Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Due worldwide on 26th February for Xbox 360, PS3 and PC, the Add-On Content Pack will be priced at $29.99 and contains $40 worth of DLC including:
- Captain Scarlett and Her Pirate's Booty campaign.
- Mr. Torgue's Campaign of Carnage campaign.
- Gaige, the Mechromancer; the game's fifth playable character.
- Access to the Creature Slaughter Dome battle arena where you can earn Mad Moxxi's rare rocket launcher.
- Unique weapons including the Gearbox Gun Pack and Skyrocket Grenade.
- Additional heads and skins.
- A Golden Key to unlock rare loot from the golden chest in Sanctuary.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
több infó itt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A lényeg, hogy bátran lehet használni, itt a beta csupán annyit jelent, hogy nem futott át a Microsoft bürokráciáján.
[merlinw.org]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
https://twitter.com/DuvalMagic/status/298100312890286080
Eddig még nem adott ki olyan kódot, ami volt már korábban. Bár a hozzászólásokban van aki szintén hasonló problémára panaszkodik. Nekem ez 5 kulcsot adott.
Mivel nem osztotta meg senki, gondoltam beírom, hátha valaki nem figyeli. Egy próbát megér!
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx
http://loal.atw.hu
Akkor fura, köszönöm a választ. 😊
Tuti, hogy valami trainert használ, Téged meg beetet.
360: CTWJJ-95F95-HSFT6-5RTJT-T5ZFJ
PS3: K3CBJ-WBRKB-C55CB-S3WBT-56RBH
PC/Mac: 53WTB-S9XKW-SWFT3-TJBJB-FWWZW
- Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Olvastam alább, hogy másnak is van gondja a játék belassulásával.
Ha megjelenik 3- 4 ellen, akkor szinte diavetítés medium beállításon.
Valamit szarul állítottam be, vagy a vasam gyenge? (geigeny.hu-n 100/100)
proci: core2 quad q6600 2.4 Ghz
VGA: HD 7850
RAM: 2X2 Kingston DDR2 kit
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha van 1 kulcsom és az egyik karakterrel elhasználom, akkor azt egy másik karakterrel is tudom használni, vagy nullázódik?
Ez is account szintû, mindegy melyik karakterrel használom, ugyanúgy fogy?
[merlinw.org]
DS3 hasonlatot nem értem? Csúnya lesz a grafja vagy rosszul fog futni?
az lesz szép.....
MSI 6950-nel volt 80 FPS.
Amúgy a Physix-et nyugodtan kapcsold ki, mivel az csak az NVidia kártyákkal kompatibilis.

Levered a warriort meg a bosst... és utána ha fõmenübõl indítod a karaktert, akkor tudsz választani. a karakterválasztó lapon.