél, akiknél vért fogtok pisilni. S most egyáltalán nem viccelek.

lalakov
Az szerintem csak most jön, haverral ketten játszunk.
Nekem a madaras boszikkal gyûlt meg a bajom. Végre leveszem az életét, erre madarakká változik, sebezni nem lehet és mire visszajön tele az élete. Volt hogy fél órát szórakoztunk egy darabbal.

Igen végül is arra sem rossz, így legalább nyugodtan fel lehet venni.
IMYke2.0.0.0
A fõellenfél lény baromi nehéz falat. Egyedül ne is menj neki, szerintem.

IMYke2.0.0.0
Én játszom vele - nem jöttem rá, hogy mi a jó benne. Legfeljebb, ha annyi, hogy így a többi, amúgy is bõven hulló Eridiumot fel tudom így venni.

lalakov
Youtube?

Játszik már valaki a 3. DLC-vel?
Vannak olyan helyek a játékban ahová a lila fizetõeszközt lehet bepakolni. Azon kívül hogy elnyeli van valami jelentõsége?

Egyébként nekem nagyon bejön ez a 3. DLC, elég hosszú is és jók (néha baromi nehezek) az új ellenfelek.
McG
Valaki letudná írni, hol lehet beszerezni azokat a fegyvereket, amik a boss-ok ellen használhatók? Illetve, hogy melyik boss ellen melyik fegyvert kell használni?
Vagy van errõl valahol leírás?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Az úttörõ, ahol tud, segít <#buck>

Bluuzia
Köszi Imi, megtaláltam.

IMYke2.0.0.0
"Még amire kíváncsi lennék, hogy hány db Borderlands jelet lehet megtalálni és Én mennyit találtam meg belõle. Ezt hol tudnám lecsekkolni?"

Ahol az elsõ részben is voltak a Kihívások: a játék alatt - 'ESC' - és a felsõ menüsorban a katonai kitüntetés jelre kattintasz (jobb szélsõ).-
Ott pedig legördülsz szépen a területig, ahol jelenleg tartózkodsz (pl. Sanctuary) és megnézed, milyen kihívásokat támaszt a játék azon a helyen, s Te melyeket teljesítetted - s igen, a Vault Symbols-t is jelöli.
Viszont, a helyüket nem. Értelemszerûen.

Flamer
ah ertem.
amugy nekem 11.6-os volt aszem es lenyomtam 13.1-re de akkor elvileg fail.
es tenyleg jatszomttam ma es lagolt. :o :\

http://loal.atw.hu

Bluuzia
Van egy új 5 kulcsos kód - Facebook!

PC / Mac SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CBT-RC3XW-9WF33-BTJ3T-SB99J

Xbox 360 SHiFT Code for 5 Golden Keys: C3CTB-XK695-33Z3R-W6BTB-XJC36

PlayStation 3 SHiFT Code for 5 Golden Keys: 53WBJ-T6Z5B-WWWCJ-HBKBB-THTR6

Bluuzia
Azt hol lehet megnézni, hogy melyik Boss ellen milyen fegyver kell?

Még amire kíváncsi lennék, hogy hány db Borderlands jelet lehet megtalálni és Én mennyit találtam meg belõle. Ezt hol tudnám lecsekkolni?

AtiRadish
Bee shield pl. mindenképp kell ~50k amp dmg pluszba. És mindegyik Boss ellen megvan h. melyik fegyver kell... pl. Pyro pete=sand hawk; Voracidous= Norfleet stb stb.

Bluuzia
Én is köszönöm!

Frank99
kösz a kódokat!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Twitter:

PS3: WBWJ3-JHKKJ-WCWW3-HJWJT-BW5SJ
PC/Mac: CB5BB-XF65C-ZKXTT-TBBBT-TRKJZ
360: WTCJJ-XT6HK-9ZR36-CX3BJ-W6HHT

Marfy
Hali!

Ezeket az 50re szánt "szuper" bossokat hogy a fenébe lehet megölni?
Néztem youtubeon róluk videót, 3 sec nem sok, de addig sem élnek, én meg kb 1 mm tudtok levinni a pajzsból, nem is az életébõl, majd egy ütés temetés.
44k a pajzs és 65k élet valamint naracs fegyvereim vannak, mit csinálhatok rosszul? Ketten is próbáltuk már, de a helyzet ugyan az.

McG
4 órája, Twitter

PC/Mac: W3CTB-HXR5W-S56B3-TTB33-SXTXF
PS3: CBWBJ-CSC5T-5CWKT-ZBC33-WB9FW
360: CTKT3-93FZK-SSXJX-KX3TT-X6XSX

JethroHUN
Az persze teljesen elfogadható, h a tûz fegyverek túlzott használata, rendkívül káros a gyermekek lelki világára? (kb pszihopatává tesz, "i smell delicious" remélem valakinek beugrik. Amikor kb 1 órája csak ezt hallod, hát na. <#eplus2> De egy kattant kislány karakter, mert reppes szövege van már rasszista, és még azt is kiharcolják h patchel változtassak rajta lol. Tisztára mint az állatvédõk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bluuzia
<#eljen>

szomferi
hát nem is kicsit...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB