556
Iron Front – Liberation 1944
-
#276 A Steam sem normális már? Már lejárt az idő, de még ár sincsen kinn! Nem igaz, hogy nekem kell várnom, hogy megvehessek egy játékot. :) -
#275 van már warez?
-
#274 Mindegy, már csak 1 óra a Steam, azt meg kivárom. -
#273 Ez letölthető verzió, egyből "ready to play".
Ilyen ING-kódhoz hol lehet hozzájutni? -
mlacix #272 s1lkforrent: Amiken az előbb játszottam semmi gondnem volt. Dedikált szerverből még csak pár van, de nemsokára beindul a multi is. De, "néha" zombizunk is. :) -
#271 Armások nem össznépileg elvonultak zombit aprítani a DayZ szerverekre? -
mlacix #270 Zmok: Már csak a szerverekre kell egy kicsit várni. Ne felejtsétek, hogy a minden játékost szeretettel várunk a Magyar ArmA Közösség weboldalán és TeamSpeak3 Szerverén.
Weboldal: www.arma.hu
Ts cím: 81.0.119.99 -
#269 Ha a Gamersgate.co.uk oldalon nézed, akkor 30€ helyett 20 font, IGN -15% kóddal 17 ami most valahol 6400 forint körül van(ha az ember az Amerikai Gamersgate oldalról kommandózik kék érmével proxyval akkor pár száz forinttal kevesebb, de rizikósabb is). Ez már közelebb van a Zavvi 15 fontjához, és ez megmarad a GG kipusztulásáig, lemez már nem biztos.
Ami viszont engem érdekelne, hogy most per pillanat mennyi multi szerver van, és ezeken hány játékos, kb milyen csoportosulásokban? Gépigény hogy alakul ARMA II OA-hoz képest? Random lag, serverkereső bug, elkúrt hitboxok, egyéb problemák előfordulnak-é? -
zmok #268 Nekem megérte!
Most úsztattam meg a kübelwagent a folyóba.
Nagyon szép a táj, a falvak is nagyon jól ki vannak dolgozva, hangulatos. -
#267 30 euro alatt tud valaki eladó kódot? -
mlacix #266 RueEast: Előtöltöm. A kódom már megvolt hozzá máshonnan, így azt felhasználom addig a Steamen, míg a lemezt meg nem kapom. -
#265 Ácsi ott még ár sincs, ingyen lesz? XD -
#264 Kicsit sok az a 30 euro, szvsz. -
#263 A zavvi-nál még mindig nincs. -
Rue East #262 steamről hogyan? nekem még 8 óra van az unlockig -
#261 Játékra kész ..... -
mlacix #260 Zmok: Nekem Steam-ről. :) -
zmok #259 Nekem most jön le a Gamersgate-ről. -
mlacix #258 m1garand: Igen, elindult. Nyugaton már tegnap megérkezett sokaknak a játék, sajnos nálunk még mindig nincs a boltokban, és sajnos nincs is információm róla, hogy mikor lesz. Valamint ma jön az első, úgymond "release" patch a játékhoz, melyről bővebben majd később. -
#257 Elindul ma a játék? -
#256 a sniper hogy mellénéz már, jáááj :D -
mlacix #255 -
Rue East #254 szerintem félre értettél
ez a 2D-s panel még a Silent Hunter I-ben tök jó volt, de azóta azért fejlődtek a dolgok, ha nem távcsőbe/optikába nézünk akkor a 2D-s paneleknek már nincs helye (igaz ma már akkor se nagyon), ráadásul a KT-nek nem egy darab forgatható periszkópja van a parancsnoki állásban, hanem 7 db különböző irányokba néző, rögzített
ki kell dolgozni a harckocsi belsejét is
-
mlacix #253 Daffanger: Remélhetőleg igen, habár sajnos eddig még nem láttam egy boltban sem, hogy elő lehetne rendelni. Mindenesetre Steam-en már fent van, onnan is be lehet majd szerezni. -
#252 Meg fog ez jelenni Magyarországon PC DVD-verzióban?Vagy hol lehet majd megvenni nem tudjátok? -
#251 Van külön lövész panel is. Ez a parancsnoki állás. -
Rue East #250 ez a 2d-s parancsnoki periszkóp azért...
2012-ben ennél egy picit feljebb kéne rakni a lécet, nyilván egy lövész irányzék az a megszokott 2d-s panel, na de ez :( -
mlacix #249
Amúgy szerintem a legesélyesebbek:
1. 44 Nyara/ősze a keleti fronton.
2. Berlin körüli harcok
3. Normandia -
Rue East #248 amennyiben ez azt is jelenti, hogy a lehető legrészletesebb és akkurátusabb kidolgozottságra törekednek, akkor teljes mértékben egyet értek velük -
#247 Ezt majd a wot-ban látjuk viszont az "EU fa" keretein belül:) -
mlacix #246 Azt azért ne feledjük, hogy a fejlesztők a játékot a realitás talaján szeretnék tartani, és ebbe a TAS sajnos nem fér bele. Az esetleges DLC(k)-ről annyit mondhatok, hogy megmaradnak a 44 körüli időkben, és nagyjából az évszakban is(tehát pl. a tél kilőve), de még így is sok lehetőség van. -
#245 -
#244 Mondjuk JS ellen kevés lenne... -
#243 Ha mondjuk bele tennék a 44M TAS-t akkor nem hiszem hogy a T34-85 hordákat nehéz lenne feltartani :) (szerintem). -
zmok #242
Nekem is tetszene!
Szent László hadosztály... -
#241 "Vagy neked külön honfiúi örömöt okozna, ha Turánnal, meg Nimróddal kellene a T34-85-ös hordákat feltartóztatni?"
Én speciel élvezném:) Számomra hangulatosabb lenne a játék:) -
mlacix #240 s1lkforrent: Azok lesznek. Már szervezés alatt van az első PVP kampány is. :) A közösségen nem aggódok, csak a kiadó az ebből adódó veszteségeket inkább a játékra hárítja, ami a fejlesztőkre nézve nem jó. -
#239 Ezt szomorúan veszem észre. Mondjuk a Deep Silver valszeg akkor sem tudna egy épkézláb kampányt összehozni, ha az életük múlna rajta.
Viszont ez a komplett rátojás a kiadó részéről nem tesz jót a játék értékének, szerintem én is kivárom mi lesz a vége, lesznek-e egyáltalán a multi szervereken egy hét után is. -
#238 Köszi! -
zmok #237
Ha csak tizedannyi mod lesz hozzá, mint az Armához, én már nyugodt leszek!
Nincs mese, ez kőkemény konkurencia lesz az RO-nak.
De ezzel, mi játékosok járunk jól!!! (Ebből mindkét közösség hasznot húz.)