Iron Front
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még1szer mondom, hogy a játék szar azért nem fogják vissza venni!
Bocsi srácok mégse kell ,mert játszhatatlan! Errõl ne nyissunk vitát!
Steam az más kategória!
Meg nem a bolt tehet róla,hogy szar a játék!
Armory fog majd mûködni?
D9
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A játék elég jól fogy, Gamersgate és a Steam top 10-es listájában is bent van, és erre egy broken game fogadja a nagyérdemût. Ha a ruszkikat és a hardcore ARMAsokat ez nem is érdekli(mert megszokták), az átlag nyugatiak biztosan agyfaszt kapnak a dologtól, és RO2 módot szabályosan vissza kell csalogatni õket majd, ha lehet egyáltalán.
Lehet ebbõl csoda dolog a 4.-5. patch környékén, de marad-e nyugati aki majd játszik vele? Hardkór armásokra én nem számítok egy pillanatig se, azok vagy maradnak a drágaszágnál hosszabb távon, vagy a konkurens újabb ARMA modoknál(DayZ pl eszetlen sok embert elbolondított), és teljesen el fogja szívni õket az esetleges ARMAIII megjelenés. Ruszkikra meg ehh, akik minden @-ra rászállnak amiben hõsi szovjetkatonák feltûnnek, multi szempontjából nem lehet számítani, még akkor sem tudtam velük tisztességes csapatjátékot összehozni régebbi játékokban, mikor valami csodával határos módon megértettük egymást.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
makett.tk
Én nem béta verziót akarok venni és nem teszternek jelentkeztem.
Konkréten csak multizni nem lehet vele még és kitudja meddig.
makett.tk
no a virágboltit próbálnám, de már a gyakorló pályán gondok vannak! Pár perc játék után beragad, nem reagál a mozgás gombra, egyedül a "gátugrással" halad némileg..😞( valóban egy mentés után restartal újra OK, de szintén csak pár percig. Idegességemben lelõttem a kiképzõt, erre kivégzõosztag elé állítottak ! Ez tetszett! 😊elkínlõdtam a gránát dobásig de eltûntek a gránátok a táskámból...ehh. akkor ezek szerint várni kell még javításra?(gondolom a tört miatt baszakszik)
alma2: Ha hozzám intézted a kérdést, akkor inkább utóbbi. 😊
m1garand: Annak, hogy a szerverek még nem futnak megfelelõ mennyiségben és létszámmal megvan az oka. Ez pedig nem az mert senki sem vette meg, vagy mert sz@r a játék, hanem az, hogy a megjelenéskor mellékelt javítás egy bugot hozott elõ, mellyel ha valaki megfagy egy dedikált szerveren, akkor az egész szerver befagy. Erre még szombaton kiadtak a fejlesztõk egy hotfixet, ami tökéletesen meg is oldja a problémát. A gond ott kezdõdik, hogy ez egyrészrõl nem kompatibilis a Steam verzióval(ami az eladások nagyobb részét tette ki), a másik pedig, hogy így a közösség szét van vágva. A dobozos verzióval jelentõsebb gond nélkül lehet játszani, míg a Steamel sajnos nem. A hosszú pünkösdi hétvége sem tett jót az egésznek, így egy kicsit késett az újabb teljes értékû javítás. Ha a kiadó és a steam meg tud egyezni kedden, akár már akkor felkerülhet az új 1.02-es javítás, és végre megnyílhat az út a dedikált szerverek elõtt.Sajnos az indulás nem volt döccenés mentes, de a fejlesztõk mindent elkövetnek azért, hogy a hibákat mihamarabb kijavítsák.
A steam fórumról meg annyit, hogy ami ott megy az sok esetben egyenlõ a sírással, és ezért nem is mérvadó számomra az ott leírtak. Ha valakinek gondja van a játékkal(akármilyen), menjen a hivatalos fórumra, ott nagyobb eséllyel kap, hatékonyabb segítséget.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Megvetted a game-et? 😄
Én anémet campain supplys részéneél tertok amikor visszavertük az orosz támadást akkor be kell ülnöm egy autóba . de az autót nem zudom sehogy elinditani soföröm van a hillre kell menni.
Köszi a segítséget😄
nekem egyik nap leugrott a gépemre egy torrent?!
s hát vmi kódot kér, elolvastam mit kell tennem hát vmi sz*r telefonos dolgot kell venni vagy nem tudom, de ez nevetséges..
vki nem tudja a kódot, vagy, hogy mit tegyek?
elõre is köszi
üdv vandrewhun
Egész közel tolatsz teherautó, féllánctalpas az ágyúra nézve lesz egy olyan menüpont, hogy Hitch to vehicle.
<#vigyor3>#vigyor3>
makett.tk
M1garand: a gyerek szemszögébõl mondhatni igaz, de sok dologban elõítéletes.
Zoltang: A torrent verzió, ha javítások nélküli, akkor nagyon sok embernek nem fog tetszeni, a "sajátos védelmi rendszer" miatt. 😊
Alma2/Solt: Van ToH-bõl fejlesztés, például a felhõk 3D-k, valamint a repülõgépek célzási rendszere is fejlesztett. Íme egy videó róla:
Lammaer: Igen, van két kampány, egy német és egy orosz, 8-8 küldetéssel.
Palinko: Ez kicsit bonyolultabb, de majd kifejtem hamarosan.
ToMM23: Lehet vontatni, felcsatolni és tolni is õket. Azokat a dolgokat amiket te tapasztaltál tudd be mind a "védelemnek". 😊
Ulvar: A javítások folyamatosan készülnek. Várhatóan keddre kijön egy újabb(1.02), amiben a már jelentett hibákat javítják.
hNeo: Miket értesz a scenáriók alatt?
csak campaignt látok, meg 3 gyakorló pályát... :S
War. War never changes...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez olyan mint a Settlers 3-ban annó, amikor az öntödébõl vas helyett malac jött. Miután tudták mi okozza, szépen megtörték.
Szóval ez csak késlelteti a warezt (mondjuk sztem ennyi elég), de megakadályozni nem tudja.
Az hogy multiban nem megy - az meg nem az ARMA sajátossága, multi játékokhoz szinte soha nem jó a tört (csak ha van tört szerver).
Megvárom amíg akciós lesz steamen... addig hátha jön valami normális javítás hozzá.
www.smart-bus.hu