Iron Front – Liberation 1944
-
mlacix #66 zmok: Nem tudok róla, de véleményem szerint kizárt, hogy benne legyenek. Nem bántani szeretném az említett mód készítőit(személyesen is ismerem őket), de minőségben elég hullámzót alkottak. Kétség kívül voltak nagyon szépen kidolgozott és nagyon jól működő részek(mint pl. a tankok nagy része és a fegyverletámasztás opció), de voltak nagyon silány minőségű részek is a módban. Ezen kívül az is egy nagy hátránya volt(legalábbis szerintem), hogy a PVP(avagy TVT) eseményekre nem volt nagyon példa. Én személy szerint két kampányban vettem részt, ami ezt a módot használta(innen is származnak tapasztalataim a móddal kapcsolatban), és mindkettő PVP volt. A siker többek között a mód és bizonyos szervezési hiányosságok miatt elmaradt.
Ami miatt szerintem az 'IF:L44' játékot nem lehet összehasonlítani az 'I44' móddal, az az, hogy ez egy különálló játék, ahol a kiadónak magas minőségi elvárásai vannak, és rendelkezik supportal(pl. szerverek, javítások készítése, ...), és ezek közösen megadják a nem csak COOP, hanem a PVP játéklehetőségeket is széles körű játékostábornak. Ezek mind olyan dolgok, amiket az 'I44' nem ért el, és amit az 'IF:L44' könnyen elérhet.