Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ez szarabb, mint a season pass.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Borderlands 2: Add-On Content Pack collects $40 worth of DLC for $30

Due worldwide on 26th February for Xbox 360, PS3 and PC, the Add-On Content Pack will be priced at $29.99 and contains $40 worth of DLC including:

- Captain Scarlett and Her Pirate's Booty campaign.
- Mr. Torgue's Campaign of Carnage campaign.
- Gaige, the Mechromancer; the game's fifth playable character.
- Access to the Creature Slaughter Dome battle arena where you can earn Mad Moxxi's rare rocket launcher.
- Unique weapons including the Gearbox Gun Pack and Skyrocket Grenade.
- Additional heads and skins.
- A Golden Key to unlock rare loot from the golden chest in Sanctuary.

IMYke2.0.0.0
* magyarításba rakva

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akinek kell - esetleg, ha lesz rá igény, akkor a magyarításba, vagy külön javításként megosztom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
<#worship>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
<#eljen>

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, amennyiben így tesznek, én a jelenlegi hangállományait s szövegeit a kiccsajnak elmentem magamnak, és amikor végleg leállnak a Borderlands 2 tartalmainak bõvítésével, szépen kreálok magamnak egy Ultimate Patch-et, amiben Pici Tina ugyanúgy fog beszélni, mint eddig.

Igen, egy 13 éves kislány halálra kínoz egy embert, ez mehet, ezzel nincs semmi baj. De ha egy 13 éves fehér kislány fekete szlenget használ, akkor az csúnya és rasszista, el kell taposni azonnal ...
Fpocok
Pár baromarcú IDIÓTA rasszistának nyilvánította ki Gearboxot, amiért állítólag túl sztereotipikusnak ábrázolták Tiny Tina-t, ezért a jövõben egy patchel meg fogják változtatni...
több infó itt.

MerlinW
Mióta nincs havi driver AMD-nél a beta váltotta fel õket. Tehát a beta ugyanolyan minõségû, mint amit eddig havonta letöltöttél, azzal a különbséggel, hogy nem WHQL, azaz nincs MS pecsét rajta. Pont emiatt lett ez az új rendszer, MS sokszor egy hónapig is ült a driver-eken, mire hajlandó volt hitelesíteni azt.

A lényeg, hogy bátran lehet használni, itt a beta csupán annyit jelent, hogy nem futott át a Microsoft bürokráciáján.

[merlinw.org]

Frank99
ok, nekem kiírta, hogy már felhasználtam....(redeemed.)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

McG
Mert tegnap írta Randy Pitchford a twitteren.

https://twitter.com/DuvalMagic/status/298100312890286080

Eddig még nem adott ki olyan kódot, ami volt már korábban. Bár a hozzászólásokban van aki szintén hasonló problémára panaszkodik. Nekem ez 5 kulcsot adott.
Mivel nem osztotta meg senki, gondoltam beírom, hátha valaki nem figyeli. Egy próbát megér!

Flamer
az meg csak beta es meg a nevet is elirtak.. 😄 boderlands 😄
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx

http://loal.atw.hu

Flamer
mert tegnap talalta. 😄

http://loal.atw.hu

Frank99
volt már, pár héttel ezelõtt, nem értem, miért tegnapi?

lalakov
Nem olyan+nem ért hozzá, még a játékot sem tudja egyedül feltenni. :-D
Akkor fura, köszönöm a választ. 😊
IMYke2.0.0.0
a Gearbox Shift szolgáltatás alá regisztrálni kell. - kifejtve - a játék regisztrálásával kapod.

IMYke2.0.0.0
Erõsen meglepõ lenne - tekintve, hogy a Gearbox Shift szolgáltatás alá regisztrálni kell.
Tuti, hogy valami trainert használ, Téged meg beetet.

lalakov
Hogy lehet az, hogy havernak nem eredetije van és mégis kap néha kulcsot?
McG
Tegnapi kódok, 5 kulcsért!

360: CTWJJ-95F95-HSFT6-5RTJT-T5ZFJ
PS3: K3CBJ-WBRKB-C55CB-S3WBT-56RBH
PC/Mac: 53WTB-S9XKW-SWFT3-TJBJB-FWWZW

MerlinW
13.2-ben megoldották

- Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2

[merlinw.org]

JethroHUN
Ugyan ez volt a problémám. Legújabb patch, physix-et én újra tettem(nem azt ami a lemezen volt) és LOW beállításra kell rakni a launcherbe a fizikai effekteket és vissza tettem az elõzõ catalystot(12.10, a 13.1-essel akadt)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üdv!
Olvastam alább, hogy másnak is van gondja a játék belassulásával.

Ha megjelenik 3- 4 ellen, akkor szinte diavetítés medium beállításon.
Valamit szarul állítottam be, vagy a vasam gyenge? (geigeny.hu-n 100/100)

proci: core2 quad q6600 2.4 Ghz
VGA: HD 7850
RAM: 2X2 Kingston DDR2 kit

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

lalakov
Köszönöm, akkor ezt késõbb fogom megkapni. Jó azért tudni, hogy nem én vagyok a béna. 😊
IMYke2.0.0.0
Mással esélytelen is.

JethroHUN
Jah azzal jóval többet tudsz nitrózni. "The Afterburner" a neve.

gerey
Esetleg próbáld meg a relic-el amit a dagi ad.

lalakov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A második DLC-ben, ahol autóversenyezni kell, hogy lehet a 3. menetet 1:45 alatt megcsinálni? Levágom a kanyarokat, ugratok, használom a turbót, de 13-15 másodperc hiányzik.
McG
Kösziköszi!
Ez sok mindent megmagyaráz... 😄

Maak
Amit elhasznaltal az el van hasznalva most es mindorokre.Itt is es ott is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Ha egyet elhasználsz, akkor nyilván egyel kevesebb lesz. Bármelyik karaktereddel használhatsz kulcsot, amíg van.

McG
Köszi! Van még egy hülye kérdésem.
Ha van 1 kulcsom és az egyik karakterrel elhasználom, akkor azt egy másik karakterrel is tudom használni, vagy nullázódik?
Ez is account szintû, mindegy melyik karakterrel használom, ugyanúgy fogy?

Fpocok
Mivel a kulcs account szintû... bármelyik karakterrel lépsz be, ugyanannyid van.

McG
A golden key-t csak az a karakter kapja meg, akivel az aktiválás után elõször játszok?

MerlinW
Nálam is 60-80fps-el fut a játék (1080p, minden maxon). Ráadásul Medium Physix-el.

[merlinw.org]

Frank99
akkor nálad van baj..

JethroHUN
Most nem a grafikát akartam szapulni nincs vele bajom, csak azzal rettentesen játszhatatlanul alacsony FPS-sel. De amúgy neten jó pár embernek ugyan ez a gondja, rá kerestem.

DS3 hasonlatot nem értem? Csúnya lesz a grafja vagy rosszul fog futni?

Bluuzia
Bocsánat, egy rész volt ahol nagyon leesett az fps-em. Sajna már nem, emléxem melyik pályán. De az tényleg durva volt.

Fpocok
ühüm...

Frank99
ez tök jó, de majd nézd meg a Dead Space 3-at....

az lesz szép.....

Frank99
sajna régi

Bluuzia
Akkor valamit nem állítottál be jól.
MSI 6950-nel volt 80 FPS.
Amúgy a Physix-et nyugodtan kapcsold ki, mivel az csak az NVidia kártyákkal kompatibilis.

JethroHUN
Ekkora szart mint ez... de jó h nem vettem meg. Nem igaz h 7850-el low physix beállítás mellett 30 fps sincs meg harcban, még 20 alá is bezuhan. BF3 highon on 60fps (1920x1080) itt, ezzel a gagyi grafikával 18fps. <#szomoru1>

gibson9
Köszi, csak még nem tartok itt és gyakran olvasom a True Vault kifejezést itt a fórumon, szóval gondoltam most már kiderítem 😄 31. szintû commando vagyok, illetve elkezdtem haverral is játszani és egy mechromancer és assassin párossal megyünk ha éppen ráérünk mindketten. Máskülönben meg egyedül viszem a commandoval.

IMYke2.0.0.0
A játék is tájékoztat mindenrõl:

gibson9
Akkor jól sejtettem. Köszönöm szépen 😊

Fpocok
Igen.
Levered a warriort meg a bosst... és utána ha fõmenübõl indítod a karaktert, akkor tudsz választani. a karakterválasztó lapon.

gibson9
Ez a True Vault mikortól jön? Vagy ez az elsõ végigjátszás után a new game+ lenne?

Én is True Vault-ba játszok másodszorra. <#smile>