7269
  • Fpocok
    Én biztos nem veszem meg 3at. Bekaphatják a faszom.
  • IMYke2.0.0.0
    Előbb jelentsék be a 3-at és legyen meghirdetve egy oldalon a 4-pack.
    De, örülök, hogy egyre többen bízunk a 3. részben :)
  • wesker24
    Én is benne vagyok :D
  • bosco05 #4933
    BL3 előrendelésbe én is beszállnék ha van hely :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én maximálisan benne vagyok.
  • Sir Quno Jedi
    Maj előrendelünk egy 4-es packot, ha jön a BL3, összeállunk. Úgy olcsóbb is lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is, mindent 0 Day (előrendelve).
    Szerencsémre, kaptam ajándékba is Borderlands 2 tartalmat (Psycho Pack), a honosításhoz.
    De, még így is, a nem-merem-összeszámolni-mennyit-költöttem-rá jellemző :)

A 3. rész, ha csak fele olyan jó lesz, mint a 2. már megérte, hogy előrendelem.
  • Laza
    Igyekszem ma vérben fürdeni :)
  • Laza
    Ráadásul kihívás is van, nem csak 'agyatlan' lövölde, mint a legtöbb FPS ... remélem raktak ebbe is valami brutál ellenfelet, mint a shamanok, legyen mivel szívni :D
  • Sir Quno Jedi
    A gyalázatot már csak vérrel lehet lemosni fiam! Mennyé és tombojjá Pandorán szépen egyet! :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah és mindég nyirvognak a buzik, hogy minek szingli tartalooom. Namost ebben van szingli kampány, az az egész, de coopban is tudod tolni, így szingli is, meg nem is és így tökéletes szórakozás bárkinek.

Persze így kell sztori, animációk, voice acting stb. az meg idő és pénz, értem én minek akarnak spórolni egyes cégek... értem én... és még szeretni is kéne, jaaaa?!
  • Laza
    De megvan a GOTY, 2 példányban is (egyik aktiválva, másik raktárban) :D
  • Laza
    Már most is dolgoznak a 3. részen. De gondolom annak kell még egy min 1,5 év.
  • Sir Quno Jedi
    Mimáteungátó?!?!? Te az első részt nem tótad szénné full dlc-stűl?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!? Úristen! :D
  • genndy
    Könnyen lehet, hogy jön még SP2 is ehhez...
  • Laza
    Nem bíztam a játékban, nem is figyeltem a megjelenését ... anno az első rész nem jött be. Aztán szemezgettem vele, majd végül bezsákoltam, és azóta is imádom.
    Már akkor is kaptam a hideget-meleget, hogy Nekem az nem éri meg, csak az olyan 'rajongóknak', mint Imi ........ de ha nem veszem meg, hogy leszek rajongó? :D És lám, megérte :D

A kövi részt tuti előrendelem :)
  • Ulvar
    haverral most kezdtük el a True Vault Huntert...azt beszéltük hogy felesleges addig megvenni DLC-t ameddig ezt el nem toltuk, utána már minimum az Ultimate kell a következő szintekhez, és így tovább ugyebár, s csak utána jönnek az új campaignok...mivel annyit azért nem játszunk ez akár hónapokig is eltarthat. Hónapokig játszhatok egy kurva jól megcsinált játékkal, ami izgalmas, a rejtett tartalmakról már nem is beszélve, amiket ha végig akarod teljesen játszani, stb stb...

S ha jól sejtem a 4. játszható DLC campaign is kijött és ez lesz az utolsó, tehát elvileg jön a Borderlands 3? Vagy hülyeséget mondok? (nem vagyok nagyon jártas a dolgokban).
  • Maak
    Najo nekem alap tobbe volt mint neked az osszes, szal most akkor mar nem erzem magam szarul az occso sp miatt:D
  • Sir Quno Jedi
    Kemény lettél volna, akkor sok hónappal előbb megvan neked előrendelésben, meg season pass, mint pl. nekem. :D
  • Laza
    Akkor is 3000Ft-ről beszélünk, mindegy hogy ki és mikor vette olcsóbban. Ennyit bármikor lazán megér, max smucigok :)

Ha holnap adok valamit 1Ft-ért miközben mindenhol 100Ft, akkor két nappal később már mindenki fikázza a 100Ft-os árat, mert volt amikor meg lehetett kapni 1Ft-ért? Ráadásul induljunk ki abból, hogy a 100Ft-os is simán megéri :)

Én az alap + SP + Mecromancer pakk-ért fizettem 4000Ft + 3500Ft + 1000Ft-ot ... És minden egyes forintja után megnyalom mint a 20 ujjam ... eddig csak kb 110-120 órám van benne, egy kari 25-ös, egy meg 49-es, ezt haverral toltuk végig, minden helyszínen csak egyszer voltunk (kivéve előtte én a 25-ös karival) ... ennyi van a 100+ órában.

Remélem egy jó 10-es min lesz a mai DLC-ben is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
    Sőt, engem néznek madárnak a topikban.
  • Laza
    El vannak kényeztetve ... a sok bundle, meg GOTY, meg 75%-os leárazás bajnoknak már teljesen elment a realitás érzéke és nem értékelnek semmit sem.

Pedig ezért a játékért bármikor kifizetném a teljes árát is ... és meglepő, de a SP is simán megéri a teljes árat, hihetetlen mennyiségű tartalom van benne, csak az első 3 DLC min 30 óra, egy full játékot megszégyenítő ... az újrajátszási faktorról (érvényes nehézségi szintek) és az endgame tartalomról nem is beszélve.

De legyen az Ő bajuk :)
  • Maak
    Karacsonyi elarazaskor en az alap+sp-t olcsobban vettem, persze az alap elorendelve mar megvolt, igy azt tovabb is adtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti játékaink topikban még sokallták is ezt az árat.
    Érted, ezt az árat!
  • genndy
    Sajna le is járt az ?elárazás?, már drága :(
  • Laza
    Annyit simán ér, vigyétek :)
  • Krysael
    Üdv. Egy olyan személyt keresnék akinek megvan a Collectors Edition és tudja is hogy hogyan lehet megszerezni azt a 4-4 skint.
    Előre is köszönöm! http://steamcommunity.com/id/krysael/
  • Csokis
    Borderlands 2 - Season Pass 10.19€!
  • Laza
    Ehh, egy képkockát sem akarok ebből látni ... csak ingame ... este megy majd ezerrel :D
  • Fpocok
    ÁÁÁ A SZEMEM!! MEGVAKUTEAVAGH
  • Csokis
  • bosco05 #4905
    pedig már kezdtem örülni :D
  • Laza
    Elírtam ... 5 kulcsos :)
  • bosco05 #4903
    25 kulcsos kód? hol?
  • Laza
    Mondjuk a láda nyitogatása? Tonnányi kulcsot osztogattak már, most is van egy 25 kulcsos kód, lásd lent.
  • orichalcos
    Level 50 előtt van valami fix hely a játékban ahol brutal fegyvert lehet farmolni? 37nél vagyok de rohadt béna felszerelésem van. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Kedden jön a DLC. Már nagyon várom, mit alkottak :)
  • Laza
    Jó lesz ez, úgyis lemaradtam az apák napi 5 kulcsról ... hamar lekapták.
  • broman191
  • IMYke2.0.0.0
    Jól fog jönni, amikor tesztelek, és minden karakterrel, DLC-vel végigjátszom :)