556
Iron Front – Liberation 1944
-
mlacix #156 m1garand: A játék már hetek óta gold, a fejlesztők már a megjelenéskor kijövő javításon dolgoznak. Szóval csúszás nem lesz. :)
A tank célzórendszer működni fog, és nemsokára kapunk egy videót, ami csak a tankokra fog összpontosítani, ott bővebben beszélnek majd a működéséről. -
#155 Ezek a playerek nem tudják, hogyan kell használni a tank célzó rendszerét?
Nem fog csúszni a megjelenés? -
mlacix #154 -
#153 Zavvi-n 20 EUR. Cdgalaxison semi hír róla. Attól tartok ez is csak
ilyen alig ismert játék lesz, kevés szerverrel :(
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/iron-front-liberation-1944/10460608.html -
zsimborgo #152 Sziasztok.
Lenne BF3-am eladó limited edition vagy esetleg csere erre a játékra majd. -
#151 Előreláthatólag május 25. -én már telepíthetem is [ -
mlacix #150 Nyugi, nem lesz társa. :) -
#149 Várom én is, megveszem, legfeljebb lesz egy társa az RO2-nek a polcon ha nem jó. -
zmok #148
Irigyellek, hogy Te már kipróbálhattad! -
mlacix #147 -
#146 Nem tudtam, de ment a kedvencek közé, segítek majd híreket hozni. :) -
Rue East #145 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1334226540 :) -
#144 Talán nem annyira "off" hisz a legtöbben kipróbálunk minden értelmes 2. vh-s játékot és érdekes lehet minden kezdeményezés.
Két érdekes link: projekt és majdani játék weboldala -
Rue East #143 kíváncsi vagyok a DH-s csapat mit fog alkotni a saját játékukkal (festung europa) na de nem akarok ezzel itt offolni -
#142 Mennyi volt RO-s.
Én még azért a Darkest Hour móddal irtom az ellent de ki tudja meddig marad fent az a 100-200 fős közösség.
Hátha ez lesz a megváltás nekünk. -
#141 Azért annyira nem rossz az RO2 de az első tényleg jobb volt.Erről meg még nem sokat tudunk azon kívül, hogy jól néz ki a táj. -
#140 Teljesen egyetértek veled, bárcsak lenne a szoftverekre is visszafizetési garancia. -
Rue East #139 +1 -
#138 Ez is csak szingli videó ,majd ha rendes multi videó lesz ,mert ez kevés . -
#137 Videóban van, előbb azt kellett volna megnéznem. -
#136 Én biztos megveszem mert a Red Orchestra 2 életem egyik nagy tévedése, majd 9000.- Ft-ba fájt és egy rakás sz@r, ekkor még finoman fogalmaztam.
Eddig tetszik amit láttam, a csatajelenetek milyenek, a videókon jobbára csak tankokat/járműveket lehet mozgás közben látni, klasszikus csatákat nem. -
mlacix #135 m1garand: Jól ki van dolgozva, és lehet állítani. -
#134 A harckocsiknál mennyire van kidolgozva az optika, célzás? A videóból úgy tűnik, hogy eléggé le van egyszerűsítve. Gondolok arra, hogy a célzáskor lehet, kell e állítani a távolságot pl. mint a Red Orchestraban. -
mlacix #133 -
mlacix #132 m1garand: Hát mit mondhatnák... Kipróbáltam a játékot, és elképesztően jó, szinte minden tekintetben. Tény hogy van pár nagyon apró "hiányossága" ami az ArmA2-ből ered, de összességében a játék nagyon egyben van. A legjobban engem két dolog fogott meg. Az egyik a járművek elképesztő szépsége, míg a másik a hihetetlenül részletgazdag és tartalmas táj. Remélhetőleg nemsokára új videók érkeznek majd, és akkor majd ti is többet láthattok belőle. -
#131 A filmet istvántelki fűtőházban forgatták, ahol "tárolják" (rohasztják) a felújításra váró mozdonyokat és vagonokat.
Feltételezem, a védettségük miatt nem alakíthatják kedvükre az ott található járműveket. Ezért is szerepel az egyik 424-es gőzös háború utáni kivitelben egy bazi nagy vörös csillaggal az elején. -
zoltang #130 Az nem kirívó, mert friss, újonc csapatok. Bezzeg a muszkák... :) -
#129 Kicsit sárga kicsit savanyú..... de a miénk, tipikusan magyar, de más filmben is van ilyen baki. De az hogy mindenkinek új a felszerelése (sisak, ruha stb.) az fura. -
zoltang #128 A hü**ék, nem festették le, vagy retusálták ki a filmből? :) -
#127 Még egy tankmániás? Éljen! -
#126 Köszi az infót, csepegtethetnél egy két dolgot. Milyen a tank irányítás, sebzés? És általánosságban milyen. Mik a benyomásaid? -
#125 0.38-tól kezdve azért ki lehet szúrni a vasúti kocsi oldalán hagyott graffitiket:D -
#124 Reméltem hogy a páncélosok belsejét legalább látvány szinten kidolgozzák,de csak egy kémlelőnyílás lesz oszt sanyi ha jól látom,pont olyanok a belső nézetek mint a Red Orchestrában,reméltem hogy ennél kicsit komolyabb lesz a járműves része. -
mlacix #123 m1garand: Már volt szerencsém tesztelni az IF-t, és gyönyörűen néz ki, valamint nincs FPS problémám vele, pedig nagyon régi gépem van, amin sokszor még az ArmA2 is szaggat. -
zoltang #122 Akiket érdekel:
Drága Elza előzetes - Az első magyar, második vh-s független játékfilm
-
#121 Az nem jó hír! -
#120 a nemet nyelvu teszteknel le van veve a grafika, mert rohadtul akadozik a game. -
#119 Ezek a "teszterek" nagyon retardáltak, azt se tudják a t34-85 mi féle jármű.
A környezet ennyire csúnya, fűleg a fa lobkoronák? -
mlacix #118 -
mlacix #117