556
Iron Front – Liberation 1944
-
#396 Egyébként mostanában egyre többször az jut eszembe, hogy mi a francért nincs egy a játékosokat tömörítő érdekvédelmi szervezet? Vagy egy olyan szervezet mint a fogyasztóvédelem? Végül is ez is csak egy termék még ha szellemi akkor is. Komolyan mondom, hogy lassan itt lenne az ideje egy ilyen csak a számítógépes (illetve videó játékoknál is) játékokkal foglalkozó nemzetközi szervezetnek. -
#395 Tisztában vagyok a WOT-al. Az is tele van buggal és abszolút árkád, de mégis sokan odaverődtek. És én is csalódott vagyok mert ha jó lenne az Iron Front mennék én is tankozni mint állat...RO2ben is ha olyan pályán vagyok ahol van tank, egyből abba ülök. -
#394 wot egy eksönsúterfos nem szimulátor. -
#393 World of tanks. Iszonyatos tömeg játszik vele ha tankozni akar. -
#392 Igazából jó kérdés mi lett a játékosokkal, anno 2011 végén volt egy olyan mozgás, hogy az RO szerverek kiürültek a Heroes of Stalingrad javára, de ez főleg a átlag gyalogos harcot érintette, a tankosok melyik játékhoz menekültek tovább? Battlefield 3-ba, ARMA II-be biztosan nem. -
#391 :)
RO1-el az a baj hogy nem nagyon jatszik mar vele senki. volt 1 nagyon jo nemet tankos szerver kiralytigrissel meg minden, de mostanaban 1 ember se jar mar fel :(
-
#390 Azt hiszem visszarakom én az RO1-et.
Komolyan, van BSA de a készítőket miért nem ellenőrzik, amiatt nem sírnak, hogy átverik a vásárlókat? -
Sanyesz5 #389 Üdv mindenkinek, ma csesztem fel az agyam, egy olyan szinten kókány szerverre mentem be, hogy rágott az ideg. Ez a játék nem béta, hanem alfa..Törjön le a keze annak aki ezt kiadja kész játéknak.
Ro1 tankozással össze sem lehet hasonlítani.Szánalom... -
#388 Sziasztok!Tudja valaki mikor jelenik ez meg nálunk itthon Pc Dvd kiadásban?Keresgéltem de sehol nem találtam csak ugye steamen van meg külföldi oldalakon láttam dobozos verzióba. -
zolidm #387 megnyitottam a térképet bármejik F... nyomom semmi nem történik. Mindegyik f megnyomásával csak azz 5-s gombot engedi be/stazus/.A térképen bementem az units menübe. megtaláltam a klubenwagen driver nevű személyt, de a fehér nyilat nem tudom elé varázsolni bármivel is kattingatok
-
zmok #386 -
#385 kattints a célterületre a térképen miután kijelölted a sofőrt látatlanból talán F2-vel? -
zolidm #384 beültem mellé az autóba megnyitottam a térképet.mit nyomjak meg az egéren hogy eljussak a célig?
vagy atérképen belül van más menü is?
-
zmok #383 upsz! -
#382 Nem mondtál újat. -
zmok #381 "Beülsz" az aknavetőbe (gunner), az egér görgője segítségével kiválasztod: fire-control.
Megnyitod a térképet, és kiválasztod, hogy hová hulljon az áldás.(A körön belül.)A térképen, a jobb oldalon a menüben fire-re katt, és megy a móka.
(Perverz módon a fire- után get out, és látod a becsapódást ) -
#380 Én se. Mint az akna vetőt. -
zmok #379 Beülsz mellé az autóba, aztán megnyitod a térképet, és oda katt, ahová szeretnél eljutni.
Ha nem ül az autóban, akkor F1, vagy F2, vagy F..., és utána az autóra katt,a többi megegyezik a fentebb leírtakkal.(A szóköz megnyomásával legördülő menü segítségével!!!! ) -
zmok #378 Csatlakozom! -
zolidm #377 :)
Köszi a választ de nem játszottam még az Armával.Igy nem tudom,hogy kell azt az autót a "hill"-re elküldeni. A térkép segitségével hogy?
Ha letudnád irni nekem megköszönném
-
#376 tehát akkor azt már tudjuk hogy az asszony hordja a nadrágot Nálatok :D -
#375 HM... -
#374 Ezen most én is -
#373 Beszarok! -
Cimbi #372 Azóta ha valami szar vissza viszem:P -
Cimbi #371 Azért mert asszony mondta hogy vissza kell kérnem nem költünk hülyeségekre:D -
#370 Azért, hogy kipróbáld lehet-e? :) -
Cimbi #369 Én is megvettem újra hozzá teszem nem is azért kértem vissza a pénzt mert szar volt. -
zmok #368 Szerintem a vásárlók minimum 70%-át az Arma közösség adta, nekik egy kicsivel magasabb az "ingerküszöbük".
Nem kellene temetni a játékot öt nappal a megjelenés után! -
bajsz #367 Mostani javítás eléggé tűrhetővé tette! -
#366 Poén egyébként, hogy pont az Red Orchestra 2 került szóba, mint visszatérítés alanya, mert most 9 hónap elteltével egész játszhatóvá vált, be is szereztem a hétvégén csereberével.
Viszont az Iron Frontnak szerintem nincs 9 hónapja játszani a hattyú halálát, azért ez nem akkora név, hogy csak úgy feltámadhasson utána. -
Cimbi #365 Vissza bár pár levelet váltottunk, általában online termékre nem adják vissza a lóvét ezt fogják mondani első körben(ez mondjuk a kedvencem mert nem tudom milyen más terméket árusít a steam).Én nem tudom garantálni hogy vissza adják a pénzt én csak azt tudom hogy a fa... ki van azzal hogy beta meg téta teszter vagyok szóval ha szart veszek igen is vissza viszem és nem nyelem le a békát.Mindenestre nem veszíthetsz semmit ha úgyérzed átvertek vidd vissza.
A játékról: én kipróbáltam online kb 20 kört nyomtam volt egy server ahol sokan voltunk (kb60fő) ezen a servern fas.. működött minden óriási volt a hangulat az összes többi próbálkozásom katasztrófa volt:D -
bajsz #364 Semmi gond,nem sértettél meg senkit!
Eszme csere volt ennyi! Mindenkinek megvolt a maga tapasztalat és felvázoltuk ennyi!:D -
#363 Visszakaptad a lóvét? -
Cimbi #362 Egyébként itt a levél tényleg nem hazudok csak segíteni akartam.Mégegyszer elnézést!
Dear Mr Levente I Nagy,
We have refunded your purchase of the items listed below. The credit should appear in your account within several business days.
Refunded items:
Red Orchestra 2 (ROW preorder)
Transaction details:
Visa ending with
22.49 GBP
Confirmation Number
135242561832133
Date Confirmed
Thu Aug 25 14:54:32 2011
-
Cimbi #361 De ha valakit megsértettem: Elnézést kérek! -
Cimbi #360 Nem trollkodom én is megvettem:D
A steam-n valóban nehéz vissza kapni a lóvét elsőkörben nekem azt írták hát hogyy ők általában nem térítenek vissza semmit és bla-bla...
Az a baj hogy sokan kellemetlenül érzik magukat ha reklamálni kell. -
#359 Szerintem te direkt trollkodsz.
Pont hogy a Steam, sőt általában a világméretű digitálboltok szoktak legalább olyan módon kukacoskodni a visszatérítésekkel, mint a vadkeleti kiskerek. A Steam még közülük is külön kategória, ahol tényleg csak komoly közfelháborodás esetén szarnak egyáltalán az ember fejére.
A nálunk is elérhető szoftver források közül egyedül a offshore brit webshopok(Zavvi stb), és az Amazon.com digitel boltja, ahol normálisabb üzletpolitika van érvényben, és meg lehet kockáztatni ilyesmit. Talán még a Gamersgate-en bizonyos esetekben. Sőt az EA Origin ügyfélszolgálatán is lehet pampogni, de ott is csak kuponokat osztogatnak visszatérítés helyett, igaz legalább bőkezűbbek vele. -
bajsz #358 Ok semmi gond! örülök neki! D: -
Cimbi #357 Nem is kell én vissza vittem a RO2 anno:D