7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4896 Latom mar aktivalod is :D -
#4895 Köszi! :) -
#4894 Facebook
Get ready for the June 25th launch of Tiny Tiny's Assault on Dragon Keep with these SHiFT codes for 5 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac: KTWTT-KXJFK-ZCF3J-JTBT3-3SHZB
Xbox 360: WTCJJ-CFRHC-3T9BR-5FJBJ-SJJKX
PlayStation 3: 53CTJ-9FHKJ-5CC5J-9BC3B-6RSJ3
These codes will be active through June 25 -- be sure to use them before then!
-
#4893 Mondjuk ezek a ruhák nem érnek egy fabatkát sem ... főleg mivel FPS-ről van szó, magad nem is látod a skined ... az meg olyan mindegy, hogy a másik milyennek lát :)
Inkább a DLC jöjjön már ... még a nyaralás előtt lesz egy hetem rá :) -
#4892 Köszi srácok :)
Az már biztos, hogy a "Psycho" karakter is megkapja a DLC-ket, amiket a többi karakter - jön ugyanis ez is:
* Mechromancer Steampunk Slayer Pack
* Gunzerker Dapper Gent Pack
* Psycho Dark Psyche Pack
* Psycho Madness Pack
* Psycho Supremacy Pack
* Psycho Domination Pack
* Siren Glitter and Gore Pack
* Commando Haggard Hunter Pack
* Assassin Stinging Blade Pack
* Costume Pack 2 -
#4891 -
#4890 -
#4889 Hátha érdekel valakit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4888 Kérdezni sosem hülyeség. -
#4887 Egy szót se, tudom hülye voltam, ott van az xbox-os topic linkje... Sorry. -
#4886 Hátha van itt aki boxon játszik:
Regi gepemen jatszottam ugye Borderlands 2vel. Mikor az eladasra kerult lementettem egy pendrivera a teljes profilom. Most hogy lett masik gepem visszaraktam a pendriverol a gepre az accomat, meg leszedtem ujra a Border2-t. Mitol lehet hogy a jatekban ujra 1es szintu vagyok, miert vesztettem el az eddig elert szintemet? -
#4885 -
#4884 Alapvetően én is assassinnal megyek, nagy favorit. Utána szerintem a soldier jön, aztán a siren és végül a gunzeeker. Továbbra sem tartom erősnek, hiába rakok be fegyvereket, egyszerűen a skillekkel nem lehet kompenzálni azt, hogy "lóf**ztsemtud" :D Na mind1, szerintem offolom azt a karit és kész :D -
MrAndree #4883 Ja csak annyit ordít hogy néha én is megijedek tőle :) -
#4882 Egy Siren-em, Manci-m, meg Salvadorom van lv50-n, szintemelés óta nem játszottam, de mind3-an szétalázták a TVHM-t, ultráról nem tudok nyilatkozni ugye. Csak jól kell skilleket osztani, meg néhány értelmes fegyvert farmolni. Havernak van maxos assassinja, kb a legjobb bosskiller. -
#4881 én most Psychozom, betegállat karakter :D:D -
#4880 Ugyan nem volt még Gunzi karim, de szerintem az Assasin lehet a legszarabb, annak az akció skillje kb semmire nem jó.
Ahogy nézem a gunzit, elég jó az akció skillje, és elég sűrün el lehet nyomni. A többi skilljei is jófélék, rengeteg jó dolog van.
Haverral Mecroval és Commandoval nyomjuk. A Commandonak jó a turetje, Mecronak meg a robot ... kb ennyiben ki is merül a Mecro, ráadásul vissza sem lehet hívni. Az elején brutális a robot, de TVHM-ban lvl49-en nem úgy tűnik, hogy sokat ér, simán lefogja egy karakter. Én slagos turettel megyek, az nagyon jól jön, megduplázza az én sebzésem is.
A Gunzinak is az akció skillje elég brutálnak hangzik ... szerintem keress valami erősebb fegyvert :) -
#4879 Van valaki aki Gunzeekerrel tolja? Most már mind a négy alap karaktert kipróbáltam, de messze a Gunzeeker tűnik a leggyengébbnek. Esetleg tapasztalatok LVL 30 felett? Erősebb lesz, vagy marad ilyen "semmittevő"? Az egyben nagy favoritom volt, végül azzal vittem végig az egész játékot, de itt a kettőben hulla gyengének tűnik az elején és a skilleket végigolvasva sem láttam semmi extrát tőle, pláne, hogy nem tölti autómatikusan a raksikat. Egyik haver megvette ezért elkezdtük előről újra most már hárman, de baromira nem győzött meg, igencsak gondolkodom a Mechromanceren... Esetleg arról vélemény? -
#4878 Ne menjünk át EJ topikba, köszi! -
#4877 Szárazjeget "főztek", vagy mi? :) -
#4876 Tudom en csak kicsit pihent az agyam a mai nap utan foleg hogy a fonokeim uj termek cimszavan fent elkezdtek szorakozni :D
-
#4875 Sir Quno Jedi is tudja mindezt - de az biztosan jobban érdekli, vajh' mennyire vagy attraktív az ágyikóban, ahogy egy jó háziasszonyhoz illik :))) -
#4874 Pedig fozok mosok keresetem tobb mint havi 300 000 Ft kell ennel tobb ? :D
-
#4873 és én sem örülnék neki -
#4872 Mindenben talalsz hibat faszom :D nem lennek a feleseged/baratnod helyeben :D -
#4871 banyek mágnesvasút helyett erdeikisvasútsínek?!??! -
#4870 Azert ez a csaj szerintem elegge jo cosplayt csinalt es meg hasonlit is :)
-
#4869 23 nap - sok idő az :) -
#4868 Mindjárt jön a 4. DLC, az alappal már ne is foglalkozz :D -
#4867 Helyes meglátás és bizony, ez így is van.
A teljes - értendő: minden DLC-vel együtt a főszál - végigjátszás újra esedékes lesz mindenképp, amikor végzek. Így nem ölöm magam unalomba, és a feszültség sem végez velem, hogy mi lehet a DLC-kben :) -
#4866 Valahol már írtam, hogy a DLC-k anyagait azért veszem mindig előbbre, mert azok újak a számomra, azokkal kell többet foglalkoznom, hiszen az alapot már végigjátszottam csúnya és STEAM-verzióban is, és a végkimenetelét már ismerem = gyorsabb a fordítása.
A kisebb ellenállás felől könnyebb haladni. -
#4865 Gondolom a játszási sorrend is szempont volt. Az alapjáték kész amennyire kész, de ha közben átment a DLC-kre, akkor logikusabb hogy azokat fordítja, amivel éppen játszik. Így akkor ellenőrizni is tudja, úgy hogy közben a játékkal is halad, nem kell ugrálni az alap meg a DLC között. Szerintem. -
#4864 Miért nem sorban csinálod, azaz előbb az alapot, aztán a többit? Vagy így jobb, h előbb a DLC-vannak kész?
Te tudod, csak kérdezem :) -
#4863 Fel kellene csak telepíteni, helyem meg nincs rá :( -
#4862 Szuper vagy Imi!
Lassan kéne már tolni egy kis Bad Company 2-t! -
#4861 Honosítás állapotjelzés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4860 Lilith a legpofásabb. -
#4859 Véleményt arról lehet írni, amit ismerünk ...
Kérd meg a haverod, hogy ha normálisan szeretne veled multizni, akkor ossza el a pontjait máshogy :) -
#4858 Sok a PC, kevés az NPC. A lányok baltaarcúak, de amúgy jóak! :D -
#4857 nem sirtam hanem kerdeztek itt a velemenyeket a karakterrol.
bocsanat hogy lemertem irni az enyemet.
amugy ok, elismerem nem neztem meg a skilljeit tuzetesen - mert mint mondtam - nem en jatszok vele, de elegge bosszanto mikor nem dobhatok granatot vagy nem lohetek orrba-szajba mert megolom a havert is..