7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
xxxpaulxxx #5176 A DLC-ket hogy érdemes megcsinálni?
Most tartok a Fridge-nél és látom, hogy pl az egyik DLC-nek (amit véletlenül "aktiváltam" azzal, hogy odautaztam) már trivial a difficulty-ja.
Szóval szerintetek hogy érdemes ezeket megcsinálni? Fő story közben, vagy bőven elég utána? Esetleg alkalmazkodnak majd az ottani ellenfelek a szintemhez, ilyesmi?:) -
#5175 Még 2 órán keresztül BL2 akciók a Steamen, 66% !!!!
Akár pl a legújabb DLC-t is megkapod 3 eur körül !!!
A karakterek is !!!
Én most megvettem még 1-2 maradékot, ami kellett, a skinek is olcsók most :) -
#5174 Hubazz, ezek meddig elnek, meg egyet sem aktivaltam es azert na, jo lenne. -
Csokis #5173 Zero!
PC/Mac: CBWJ3-S5CJ3-WTTCF-WX333-9STBF
PS3: WTWJ3-XHKRK-CKFWJ-ZTWBT-HXBZX
Xbox 360: KBKJT-K63C6-959TT-J3TJ3-9CBKS
-
#5172 Köszi! :) -
Csokis #5171 Megjött a Gaige kód!
PC/Mac: W3C3B-5JRZC-WJH33-JBJJB-9S6CJ
PS3: CJWBJ-FBKST-ZZ553-S3KTB-BRK3B
Xbox 360: C3W33-B5JB3-SRSBF-C6TJT-F35TT -
eXequtoR #5170 Frissült a lista. Van egy 3 kulcsos kód és egy only console cuccos. -
#5169 Sirennel voltam és Axtont adott, az, hogy mivel vagy bent csak a cucc szintjét határozza meg. -
#5168 Gondolom amelyik kariddal bentvagy mikor aktivalod a kodot, az kapja meg.Anno valamelyik fegyveres shift kod is igy mukodott. -
eXequtoR #5167 Hmm. Csak Axtonnak jött class mod, vagy sorba dobálják majd ki a kódokat? -
xxxpaulxxx #5166 Jah... ez "csak" class mod:) -
xxxpaulxxx #5165 Új shift code Facebookról:
5JKBJ-K9WhW-WBZTJ-T3TTB-TW9HR -
#5164 OFF:
Magyarítás állapotjelzés angolból nem profiknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
goso #5163 Megnézem köszönöm! -
#5162 Azért van különbség egy jutub megy PS között:D
Goso: Youtubeon a lap alján van egy "Próbálj ki valami újat" vagy valami ilyesmi cucc, ott át tudod állítani, hogy ne flash legyen hanem HTML5, próbáld ki, hátha úgy jó lesz. -
#5161 Gyárekök, nálam meg a fotósop megy lassabban, meg a hitmen blúdmáni, meg az enkódolás mp4-be, mikor ezekkele gyütt borderlands 2-zök. Húdeszarul van ez megírva gyárekök... ÚRISTEN! :D -
goso #5160 Értem köszönöm a segítséget!
Valóvan a vga lassan cserére szorul, de megvárom még az új hd 8XXX szériát, hátha jobban járok. -
#5159 Igen. Extras - SHIFT code asszem. -
#5158 játékon belül kell beírni ? -
#5157 Itt vannak összegyűjtve a még működő SHIFT kódok. -
#5156 Golden keyt hol tudok szerezni (xbox360) ?
-
#5155 úgy képzeld el, hogy a fless processzor használatával ütközik borderlandsé, és harcolnak a gépeden, melyik használja éppen! :D más játéknál lehet hogy jobban meg van írva ez a váltott használat -
#5154 Flash egy fos tessék elfogadni, mellesleg az az 5770 már eléggé gyenguszka abba a konfigba, ez is közrejátszhat .. -
goso #5153 De akkor más játékoknál is hasonló problémáknak kellene fellépnie nem? Már pedig ezt csak a borderlandsnál produkálja érdekes. (amúgy a spec: i5 3570k 10gb ddr 1600Mhz, hd5770, nem hiszem hogy ennyi már gondot okozna de ki tudja) -
#5152 flash megeszi a gépet -
goso #5151 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy miért van kb 24-25 fps-em, ha youtube videó megy a játék közben, viszont amikor nem akkor pedig kb 50 fps alá nem jutok? -
#5150 Felre ne erts de legalabb van dlc nem ugy mint mas jatekokhoz -
#5149 season pass 2?
-
#5148 Tervezik még több sztori dlc kiadását. Kapják be a faszom. -
#5147 Bázz már vége is :D -
#5146 Borderlands 2 + Season Pass . 14.99 euro
Ha valakit csak a BL2 érdekelne, van egy kulcsom eladó, pm me. -
#5145 wikin egy raklap dolog nincs fent, de mind1 már letettem róla :) ha nincs rá igény hát nincs :) én meg úgyis tudok mindent, amit meg mégse azt megkérdezem itt :D -
#5144 Szerintem sem érdemes pazarolnod drága idődet és pénzed most még, vagy már. Kellene egy következő rész és akkor a közös 3 rész oldala lenne esetleg egy jó ötlet. De szimplán a wiki oldal fordítása is ok. -
#5143 Szerintem jó ötlet! -
#5142 Amíg nem zöldül ki a fa napestig üthetem. Lehet bug. -
eXequtoR #5141 Ott meg kell ütni meleevel, ha jól emlékszem és utána lesz elérhető. -
#5140 Ezt én se :) -
#5139 Haverral elakadtunk Tina meséjében az egyik küldetésnél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Find armor a neve. Megtaláltuk az első darabot, ami egy fán van. Youtubeon néztem, a fának zöldre kéne váltania és utána lehetne megszerezni, de nálunk nem vált zöldre. -
#5138 LOL Ezt nem is ismertem. -
#5137 akkor már késő :)