Iron Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor csak sorjában:

- Igen, van többféle pozíció a tankban. A valós legénység szám alapján vannak a jármûvek beállítva. Tehát lesz ahol 3, de lesz ahol 4 személyzet kell a teljes irányításhoz.

- Hogy player vagy bot(mi inkább AI-nak hívjuk õket)az a küldetés készítõtõl függ. Be lehet állítani akármilyenre. A játékok nagy részében azonban inkább AI nélkül lesznek ezek használva.

- A külsõ nézet és külsõ célkereszt a szerveren és a küldetésben beállítható dolog, így a játékosok döntik el, hogyan szeretnének játszani. Ha ezek ki vannak kapcsolva akkor a legénység a kis ablakon kikukucskálva, próbál meg valamit eltalálni. De meg lehet nyugodni, minden a játékot(IF:L44 és ArmA2) valamennyire tisztelõ ember célkereszt és külsõ nézet nélkül játszik.

A belsõnézetnél, valami ilyesmire kell számítani Célkereszt

- Természetesen az üzemanyag és a lõszer is fogy. Ezek mind a valós értékek alapján lesznek beállítva és jelentõsen befolyásolják a játékmenetet.

- Természetesen van többféle lõszer is. Legalább három-négy fajtáról tudok ami lesz a játékban, de idõvel ezek bõvülhetnek.
m1garand
Van driver, radiós, commander-lövész poszt a tankban ill. ezekre player kell vagy bot kezeli? A célzáshoz kell e zoomolni az optikát vagy arcade célzó pötty van? Üzemanyag, lõszer fogy-e? Van e többféle lõszer a tankokban?

makett.tk

Bogdogege
Akkor lehet majd drift-elni a királytigrissel <#ravasz1><#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nem játszottam RO2-n, nem tudom ott milyen volt. Ha játszottál viszont ArmA2-n, akkor ahhoz eléggé fog hasonlítani. Konkrétan mikre gondoltál az irányítással kapcsolatban?
m1garand
Köszi a válaszokat.
A tankok irányítása milyen lesz? Mondjuk az RO-hoz hasonlítva.

makett.tk

Jeffjohnson: A játék elõrehaladott állapotban van. Várható megjelenés tavasz környékén.

m1garand: Maguk a fejlesztõk oroszok(AWar Studio), míg a kiadó német/nemzetközi(DeepSilver). A fejlesztõcsapat magját azok a személyek alkotják, akik a "Bohemia Interactive" régebbi játékaihoz(OFP, ArmA1 és ArmA2) is készítettek már második világháborús módot. Az ArmA2-es mód azonban annyira jól nézett ki, hogy a DeepSilver-nél megvették ezt a kis mod csapatot, licenszelték nekik az ArmA2 enginjének legújabb verzióját, és mindent megkaptak, amire szükségük lehet.

Rengeteg RO2-bõl kiábrándult játékos érdeklõdik az "IF:L44" felé. Ez nem csak Magyar Országon, hanem nemzetközi szinten is így van. Ha van valami kérdésetek, nyugodtan mondjátok, ha tudok, válaszolok is rá.
Ulvar
Sajnos igen...és nem tudok vele mit csinálni. Rábasztam. Okultam belõle, kész.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

m1garand
Úgy látom, sokan vakon beleugrottunk ebbe a hibába.

makett.tk

Ulvar
Szomorú hogy RO2t így elkúrták. Én is megvettem és kb 4 hónapja játszottam vele utoljára. A rengeteg játék hiba mellé már a cheatek elterjedése is probléma...na mindegy.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

m1garand
Szia!
Öröm, hogy van egy belsõ ember, mert erre az évre csak ez a játék esélyes arra, hogy visszahozzon valamit ww2-es játékok hangulatából. Ha már az RO2-t így elb@szták. Kik fejlesztik ezt? Oroszok, németek?

makett.tk

Jeffjohnson
Milyen állapotban van a játék és várhatóan mikor adják ki?

Csak hogy tisztábban lássatok.
Íme a hivatalos fórum linkje, melyet lehet böngészni a friss hírekért: http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=494

A fentebbi fórum hivatalos Moderátora vagyok, így ami hír van az IF:L44-rõl, arról én tudok. Ha kérdésetek van írjatok, válaszolok rájuk.
m1garand
Fent van a game a facebook-on, oda is töltenek fel képeket. LINK

makett.tk

valami hír?

m1garand
Érdekes a honlapon ezeket mindig elfelejtik kiírni.

makett.tk

wardogzombie
de jó....<#lookaround>

garferi

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Nagyon-nagyon várom, remélem lesz olyan jó, mint az Invasion 1944 MOD!

D9

m1garand
Elindult a hivatalos oldal:
http://ironfront.deepsilver.com/en/

makett.tk

Scottt
Mivel az Arma 2 motorjára épül,valahol ott körül lesz ennek is szerintem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

szabii98
Viszont.Ha jó az optimalizálás akkor no problem de megtudjuk.

I met God. She's black

Hát én is pont ettõl tartok.

szabii98
ennyi x 2.

I met God. She's black

Marha jónak tûnik, de kérdés hogy ennek így, ebben a formában vajon mekkora lesz a gépigénye.

m1garand
#17 " valamikor az idei esztendõ végén."

makett.tk

van megjelenési dátum?

wardogzombie
nem rossz<#eljen>

Scottt
A második meg a harmadik kép eléggé Chernogorskra hajaz<#ravasz1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeWyTy
Armed Assault<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tutituti
Azért ez így kõkeményen szép!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand
m1garand
m1garand

makett.tk

m1garand
Egy-két info a gamer weboldalaktól:
Pcguru:
A modderekbõl verbuválódott X1 Software csataszimulátora a Red Orchestrához hasonlóan a második világháború keleti frontjára fókuszál, a Tripwire kellemes multiplayer lövöldéjével ellentétben azonban mind egy-, mind többjátékos módban részt vehetünk a harcokban.

Az eredetileg ArmA2-es modként indult játékban 1944 Dél-Lengyelországában kell helyt állnunk, mind az elõrenyomuló szovjetek, mind az õket feltartóztatni igyekvõ Wehrmacht katonájaként. A szóló- és multis ütközetekben gyalogos bakaként, harckocsizóként, illetve vadászpilótaként vehetünk részt maximális valósághûség mellett - az ArmA2-höz és a Red Orchestrához hasonlóan ugyanis már akár egyetlen kósza lövedéktõl padlóra kerülhetünk, szóval inkább a taktikázás, semmint a jó reflexek játsszák a fõszerepet.

A játékot az ArmA2: Operation Arrowhead alatt dübörgõ Real Virtuality 3 motor hajtja, a látványra így nem lehet panasz, a szavatosságot pedig a kooperatív és számtalan kompetitív többjátékos üzemmód, illetve a könnyen kezelhetõ küldetésszerkesztõ biztosítja.

Gamechannel:
Szinte hihetetlen, hogy a második világháborús tematika trendjének elmúlása után évekkel a Deep Silver csapata meg mer kockáztatni egy efféle videojátékot, de higgyük csak el, hiszen a csapat a hétvégén bejelentette az Iron Front: Liberation 1944-et, amely kivételesen nem egy stratégia, hanem egy jelenleg még tisztázatlan nézetû - FPS vagy TPS - akció lesz. A fejlesztési munkálatokat az X1 Software csapata végzi, a programban pedig az 1944-es esztendõbe, a keleti frontra, egyenesen Lengyelország déli részére indulunk háborúzni.
A szovjet offenzíva kellõs közepén állunk tehát az említett esztendõ nyarán, ahol a Vörös hadsereg és a Wehrmacht oldalán szállhatunk harcba. A rövidke közlemény értelmében rendes kampány - kompetitív és kooperatív -, de online küzdelmek is várhatók majd a játékban, amelyben nem csak egyszerû lövész bakák lehetünk, hanem egy KirályTigris vagy éppen egy IS2-es páncélos kapitányai, de egy Focke Wulf 190, egy Stuka, netán egy Petlyakov PE-2 pilótái is. Elsõ körben ennyit tudtunk meg az Iron Front: Liberation 1944-rõl, amelynek életútját kiemelkedõ figyelemmel kísérünk majd a jövõben. Érkezik kizárólag PC-re, valamikor az idei esztendõ végén.

makett.tk

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand
Kiváncsi leszek, hogy ez vagy a Red Orchestra 2 lesz a jobb.

makett.tk

Ez nagyon büntet!
Ez az elsõ kedvenc topikom SG-n! Pedig superwrz.hu óta látogatom az ódalt 😄

mijki
Ez az ARMA 2 motorjával futatott, külön álló játék lesz! Van belsõ nézet, meg külsõ is, gyalog is, jármûben is! Ez egy 2.vh-s ARMA II lesz.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pe-2-ben volt. Szárazföldi egységeknél viszont tényleg nem.
Bokafix2
Ez olyasmi lesz mint a Fallout? Amúgy én az ingame videoban nem láttam FPS nézetet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ha megnézed az X1 fejlesztõ-csapat oldalát, akkor a korábbi termékei majdnem mind MOD.-ok voltak. (Il-2, FSX)
szabii98
<#guluszem1>

I met God. She's black