7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5096 En nekem igy nez ki a commando Legendary modhoz igazitva link -
#5095 Vagy visszaváltasz Normalra és úgy mész DLC-zni. -
#5094 koszi a valaszokat. en si commandoval tolom amugy neha most 38as mega tobbi is kb 10-12 kozott van :) a commando tetszik amugy csak olvastam hogy vki azt irta azzal nem lehet majd bosst olni meg stb ezert nem tudtam megeri e tovabb vinni.
szval 38 vagyok tvh modban, de sajna az elso vegigjatszas vegen elfelejtettem a dlcket tolni. most akkor vigyem vegig ezt is es utana mennyek a DLC helyekre? vmi jü axton build johet ha van :) nekem most ez van perpill
thx -
#5093 Uj DLC kitolva es a vege fuuuuuu nem csalodtam :D -
eXequtoR #5092 Örülök, hogy még mindig nem lehet editelni postot. :/ Szóval erről a buildről beszélek. -
eXequtoR #5091 A sirén megemel 1 embert amire minden létező debuff rámegy és ha megölöd tovább "pattan" a következő ellenfélre + aoe pull + aoe robbanás + mc. -
#5090 SP-ben nincsenek benne a karakterek (mechromancer és psycho), mindkettő külön DLC.
Egyébként a psycho sokkal jobban hasonlít az 1 berserkerjére, mint az alap gunserker. -
#5089 Persze, ebben egyetértek, bármelyik karival tudod egyedül tolni, mert pofon egyszerű a játék :) Ettől függetlenül a commando szerintem abszolút kezdőknek van kitalálva singlere :) Mondjuk én mindegyikkel próbáltam, egyikkel se akadtam meg. Az egyben is mindent végigpróbáltam ott berserkerrel vittem végig hol coopban hol egyedül. Ízlés dolga. Mondjuk szerintem a kettőben a berserker nagyon "buta" karakter, egyáltalán nem tetszett, mondom ezt annak ellenére, hogy az egyben óriási favoritom volt. Itt ez a két fegyvert tartok a kézbe sokszor teljesen értelmetlen. Néha persze jól jön, de szerintem elég halvány ha a többi karakterhez képest nézem. Kicsit olyan fapad feelingem van tőle :D . Zeroval tolom egyébként, nagy favorit a csipa miatt, utána a siren jön nálam, aztán commando és végül berserker. Sajnos a többiről nem tudok nyilatkozni, mert folyamatban van az sp beszerzése. -
#5088 Értelemszerűen nem 2011 órája, hanem "csak" 211 órája... -
#5087 Egyedül játszom a Szirénnel - néhány órányi kooptól eltekintve - 2011 órája.
Eddig minden ellenféllel elbírtam.
S a Skill Tree-nél beszédesebb dolog nem igen van a Szirén erejét illetően.
A fejlesztők szinte tökéletesen kiegyensúlyozták a játékot. 99%-ban tök mindegy, melyik karakterrel harcolsz, ha ügyesen teszed.
Az alapverziónál volt egy időszak, amikor mindenképp Berzerkerrel volt érdemes, de hál' Istennek, azt gyorsan törölték is a fenébe, így tényleg ki van egyensúlyozva a játék.
Szerintem. -
#5086 nem veszem zokon, tényleg nem sokat, eltoltam egyet lvl 20 ig, nem tűnik rossznak, de egyedül nem ajánlanám semmiképp sem :) most itt nem a karikon akarok vitatkozni, mindegyiknek megvan az előnye hátránya, de szerintem annyira egyértelmű, hogy egyedül commandoval kell menni, hogy ordítja a játék :) írtam legalább 4-5 olyan pluszt ami segíti a single játékot. Ha esetleg tudsz ilyet a siren-el is szerintem írd le, legyen több támpontja Hunter of Deernek. -
#5085 Ne vedd zokon, de gyakorlatilag semmit sem tudsz a Szirénről :) -
#5084 Nem beszélve arról, hogy a commandónak alapból hp regenje van, ami szintén marha jól jön egyedül. -
#5083 Azt is elmondom, hogy szerintem miért nem :)
Siren, meghalsz egyetlen esélyed hogy belősz valakit és second wind.
Berzerker, szerintem a leggyengébb karakter, igazából nem tud semmit.
Zero, inkább support, háttértáncos, elég gyenge a frontvonalban.
Mechro-t meg Psycho-t nem vágom.
Commando-nál nagy plusz, hogy kiküldöd a turretet és sokszor megcsinálja a second windet, de ha nézed mit lő pláne könnyű hozni, ami szerintem nagyon lényeges, hiszen nincs veled senki aki élesszen. Nem beszélve arról, hogy tud healelni, pajzsa van, rakétát rá lehet kúrni, nagy fightnál csak odaállsz és rohadt sokat segít.
Siren mi? Megemel 1 db ellent? Hűha :D Supportnak jó, de egyedül? Szerintem messze a commando a legésszerűbb választás, de persze ez csak az én véleményem. -
#5082 ...vagy Szirén, vagy Berzerker, vagy Zer0, vagy Mechromancer, vagy Psycho :) -
#5081 singlere szerintem commando -
#5080 Gaige jó a robotja miatt, vagy Axton az ágyújával. Mindkettő gyilkol melletted, ami nagy segítség.
De egyébként amilyen stílusban játszanál, olyat válassz, van lehetőség. -
#5079 Úgy érdemes "tolni", ahogy megjelentek.
S az osztály választás tőled függ, hogy neked milyen játékstílus jön be. -
#5078 valaki meg tudna mondani kb melyik a legjobb kaszt singlere?
jah es egy sorrend is johetne hogy hogy erdemes tolni az alap + dlcket thx.
remelem a magyaritas hamarosan elkeszul, mar nagyon varom :) -
#5077 tényleg, még reggel van :D -
#5076 Abban nem ezek a kódok szerepelnek :) -
#5075 két hsz-el lejjebb :) -
#5074 Csoporthoz kotott de ide is beszurom
-
#5073 Ha nalad nagy az FPS drop akkor en elkezdek elore felni az en szar vasammal -
eXequtoR #5072 Nem tudom volt-e már linkelve:
PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BWJJ-95ZK3-CC5K3-SJ5JT-KJC5F [Active through 7/1]
Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: WT53B-55FSC-TT9BR-WR3TT-HH3CB [Active through 7/1]
PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: KJWTJ-WWBR5-9KR3T-3B33J-53WFS [Active through 7/1] -
#5071 Jah, most 43-as necromat elővakartam és feltoltam 47-re, már dragonkeep-ben vagyok (TVH). Nem mondom, hogy nem centinként kell élethalálharcot vívni. Főleg az olyan boss-oknál, ahol egy idő után csak olyan élőholtak vannak, amikből ki kell húzni a kardot, ha levered, különben feláll. Mivel fight for your life-ban ilyet nem tudsz tenni, így megbaszták a játékmechanikát, mert így egyedül nem tudod megölni őket, ha meg összeesnek nem veszi kill-nek és így faszán meghalsz ott és akkor. BOSS pedig megy max. HP-ra és semmi nem változott. Így egyből kell megölnöd mindet, anélkül, hogy 1x is térdre esnél... Végtelen történet.
Amúgy jóféle, de a végén a dragon keep-nél olyan FPS esés van, hogy bexartam. NÁLAM!!! -
#5070 Gamesmaster UK magazine has a code in it's latest issue to give Borderlands 2 players (for all systems) some "epic loot" to redeem via SHiFT. Hopefully useful to someone!
The items you get are:
1x Purple Bandit rocket launcher
1x Purple "Love Thumper" shield (good for new character Krieg)
2x Random blue or purple Relics.
Type in the codes between 17th June and 17th July and the next character you load will have these items in their inventory.
360: 5JWBB-3KKWC-TS63J-J3TJT-9XTJ6
PS3: WTKB3-WW35J-6RCCT-ZTW3B-RJKZZ
PC: CB5JB-WBHK9-5CHT6-KXB3B-TBJSX -
Nekrofil #5069 köszi -
#5068 No offense, esküszöm, de:
Eddig meg ment a sírás, hogy mint kés a vajon... -
#5067 Már a TVHnál is érződik hogy fúúú bazdmeg....vannak húzós dolgok, akkor az UVHnál mi lesz? :O -
#5066 Exploring Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep this weekend? These SHiFT codes for a Golden Key in Borderlands 2 should help!
PC / Mac: 5BKBJ-3WT6W-HC6TJ-J3T3T-FKXBF
Xbox 360: WTWTJ-3C6SK-3TSTX-KFJ3J-RZ5KZ
PlayStation 3: WBKBJ-RKH53-C5KW3-H3CTB-ZF9RR
These codes will be active through July 1, 2013 -- be sure to use them before then! -
#5065 50-ig minden faja, laza ride. Viszont a DLC-k túl vannak erősítve, főleg az utvh-ban. Nyilván mer coopr van kihegyezve mindegyik, meg raid boss-ok (ezek is mi a a faxnak???). -
#5064 Mi haverral toljuk, semmi ugrást nem érzékelünk, darálunk simán. 40-ről 45-re 2 nap alatt vittük és alig pár órát toltunk. -
eXequtoR #5063 Túl nagy az ugrás normál és TVH között. Anno ezért raktam félre egy időre. Commandomon 0 boss loot van, csak amik a ládából jöttek a kulcsokért, de így is olyan mint sajtreszelővel rejszolni. Vicces nézni a videókat a milliós dmgekről. -
#5062 hát igen ezt a játékot nem igazán single-re tervezték, pláne nem uvh módban -
#5061 A gond az, hogy a cuccok így értelmetlenné válnak. Mondjuk olyan mod, amivel 100hp-t regenerálódsz (úúúúúú). No igen, mindez MÁSODPERCENKÉNT, miközben egy-egy találattal lebontanak rólad 50-100K HP-t. Közröhej. Abszolúte hibádzik a balance, de durván. Vagy ott az ampos pajzsom. Nagyon durva ampos pajzs a kicsike, de kb. meg sem érzik az ellenfelek, hiszen százcsilliárdszor annyi HP-jük van. Maxos sebzésre gyúrt Phase Lock nem is sebzi őket látható módon (értsd. pixelnyit).
Ez csak csapatban megy nyilván és ott is erősen nyögvenyelős. -
eXequtoR #5060 Bele se merek gondolni milyen lehet Ultimate, amikor TVHba 1 hitel bármi 70k hp val + pajzs ofc. -
#5059 Az Ultimate mód élvezhetetlenül nehéz már sajnos. -
#5058 Hát, már így "lesz tosz nem tosz, akkor Szopoklész" van... mondom, majdnem 50 perces meccs volt. Nem akartam elhinni :)
S mindez még csak a DLC elején! :)
A poénok eszméletlen jók, ahogy az RPG-s hatás is :)
Mondjuk, a fejlesztők helyében én még bátrabban nyúltam volna a környezethez, hogy még inkább úgy tűnhessen a játékosnak, hogy nem is Borderlands 2-vel játszik.
Imádom ezt a DLC-t amúgy, remélem, nem szopat nagyon halálra később :)
OFF: A "nem-mindenkinek-kötelező-használni-csak-aki-nem-tud-angolul-vagy-kényelmesen-akar-játszani" honosítás állása:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5057 Úgy nem fejlődsz szart sem. Próbáld ki Ultimate-ben. Majd szopoklész lesz... :D