Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a nyerögépben nagyon ritkán a Jackpot dobhat sárga cuccot de már az is jó ha kéket dob vagy zöldet !
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De szerencsére azóta ilyen durván nem jött elõ 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Így jó ez.
S ez még közel sem Far Cry 2.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még csak lvl 20 körüli Commando vagyok.
Titeket nem idegesít, hogy rengetegszer a loot lepotyog a föld alá és nem lehet felszedni? Legalábbis többször volt, hogy sehogy sem tudtam felvenni.
Belenéztem a #4427 hozzászólásban linkelt harca, és ott is a bossból egy csomó jóság a föld mélyén landolt.
Ezt vajon javítják vagy együtt kell élni vele örökre? 😊
Egyébként fasza game, csak néha az idegesít kicsit, hogy pikk-pakk visszatermelõdnek az ellenfelek. Leginkább még a játék elején lévõ elsõ miniboss harcnál zavart, mikor egy kis településen a szörny nyakában ülõ manust kellett leszedni. Ott ha eltávolodtam egy sarokra adott ponttól 2 perc múlva már megint ott voltak, 50x irtottam le ugyanazt a csoportot 😊
Még a Frostburn Canyonban volt hasonló, mert többször kellett ide-oda menni, de itt már egy lövés volt kb mindenki, úgyhogy annyira nem zavart (sniper, tüzes pisztoly meg van itt egy pocsolyában egy kék SMG fegyó, ami mindig ott van, azzal jó lehet fejre lõve irtani 😊).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
S lenne még néhány, amit csak kooperatív partnerrel lehet megcsinálni.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
-tRs-Landor
SHiFT codes for 5 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac: KJWJ3-SCBFK-S5F3J-JBBB3-BHCJ3
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Parasite Eve 2, best game EVER!
De, eszem ágában sem volt átmenni TVHM-be, hiszen ott voltak a DLC-k is.
Én meg nem a Level XX-re izgulok, hanem a játékélményre. Így, nem mérvadó, hogy TVHM-ban (vagy Diablo 3-ban a Hardcore-ban) "kezdõdik az élet".
Bár most belegondolva, most már vannak dlck.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szirén. Normál mód. 194 órányi játékidõ. 50-es szint.
Még a Challenge-ek és Achievements-ek vannak csak hátra (ezekbõl is már kevés).
http://raptr.com/rewards/dead-island-pc
Ha alakit érdekel ilyen Siren Class Mod akkor elsõsorban lila fire dmg-s relicre elcserélném.
Privibe keressetek van jópár.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
lesz meg majd 2 dlc meg 1 karakter? es az ucso dlcbe emelnek majd szintet?
http://loal.atw.hu
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
http://www.polygon.com/2013/2/26/4031240/borderlands-2-dlc-plan-detailed
http://www.neoseeker.com/news/22300-borderlands-2-level-cap-increase-and-sixth-class-coming-likely-separate-from-season-pass-content/
Bár tényleg adhatna ilyen cuccokat egy kicsit sûrûbben, hogy az 52-es bossok ellen is legyen némi esély.
- Cult of the Vault
- Winds of the Highlands
- Failure to Communicate

The Highlands - Outwash pályának nincs challenge listája, vagy csak én nem találom?
Mert The Highlands-bõl van még az - Extraction Plant, - Overlook, - Hyperion Bridge de az egy pálya 3 Fast Travel ponttal.
Viszont az Outwash egy tök más pálya. Vagy egybe tették az összes Higlands Challenges-t?
siman lehetne szintet emelni. miert faj az barkinek is hogy akkor lennenek lvl 16asok meg lvl 60-asok is a gamebe?
nomeg miert gaz az hogy terrat siman legyurne a 60as szintu? kezdjuk ott hogy a bee lvl60-on mar nem sokat erne mivel az ellenfeleknek is nehezebbnek kell lenniuk.. lvl60an-on lenne lvl60anas boss?
btw miert nem adaptaljak az egeszet ugy hogy 3rd playtrough es minden ellenfel olyan szinten van amilyenen az adott player epp? nyilvan mindig lesz olyan ember aki mar letolta a jatekot es csak hentelni meg farmolni megy..
http://loal.atw.hu
Hogy áll a Borderlands 2 honosítása? 😊
A DLC-kben vannak anomáliák és a szintemelés nélkül egy nagy rakás bullshit az egész. Az elsõt még végigtoltuk nagy nehezen, többszöri nekifutásnak (murva uncsi), a másik kettõre csak ránéztem. Pénzkidobás így a season pass és ha nem lesz szintemelés, nem is fogom ajánlani senkinek.
Pedig az elsõ rész DLC-i milyen fáinok is voltak, hajajjj... ez meg egy rakás bûzölgõ banthaszar. A pénzemet kérném inkább vissza...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
komolyan mondom
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
:-))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én szeretek ezzel a játékkal játszani! Csak azt nem tartom fair dolognak a játék részérõl, amikor szar felszerelést generál! Miközben szinteket lépve egyre csak nehezebb tovább jutni.
Sürgõsen tedd félre akkor a játékot, és menj ki a szabad levegõre, vagy töltsd ki máson a szabad energiáidat...
Senki sem kötelez arra, hogy márpedig Bee pajzsot szerezz, vagy hogy egy ültõ helyedben végigjátszd a játékot, és idegeskedj rajta.
Vagy szerinted jobb ha hosszú órákat szenved valaki, és nem megy semmire egy adott fegyver ki farmolása során? Csak jól fel cseszi az agyát, hogy bezzeg mások milyen szerencsések! Mikor a Zero karakterrel toltam, elsõ végig játszáskor zsinórban 58 alkalommal öltem meg a csávót mire Bee pajzsom lett, ez több mint 2 órába tellett! A Maya karakterrel meg elsõre dobta! Annak idején még az elsõ karimmal szerintem legeláb 100 alkalommal, ha nem is zsinórban de elég sokszor farmoltam a warriort a Conference Call shot gun ért, de nem adta !