556
Iron Front – Liberation 1944
  • zmok
    Köszi!
  • perseus99
    köszi az infókat, remélem hamarosan meg jelenik :D
  • mlacix
    perseus99: Természetesen. Lesz német és orosz kampány is, mindegyik nyolc küldetéssel(legalábbis én ennyiről tudok jelenleg). Természetesen több egyéb egyjátékos küldetés is lesz a játékban, valamint készíteni is lehet olyanokat.
  • perseus99
    a solo része az milyen lesz?
  • mlacix
    perseus99: Természetesen lehet. Amiről eddig még nem érkezett megerősítés az a hajók/csónakok és azok használata. De azt biztosan tudom, hogy lesz víz is a játékban(habár nem feltétlen sok), úgyhogy reménykedni még lehet ezen téren is. Íme az összes, eddig a játékról megjelent kép, egy albumban, hátha tudok újat mutatni: Google fotóalbum
  • perseus99
    és lehet majd repülőkkel is menni? vagy csak tankok és gyalogság?
  • mlacix
    Zmok: Annak idején sok ilyen mód volt. Egy kis felsorolásként amik így hirtelen eszembe jutnak:
    - Normandy 31st --> Ahogy én tudom nem nagyon készült el. Valamit kiadtak és annyi.
    - Liberation 1941-45 --> Ebből lett az 'Iron Front' csapata.
    - Invasion 1944 --> Az egyik legjobb minőségű II.vh-s mód armához.
    - Fields of War: Normandy --> Ugyan az történt vele mint a 'Normandy 31st'-vel, ha jól emlékszem
    - September 1939 --> Nem túl sok mindent tudok róla, csak azt hogy készülget, és magába foglalja majd a kora második világháborús eszközöket, pl. a Cseh hadsereget is. Régebben próbáltam, akkor nagyon rossz volt még a minősége. Azóta már többen fejlesztik, lehet már jobb.
    - Hell in the Pacific --> Japán vs. Amerikai harcokat mutat be, és azt hiszem ugyan azok csinálják, mint akik az 'Invasion 1944'-t. Nem tudok túl sok mindent mondani róla, de jónak néz ki.
  • zmok
    Sajnos tényleg vannak hiányosságai, de én nagyon szeretem, a megjelenésig elleszek vele.
    Esetleg tudsz ajánlani másik mod-ot ebből a korszakból, nem nagyon találtam az armaholic-on.
  • mlacix
    perseus99: Még biztos gépigény adataink nincsenek, de valahol az ArmA2 gépigénye körül lehet.

-------------------------------------------------
    Minimal PC Requirements
    CPU: Dual Core Intel Pentium 4 3.0 GHz / Intel Core 2.0 GHz / AMD Athlon 3200+ or faster
    RAM: 1 GB
    Video Card: NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon 1800 with Shader Model 3 and 256 MB VRAM or faster

Optimal PC Requirements
    CPU: Intel Core 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+ or faster
    RAM: 2 GB
    Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon 4850 with Shader Model 3 and 512 MB VRAM or faster
    -------------------------------------------------
  • perseus99
    a várható gépigényről lehet tudni valamit?
  • mlacix
    zmok: Nem tudok róla, de véleményem szerint kizárt, hogy benne legyenek. Nem bántani szeretném az említett mód készítőit(személyesen is ismerem őket), de minőségben elég hullámzót alkottak. Kétség kívül voltak nagyon szépen kidolgozott és nagyon jól működő részek(mint pl. a tankok nagy része és a fegyverletámasztás opció), de voltak nagyon silány minőségű részek is a módban. Ezen kívül az is egy nagy hátránya volt(legalábbis szerintem), hogy a PVP(avagy TVT) eseményekre nem volt nagyon példa. Én személy szerint két kampányban vettem részt, ami ezt a módot használta(innen is származnak tapasztalataim a móddal kapcsolatban), és mindkettő PVP volt. A siker többek között a mód és bizonyos szervezési hiányosságok miatt elmaradt.
    Ami miatt szerintem az 'IF:L44' játékot nem lehet összehasonlítani az 'I44' móddal, az az, hogy ez egy különálló játék, ahol a kiadónak magas minőségi elvárásai vannak, és rendelkezik supportal(pl. szerverek, javítások készítése, ...), és ezek közösen megadják a nem csak COOP, hanem a PVP játéklehetőségeket is széles körű játékostábornak. Ezek mind olyan dolgok, amiket az 'I44' nem ért el, és amit az 'IF:L44' könnyen elérhet.
  • zmok
    Akkor lehet, hogy az Invasion1944 MOD készítői is benne vannak a csapatban? (Ebben az esetben "látatlanban" vevő vagyok rá! )
  • Pluskast
    Köszi!
  • mlacix
    Pluskast: Még nincs róla információ, de egy holland webáruháznál 25-30 eurós árat írtak hozzá.
  • Pluskast
    Az árról lehet valamit tudni esetleg?
  • mlacix
    m1garand: A játékban többféle játékmód lesz megtalálható, kezdve az egyjátékos kampányoktól a coop és egyéb többjátékos pályákig. Többek között megtalálható lesznek a DM-ek, TDM-ek, CTF-ek, és nagyobb hangvételű küldetések is. Jelenleg azonban ez a rész még erős átdolgozások alatt van, így többet nem mondhatok.

Mindenesetre a játékba beépítve kaptok egy küldetés szerkesztőt, melyel ti is tudtok küldetéseket készíteni. Várhatóan az ArmA2-ben már "pár" küldetést elkészített személyek/csapatok is idővel áthozzák ide a küldetéseiket(mint pl. "Warfare", "Domination", "Evolution", "MultiSessionOperation", "AAS"...). A küldetésszerkesztőnél nincs igazából korlát, bármit el lehet készíteni.
  • m1garand
    Milyen játékmódok lesznek?
  • mlacix
    Jeffjohnson: Nem tudok róla, de szerintem nem lesz, méghozzá a következő okok miatt. Ez a játék szabadságot ad a játékosoknak, és ők dönthetik el mit és hogyan szeretnének játszani. Ugyan lesznek előre elkészített küldetések a játékban, de nem azok miatt fognak az emberek vele játszani. Ezt a stílusú nyílt játékot(mint amilyen maga az ArmA is) a közösség és a közösség iránti munka hajtja előre és élteti. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet előre tesztelni, egyszerűen mert nem megvalósítható.
  • Jeffjohnson
    Open beta teszt lesz-e?
  • m1garand
  • mlacix
    Akkor csak sorjában:

- Igen, van többféle pozíció a tankban. A valós legénység szám alapján vannak a járművek beállítva. Tehát lesz ahol 3, de lesz ahol 4 személyzet kell a teljes irányításhoz.

- Hogy player vagy bot(mi inkább AI-nak hívjuk őket)az a küldetés készítőtől függ. Be lehet állítani akármilyenre. A játékok nagy részében azonban inkább AI nélkül lesznek ezek használva.

- A külső nézet és külső célkereszt a szerveren és a küldetésben beállítható dolog, így a játékosok döntik el, hogyan szeretnének játszani. Ha ezek ki vannak kapcsolva akkor a legénység a kis ablakon kikukucskálva, próbál meg valamit eltalálni. De meg lehet nyugodni, minden a játékot(IF:L44 és ArmA2) valamennyire tisztelő ember célkereszt és külső nézet nélkül játszik.

A belsőnézetnél, valami ilyesmire kell számítani Célkereszt

- Természetesen az üzemanyag és a lőszer is fogy. Ezek mind a valós értékek alapján lesznek beállítva és jelentősen befolyásolják a játékmenetet.

- Természetesen van többféle lőszer is. Legalább három-négy fajtáról tudok ami lesz a játékban, de idővel ezek bővülhetnek.
  • m1garand
    Van driver, radiós, commander-lövész poszt a tankban ill. ezekre player kell vagy bot kezeli? A célzáshoz kell e zoomolni az optikát vagy arcade célzó pötty van? Üzemanyag, lőszer fogy-e? Van e többféle lőszer a tankokban?
  • Bogdogege
    Akkor lehet majd drift-elni a királytigrissel
  • mlacix
    Nem játszottam RO2-n, nem tudom ott milyen volt. Ha játszottál viszont ArmA2-n, akkor ahhoz eléggé fog hasonlítani. Konkrétan mikre gondoltál az irányítással kapcsolatban?
  • m1garand
    Köszi a válaszokat.
    A tankok irányítása milyen lesz? Mondjuk az RO-hoz hasonlítva.
  • mlacix
    Jeffjohnson: A játék előrehaladott állapotban van. Várható megjelenés tavasz környékén.

m1garand: Maguk a fejlesztők oroszok(AWar Studio), míg a kiadó német/nemzetközi(DeepSilver). A fejlesztőcsapat magját azok a személyek alkotják, akik a "Bohemia Interactive" régebbi játékaihoz(OFP, ArmA1 és ArmA2) is készítettek már második világháborús módot. Az ArmA2-es mód azonban annyira jól nézett ki, hogy a DeepSilver-nél megvették ezt a kis mod csapatot, licenszelték nekik az ArmA2 enginjének legújabb verzióját, és mindent megkaptak, amire szükségük lehet.

Rengeteg RO2-ből kiábrándult játékos érdeklődik az "IF:L44" felé. Ez nem csak Magyar Országon, hanem nemzetközi szinten is így van. Ha van valami kérdésetek, nyugodtan mondjátok, ha tudok, válaszolok is rá.
  • Ulvar
    Sajnos igen...és nem tudok vele mit csinálni. Rábasztam. Okultam belőle, kész.
  • m1garand
    Úgy látom, sokan vakon beleugrottunk ebbe a hibába.
  • Ulvar
    Szomorú hogy RO2t így elkúrták. Én is megvettem és kb 4 hónapja játszottam vele utoljára. A rengeteg játék hiba mellé már a cheatek elterjedése is probléma...na mindegy.
  • m1garand
    Szia!
    Öröm, hogy van egy belső ember, mert erre az évre csak ez a játék esélyes arra, hogy visszahozzon valamit ww2-es játékok hangulatából. Ha már az RO2-t így elb@szták. Kik fejlesztik ezt? Oroszok, németek?
  • Jeffjohnson
    Milyen állapotban van a játék és várhatóan mikor adják ki?
  • mlacix
    Csak hogy tisztábban lássatok.
    Íme a hivatalos fórum linkje, melyet lehet böngészni a friss hírekért: http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=494

A fentebbi fórum hivatalos Moderátora vagyok, így ami hír van az IF:L44-ről, arról én tudok. Ha kérdésetek van írjatok, válaszolok rájuk.
  • m1garand
    Fent van a game a facebook-on, oda is töltenek fel képeket. LINK
  • perseus99
    valami hír?
  • m1garand
    Érdekes a honlapon ezeket mindig elfelejtik kiírni.
  • wardogzombie
    de jó....
  • garferi
    Csúszik az Iron Front: Liberation 1944 megjelenése
  • zmok
    Nagyon-nagyon várom, remélem lesz olyan jó, mint az Invasion 1944 MOD!
  • m1garand
    Elindult a hivatalos oldal:
    http://ironfront.deepsilver.com/en/
  • Scottt
    Mivel az Arma 2 motorjára épül,valahol ott körül lesz ennek is szerintem.