7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#5256 +s +s +s szóval assassin :) -
#5255 köszi, a közelharcos a cél, mert most egy commando - assasin párosításban megyünk haverral, én assasin után mennék Krieggel, ő meg Siren, az úgy nem tűnik rossz kombónak, főleg, hogy Assasint is a fegyverek felé húztam, szóval inkább háttérből harcoltam, kell a változatosság, border1-et főleg berserkerrel toltam és baromi élvezetes volt -
#5254 Azt külön még be is kell állítani, hogy szóljon is.
Elvileg, böngészőben: https://store.steampowered.com/account/emailoptout
de biztos hogy be kell jelentkezni hozzá a böngészőben.
De most Nuuvemen is akció van rá, ~2000 Ft csak az SP, azzal jobban jársz (hacsak nem feltétlenül a Steamen belüli pénzköltés a cél mondjuk kártyák miatt). -
#5253 én azt akkor megnéztem amikor írták és 20 euró volt, néztem is hogy tuti benézték, de nem foglalkoztatott mert már megvan -
#5252 láttam korábban valaki beírta, hogy SP megint 10 euró, még jó, hogy beraktam wishlistbe, és cseszett szólni nekem bármit is róla :S (vagy valamit megint rosszul csináltam) -
#5251 Nyilván nem muszáj, de a képesség fa nem dísznek van a karaktereknél - nélküle (és nyilván: a képességek nélkül) adott karakter lófikuszt ér... -
nadorij #5250 A fegyverek mindenkinek "ugyanazok", nem muszáj állandóan verekedni. :)
@bosco05: Tiny Tina(Gaige) nem olyan látványos(női nyögése van :D ), bár a robotja elég határozott segítség. Krieggel most kezdtem én is, nem ismerem a képességét. -
#5249 Én kipróbáltam - szerintem, jól ki van találva a képességfája, de tudni kell, hogy Krieg közelharcos, egy szóval, később, magasabb szintű ellenfelek ellen nyakamat rá, hogy nem lesz sétagalopp vele a játék...
-
#5248 ja és dlc-s karit akarok, tehát vagy Gaige vagy Krieg -
#5247 Akarok kezdeni egy másik karit is (jelenleg Assasin-al megyek) és Psychora gondoltam. Valaki ment vele? Vélemény? Elég erősnek érzem így skill tree alapján, kicsit Brickre emlékeztet. -
nadorij #5246 Köszönöm szépen, ennyire én nem értek hozzá, de biztos megcsinálom, csak most reinstall van, megvárom amíg a Steam végez. Remélem működik. -
#5245 Értelemszerűen az "i2k012Konyvtar" helyén a Te felhasználói neved áll... -
#5244 a mentéseid maradnak, ha be volt kapcsolva a steam cloud, ami alapértelmezett -
#5243 Mentésed nézd meg ezen az útvonalon:
C:\Users\i2k012Konyvtar\Documents\my games\Borderlands 2\WillowGame\SaveData\<sok_szám_neves_alkönyvtár>
Ebben a könyvtárban kell látnod hasonlókat:
Save0001.sav
Save0001.sav.bak
Save000x.sav
...
X = annyi lesz, ahány karakter mentésed van.
A megoldás egyszerű: a *.bak fájl a biztonsági mentésed, szépen fogod (mindennemű akció előtt a teljes könyvtáradról készítesz egy mentést, mondjuk RAR-ba) és a sima *.sav fájlt törlöd, a *.sav.bak fájlt meg átnevezed *.sav-re.
Voilá!
-
nadorij #5242 Hahó! Hatalmas problémám van! lvl 31-es karakterrel nem tudok mozogni. Olyan mintha folyékony betonban mászna. Kipróbáltam másik karakterrel, az fut rendesen, csakhogy most minden mentésem eltűnt, minden karakterem a játék legelején kezd. Piszkosul ideges vagyok e miatt. Eredeti a játék, Steamen vettem. Próbálkoztam a fájlok ellenőrzésével, erre azt írja folyton, hogy egy fájt nem tud ellenőrizni, ezért letölti újra. Le is tölti, de semmi nem történik. Most az újra telepítéssel próbálkozom, de a mentéseimet nem fogja ez sem visszahozni. Ha tud valaki, segítsen legyetek szívesek. -
#5241 Van vagy 40 darab állandó kód, amit az új játékosok rögtön aktiválhatnak :)
Nem baj, ez nekünk csak jó :) A 4. DLC után is egy héten keresztül tolták a kulcsokat, 40-45 darabot szórtak ki ... most megint van kb 80 kulcsom :) (30 alá alapból nem mentem sose, az be volt raktározva) -
Newfronter #5240 Biztos sokan megvették Steam-en akciósan, és most fel akarják kavarni az állóvizet. :)
Arra ez nagyon jó, hogy belépj a játékba, beírd a kódot, és ha már bent vagy, akkor nekiállj játszani. Ha már ott vagy, akkor lehet megjön a kedved a DLC vásárláshoz is. :D -
#5239 Mi van ma kéremszépen? A harmadik 3 kulcsos csomag :)
PC: K3WTT-WCCFF-C3HTJ-T3JBJ-RR6X3
PS3: CTCBJ-FXXZC-SS5CJ-ZJKJT-RSTXB
XBOX: KBCT3-ZBRWT-ZF93R-W6JBT-CS6WK -
#5238 Köszi a kódokat. -
#5237 nice , köszi -
#5236 Let's celebrate the weekend with some SHiFT codes for 3 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac: WJ5B3-JW56X-5393T-JTTJJ-T5Z6T
Xbox 360: K3WBT-F3FWB-S6STX-5RJBB-66SC3
PlayStation 3: CBWBJ-WFRH5-9HK53-ZTW3J-B9965
These codes will be active through July 22 -- be sure to use them before then! -
#5235 köszönöm -
#5234 van egy extras menu, ott egy shift-rérsz
oda kell, miután csináltál egy shiftes accot az oldlukon -
#5233 bocsánat, buta kérdés lesz, de ezeket hova kell beírni? -
#5232 Nem szeretem a dlc-zést, de el kell ismernem hogy a BL2 (és már a BL1 is) DLC-i tényleg tartalmasak lettek, és hozzák az alapjáték óraszámát - jogos a teljes játék ár, ha kapunk is még egyszer annyit a pénzünkért. Itt kapunk. -
#5231 Akinek nem első napos vétel volt a játék, annak simán a fejlődési folyamat részei voltak a DLC-k, mint nekem is, így nem kellett eddig még tartalmat ismételnem :) -
#5230 Elég messze vannak még ezek, szóval addig ki lehet élvezni a mostani tartalmat :)
Mondjuk ez az a játék, ahol simán el tudok képzelni folyamatos tartalombővítést, mint egy havidíjas MMO-nál a content patchek, csak itt egyszer fizetsz érte annyit, mint az említettnél egy havi díj.
Ritkán mondok ilyet, de szerintem a SP-ben kapott tartalom bőven bealáz minden más játékhoz adott SP-t (főleg a multisok nevetségesek) ... minimum 40-50 óra tartalmat ad az SP, minimum ... ez még teljes játékokat is maga mögé utasít, nemhogy a DLC-ket.
Szóval ha október körül kijön egy új DLC ami kerül majd 10 eur-ba kb, akkor majd el tudom dönteni, hogy akarok e azzal a tartalommal játszani vagy sem, és megéri e a 3000Ft-ot vagy megvárom a karácsonyi leárazást :)
Ha már DLC-k, akkor Én így tudom ezt elképzelni, ahogyan a BL2-nél csinálják .... azaz csinálnak is valamit.
Most a skin DLC-kre nem térek ki, az aztán tényleg opcionális, és egyáltalán nem érdekel, mert a játékban is van kb karakterenként 100 ...
Én, a nagy DLC ellenes mondottam ezeket, uff :D -
eXequtoR #5229 Legalább egyből lvl cap növeléssel kezdenek. Az elején ez probléma volt, hogy a semmiért másztál végig 3 dlcn. -
#5228 Valóban dőlni fognak még a tartalmak a Borderlands 2-höz. -
eXequtoR #5227 3 kulcs:
PC: 53WBT-ZJ6CR-WJHT3-J3JJB-BX9FZ
PS3: CTCTB-JRZXW-SH553-9B53B-3THJC
X360: W3KJ3-KB9TT-ZFSB6-WRJJJ-ZXRTZ -
#5226 En sem, majd megnyerem sg-n :D -
#5225 Biztos nem veszem meg. -
#5224 -.- -
#5223 Nem. Ez a baj. -
#5222 Ezt még nem tudni. Elvileg nem, mert az SP-ben lévő 4 kijött.
Aztán lehet hogy rendesek lesznek, és beleteszik. -
tomkeller #5221 Amúgy ha most bejelentenek még egy DLC-t, akkor a season pass arra is érvényes? -
#5220 Ha most megvennéd a GOTY-t, akkor háromszor lenne meg:
Border 2
Border 2 RU
Border 2 GOTY
De, el lehet tüntetni csak az oroszt, csak mondom hogy a Support sokszor meg fogja kérdezni, hogy tényleg ezt akarod-e és tudomásul veszed hogy TÉNYLEG véglegesen el fog tűnni.
-
#5219 Külön nem - a Borderlands 2 tulajdonságai alá kerülnek. Ahogy mindenkinek. -
#5218 Na ezt nem értem, ha csak az oroszt akarom eltüntetni olyat lehet? Az miért akarnám vissza?:D Amúgy meg ha goty-t veszek majd később akkor nem lesz meg a dlc, ha ráaktiválom az alapra?:D -
#5217 Steam Supportal, de hosszú idő lesz és sok megerősítést fognak kérni, hogy biztosan akarod-e. És ha eltüntették, akkor tényleg nem lehet sehogy visszatenni. Giftként se fogják odaadni, egyszerűen eltűnik.
SP-ken kívül szerintem nincs upgrade. Ha már megvetted az alapjátékot, akkor a DLC-ket egyesével kell hozzá beszerezned. Ha meg GOTY-t veszel, akkor az alapjáték fog a könyvtáradban maradni.