Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem vágom:

Azt értem mit ír, csak azt nem miért? Megvan a Season Pass és a mechromancer kieg is mégsem tudok csatlakozni más játékosokhoz.

Myselor
én titkos vagyok ^^
Myselor
a-a.nem😊
Nem, õ player <#vigyor> így mindegy mi van neki lenn alul<#idiota>

szomferi
te lány vagy?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
régen még volt értelme a pajzsnak,mostmár nincs😊 mondjuk azthittem majd lesznek új cuccok,de nem igazán akarnak.még mindig a sima játékban elérhetõ legendaryk a legjobbak,a dlc-k szvsz lófaszok ilyen téren.tehát majd ha végre valahára lesz szint emelés.lehet ugyanezeket kifarmolni nagyobb szinten xd nagyon fasza lesz mit mondjak😊
Fpocok
A rádiós fickó, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
ezt hol is??????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Teppik Amon
Én számolatlanszor öltem meg. Napokig öltem azt a köcsögöt. Aztán jöhetett valami bug vagy rage, mert kiesett a bee, a bitch meg a conference call jó egy órán belül. :o

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Én nem rég játszottam végig megint a játékot Mechromancer karakterrel.

Gondoltam utána meg szerzem a "The Bee" pajzsot. Zsinórban 30 alkalommal öltem meg az illetõt, de egyszer sem adta! Na gondoltam majd másnap folytatom. Így is lett. Meg öltem megint zsinórban 16 alkalommal, de semmi! Gondoltam be dobom megint, mint a múltkor a BorderlandsNumPlayersSetter1.1 nevû programot, hogy azt gondolja a játék hogy 4 játékos küzd ellene, persze kicsit nehezebb volt ki lõni, de 6. ölésnél el dobta végre a pajzsot! Õ 30-as volt én atalán 33 vagy 34.
Hát ez a Bee pajzs ez hihetetlen basszus...mindenkinek ritkán esik vagy csak én szívok vele?

Flamer
hi,
elado egy borderlands 1-es steames acc 1800HUF-ert. (most steamen kb 5800HUF)
akit erdekell az irjon privit. thx.
udv.

//sorry. ne mspam akar lenni de van egy felesleg es gondoltam hatha van vmi ismerosotok akit erdekell tan.

http://loal.atw.hu

Maak
Ha lesz egyaltalan, az is lehet hogy majd csak a kovetkezo season passban. <#bdead>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Myselor
torgue-t én csak 1 karival kiváncsiságból.de sok questet ki is hagytam
Fpocok

wesker24
Én a Sacrlett-et még végigvittem Max Szinten LVL 50 mind két karival Maya és Manci de a Torque-nak neki se álltam nem láttam értelmét !

Majd talán akkor ha lesz szint emelés !
Myselor
nagyon valószínû.de elég nagy idiótaságnak tartom személyszerint.na de hát mindegy😊
wesker24
Hát szerintem ezek szerint az utolsó 4-dik DLC-ben lesz szint emelés !
Myselor
nemár😊 mégis mikor szándékoznak szintet emelni?most ezt már tényleg nem értem😊
szomferi
hát akkor készítsd a kötelet, meg keresheted az erõs csövet/gerendát

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Myselor
na nemsokára itt az új dlc😊 kíváncsi leszek.de ha most se lesz level up akkor felkötöm magam xd
Sir Quno Jedi
köszi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

01/14 DICE nomination
Xbox 360: CB53J-FZFSC-9Z6JF-WRBTB-B5S5S
PS3: 5TCJB-35RWB-WCWCJ-93C3J-3SSHR

-tRs-Landor

szomferi
SHiFT Code: C3W3B-6B95C-SWFJJ-B3BJJ-5C6XJ

január 20-ig él

IMYke2.0.0.0
Igen. Természetesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Srácok, Beatdown-ba hogyan tudok átjutni? Van valami kezdõkveszt, amit meg kell csinálni mielõtt átmehetne oda az ember?

Fpocok
Coopban elvileg már kijavították, hogy ha nem csináltál meg mindent, mert guest voltál, akkor nem vált át a qst szintje. Többi boss bejön rendesen?

Scorch
hát ja.. Cult Following: False Idols mission elvileg már teljesítve, már Rolandot szabadítom ki. TrueVault mode.. Egyébként meg ha a Normalt visszatöltöm (amit már végigvittem) ott simán bejön a pók, de persze sokat nem érek a lvl9es droppjaival.. :]
Ötletek?

-tRs-Landor

IMYke2.0.0.0
Nálam sem volt gond a tüzes hangyapókkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
A tüzes pók? Nekem az mindig elõjött, akárhányszor arra jártam.

Jut eszembe, a Gears Up weekendbe kapott valaki valami értelmeset?

-tRs-Landor

Valakinek valami ötlet arra, hogy a Scorch miért nem jön elõ újra nekem PT1ben? Pedig már végigcsináltam a hozzá tartozó küldit.. lehet hogy a co-opban egy egyszeri szakadás miatt cseszõdött el ez? <#confused>

-tRs-Landor

Frank99
ok, lehet.....

:-)

gerey
Ja elsõ karival egy élmény volt thousand cuts meg a bunker amikor a leggyengébb ellenfél is 5 szinttel nagyobb volt mint én. 😄

Amikor a felturbózott cannont 2 hitelik, majd nem lesz olyan vicces.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

De hát ha nem jelentkezik senki :/

Frank99
én pl. nemrég jöttem rá, hogy hol lehet elkölteni az eridiumot, állandóan elfogyott a lõszer, most már 2x tuningoltam a fegyókat :-)

Hunter, Axtonnal tolom én is, most True Vault módban 38-as vagyok Sanctuaryt most értem el. Én messzirõl sniperrel dolgozom, és eléggé kigyúrtam a kis automata gépágyú segédemet :-)

komoly segítség.

IMYke2.0.0.0
Akkor én kivétel vagyok - 39-es szint, 1. végigjátszás, a True Vault Hunter Mode még messzi ködbe vész 😊

Sir Quno Jedi
Nos elsõre fel lehet tolni 37-38 környékére a karikat alapos tápolással, itt meg kezdetben 32-35-ösök jönnek, szal. nem olyan vészes. Utána meg lesznek már erõsebb fegyóid, meg kicsit átspeceled a karidat és menni fog. Egyedül is. Csapatban meg hót 1xû, igazi jó kis írtásokat lehet rendezni. Végre van szinte mindenkinek pajzsa, vagy páncélja és az elementális hatásoka egy részét is simán lerezisztálják, van valami izgalom! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hunter of Deer
hát ez a true vault hunter mód egy szadizás, többet halok mint amennyit játszok ... :S amennyire jól ment elsõ végigjátszásnál annyira gáz most. Axtonnal tolom de vhogy nem az igazi :/

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

sokkal nagyobb poén! mindenképpen próbáld ki! feltéve ha értelmes egyénekkel futsz össze! 😄

-tRs-Landor

Valaki nem akar coop-ban játszani?
Eleje óta egyedül tolom, és már jó lenne kipróbálni coopban.
Én 39es vagyok, és a wildlife preservation küldinél tartok.
Steam nevem: messi6502

Genndy is
Köszi 😊
IMYke2.0.0.0
Igen, ahogy már olvashattad, a Sanctuary (szentély) beli arany ládánál tudod felhasználni az Arany Kulcsokat, amiket a Borderlands 2 elindítását követõen, a Fõmenüben lévõ "Extras" alatt található "Shift" alatt aktiválsz.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 elindít - Launcherben elsõ hír linkre rákattint - Gearbox oldalra elvisz és bõvebben elolvas:

Fabio Capello
Elég gyorsan lejárt, már nem érvényes 😞

genndy
Sanctuaryban van egy halálfejes láda, ha a kódokat beírod Gearbox Shift oldalán akkor ahhoz kapsz így kulcso(ka)t, és így többször is ki tudod nyitni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új kód: CTCBJ-CK6KW-SCF33-TJJJT-WB3CB

Holnap lesz egy event, elvileg több shotgun-t lehet majd találni, hogy ezek minõségben jobbak lesznek vagy csak darabszámban majd kiderül

Sir Hammerlock ‏@ECHOcasts

This weekend, the Borderlands shall be abuzz with ingame events; from now until tomorrow, certain areas will see an influx of rare shotguns!

Twitteren nyomják 😊

Valami patchet is töltött milyen sotik esnek? 😊
Bocsi, de már megkérdezem, ezek a kulcsos kódok mire valók?
pl 5 kulcsos kod:
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF