Iron Front
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a 2D-s panel még a Silent Hunter I-ben tök jó volt, de azóta azért fejlõdtek a dolgok, ha nem távcsõbe/optikába nézünk akkor a 2D-s paneleknek már nincs helye (igaz ma már akkor se nagyon), ráadásul a KT-nek nem egy darab forgatható periszkópja van a parancsnoki állásban, hanem 7 db különbözõ irányokba nézõ, rögzített
ki kell dolgozni a harckocsi belsejét is
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
2012-ben ennél egy picit feljebb kéne rakni a lécet, nyilván egy lövész irányzék az a megszokott 2d-s panel, na de ez 😞
Amúgy szerintem a legesélyesebbek:
1. 44 Nyara/õsze a keleti fronton.
2. Berlin körüli harcok
3. Normandia
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nekem is tetszene!
Szent László hadosztály... <#finom>#finom>
D9
Én speciel élvezném😊 Számomra hangulatosabb lenne a játék😊
Viszont ez a komplett rátojás a kiadó részérõl nem tesz jót a játék értékének, szerintem én is kivárom mi lesz a vége, lesznek-e egyáltalán a multi szervereken egy hét után is.<#miaz>#miaz>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ha csak tizedannyi mod lesz hozzá, mint az Armához, én már nyugodt leszek!<#vigyor0>#vigyor0>
Nincs mese, ez kõkemény konkurencia lesz az RO-nak.
De ezzel, mi játékosok járunk jól!!! (Ebbõl mindkét közösség hasznot húz.)
D9
A tankokról, hogy miért is nincs belsõ nézet a fejlesztõk már nyilatkoztak egyszer a hivatalos fórumon. Íme a fõbb okok:
- Pénzügyi korlát
- Idõbeli korlát
- Tank mennyiség csökkentése
- Mivel csak a legénység látná, így nagyon kevés emberre lenne "hatással" ez a sok munka
Ha sok idõt eltöltöttek volna ezzel, akkor itt is csak két tank lenne, aminek nincs értelme. Az egyik tanknál csináltak egy tesztet, és annak félig ki van dolgozva a belsõ tere, de végül is nem készült el teljesen. Ebben a vonatkozásban egyetértek a fejlesztõkkel. Ahogy mások is írták vagy teljesen ki vagy bújva a tankból, vagy az irányzékot figyeled, sokmindenen nem voltoztatna. Ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy a jövõben egy patchel, vagy DLC-vel bekerül néhány a játékba.
A DLC-k valószínûleg fizetõsek lesznek(ha lesznek), de szerintem lehet, hogy helyette inkább kiegészítõvel jönnek elõ a fejlesztõk. Ezen kívül lesznek folyamatos ingyenes tartalmak, melyeket idõvel a patchek tartalmaznak. Itt fegyverekre, jármûvekre, egységekre kell gondolni.
Belsõt is csak pár pillanatig látod amíg a jóember célzó nézetbe nem vált, amikor megint indulnak, akkor megint kikandikál, mert belülrõl lófingot sem lehet látni.<#rolleyes>#rolleyes>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
De egyébként mit is számítana ez? Ez a játék továbbra is egy PC-s multi FPS, ahol nem számít mennyire tökösek voltak a mi legényeink, a felszerelésük ekkor vagy német, vagy gyenge volt a ruszkikhoz mérten(kevés kivétellel), namost egy texture moddolt újabb német frakció meg minek a játékba? Vagy neked külön honfiúi örömöt okozna, ha Turánnal, meg Nimróddal kellene a T34-85-ös hordákat feltartóztatni?<#idiota>#idiota>
mijki: Szerintem simán le lehetne, de mit is érne ez egy összfegyvernemi kompetitív FPS-ben? Az ember úgyis a periszkópra leselkedõ nyílásra cuppan az elsõ pillanatban, egy beltéri panoráma csak fölösleges idõpazarlásra lenne jó.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Steam-en a hétvégén(konkrétan csütörtök estétõl, szóval már egy napja megy a közvetlen konkurens reklám rendezvénye, mire az Iron Front megjelenik) Red Orchestra 2 ingyen játéklehetõség és leárazás lesz, pont egy nagy patch kiadásával egybekötve(ahol a Classic módot is végre hivatalossá teszik), úgyhogy a elsõ pár napos Steam-es Iron Front reklámnak/eladásoknak lõttek.<#rinya>#rinya>
Egy kicsit tartok az irányzéktól mert nem igazán értem a mûködési elvét. Ha a cél mondjuk 600m van akkor a távolságmérõnél hogyan látom, hogy menyivel kell fölé célozni, hogy a lövedék esését beleszámolva eltalálja a célt?
Hi Sandor,
Thank you for your message, regarding the stock of your item.
I am very sorry to advise due to stock issues the dispatch date has been pushed back as we are trying to allocate stock to your order. We will be sure to contact our suppliers regarding this query so we can get this moved along for you.
I can confirm that no payment is taken from an item until dispatch of the item.
I can also confirm that you will receive a dispatch email once the item is ready to be picked and dispatched to you.
I am very sorry and I understand how frustrating this is for yourself.
If there is anything else I can help with please feel free to contact me, I am always happy to help you.
makett.tk
D9
D9
zmok: Hasonlónak hasonló, de változott. Például ha futsz és úgy ugrasz, akkor át tudod ugrani a kisebb kerítéseket, és akadályokat, meg hasonlók.
Steam-en is fent van(még ár nélkül), de 30 euró már kicsit túlzás.<#whatever>#whatever>
(Mert, ha igen, akkor nem kell a dobozos.)
D9
D9
Vagyis jövõ héten kapjuk meg?
Zmok: Sajnos nincs róla információm, de utána fogok kérdezni.
D9
-AMD Athlon 64 X2 4400+
-AMD/ATI 4850 (1G😎
-3GB DDR2-es ram
-Win7
Ezen a gépen fut az ArmA is, és az IF is. Persze aki maxon akarja "élvezni" a játékot annak tényleg el kell a jobb gép. Sokan azonban azt sem tudják, hogy miért nincs elég fps és ezt mind a játékra kenik. Íme pár példa:
- Alacsony szerver fps szám
- CPU túlterheltség AI miatt
- Sziget/térkép miatti túlterheltség
- Grafikai felhúzás miatti túlterheltség
- Netlag
Mindegyiknek mások a tünetei, de nehéz õket egy kezdõnek felismernie, és ezért összességében inkább a játékra fogják azt is ami nem az õ hibája.
Íme egy konkrét példa:
Egy gyerekkel (természetesen TS-n mindketten fent voltunk), épp játszunk az ArmA2 egyik módjával, és elvittünk egy BMP2-est. Én voltam a sofõr, õ meg lövész. Mikor kiértünk a frontra és megláttam az elsõ célpontot, szóltam neki hogy kezdje el lõni. Ekkor azt hallottam, hogy másodpercenként 1-1 lövést add le a lövészem. Vártam egy kicsit, majd bekapcsoltattam vele az fps mérõt, és annyira kevés fps-e volt, hogy a jármû fegyvere 600 RPM helyett csak 60-al lõtt. Természetesen elkezdte szidni a módot, majd törölte, mondván hogy ez egy "bugos sz@r".
------------------
SirArcheer: Igen, természetesen kap többmagos támogatást, ahogy az ArmA is kapott. Azt azonban nem tudom, hogy ez mondjuk 4 mag esetén automatikusan felismeri-e, vagy nekünk kell beállítani.
Mert akkor talán menni fog rendesen, ha csak egyet akkor cumi lesz.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
nem tudom kinek kedvez ,mert élvezhetetlen a játék ...
és amin eldöcög :
core i7 2500k 4GHz + kb csúcs kártyák
AMD Phenom II x 4 955 4 GHz + kb csúcs kártyák
ez az Optimal PC Requirements
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
/Hungary/Tanks/TAS-44M/p1.jpg)