7269
  • Fpocok
    Ha jön a harmadik rész, akkor kezdj bele. :)
  • bosco05 #5135
    lesz ebből 3 is :) értelem szerűen nem bl2 oldalt nyitnék, de ha nincs rá igény hát nincs :) nekem van kivel toljam nem is okoz gondot semmi a játékban, csak elég kevesen olvasság az sg fórumot, gondoltam összefognám kicsit a scene-t :)
  • Fpocok
    Az én véleményem az, hogy ez a játék megjelenéskor kellett volna. Most így nem látom sok hasznát, sorry.
  • xxxpaulxxx
    Lol! Kipróbáltam mindegyik linket és most 53 kulcsom van!:)
    Köszönöm még egyszer!
  • bosco05 #5132
    Egyébként nagyon gondolkodom azon, hogy fektetnék némi pénzt és energiát egy borderlandsel foglalkozó weboldalba. Annyi mindent tud ez a játék, hogy szerintem sokaknak nagy segítség lenne összefoglalni, illetve komoly szerkesztők mellett értelme is lenne az egésznek. Lehetne foglalkozni fegyverekkel, dlc-kkel, walktrough videókat kreálni, közösséget létrehozni közös playekkel ts stb, leírások, kódok stb stb stb... A kérdésem a következő: Lenne olyan komoly gondolkodású ember aki hajlandó ebbe nem kevés energiát beleölve segíteni nekem? Legalább 4-5 fős staff kell ehhez, hírezéstől a leírások megszerkesztésén át mindenig. A webdesignt és a tárhelyt illetve a TS-t állnám, leginkább ezzel foglalatoskodnék. A shootmania.hu weblaphoz is hasonló módon van közöm, az ottani TS-t is én bérlem pl... Nos mit szóltok? Persze nem akarok túlbuzgóságba átcsapni, akkor van ennek jövője, ha szerintetek is van értelme és segítenétek is.
  • xxxpaulxxx
    Köszi:)
  • jetblack
    Ha meg valamelyik sirent is ideteszik az lett volna igazan durva :D
  • genndy
    Itt próbáld őket végig.
  • Fpocok
  • xxxpaulxxx
    Köszönöm én is, mint egy kezdő Borderlands 2 játékos:D
    Megkérdezhetem, hogy hol lehet még ilyen kulcsokat találni?:)
  • genndy
    Köszi mindenkinek a kódokat!
  • IMYke2.0.0.0
    A következő végigjátszásomra.
  • eXequtoR
    Mire tartogatod? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen a kulcs-kódokat srácok!
    Még mindig van 135 kulcsom :)
  • bosco05 #5122
    BOOOOOOOoooOOMM!

Feels like a good day for SHiFT codes, eh Vault Hunters?

The codes below are good for 5 Golden Keys in Borderlands 2!

PC / Mac: CTWBJ-BXHSC-WBHJB-B3BBT-JJ5R9
    Xbox 360: KTWJB-ZFW3J-HRSBX-5XTJT-395XH
    PlayStation 3: C3CJJ-W6XZ3-ZH5CJ-STKJ3-RXH5X

These codes will be active through July 8 -- be sure to use them before then!
  • bosco05 #5121
    ty
  • Csokis
    5 kulcs, július 8-ig lehet felhasználni!

PC/Mac: W3WBJ-SC9HC-C3Z3J-3B3TJ-RS3HJ
    PS3: W3CTB-J669B-S9WCB-ZTK3J-959W5
    Xbox 360: W3W3B-6R5JT-SF93X-56BBT-6XFSB
  • Maak
    Itt is koszi :) Aszem nekiallok Krieggel valamikor, a latott trailer alapjan sok bennunk a kozos. :D
  • jetblack
    Valakinek van egy LVL 61-es bee cserebe tudok adni relative sokmindent persze csak legendaryt:)
  • Csokis
    Ismét új kulcsok!

PS3: K3533-6FJR3-KKCCJ-ST5BT-X53CR
    WinPC/MAC: W3C3B-3XK6C-ZKX3B-BJT33-R5H69
    X360: 5TK3B-CTT9F-TJS3X-WRJ3J-3RJZC
  • Newfronter
    Nincs mit, ha van valami jó ajánlat megosztom másokkal, hátha hasznos!
  • angmar64
    Köszönöm a linket, ezért (is) bújtam eddig a fórumot. A Border 1 megvan eredetiben, most már a 2 is Season Passal. Bár jobban kedvelem a kézzel fogható lemezt - a Border 1 ilyen - lassan megbarátkozom a letöltött programokkal is. Ez tényleg egy kiváló ajánlat, bár nem értem a logikáját. Miért nem a Steam adja ennyiért, ha csak Steam fiókkal működik a dolog, miért egy másik bolt. De végül is mindegy, van Steam fiókom. Ma visszanéztem az oldalra, már 60 euró. Örülök, hogy megszereztem 15-ért. Köszi még egyszer.
  • Csokis
    Új kulcsok!

PS3: CBWTB-55STT-FFWWJ-ZJWTJ-S3CBK
    WinPC/Mac: KT5JJ-9JBKC-TS63T-J3J3J-96WBW
    X360: C3KJJ-5RSJ9-WCSJ6-WRJ3B-R56WX
  • eXequtoR
    9. lvl 49es Bee is kiszedve. :/ Valaki help pls.. ennyire nincs szerencsém, vagy van vmi trükk, hogy 50es legyen a drop?
  • bosco05 #5112
    de az leszel
  • Hunter of Deer
    vissza váltottam normálra és elkezdtem tolni a a Tiny Tina DLC-t. 39 korul vagyok most, a kerdes csak az hogy ha ezt vegignyomom es utana visszamegyek tvhm-et folytatni akkor nem leszek tul nagy a mobokhoz kepest? (amugy ez a Tiny Tian DLC nagyon beteg es jo poenok vannak benne :D)
  • Newfronter
    Aki most akarja megvenni a játékot, annak itt egy nagyon jó ajánlat:
    BORDERLANDS 2 + Season Pass kb 4000Ft-ért!!!!
    Ezzel a kóddal: GMG10-U94LX-GAE17

Az ajánlat ma este 23:00-ig tart csak!!
  • jetblack
    vegigjatszasba en a szinteket ertem bele hogy sima majd TVH es most vagyok UTVH-ben
  • jetblack
    Ez is Eredeti jatekok csoportos de ide is beszurom

• IMYke2.0.0.0
    1 végigjátszás, megkezdett TVHM, 4 DLC: 50-es szint, és haladok az 51 felé.
  • jetblack
    2 vegigjatszas 2dlc-vel es lvl 58
  • eXequtoR
    Az remekül hangzik.. Más. Hogy a rossebbe lehet 50es Bee-t farmolni? 1 óra alatt esett 2 db , de csak 49esek. Meg kell öljem TVH módba a warriort, hogy fixen 50es essen, vagy ez is faszmák akárcsak a drop?
  • bosco05 #5104
    nekem sem tűnik szinte semmivel nehezebbnek a tvh mint a normal... röhögve visszük haverral
  • eXequtoR
    Csak nekem tűnik úgy - nézegetve a dzsátubis videókat - hogy consolon jobb a balance a mode-ok között? Pl.: TVH modba a Bunker résznél mászkál fél zöld/fél kék gearbe az ember és mintha normalozna a bekapott dmg alapján... több a hpm/pajzsom és bármelyik robot eltalált kb. fix halál.
  • bosco05 #5102
    az a baj hogy én normál végigjátszással meg egy negyed tvh-val 46 os vagyok és karcolom a 47-et :D
  • lalakov
    Nem fogod olyan hamar elérni. ;-) Én két végigjátszással és 3 DLC-vel 52. szinten vagyok.
  • bosco05 #5100
    hmm, az elég harmat :S és mi törtnik akkor ha mondjuk egy dlc közepén elérem a 61-et? utána minden küldi 61-es lesz és pl a kövi dlc végig?
  • genndy
    50 DLC nélkül, 61 DLC-vel.
  • bosco05 #5098
    Most amúgy mi a max lvl amit el lehet érni?
  • eXequtoR
    Elég érdekes, hogy kb. csak a Hammer DLCből dől az XP a többibe alig kapsz vmit.