7269
  • poruljartal
    Azért remélem lesz valami upgradelési lehetőség majd a fullos goty-ra alap verzióról, mert addig nem vagyok hajlandó dlc-t venni, bármennyire is jó a játék.

Azt nem tudjátok, hogyan lehet eltüntetni a RU verziós játékot a könyvtárból? Mert most van 2
  • Laza
    Ha nem késlelteti a BL3-at, akkor miért ne? Max nem veszed meg, nem kötelező.
    Manapság az egyetlen játék, ahol nem DLC-ként hanem szinte kiegészítőként tekintek egy DLC-re, akkora mérete és annyi tartalom van benne.
  • Laza
    Az meg minek? :)

110 órája nyomok egy karit (van egy másik kari 25 órával) úgy, hogy normálon végigjátszva + 3. DLC, majd TVHM-ban elkezdve 1. + 2. DLC letolva és most megy a 4. DLC ... a karakter pedig most lépte meg a LVL51-et ... azaz eddig nem ismételtem tartalmat, 100+ órája tolom és a max szinttől is még távol vagyok.

Nem a szinteket kéne kitolni, azt csak felesleges balance problémákat okoz. Inkább max szintes endgame kihívást gyártsanak :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem veszed meg és kész. Ez van :)
  • genndy
    Jaj...
    Bár végül is érthető. Üssük a vasat amíg meleg. Remélem akkor már az újabb szintemelésről sem feledkeznek meg.
  • Fpocok
    Holnap bejelentik az új DLC-t.
  • eXequtoR
    THV/UVHba pedig pont hogy max szinten (50 és 61) érdemes nekimenni, mert nem 1 quest reward bis fegyvert ad. Pl.: kalózosba a Whoops-os SMG bossok ellen az egyik legjobb (már ha értelmes elemental dmget proccol rá).
  • Laza
    Mindegyik egy új mellékkampányt ad, ami mind jó hosszú, és szerintem a játék legélvezetesebb és legjobb kihívást tartogató részei.

Az első kettő normál fokozaton olyan lvl 15-20 körüli, a harmadik, negyedik pedig lvl30-35-ös. De pl a harmadiknál (Hammerlock) lvl30-on voltam, hiába voltak ott hasonló szintű ellenfelek, jóval keményebb volt, mint az alapjáték ezen szintje.

Ha már nehezebb fokozatban vagy, TVHM-ban pl, akkor mindegy mikor mész a DLC területekre, a szinteden lesz. Én (és a cimborám) a TVHM-ban eddig kizárólag csak a DLC-ket nyomtuk, lvl34-ről 51-ig nőttünk és még nincs vége a negyediknek.
  • tomkeller
    Bezsákolva, azt amúgy nem tudjátok, hogy a DLC-k a kampánysztorit kitolják vagy csak inkább ilyen side quest-szerűek? Mindegy milyen szinten van az ember épp? Köszi:)
  • genndy
    Border 2 SP Steamen akcióban! Még ~3 óra, ~10€!
  • Laza
    Várni kell, eddig is megszámlálhatatlan alkalommal volt már leárazva, ezután is lesz :)
  • Broafka
    köszi. Most 20 euró. az most sok
  • Communist
    Kár. Azért köszönöm a válaszokat!
  • Laza
    Volt, Steamen ... várd meg míg újra lesz, 8 óránként cserélik a villámakciókat, vagy naponta a fő akciókat. Szerintem BL2 még tuti lesz 22-éig. Eddig 2x volt.
    Ha nem tudod figyelni állítsd be értesítést, tedd a Kívánságlistádra és küld róla emailt.
  • gerey
    Billentyűzet maximális használata invertoryzás közben drasztikusan csökkenti az agyfasz előfordulását.
  • Fpocok
    Szerintem nincs :S
  • Communist
    Azt akarnám megtudni, hogy erre a teljesen elbaszott és elkonzolosodd gagyi invertoryra nincs valami megoldás pc? Legalább, olyan, hogy az 1, puritán, de kezelhető szintjét visszahozza.
  • Broafka
    hol van ez a 10 eurós "all" dlc-s pack?
  • Sir Quno Jedi
    A mechromancer is le szokott árazódni néha, a psycho-t meg szvsz. nem érdemes megvenni, me közelharcos.
  • mrzed001
    Én megvettem season pass-t most 10 ojróért.
    Extra pályák benne vannak, csak az új karakterek nem.
    Tudok élni nélkülük.
  • Broafka
    csak még jócskán várnom kell rá. Nah nem baj, igazából nem olyan vészesek most se, 1500 Ft, az egy baráti sörözés alatt is el szokott menni :P De persze minél olcsóbb, annál jobb
  • genndy
    Nem annyira, csak akkor a maradék DLC-ket egyesével kell megvenned, és rosszabbul jársz, mintha az SP-t vetted volna.
    Ha lesz még nagyobb akció, akkor ezek is le lesznek külön akciózva, tehát azért megveheted őket olcsóbban.
  • bosco05 #5194
    hát akkor el :(
  • Broafka
    pff, hát akkor ezt elcsesztem, mert a szintemelős, meg valami treasure dlc-t már megvettem külön :S
  • bosco05 #5192
    nem, azok csak skinek stb stb... creature slaughter dome nincs benne egyedül, de az sem életbevágó... gyakorlatilag a season pass minden sztori dlc-t tartalmaz
  • genndy
    "Kis szarok": skinek. Kell a francnak. SP-vel megkapod a 4 sztori dlc-t meg a szintemelést. Az a lényeg.
  • Broafka
    hát de van vagy 30 ilyen kis szar mellé, vagy azok nem érdekesek?
  • bosco05 #5189
    gmg-n is volt már 10
  • gerey
    Ha jól figyeled az akciókat akkor max 8k-ból megvan minden: alapjáték + season pass + manci + kalapácsos csávó.
  • genndy
    Most annyi a Steamen, de lesz az ~10€ is, ha még megkapja a -66%-ot, mint valamelyik nap.

Nem tudni mennyire figyeli a nem megvásárolt dlc-ket a Steam, ne kockáztasd a bant szvsz.
  • bosco05 #5186
    én már hallottam ilyen hibáról igen... le van akciózva a season pass 20 ojró az össz sztori dlc
  • Broafka
    hali. Fél warez kérdésem lenne!
    megvettem a játékot a steamen keresztül, de rengeteg DLC van, és hozzá képest azért kevés pénzem. Szóval ha én letöltöm a DLC-ket, és úgy telepítem föl, akkor nem fog összetűzésbe keveredni a steam clouddal, ha online akarok játszani?
  • Bluuzia
    Salvador

PC/Mac - WJKBB-KXC3J-5BBCR-5X33J-XZ6RZ
    X360 - 5TC3B-9F3CF-SWSJB-3JBBB-SCTF3
    PS3 - K3KTJ-3TFX5-WCFKT-Z3533-6RK5C
  • tomkeller
    köszi, az elsőre azt mondja, hogy már lejárt, de a második működött:)
  • Laza
    Azért elég durván megszórták a népet golden key-ekkel az elmúlt két hétben, csak hogy még jobban népszerűsítsék az új DLC-t, eddig kb 40db-ot regeltem be csak ebben az időszakban :)

2 kulcs, PC
    5TKJT-JWH5F-CTHJB-BBJB3-5FHTK
    CTCTT-WKZKX-5JH3T-3B3TJ-W3WX3
  • Laza
    3 kulcs

PC: K3WBT-F36WX-C3ZTT-T3TB3-HRK6T
    PS3: KJWJB-SWZ6W-HSK5B-STWJB-TTRHX
    XBOX: KJ53J-3JZBB-HRZJF-CF3TT-HC6TB
  • Bluuzia
    Krieg

PC: WTCJT-J653B-C3TKF-5X333-F6JRH
    360: WBWBB-FFTKX-S5Z3B-33BBT-6TC5C
    PS3: 53533-HSCXK-CKFKT-HT5JT-BXWBF
  • xxxpaulxxx
    Köszi:)
  • Bluuzia
    Maya

PC Mac: WJWJ3-FXC33-KT3CR-KR33J-J9B35
    Xbox 360: W3C3T-3SJCR-S5HJT-3TTTB-6KKHJ
    PS3: 5JCBB-CJR6W-WCFCJ-S3CJT-RTJF3
  • eXequtoR
    Pirate és Torque DLC az lvl 15-30 a másik 2 pedig 30-35. Úgy emlékszem, ha mondjuk lvl 20on odaportolsz teszem azt a Oasishoz akkor onnantol az lvl 20ra lesz belőve hiába mész vissza mondjuk 30on. Én sirennel azt csináltam, hogy végigtoltam a sima storyt és lvl 30 körül végig daráltam sorba a dlcket ( mondjuk a Torqosat általába passzolom, mert ez a tokenfarmos megoldás nem bejövős ).