7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4856 Nekem bejonnek mind a cosplayek mind a video
-
#4855 Bekerült mögé pár space, ki kell törölni ... de gondolom aki meg akarja találni az meg fogja :) -
#4854 404 -
#4853 Mármint minek nincs haszna? Annak, hogy fejbe vered magad?
1001 játékban vannak olyan erősítések, amelyek egyben egy másik 'tulajdonság' gyengítései, ezzel ellensúlyozva az overpower skilleket.
A Mecromancernek is van olyan skillje, ami minden egyes killnél ad +20% pajzsot, viszont elvesz 1% HP-t. Vagy állandó hatásként megnöveli az újratöltés sebességét de csökkenti a tárak kapacitását.
Amiket Te magyarázol azok egy skill fában vannak ... azaz a friendly fire és a saját magát csapkodás. Azon kívül, hogy egyéb bónusz tulajdonságokat ad, büntet is. De ki mondta, hogy kötelező ezt az ágat tolni? Ha nem tud így játszani, mert nem tudja kihasználni a bónuszokat a büntetések mellett, akkor ne adjon rá pontot, ilyen egyszerű. E két skill nékül is ki lehet nyomni azt a skill fát.
Az, hogy a haverod így játszik, a saját döntése. Nem coop-ra való karakter? Nem sírni kell ezért, hanem megbeszélni vele, és javasolni neki más skilleket. Szerencsére a játékban bármikor újraoszthatóak a pontok ... sőt, vannak szituációk, amikor szükség is van rá, mert más skillek előnyösebbek az adott helyen.
Ha nem tudod milyen skilljei vannak, itt meg lehet nézni:
Psycho skill tree
Mikor a haverom akivel coop-ban toljuk a mecromanceres skillek közül kinyomta azt, mikor minden újratöltésnél 'robban' egyet, azonnal lebeszéltem róla, kva idegesítő volt. -
#4852 "ok, termszetesen levan irva de semmi haszna."
De van haszna: elraktározod az elmédben, hogy erre is kell figyelni.
A "backtrack" hatású varászlatok, támadások nem új keletűek, és nem a Gearbox találta fel őket. -
#4851 #4849: ok, termszetesen levan irva de semmi haszna.
#4850: jolvan. -
#4850 Sosem értem miért írnak egyesek ennyit, ha nem képesek a magyar emberek számára érhetően és olvashatóan közölni a mondandójukat.
1-2 helyesírási hiba beleférne, de ezt konkrétan már fáj olvasni.
Megtisztelhetnél minket, ha már mondandód van :) -
#4849 El kéne olvasni a képességfát...
Ott van fehére-feketén, hogy esély van az önsebzésre! -
#4848 haver psyochval tolja de.. ne mvagyok elragadtatva tole.. valami 0 capacity shieldel oke hogy folyto n atalakul ilyen allatta, de neha csak ugy attack helyett magat bassza fejbe a karakter..
tovabba a dinamitozos fight for your life is egy kalap szar. meleevel nagyot csap ok de kegyetlenul nem coopra szant karakter. mindentol friendly fire hat ra tehat mikor pl a claptrapes opportunitys szobor dontogetes van meg ott is sebzi a lezer. vagy lilith phasewalkja is.. :D nem beszelve arrol hogy ne dobaljak granatot mert az is lesebzi sot leis donti a labarol..
szoval szeritnem gaz a psycho. -
#4847 Sracok nincs valakinek feleslegesen egy Legendary Siren mod ? Tudok erte adni par aprosagot. -
#4846 Egy kis képecske a 4. DLC kapcsán :)
-
#4845 Néztem a neten, hogy fel kéne neki ajánlja a fast forward quest opciót mikor belép, de nem teszi. Majd még olvasgatok. -
#4844 Tudtommal nem.
Add oda neki a karakteredet :) -
#4843 Lehet valahogy trükközni azzal, hogy ha lvl1 óta haverral nyomjuk a gamet, de csak Én hostolok, akkor valahogy nála is mentődjön a progress?
Most konkrétan lvl46-osak vagyunk, de ha egyedül játszana akkor még a normal fokozat legelejét éri csak el, nem hogy meglegyen az egyszeri végigjátszása a TVHM-hoz :) -
#4842 Ti hogyan vertétek le Doc Mercyt? Már vagy ötször megölt egymás után... Egyszer sikerült levinni az életét egész jól, aztán hipp-hopp felment maxra. -
#4841 Én el tudom, mert ott szopoklész az 50-es siren-emmel. -
#4840 Egyedi Borderlands 2 gephaz -
#4839 Aha, érdekes...
Adtál volna neki inkább pacsit. -
#4838 Nem tudom, ez az előző video, hogy került ide. Rányomtam a video beszúrásra és ezt a linket tette be automatán. Valaki kitörölhetné!
Ez meg az, amit szerettem volna belinkelni. Remélem!
-
#4837 Ezt már láttátok? Claptrap - Gimme five!
-
#4836 Nem tudom, multiban elvileg nehezebbek, de még így is simán darálom az ellenfeleket ... mert azért ritka, hogy ugyanazt lőjük mindketten, hacsak nem a helyzet úgy hozza, meg egyedül is szoktunk előre menni míg a másik a vendorral és az inventoryval vacakol, az xp-t úgyis mindenki kapja :)
Mindig jól összeválogatom a nálam lévő 4 fegyvert, hogy mindenre legyen jó megoldás. Ált pisztoly (gyors, min 7-es), SMG (gyors) vagy Assasult (elemetálos), Sniper (elementálos, gyors, min 4-es vagy nagy sebzésű) és rakétavető van nálam (a legjobb second windhez :)).
Ládát is sűrűn nyitogatunk, alap 30 kulcsom van, és mindig amikor adnak újat heti 1-2x, azt következő szintlépéskor nyitom is :) -
#4835 Normálon engem engem megettek reggelire néhol... el sem tudom képzelni, milyen nehéz lesz egyedül a TVHM és az UTVHM ellenük (is). -
#4834 lvl34 óta kompatibilisek vagyunk a TVHM-al, isteni :D
Mondjuk eddig csak elszaladtunk Sanctuaryba és az 1. DLC-t nyomtuk ebben a módban végig, most pedig éppen a 2. DLC-t nyomjuk. Van 1-2 húzós jelenet, 1-2 lövéssel le tudják szaggatni a pajzs+HP kombót, de ketten azért kihúzzuk egymást a bajból, na meg jól fel vagyunk fegyverkezve, ésszel csináljuk. Itt már ki kell használni a fegyverek adta tulajdonság előnyöket (elektromossal pajzs leszed, slagolás, robotok szétmarása, stb) :)
Kíváncsi leszek ebben a módban és ezen a szinten a 3. DLC sámánjaira :) -
#4833 Én a bárban farmoltam szénné magam a vége felé, hogy True Vault Hunter Mode-kompatibilis legyek :) -
#4832 Igen, de annál lvl50-es a Tier 3 ... míg itt 46-os ... ráadásul veszély és ellenállás az nulla, csak a röpködő vackokat kell lövöldözni, meg sem tudnak sebezni :) Úton az 50 felé ez 'kényelmesebb'.
Mondjuk a bárosat egyébként is lehetne ismételgetni, max nem kell időn belül megcsinálni ... elég szépen dobálják ott a tokeneket meg a fegyvereket. Lehet majd még oda is visszanézünk farmolni :) -
#4831 Nem csak az ismtélgethető - a Pyro Bete-es bárbunyó is végtelen. -
#4830 Eh, milyen farmoló helyet találtunk :)
A 2. DLC-ben, mikor a buzzardokat kell leszedni meg az általuk dobált mandolinokat összeszedni, a tier 3-as küldit vég nélkül lehet egymás után ismételgetni ... a reward 20 token, 8000xp, és a buzzardok is fejenként 1500xp-t adnak, egy rakást le kell szedni ... annyi, hogy kicsit költséges ha az ember gyorsan akarja csinálni, mert rakétákkal lehet a legjobban, ha kifogy ki lehet szaladni a sarokra újra venni, 5-6 kör alatt elvertem 2-300k manit rakétára :)
De lvl46-os karival ez nagyon jó kis hely és a tokenek is csak dőlnek :) -
#4829 A telepítőn nem fog múlni.
A játék felépítése pedig minden formában ugyanolyan.
Így, STEAM-es verzióra is jó lesz, természetesen [már csak azért is, mert mindkét módon tudom tesztelni].
-
XRV #4828 Szia a magyarítás jó lesz a Steames verzióra is? -
#4827 Nekem bejön a Pszichó.
Sajnos, STEAM-es verzióval nem tudok dolgozni, mert ugye nincs meg, így csak otthon, nem naprakész állapotban:
-
#4826 Én tuti nem is fogom, elég borzalom az a karakter azzal a melee hadonászással, képvillódzással ... talán még a dinamitos balta dobálás az egyetlen jó dolog, amit tud, aztán kifújt. -
#4825 Hupsz most látom csak, kimaradt egy szó.. Tehát első mondat még egyszer: "...nem vagyok egy nagy fórumozó..." -
#4824 -
#4823 Na jó, figyu, nem vagyok egy fórumozó, senki nem ismer itt, kétlem, hogy megvenné valaki nekem így ismeretlenbe, úgy, hogy majd csak később fizetném ki.. A kétséges kimenetű dologról meg direkt érdeklődtem.
VISZONT ez a haveros dolog tényleg eszembe sem jutott, my bad.
Már le is zsíroztam egy haverral a dolgot, úgyhogy köszi szépen az ötletet. -
#4822 " a Steames cucc hétfőn lejár"
Igen, hétfőn este 7 órakor. Viszont, addig tucatszor megveheted valamelyik haverod, vagy fórumozó társad útján, és majd jövő héten átutalod, kezébe adod a pénzt.
Helyette inkább vállalsz egy kétséges kimenetelű ajánlatra.
Te tudod... -
#4821 Csak annyit, hogy a Steames cucc hétfőn lejár, azt meg bármikor meg tudom venni a jövőhéten :) -
#4820 Akkor mit akarsz egy 2500 és 2900 Ft-os Hardveraprós ajánlattal, aho lráadásul előre kell utalni a pénzt? -
#4819 Azt akartam, de mire beértem tegnap pestre már zárva volt a bank aztán nem volt kedvem rohangálni, a számlámon meg kemény 1500 ft van.. Hitelre nem lehet?:D -
#4818 Steamen amúgy kb 4000 most. Ha tényleg tutit akarsz. -
#4817 Ha nagyon innen akarsz, akkor az elsőt ajánlom, mert nagyon régóta HV tag és nagyon sok mindent csinált már.