Iron Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
a sniper hogy mellénéz már, jáááj 😄

szerintem félre értettél
ez a 2D-s panel még a Silent Hunter I-ben tök jó volt, de azóta azért fejlõdtek a dolgok, ha nem távcsõbe/optikába nézünk akkor a 2D-s paneleknek már nincs helye (igaz ma már akkor se nagyon), ráadásul a KT-nek nem egy darab forgatható periszkópja van a parancsnoki állásban, hanem 7 db különbözõ irányokba nézõ, rögzített
ki kell dolgozni a harckocsi belsejét is

Daffanger: Remélhetõleg igen, habár sajnos eddig még nem láttam egy boltban sem, hogy elõ lehetne rendelni. Mindenesetre Steam-en már fent van, onnan is be lehet majd szerezni.
DAFFANGER
Meg fog ez jelenni Magyarországon PC DVD-verzióban?Vagy hol lehet majd megvenni nem tudjátok?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Pluskast
Van külön lövész panel is. Ez a parancsnoki állás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ez a 2d-s parancsnoki periszkóp azért...
2012-ben ennél egy picit feljebb kéne rakni a lécet, nyilván egy lövész irányzék az a megszokott 2d-s panel, na de ez 😞

Amúgy szerintem a legesélyesebbek:
1. 44 Nyara/õsze a keleti fronton.
2. Berlin körüli harcok
3. Normandia
amennyiben ez azt is jelenti, hogy a lehetõ legrészletesebb és akkurátusabb kidolgozottságra törekednek, akkor teljes mértékben egyet értek velük

Pluskast
Ezt majd a wot-ban látjuk viszont az "EU fa" keretein belül😊

Azt azért ne feledjük, hogy a fejlesztõk a játékot a realitás talaján szeretnék tartani, és ebbe a TAS sajnos nem fér bele. Az esetleges DLC(k)-rõl annyit mondhatok, hogy megmaradnak a 44 körüli idõkben, és nagyjából az évszakban is(tehát pl. a tél kilõve), de még így is sok lehetõség van.
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Mondjuk JS ellen kevés lenne...

Ulvar
Ha mondjuk bele tennék a 44M TAS-t akkor nem hiszem hogy a T34-85 hordákat nehéz lenne feltartani 😊 (szerintem).

<#eljen>
Nekem is tetszene!
Szent László hadosztály... <#finom>

D9

Pluskast
"Vagy neked külön honfiúi örömöt okozna, ha Turánnal, meg Nimróddal kellene a T34-85-ös hordákat feltartóztatni?"

Én speciel élvezném😊 Számomra hangulatosabb lenne a játék😊

s1lkforrent: Azok lesznek. Már szervezés alatt van az elsõ PVP kampány is. 😊 A közösségen nem aggódok, csak a kiadó az ebbõl adódó veszteségeket inkább a játékra hárítja, ami a fejlesztõkre nézve nem jó.
s1lkforrent
Ezt szomorúan veszem észre. Mondjuk a Deep Silver valszeg akkor sem tudna egy épkézláb kampányt összehozni, ha az életük múlna rajta.<#idiota>

Viszont ez a komplett rátojás a kiadó részérõl nem tesz jót a játék értékének, szerintem én is kivárom mi lesz a vége, lesznek-e egyáltalán a multi szervereken egy hét után is.<#miaz>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Nohab
Köszi!
<#eljen>
Ha csak tizedannyi mod lesz hozzá, mint az Armához, én már nyugodt leszek!<#vigyor0>
Nincs mese, ez kõkemény konkurencia lesz az RO-nak.
De ezzel, mi játékosok járunk jól!!! (Ebbõl mindkét közösség hasznot húz.)

D9

s1lkforrent: Sajnos ez van. A DS nem igazán akar sok pénzt ölni egy új játékcímbe, míg az RO2 minden pénzt beleöl, csakhogy megtartsa a játékosait. Most a játékosokon múlik minden. Ennek ellenére reménykedek, hogy sokan jönnek majd IF-ezni.

A tankokról, hogy miért is nincs belsõ nézet a fejlesztõk már nyilatkoztak egyszer a hivatalos fórumon. Íme a fõbb okok:
- Pénzügyi korlát
- Idõbeli korlát
- Tank mennyiség csökkentése
- Mivel csak a legénység látná, így nagyon kevés emberre lenne "hatással" ez a sok munka

Ha sok idõt eltöltöttek volna ezzel, akkor itt is csak két tank lenne, aminek nincs értelme. Az egyik tanknál csináltak egy tesztet, és annak félig ki van dolgozva a belsõ tere, de végül is nem készült el teljesen. Ebben a vonatkozásban egyetértek a fejlesztõkkel. Ahogy mások is írták vagy teljesen ki vagy bújva a tankból, vagy az irányzékot figyeled, sokmindenen nem voltoztatna. Ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy a jövõben egy patchel, vagy DLC-vel bekerül néhány a játékba.

A DLC-k valószínûleg fizetõsek lesznek(ha lesznek), de szerintem lehet, hogy helyette inkább kiegészítõvel jönnek elõ a fejlesztõk. Ezen kívül lesznek folyamatos ingyenes tartalmak, melyeket idõvel a patchek tartalmaznak. Itt fegyverekre, jármûvekre, egységekre kell gondolni.
s1lkforrent
Ha megnézed a videóban is a népek az idejük nagy részét a tankból kilesve töltik, hogy egyáltalán tájékozódhassanak a játékvilágban. Na most ez egy kicsit sem realisztikusabb, mint a tankon kívüli 3. személyû nézet, ütközet közben tudod mennyire lógtak ennyit ki a tankból a valóságban.<#nevetes1>
Belsõt is csak pár pillanatig látod amíg a jóember célzó nézetbe nem vált, amikor megint indulnak, akkor megint kikandikál, mert belülrõl lófingot sem lehet látni.<#rolleyes>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Akkor már a Lengyeleket is betehetnék, ha már valakit..<#bee1>
De egyébként mit is számítana ez? Ez a játék továbbra is egy PC-s multi FPS, ahol nem számít mennyire tökösek voltak a mi legényeink, a felszerelésük ekkor vagy német, vagy gyenge volt a ruszkikhoz mérten(kevés kivétellel), namost egy texture moddolt újabb német frakció meg minek a játékba? Vagy neked külön honfiúi örömöt okozna, ha Turánnal, meg Nimróddal kellene a T34-85-ös hordákat feltartóztatni?<#idiota>

mijki: Szerintem simán le lehetne, de mit is érne ez egy összfegyvernemi kompetitív FPS-ben? Az ember úgyis a periszkópra leselkedõ nyílásra cuppan az elsõ pillanatban, egy beltéri panoráma csak fölösleges idõpazarlásra lenne jó.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Miért nem olyan tank belsõt raknak be a játékba mint amilyen a Red Orchestra 2-ben van? Olyan nehéz lenne lemodellezni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

s1lkforrent
No azok a fanok akik a Steam megjelenéstõl várták a PR megváltást, azokat el kell szomorítsam.<#shakehead>
Steam-en a hétvégén(konkrétan csütörtök estétõl, szóval már egy napja megy a közvetlen konkurens reklám rendezvénye, mire az Iron Front megjelenik) Red Orchestra 2 ingyen játéklehetõség és leárazás lesz, pont egy nagy patch kiadásával egybekötve(ahol a Classic módot is végre hivatalossá teszik), úgyhogy a elsõ pár napos Steam-es Iron Front reklámnak/eladásoknak lõttek.<#rinya>

Nohab
Elõször be kell állítani a távolságot, majd rá kell "helyezni" a háromszög tetejét a célfelületre. A videóban nem törõdött ilyenekkel a játékos, bénázott is elég rendesen.
Nohab
A DLC-k fizetõsek lesznek?
Pluskast
Oké ebbe ne menjünk bele (szerintem pont, hogy volt😊 ) Amúgy ha már kiegrõl beszélünk. Tudom extrém ötlet de magyarokat nem tesznek majd be a DLC-be? Csak mert azon a frontszakaszon 1944-ben elég jelentõs magyar haderõ is részt vett, többek között a 2. magyar páncélos hadosztály is😊

Egy élvezetes tankos (KT) gameplay

Egy kicsit tartok az irányzéktól mert nem igazán értem a mûködési elvét. Ha a cél mondjuk 600m van akkor a távolságmérõnél hogyan látom, hogy menyivel kell fölé célozni, hogy a lövedék esését beleszámolva eltalálja a célt?
m1garand
Megkérdeztem:

Hi Sandor,

Thank you for your message, regarding the stock of your item.

I am very sorry to advise due to stock issues the dispatch date has been pushed back as we are trying to allocate stock to your order. We will be sure to contact our suppliers regarding this query so we can get this moved along for you.

I can confirm that no payment is taken from an item until dispatch of the item.

I can also confirm that you will receive a dispatch email once the item is ready to be picked and dispatched to you.

I am very sorry and I understand how frustrating this is for yourself.

If there is anything else I can help with please feel free to contact me, I am always happy to help you.

makett.tk

Ulvar
<#eljen>

Két nappal a megjelenés után, május 27.-én lesz Otto Carius 90 éves! <#pias>

D9

Pluskast: Nem, a Tigris 1 nem lesz bent a játékban, viszont remélhetõleg kiegészítõvel, vagy DLC-vel majd bekerül. A fejlesztõk azzal indokolták ezt a döntést, hogy azokban a harcokban, amelyek a játékban szerepelnek(Lvov környéki harcok 44 nyarán) a Királytigris elsõ éles bevetésén vett részt, és ezen a szakaszon a Tigris 1-esek nem voltak számottevõek. És igen, 1944-ben még szolgálatban voltak a Tigris 1-esek.
Pluskast
Egy kérdés. Német oldalon a Tigris I benne van? Ha jól emlékszem 1944-ben még szolgálatban volt.

zmok: Természetesen az nem lesz. 😊 Remélem idõvel hozzáadnak még hasonló lehetõségeket is, mint például a becsúszás. Sokat tud dobni a játékmeneten.
Az nagyon jó, de remélem nem lesz belõle cod-os "szökdécselésközbenlövöldözés"! <#nevetes1>

D9

zmok: Hasonlónak hasonló, de változott. Például ha futsz és úgy ugrasz, akkor át tudod ugrani a kisebb kerítéseket, és akadályokat, meg hasonlók.
s1lkforrent
URL=http://www.gamersgate.co.uk/DD-IFL1944/iron-front-liberation-1944]7300 forint a játék Gamersgate-en[/url] (6)
Steam-en is fent van(még ár nélkül), de 30 euró már kicsit túlzás.<#whatever>

A játék irányítása hasonló, mint az Arma-ban?
(Mert, ha igen, akkor nem kell a dobozos.)

D9

Köszönöm! <#eljen>

D9

SirArcheer: Nemtudom, de van egy ilyen félelmem. Javaslom kérdezz rá az ügyfélszolgálatuknál.
Aki Zavvitól rendelt annak pénteken adják csak fel?
Vagyis jövõ héten kapjuk meg?

Már elérhetõ a játék Steam-n. http://store.steampowered.com/app/91330/

Zmok: Sajnos nincs róla információm, de utána fogok kérdezni.
A hátralévõ 4 napban érkezik-e dobozos verzió kicsiny országunkba, vagy marad a letöltõs? <#fejvakaras>

D9

Nesu: Íme a gép amivel én játszok:
-AMD Athlon 64 X2 4400+
-AMD/ATI 4850 (1G😎
-3GB DDR2-es ram
-Win7

Ezen a gépen fut az ArmA is, és az IF is. Persze aki maxon akarja "élvezni" a játékot annak tényleg el kell a jobb gép. Sokan azonban azt sem tudják, hogy miért nincs elég fps és ezt mind a játékra kenik. Íme pár példa:
- Alacsony szerver fps szám
- CPU túlterheltség AI miatt
- Sziget/térkép miatti túlterheltség
- Grafikai felhúzás miatti túlterheltség
- Netlag

Mindegyiknek mások a tünetei, de nehéz õket egy kezdõnek felismernie, és ezért összességében inkább a játékra fogják azt is ami nem az õ hibája.

Íme egy konkrét példa:
Egy gyerekkel (természetesen TS-n mindketten fent voltunk), épp játszunk az ArmA2 egyik módjával, és elvittünk egy BMP2-est. Én voltam a sofõr, õ meg lövész. Mikor kiértünk a frontra és megláttam az elsõ célpontot, szóltam neki hogy kezdje el lõni. Ekkor azt hallottam, hogy másodpercenként 1-1 lövést add le a lövészem. Vártam egy kicsit, majd bekapcsoltattam vele az fps mérõt, és annyira kevés fps-e volt, hogy a jármû fegyvere 600 RPM helyett csak 60-al lõtt. Természetesen elkezdte szidni a módot, majd törölte, mondván hogy ez egy "bugos sz@r".

------------------

SirArcheer: Igen, természetesen kap többmagos támogatást, ahogy az ArmA is kapott. Azt azonban nem tudom, hogy ez mondjuk 4 mag esetén automatikusan felismeri-e, vagy nekünk kell beállítani.

IF használ több CPU magot?
Mert akkor talán menni fog rendesen, ha csak egyet akkor cumi lesz.

s1lkforrent
No igen, kár önámításba esni, az ARMA II zabálja a gépet, és valószínûleg ez az Iron Frontban sem lesz másképp.<#shakehead>

Nesu
A sérülés modell talán megemlíthetõ ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
ez a gép igény olyan dolog ,hogy valójában ,a minimum gépigény az

nem tudom kinek kedvez ,mert élvezhetetlen a játék ...
és amin eldöcög :
core i7 2500k 4GHz + kb csúcs kártyák

AMD Phenom II x 4 955 4 GHz + kb csúcs kártyák

ez az Optimal PC Requirements

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]