7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#4816 Ezt a két hirdetést találtam Hardvareaprón:
2500 ft
2900 ft
Szerinted? Csábít nagyon mert occó occó, de fosok is egy kicsit. -
#4815 PH!-n valaki már igen, asszem BomiBoogie meg TESCO-Zsömle talán. -
#4814 NOT YET -
#4813 Valaki már megvette a "Psycho Pack" DLC-t? -
#4812 Attól függ ki az eladó HVA-n. Pl van egy danih nevű srác, aki a cdkulcsok.info -t csinálja, ő abszolút megbízható. -
#4811 És ez a módszer mennyire megbízható? -
#4810 Mondjuk a hardverapro.hu-n ált mindig van Borderlands 2 kulcs (nem RU) 3000Ft körül. Jelenleg is ad valaki pl 2900Ft-ért egyet. -
#4809 Ez egy isteni jel! -
#4808 Szívesen!
Üdv a Borderlands-fertőzöttek széles táborában :) -
#4807 Hát ez marha jó, úgy is épp fontolgattam a vásárlást :)
Mindenképp megveszem, co-op eszméletlenül csábít. Szóval aki akar majd co-opozni új karival, az nyugodtan zaklasson pü-ben. Valszeg a kommandós csávóval leszek, az első részben is a fekával zúzom és bejön ez a tornyos dolog, pláne hogy itt sokkal durvább már. (360 fokban tud foroni és CD is kevesebb) -
#4806 Már megvettem meg havernak is megvettem, töltöm szépen este kockulás! Köszi szépen mindenkinek a segítséget! -
#4805 Most már nem kerülheted ki a sorsod - s ha megveszed: -
#4804 Na most mondjátok meg...mi ez ha nem a sors keze basszus? :D -
#4803 Írta is, hogy a DLC-ket majd beszerzi később.
Te meg meg tudsz venni mindent olcsóbban :) -
#4802 Persze a DLC-kre meg nincs akció ehh ! -
#4801 Borderlands 2 - STEAM - 66% engedmény - 13,59 €! -
#4800 Hát ha lenne 576ban akár egy kisebb akció akkor nem haboznék, a DLCket meg steamen szépen lassan megvásárolnám. Na de akkor majd :). -
#4799 Húúú... azt nem is figyeltem. Így tényleg necces. Szerintem várj egy másik akcióra valami ismert oldalon. -
#4798 Számomra is ismeretlen a bolt.
Viszont érdekes, hogy az oldalon azt írja: 'Region: EUROPE', de a link: http://www.go2arena.com/borderlands-2-ru-1.html Hmm...
Én nem venném innen. -
#4797 Ühüm, ez elvileg annak néz ki. Az oldalt viszont nem ismerem. -
#4796 Inkább így linkelem. -
#4795 ezt találtam, EUsat is, csak kérdés megbízható e. 4800ért már bevállalnám. -
#4794 Ezt nézegesd sűrűn, ha van akció az megjelenik, és megbízható digitális boltból veheted meg.
GMG-n volt legutóbb akció, de már jó pár hete. -
#4793 Hát most így passz. nézni kell külföldi oldalakt is, mert múltkor valahol eléggé le volt árazva.
Az orosz kulcsokat, amiket VPN-el kell beregelni, ne vegyél. Ez igaz minden steames játékra. -
#4792 Nincs most akció se a játékra, se a DLCk-re. -
#4791 És esetleg egyéb helyen nem aktivált olcsón vásárolható EUs kulcs van valahol? Keresgéltem de nem találtam. -
#4790 Ezt ne vedd meg. Oroszat ne vegyél, mert VPNel kell beaktiválni, amit tilt a steam. -
#4789 Sziasztok!
Haverommal együtt megszeretnénk venni a gémet, de steamen marha drága, 576-ban (számomra jelenleg) szintén. Néztem pár oldalt ahol meglehetne vásárolni olcsón kulcsot, amit steamen lehet aktiválni, de nem tudom melyik a megbízható. Aki ebben tudna segíteni annak nagyon örülnék, ha 4-5-6.000ért valahol vásárolható lenne kulcs.
Én ezt találtam, de nem tudom mennyire megbízható.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#4788 Néztétek ezt az új karit?
Volt élő demonstráció a Twitch-en a megjelenés előtti estén, de engem nem igazán győzött meg. Ráadásul lvl25 körüli karakter demóztak, ami azért elég vérszegény, mikor TVHM-ban egy lvl43-as karit is egy ütéssel/lövéssel le lehet kaszálni full pajzsról 1000HP alá ... mi lesz akkor egy melee erős karival? :) -
#4787 Le a kalappal a DLC-k előtt ... így kell csinálni 'kiegészítőt' :)
Eddig csak az 1. és a 3. volt meg, de azok olyan szinten hosszúak és tartalmasak, hogy mind a 10 ujjam megnyaltam ... min 20-30 órát tettünk bele :) -
#4786 Ultra Vault Hunter Mode magas szintű kooperatívra van kihegyezve - értsd: 50+-es karakterekkel rohangásztok a durván nehéz ellenfelek ellen. -
#4785 Ott minden karakter gyenge, túl nehézre csinálták. -
#4784 valaki emlitette hogy nem tudja mi ertelme van egy mele karakternek..
hat igen. nem tudom ki jatszik zeroval.. de ne mondja hogy a melenek meg hazsnat veszi uvhm-be. :o hiaba maxoltam ki a fat meg raktam relicet ami boostolja a mele cuccokat akkoris ------- egy ekkora life barbol csak 1 csikot nyisszant le max.. ok ok ott a dobocsillag meg minden csak ha bemesz az ellenfelek koze.. kicsit szopas melezni. :D nem uvhm-be nagyon kiraly volt. varkideket pl 1 vagasra olte nade uvhmbe nagyon low .:\ -
#4783 Köszi, ennyire nem fontos, hogy pontos nevén említsem :) -
#4782 Akkor valamelyik ellenfél típus "törpe" verziójáról van szó.
Akad:
Playthrough 1: Midget Shotgunner
Playthrough 2: Angry Little Shotgunner
Playthrough 2.5: Fuming Stunted Shotgunner
Playthrough 1: Mutant Midget Psycho
Playthrough 2: Freaky Little Maniac
Playthrough 2.5: Apeshit Stunted Lunatic
Bővebben. -
#4781 Hát, ez vmi kis vékony, cincogós, csuklyás volt, nem hinném, hogy goliath .. de majd meglesem ... jöttek ilyenek a sima fokozatban is, azok is mindig elestek, bár akkor talán nem shotgun volt náluk :) -
#4780 Nem. Shutgunnal is nyomják. Sőt, nehezebb szinten meglepit is osztogatnak. -
#4779 Goliathok nem mindig csak melee-sek? -
#4778 Az Törpe Goliath :) -
#4777 Lehet azok kölkök ... legalábbis ilyen hanggal meg halál animokkal/szövegekkel :)
A legjobb mikor előjön egy ilyen kis csuklyás manó a bazi nagy shotival, majd a lövéstől 5m-t repül hátra, mindig kuncogok rajta, még ha szépen oda is basz nekem :)