7269
  • kemotox
    Ezt a két hirdetést találtam Hardvareaprón:
    2500 ft
    2900 ft
    Szerinted? Csábít nagyon mert occó occó, de fosok is egy kicsit.
  • genndy
    PH!-n valaki már igen, asszem BomiBoogie meg TESCO-Zsömle talán.
  • wesker24
    NOT YET
  • IMYke2.0.0.0
    Valaki már megvette a "Psycho Pack" DLC-t?
  • Fpocok
    Attól függ ki az eladó HVA-n. Pl van egy danih nevű srác, aki a cdkulcsok.info -t csinálja, ő abszolút megbízható.
  • kemotox
    És ez a módszer mennyire megbízható?
  • Laza
    Mondjuk a hardverapro.hu-n ált mindig van Borderlands 2 kulcs (nem RU) 3000Ft körül. Jelenleg is ad valaki pl 2900Ft-ért egyet.
  • Fpocok
    Ez egy isteni jel!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen!
    Üdv a Borderlands-fertőzöttek széles táborában :)
  • kemotox
    Hát ez marha jó, úgy is épp fontolgattam a vásárlást :)
    Mindenképp megveszem, co-op eszméletlenül csábít. Szóval aki akar majd co-opozni új karival, az nyugodtan zaklasson pü-ben. Valszeg a kommandós csávóval leszek, az első részben is a fekával zúzom és bejön ez a tornyos dolog, pláne hogy itt sokkal durvább már. (360 fokban tud foroni és CD is kevesebb)
  • Ulvar
    Már megvettem meg havernak is megvettem, töltöm szépen este kockulás! Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Most már nem kerülheted ki a sorsod - s ha megveszed:
  • Ulvar
    Na most mondjátok meg...mi ez ha nem a sors keze basszus? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Írta is, hogy a DLC-ket majd beszerzi később.

Te meg meg tudsz venni mindent olcsóbban :)
  • wesker24
    Persze a DLC-kre meg nincs akció ehh !
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2 - STEAM - 66% engedmény - 13,59 €!
  • Ulvar
    Hát ha lenne 576ban akár egy kisebb akció akkor nem haboznék, a DLCket meg steamen szépen lassan megvásárolnám. Na de akkor majd :).
  • Fpocok
    Húúú... azt nem is figyeltem. Így tényleg necces. Szerintem várj egy másik akcióra valami ismert oldalon.
  • genndy
    Számomra is ismeretlen a bolt.
    Viszont érdekes, hogy az oldalon azt írja: 'Region: EUROPE', de a link: http://www.go2arena.com/borderlands-2-ru-1.html Hmm...
    Én nem venném innen.
  • Fpocok
    Ühüm, ez elvileg annak néz ki. Az oldalt viszont nem ismerem.
  • Ulvar
    Inkább így linkelem.
  • Ulvar
    ezt találtam, EUsat is, csak kérdés megbízható e. 4800ért már bevállalnám.
  • genndy
    Ezt nézegesd sűrűn, ha van akció az megjelenik, és megbízható digitális boltból veheted meg.
    GMG-n volt legutóbb akció, de már jó pár hete.
  • Fpocok
    Hát most így passz. nézni kell külföldi oldalakt is, mert múltkor valahol eléggé le volt árazva.

Az orosz kulcsokat, amiket VPN-el kell beregelni, ne vegyél. Ez igaz minden steames játékra.
  • genndy
    Nincs most akció se a játékra, se a DLCk-re.
  • Ulvar
    És esetleg egyéb helyen nem aktivált olcsón vásárolható EUs kulcs van valahol? Keresgéltem de nem találtam.
  • Fpocok
    Ezt ne vedd meg. Oroszat ne vegyél, mert VPNel kell beaktiválni, amit tilt a steam.
  • Ulvar
    Sziasztok!

Haverommal együtt megszeretnénk venni a gémet, de steamen marha drága, 576-ban (számomra jelenleg) szintén. Néztem pár oldalt ahol meglehetne vásárolni olcsón kulcsot, amit steamen lehet aktiválni, de nem tudom melyik a megbízható. Aki ebben tudna segíteni annak nagyon örülnék, ha 4-5-6.000ért valahol vásárolható lenne kulcs.

Én ezt találtam, de nem tudom mennyire megbízható.

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Laza
    Néztétek ezt az új karit?

Volt élő demonstráció a Twitch-en a megjelenés előtti estén, de engem nem igazán győzött meg. Ráadásul lvl25 körüli karakter demóztak, ami azért elég vérszegény, mikor TVHM-ban egy lvl43-as karit is egy ütéssel/lövéssel le lehet kaszálni full pajzsról 1000HP alá ... mi lesz akkor egy melee erős karival? :)
  • Laza
    Le a kalappal a DLC-k előtt ... így kell csinálni 'kiegészítőt' :)
    Eddig csak az 1. és a 3. volt meg, de azok olyan szinten hosszúak és tartalmasak, hogy mind a 10 ujjam megnyaltam ... min 20-30 órát tettünk bele :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ultra Vault Hunter Mode magas szintű kooperatívra van kihegyezve - értsd: 50+-es karakterekkel rohangásztok a durván nehéz ellenfelek ellen.
  • lalakov
    Ott minden karakter gyenge, túl nehézre csinálták.
  • Flamer
    valaki emlitette hogy nem tudja mi ertelme van egy mele karakternek..
    hat igen. nem tudom ki jatszik zeroval.. de ne mondja hogy a melenek meg hazsnat veszi uvhm-be. :o hiaba maxoltam ki a fat meg raktam relicet ami boostolja a mele cuccokat akkoris ------- egy ekkora life barbol csak 1 csikot nyisszant le max.. ok ok ott a dobocsillag meg minden csak ha bemesz az ellenfelek koze.. kicsit szopas melezni. :D nem uvhm-be nagyon kiraly volt. varkideket pl 1 vagasra olte nade uvhmbe nagyon low .:\
  • Laza
    Köszi, ennyire nem fontos, hogy pontos nevén említsem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor valamelyik ellenfél típus "törpe" verziójáról van szó.
    Akad:
    Playthrough 1: Midget Shotgunner
    Playthrough 2: Angry Little Shotgunner
    Playthrough 2.5: Fuming Stunted Shotgunner

Playthrough 1: Mutant Midget Psycho
    Playthrough 2: Freaky Little Maniac
    Playthrough 2.5: Apeshit Stunted Lunatic

Bővebben.
  • Laza
    Hát, ez vmi kis vékony, cincogós, csuklyás volt, nem hinném, hogy goliath .. de majd meglesem ... jöttek ilyenek a sima fokozatban is, azok is mindig elestek, bár akkor talán nem shotgun volt náluk :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Shutgunnal is nyomják. Sőt, nehezebb szinten meglepit is osztogatnak.
  • genndy
    Goliathok nem mindig csak melee-sek?
  • IMYke2.0.0.0
    Az Törpe Goliath :)
  • Laza
    Lehet azok kölkök ... legalábbis ilyen hanggal meg halál animokkal/szövegekkel :)

A legjobb mikor előjön egy ilyen kis csuklyás manó a bazi nagy shotival, majd a lövéstől 5m-t repül hátra, mindig kuncogok rajta, még ha szépen oda is basz nekem :)