7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4976 Nekem is bőven elég lenne, de hát ez van ... jó lesz ez angolul. Mondjuk nem mintha a sztori olyan bonyolult lenne :)
De ezekkel az erőltetett magyar átnevezésekkel (leginkább a 'nevekkel') nem vagyok ált kibékülve, főleg egy ilyen játékban.
Ez van ... mondjuk Imi mire végez már szénné unom a gamet :D
De majd a GOTY-sok örülnek :D -
#4975 Nem. 1300+ fájlban van a játék teljes szövegállománya.
S nem, nem fogom kiszedegetni a kedvedért a szövegeket, hogy félig angol, félig magyar legyen.
Így sem lesznek lefordítva a fegyver-, és számos más apróságok nevei, mert azokat a játék mozaik szavakként kezeli. -
Nekrofil #4974 Kár, minden felirat 1 fileban van? -
#4973 Nem. -
Nekrofil #4972 feliratok alatt természetesen csak a story-t értem.
bocs a dupláért -
Nekrofil #4971 a magyarítással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható lenne az, hogy csak a feliratok vannak lefordítva? -
#4970 Minek várni? Most kell ezzel játszani, nem évek múlva ... a GOTY kiadás majd megjelenésekor lesz egy jó 10eFt ... ennél kevesebből is meg lehet venni az alapot + SP :) -
#4969 Tervben van állítólag egy Season Pass 2.
Emellett, ha most már semmilyen DLC sem jönne, akkor is, optimista hozzáállás mellett is, 2014 tavaszán, nyarán érkezhet a GOTY. -
#4968 Sziasztok! Lesz még DLC a Bordrlands 2-hőz? Vagy elkezdhetem várni a GOTY kiadást? -
#4967 10 új achievementet is hozott az új DLC - ma vettem észre :) -
#4966 Tényleg nagyon jó, hangulatos lett :D Tele ökörségekkel :D Skyrim utalást is találni benne :) -
#4965 "Borderlands 2 új DLC" - KIHAGYHATATLAN MÓKA!
Pici Tina humora, a többiek asszisztálása, és az új környezet, meg minden más: SUPERIOR!
Csak úgy:
-
#4964 Nem kell meglépni az 50-et, már most is simán jöhet az SP. Én úgy léptem meg az 50-et a karimmal, hogy végig új contenten mentem, azaz minimális volt az újrajátszás ... ezért is jók a DLC-k, mert végülis kb LVL35-től 50-ig csak a DLC-kben játszottam, nem kellett megismételni az alapot ... És 40 felett azért nem megy más olyan gyorsan a növekedés ... a DLC-ben vannak brutális összecsapások, sokkal nagyobbak, mint az alapban, na ott néha dől az XP :) -
#4963 Hát attól félek én is hogy már most 41-esek vagyunk kb a második végigjátszás felénél meglépjük az 50-et, igazából ott kéne SP-t vennünk és végigtolni az újrajátszást ha már nekiestünk, aztán szépen a szintünkön végignyomulni a DLC-ken, ezt követően pedig jöhet az ultimate :) -
#4962 LVL 35 után ha végigvitted a Normál fokozatot, elindíthatod újra a játékot TVHM-ban elölről, ugyanazzal a karakterrel. Ha elérted a LVL 50-et és a TVHM-ban is végigvitted, akkor elindíthatod újra UVHM-ban.
A DLC területekre rögtön a játék elején lévő teleporttal is el tudsz jutni. A DLC1-2 alapból LVL15-30 közé van belőve, a DLC3 alapból LVL 30+ra van belőve. De onnantól, hogy átmész a TVHM-ba ez már lényegtelen, a szinteden fog indulni a DLC ha bemész.
Mi Normal fokozaton végigvittük a játékot és a 3-as DLC-t csináltuk meg (ott is bitang nehéz volt a szintünkön 30 körül). Majd újrakezdtük TVHM-ban és a legelején elmentünk az 1-es DLC-be, majd a 2-es DLC-be, mindegyik a szintünkön volt, elvittük LVL35-ről LVL49-ig ezeken (az alapjáték viszont beragadt LVL35 körül). Pihentettük kicsit, majd ma az új DLC-re bementünk, LVL48-49-től indult, megléptük ott már az 50-et.
szerintem ebben a fokozatban végigjátszuk ezt a DLC-t, aztán az alapon végigdarálunk és elkezdjük a DLC-ket UVHM-ban ...... mertezen a szinten már a DLC-k nyújtják az igazi kihívást és a szaftos lootot :) -
#4961 Na most kezd összeállni a kép. Az egyet végigvittem de ugye ott csak walktrough 2 van, ami érvényes az összes DLC-re, az nem tűnt nehezebbnek. Na most a 2-t tegnap toltuk ki haverral és a második nehézségi szinten álltunk neki újra, mivel még egyikünknek sincs SP-je. 41-et fogjuk meglépni, de ha jól értem az alap játék az 50-et tudja. Na én úgy számoltam hogy meglépjük az 50-et a második végigjátszásban és akkor season pass. Attól fosok viszont ha ezt a True Vault Hunter féle végigjátszást abbahagyjuk akkor ott a küldik megragadnak 50-es szinten és amikor mi a dlc-k után mondjuk a 60-at tapossuk akkor halál unalmas lesz ezt folytatni, emellett neki akarok állni az egésznek majd Ultimate Vault Hunter módban, de ezek szerint a LVL lock sokkal előbb meglesz. -
#4960 Ja az más :)
Ráadásul nem egyszer le volt már arázva, Én is 15$-ért vettem az Amazonon, ma is lehetett kapni 10 eur-ért.
Aki anno megvette az SP-t, annak automatice töltött minden kieget megjelenéskor a játék, ahogy ma is az újat.
Az új kieg meg eddig a legjobb, legbrutálisabb :)
TVHM-ban nyomtuk LVL49-től, itt léptük meg az 50-et. Brutális ami itt folyik :) -
#4959 amúgy ha jól értem aki season passt korábban vett, annak egyszerűen unlocked lett a tiny tina, most hogy kijött? -
#4958 a vicces ár az a viccesen olcsóra utalt :) 30 euró és gyakorlatilag minden kieget megkapok ami szerintem vicces :D -
#4957 Mit értünk vicces ár alatt?
Az eddigi 3 sztori DLC-t csak 1x vittem végig coopban, és 30+ óra volt ... és ebben a raid bossok és egyéb fegyver szerzések, idézések nincsenek benne.
Most jött meg a 4. amibe ma csak 4 órát tettünk, és még sehol sem tartunk.
+ megkapod hozzá a szintemelést és az extra nehézséget, új fegyverosztályt, ami hasonlóan fel tudja tornászni a játékidőt.
Összességében az SP-vel kapsz 40-50+ játékórát alaphangon ... a rengeteg farmolnivalóról és a frenetikus kihívásról nem is beszélve.
Teljes játékokat megszégyenítő tartalmat kapsz. Szóval mi a probléma az árával? -
#4956 tiny tinat is tudja akkor? +3 régi és vault hunter? mert ha igen akkor az a 30 euró elég vicces ár érte :D -
#4955 mondom az zavart össze hogy egyik oldalon azt írják hogy psycho meg két sztori, a másikon hogy 4 sztori vault hunter nélkül, a harmadikon 4 sztori + vault hunter, teljesen megkeveredtem... -
#4954 Nagyon jó lett a DLC ... és ezek az easter eggek ... WoW (MMO-k), Dark Souls, stb, frenetikus :) -
#4953 A 4 nagy sztori DLC ... gondoltam azért minimálisan csak utánanézel ... -
#4952 Nah, sosem találtam volna ki ... hátha valaki szintén ezen tökölne :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rá kell ülni a faszi fejére a halála előtt a guggolással.
-
#4951 és melyik 4 dlc? :D nekem a psycho pack is dlc :) a kampányok vannak benne vagy mi? -
#4950 4 DLC + a LVL50-61 szintnövelést és extra nehézségi szintet. -
#4949 a steames season pass az mit tartalmaz? össze vissza van leírva... egyik helyen ezt írják, másikon azt... fel tudnátok világosítani hogy mi is ez? -
#4948 ? -
#4947 Ebben az MMORPGFPS küldiben a 'teabag' milyen gyilok formát jelent? :) -
#4946 APA KEZDŐDIK! -
#4945 Valóban, sehol semmi - logikus eshetőség, hogy este 7-től lesz elérhető, a Store-ban is, és számunka, Season Pass tulajdonosok számára is. -
#4944 Igen, de egyelőre sehol semmi :\ Vagy csak én nem találom -
#4943 Az indítómenü már megváltozott:
-
#4942 Mikó' jön má' a Kicsi Tina? Este? Tűkön ülök egész nap :\ -
#4941 Nekem a Borderlands 1 is nagyon tetszett, kivettem oda vissza DLC-vel együtt, hol haverokkal, hol idegenekkel, hol egyedül :) . A kettőt most Ulvarral tolom, egyszer már kiakadt, most futjuk a 2. kört, aztán LVL 50-nél jöhet az első DLC :) . Nem hiszem, hogy a 3 akármilyen csalódást is tudna okozni :) A 2k és a gearbox garancia a minőségre :) -
#4940 Nekem a GamersGate-en adtak a srácok egy uccsót egy négyes pack-ból, me maradt nekik. Mármint BL2. Így nem vót ócsó, de nem is vót sok. -
#4939 Ez igaz. -
#4938 steamen szinte kivétel nélkül van 4 pack -
#4937 Nehogy már kihagyjatok ebből Hal ló...