Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sem GF8500 Gt - low graf, sem HD4850 1600*900 High-on nem szaggat nálam ott.
Ellenben, az Arénában GF8500 GT-n 10 FPS, Radeonnal ott 20-22 FPS-re esik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kastil
Csáó!

Próbáltam beépített keresõt használni de nem sokra jutottam, szal kérdezek:

Más is tapasztalt durva FPS droppot Bloodshot Ramparts és Oppurtinityben?

Stabil FPS-em van 50-re lockolva, legtöbb helyen fentebb is menne, de 80-ról 60-ra ugrás már nagyon zavaró, szóval inkább erre lockoltam. Viszont amint elérek Bloodshot Rampartsba az FPS-em leesik 20 környékéra, ez attól függ, hogy merre nézek, ugyan ez van Oppurtinityben is. x4 965 HD5770 4GB ram. Full grafon futtatom és nem, nem Physx okozza (szerintem, mert sehol máshol nem csinálja//eddig//) Highon van a physx viszont initweakben a particle 10-re van állítva, szóval se fliud se törmelék, csak rongy effekt.

Van itthon egy 2 magos 2gb ramos rettenetes hd3650-es gép is, med-highon simán tartja a 40 fps-t dynamic shadows és cellshade nélkül, és nem lassúl be Bloodshot Ramparts és Oppurtinityben sem.

Szóval valaki tapasztalt ilyet? Van rá megoldás? Ja igen, patched, és teljesen low grafón is ezt csinálja

Fpocok
nana <#ejnye1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
STEAM News:

"Poor Anthony Burch. We're not sure if the next Borderlands 2 DLC was supposed to be announced today, but thanks to the lead writer's hilarious tweet of his pal passed out on a couch at the Gearbox workplace—with promotional material for something called "Tiny Tina's Assault on Dragon Keep" displayed prominently in the background—the studio's had to go and confirm that yes, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is indeed the next, and final, piece of DLC planned. It's out June 25.

The tweet's since been deleted, but eagle-eyed readers at StealthyBox made sure to screencap the photograph for posterity. Sorry, sleeping dude, but you've got nothin' on Tina.

If you thought that DLC name sounded rather fantasy-like for Borderlands 2's gritty world, you're right—it's actually Pandora's take on Dungeons and Dragons, as teased at back at PAX East. The original game's vault hunters play a game of B&B, retelling their adventure as part of Borderlands 2. With Tiny Tina as dungeonmaster, it's bound to be an amusing take on post-apocalyptic nerdery.

If you've already owner of a season pass, good for you—you'll receive this DLC on June 25. Everyone else can buy it for $10."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hú, nagy királyság 😊))

genndy
Megkapod - SP 4. DLC-je 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Pici Tina a kedvencem - KELL! 😊

Fpocok

IMYke2.0.0.0
Én is. <#nyes>

Laza
Miért kérsz elnézést? 😊
Nem mindenkinek tetszik ua 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lalakov
Akkor elnézést, nekem tetszik. 😞
Laza
Sose számoltam át napba ... hiszen sose játszom egész nap, nekem az nem mérõszám 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Nem. Én jobban szeretem az órát.

lalakov
Ha órában lenne csak, úgyis átszámolnád napba, nem? 😊
genndy
A játékon belül a karakternél érdekes módon igen.

Laza
Ezt napban számolja?

Én is meglestem 😄
Siren: 4:14:38:40
Mech : 4:01:05:48

és még csak 36 osak. Kihivásokat is sasolgatjuk, nem rohanunk.
Kellemes.
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

Laza
Most nézem, hogy már kereken 90 órám van a játékban, pedig még 1x sem mentem rajta végig ... egy karit nyomtam egyedül lvl25-ig, aztán kezdtem egy újat, mert azt haverral nyomjuk coop-ban, most olyan 35-ös kb, és még van 2-3 küldi vissza a fõszálból (+ottani side q-k) meg az elsõ 2 DLC-hez nem is nyúltunk.

... ééééss ... egyáltalán nem unom ... sõt ... 😊

Laza
ketten mondjuk lehet 'taktikázni', mivel nekik is érzékeny pontjuk a fejük, de a maszk miatt nem lehet critelni. Viszont ha valaki lefoglalja a másik meg hátulról lövi a fejét, az hatásos tud lenni. Ugyanez a Badass kardos-pajzsos ellen 😊

Sir Quno Jedi
Az én szintemen szinte mindent rezisztálnak, már nem olyan jók az elementális fegyók ellenük, pediglen siren vagyok ott és fõleg az elemi sebzésre és esélyre gyúrtam (badass pontokból is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ó, semmiség - csak én voltam ám ilyen szõrszálhasogatós kora reggel 😊

Fpocok
Bocsánat. Nem csak az õ hibája, nálam is baromi hangosra volt állítva, mert korábban nagyon halk volt. Azóta megszoktam szóval engem nem zavart.

Laza
Na, tegnap mentem csak elõször oda amirõl beszélsz, a 3. DLC területére. LVL 30-asok voltunk, az ellenfelek többsége itt is 29-32 között mozgott (volt pár ördögfejû, akik 34-35-ösek is voltak) ... na itt láttam elõször ezeket a sámánokat, már értem mirõl beszélsz. Még ezen a szinten is fél óráig lõttük ketten ... ráadásul a jármû itt teljesen hasztalan harcra, a fegyvereimmel sokkal jobban sebzek.
Tüzes sniperrel nyomtuk a sámánokat, ezen a szinten az alap 900-1100-as sebzése mellett a 350-400-as fire tickelés nagyon zabálja õket 😊

IMYke2.0.0.0
Hú, a barátod mikrofonja, így kora reggel, nem kicsit idegesített 😊
Csinálhatna valamit vele-

Fpocok
LOL ezt csekkoljátok... most esett meg velünk.

Fpocok
Ketten nekiugrottunk a lvl63as Terrának... hát izé... úgy összecsukott minket, hogy az hihetetlen. Nem sok hpját vettük le...
A torque-s dlc fõbossa meg valami szánalmas lett. Csak úgy tudtuk megölni, hogy az ajtóban kuporogtunk és nem mentünk be... jól elcseszték.

Bluuzia
WinPC/MAC: WJ5JT-9KK6K-SCRB3-TBT3B-J5R96

X360: KBCT3-J3TZ6-B3ZTR-5RJJ3-9BF6F

PS3: CTKJJ-5R3FT-KKCKJ-93KTT-CWWS6

jetblack
Plusz megsugom neked hogy neha a keszitok is jo arcok merten kaptam egy 50%-os kupont 2 hettel a megjelenes utan es mehettem a kozeli GAME-be es felaron kerek 10 fontert megvettem a friss jatekot <#puszis>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Jah mert egy csilli-villi Crysis 3 megeri a penzet (Szerintem nem)de miert erzem hogy neked feleseges arrol az idokrol beszelni amikor olyan jatetkok voltak meg csak hogy Diablo, KKND, Warcraft, Red Alert, Duke Nukem, Blood,Commandos, ahol nem a GRAFIKA szamitott hanem az elmeny amit adott a jatek.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Laza
"tehát nem érdemli meg a zsét"

OMG ... remélem Te is ingyen dolgozol, ha dolgozol, mert ahogy látom Te sem érdemled meg a 'zsét'.

Egyébként nem éri meg, de persze ingyen már jó? Hagyjuk már ... ha valami szar, akkor ingyen is szar.
Egyébként pedig 10x jobban megéri a pénzét, mint bármi más, ugyanis a 'hibái' ellenére is min 100+ órás élvezetes játékidõt tud nyújtani.

Szerintem nyugodtan szállingózz vissza a warez topicba, mert a múlkori kérdésedre újabb választ adva: azért van warez topic, hogy az ilyen témáidat ott beszéld meg, itt senki sem kíváncsi rá.

Félelmetes hogy mekkora f@szok vannak online. Valaki innen esetleg coop? (15ös commando)
Ellenben én nem vagyok elvakult, és látom hibáit, sõt van benne egy csomó olyan desing beli hülyeség, amit az elsõ rész óta nem írottak ki, tehát nem érdemli meg a zsét, szvsz.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Laza
Akkor az elõbbi kérdésedre magadtól is tudtad a választ 😊

Bluuzia
A Borderlands-et (1-2.) nem azért vettük meg, mert féltünk, hogy nem tudunk vele online játszani, hanem azért, mert annyira jó, hogy megérdemli, hogy eredetiben itt mosolyogjon a(z online) polcon.
Szerintem errõl nem is kell többet beszélni!

Nem is azért jöttem ide, mert nekem nem megy, mert megy, az hogy õk bénák a számítástechnikához, meg az õ problémájuk, azt értem, hogy itt mért nem megengedett.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Laza
A warez topic ált azért van, hogy ne az eredetit szemeteljétek tele a mindeféle 'mé nem megy?', 'hogy tudok másokkal multizni?', meg hasonló okosságokkal.

Ha benézel a warez topicba akkor kb csak errõl van szó már a kezdõlap hozzászólásaiban. Látsz ilyet az eredetiben? Nem, mert ugye az megy 😊

genndy
Gaige (Mechromancer)
Krieg (Psycho)
Nem tartalmazza õket az SP. Gaige az elõrendelõknek járt, de külön is megvehetõ. Krieg pedig külön megvehetõ DLC lesz.
Alapjáték ~2x50 óra (Normal + True Vault Hunter Mode). TVHM végére szerintem eléred az 50. (alapjátékban max.) szintet, ha ekkor még van kedved tovább játszani, akkor jól jöhet az SP a szintemeléssel együtt.

Köszi, amúgy az sp ráér a késõbbiekbe is nem? mert egyenlõre nem tudom hogy meddig fog lekötni, ha pár óra után ráunok nem akarok sp-t venni, de ha nagyon belejövök akkor mindenképp. Nem esek el semmitõl ha az sp-t a késõbbiekben veszem meg, amikor már van egy midlvl karakterem? ÉS még annyit hogy mi az a +2 karakter? (a +1 meg a tervben lévõ, elég lenne a nevük is. Õket is tartalmazza az sp?)

Maak
BL2

Alapjatek, SP ezek jok ha megvannak, lvl61 a max szint mostmar.(Ha sp-d van, ha nincs akkor veheted meg a lvlcapet lol) +1 karakter jott meg ki es van tervben meg egy. ja meg megegy sp, szal sok valtozas nincs.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hello mindenkinek!
Még a játék megjelenésekor játszottam vele egy keveset tört verzióban, de azóta semmit, viszont most tervezem megvenni a teljes játékot. Ezügyben érdeklõdnék hogy az alapkiadás óta milyen fontosabb patchek és dlc-k érkeztek? Nagyon megköszönném ha valaki be tudna linkelni valami jó kis összefoglalót, vagy gyorsan leírná a fontosabb infókat. Elõre is köszi!

Laza
Az jó, azt szeretem, van kihívás 😊

Bár már most is az egy szinttel magasabb ellenfelek néha egy pillanat alatt leamortizálnak 😊

IMYke2.0.0.0
Nem, 1 szinttel mindig magasabbak lesznek a végigjátszást követõen.

Laza
Mármint miért kerülhetek bajba? Pont az a jó, hogy velem egy szintû lesz, nem? 😊
Egyébként ez csak a fõszál végére vonatkozik? Tehát ha az megvolt akkor a DLC-k is felugranak a szintemre? Vagy azok nem?

IMYke2.0.0.0
Ha végigrohansz a fõjátékon, a végén elért szintedhez skálázódik az összes ellenfél - így, ha visszamész mellékküldetéseket végigjátszani, akkor bizony bajba is kerülhetsz 😊

Laza
A DLC-k hogy skálázósnak? Tegnap lvl27-esen bementünk az elsõ DLC területére, és lvl15-ös ellenfelek voltak.

Mondtam, hogy menjünk is innen, ehhez így nincs kedvem.

Ha majd elkezdjük TVHM-ban, akkor a DLC-k hanyas szinttel indulnak? Arra gondoltam akkor rögtön ezzel kezdünk majd.

Egyébként is érdekesek ezek a szintek, mert úgy játszunk, hogy csak akkor megyünk a fõszál küldire, ha körülötte az összes side quest le van tudva ... tegnap csináltunk egy side questet, lvl25-ösek voltunk, az ellenfelek 26-osak ... majd mikor utána mentünk a fõszálra (amit ugyanebben a küldetéskörben adott a side-al együtt) ott lvl 20-21-es ellenfelek voltak.

Ha végigrohanok a fõszálon, akkor az összes side küldi felvehetõ marad a végén? Ha jól tudom a side questek akkor is a szintemhez fognak skálázódni, ugye?

Fpocok
NA megcsináltuk az UVHM-t, csak a fõküldiket és 57en végeztünk. Jöhet DLC.

Laza
Volt olyan Hyperion sniperem, amit felrántottam és kb negyed/fél képernyõ távolságban imbolygott ide-oda, mintha be lenne baszva ... kukáztam azonnal 😊

Fpocok
Nagyon picit leng ki az elsõ másodpercben, aztán már fasza. Emlékszem volt nekem egy minecraftos sniperem, azzal nem lehetett célozni, mert annyira lengett. Ez viszont jó, semmi gond nincs vele 😄

Laza
Minden Hyperion fegyver alapból is kileng, ez gyártói tulajdonság, hiába a magas accuracy. Még a 96.7-es Hybridification is úgy indít, hogy kb 'valós léptékben' szemhez rántva rögtön ugrik kb 1-2 cm-t a középponthoz képest. A többi gyártó snipere ehhez képest beton stabilan ott marad, ahová a szemhez rántáskor mutat, azaz tudom úgy használni, hogy már a felrántás pillanatában lövök (mert már alapból célra volt tartva), és vissza is veszem. Ez még eddig egy Hyperion sniperrel sem tudtam megtenni 😊
Legalábbis Én fejre lövök/célzok sniperrel, így a random testtalálat nem játszik ... ahhoz nem rántom fel, csípõbõl lövök 😊

Persze lehet van akit nem zavar ez a 'holtjáték', engem igen 😊

Amúgy fejre lövéssel nagyon tud osztani.