Iron Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van ebben singleplayer kampány?

Ulvar
Errõl jut eszembe...magon fent van a játék.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Aztán meg csodálkoznak rajta, ha nem fogy, meg sok a warez, meg haldoklik a pc piac, stb....

A CloD ( IL2 ) pont ilyen fos volt amikor megjelent, és még a mai napig nem voltak képesek egy normális javítást kiadni hozzá...

www.smart-bus.hu

Jók ezek az élõhalottak: 😊

ez is pont olyan bughalmaz, mint a RO2 volt kiadáskor

most vagy az okos közgazdászok kiszámolták, hogy megéri piacra dobni a játékokat ilyen állapotban is, vagy el nem tudom képzelni mi állhat emögött, ennyire dilettáns azért nem lehet mindenki

amúgy a játék szerintem nagyon ígéretes, de van még vele munka bõven

Én nem vettem meg... érdekelne, de az utóbbi években elvették a kedvem a fejlesztõk attól, hogy a 0. napon bármiért is pénzt adjak.

www.smart-bus.hu

s1lkforrent
Szegény reménykedett, hogy Bohémiával kötött szerzõdésükbe belefért az is. Pedig ismerhetné a régi szpészmarín közmondást: Hope is the first step on the road to disappointment.<#idiota>

Just avoid holding it that way.(<#vigyor1>)

Nem baj fiam, mocap modellnek még jó leszel

Esküszöm, hogy az animátorok elõzõleg a lengyel Afterfall: Insanity csodán dolgoztak. Egy az egyben olyan, ö ö "érdekes" pózokat vesznek fel az NPC-k.<#vigyor>

Nem baj, lesz ez még így se, majd feltétlen szóljatok, ha már épkézláb lesz a multi része a játéknak!<#worship>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Mit keresne benne bármi is a TOH-ból? Ez nem BIS fejlesztés...

www.smart-bus.hu

alma2
Ja a repulos reszben nyoma sincs a vegre valamire hasznalhato take on helicopteres fejleszteseknek, a szokasos hot butyuta "fizikaval" es mozsagassal rendelkezik az igen csekely szamu gep 😞

szerintem

alma2
Nem tudom, a demo verzio mivolta, a bugos eredeti jatek, vagy a vedelem okozza, ahogy a bis jatekoknal szokta, de a legelejen a kampanyban a logyakorlaton az mp 40 szanaszet hord, es a katona sem mozog😊

szerintem

Sajna manapság sz*r állapotban kerülnek a boltok polcaira a játékok zöme. Imádkozzon az ember a javításokért. Mivel ennek a játéknak nincs még,vagy nem is lesz valószínûleg jó ideig demója (ingyenes hétvége), kénytelen az ember a gonosz torrent-hez folyamodni. Pl. a Ro2 után nem veszek még egy zsákbamacskát (ráadásul elõrendelve), amit csak talán 1 év után lehet elkezdeni játszani... Ha ez a játék a "demó" alapján vacak akkor nem veszem meg. De tömkeleg magasztaló írásokat, tesztek, értékeléseket olvasva lehet, hogy elgondolkoztatna...
s1lkforrent
Azért azt szögezzük le, ha valamit felesleges torrentelni, az valszeg ez a játék lesz. A RTM változat eléggé bugos ami kapott is egy 0 day javítást, várhatóan pár naponta jön még hozzá, amit a virágbolti nem, vagy csak nagy késéssel kap meg, és nem mellesleg elvileg ebben a játékban is a multiplayer lenne a lényeg, nem a buta bot lövölde.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

m1garand
Igen, mindenki bedugult azt megírták, hogy megvették. Most annyira jó, hogy elõtte ülnek és nem érnek rá írni. Vagy versa.

makett.tk

Ilyen "demo" is van már "kint": Iron Front Liberation 1944-RELOADED

Valaki aki megvette írhatna valamit, hogy milyen mik a benyomásai.
bakvarnyu
ruszki már van

Palinko
és még mindég nincs warez...
s1lkforrent
Persze, de ha két szétcsúszott kvázi indie lövöldébõl lehet csak választanom, ha második háborogni akarok FPS nézetben, akkor csak az olcsóbb(kb fele most árban ha nem kevesebb) és tán kevésbé szétcsúszottal járnék jobban nem?<#confused> Persze normális tankcsatát az életben nem kapok RO2-ben, pedig valahol erre pályáznék. Ne adj isten tisztes tankos-fedezõs-repülõtõl rettegõs összfegyvernemi harcot.<#shakehead>

Ulvar
RO2-ben kevés a tank típus, így nem jön be, így valóban az Iron Front elõnyben lehet ilyen téren, ha minõségileg megvan oldva minden.

RO2-ben a tankozás jó móka, csak ez a PZ4 vs T34 kevés számomra, pláne úgy hogy én sokszor gyengébbnek érzem a a PZ4est. (szemtõl szembe tuti) valamint nagyon szar hogy sok a kezdõ játékos tankozás téren, nem tudják kezelni a löveget szóval mindig egyedül dolgozok de mindenre egyszerre figyelni hosszú idõ... Iron Front-nál ha kitudom próbálni virágboltit megveszem aztán nagy tankos leszek KT-val 😄.

V Domino
Ha csak egy jó tankos multiplayer szerver lesz,már ez a nyerõ.

Mert Ro2-ben faszán meg van oldva,de nincs egy normális tankmap.
Talán ha átvennének Ro1-bõl,akkor nekem is nyerõ lenne,de így felejtõs.(mármint a Ro2)

R.I.P. White Europe

Ulvar
RO2 bugjai is szétfogják vágni a fejed, bár most nagyon rákaptam, mert már használható. Bár vannak olyan dolgok amitõl agyfaszt tudok kapni. De már legalább tudok játszani rendesen, meg nem olyan borzasztóan brutál bugok, csak rosszkor rossz helyen kapod be akkor...nyázni fogsz.

s1lkforrent
Comedy Gold

Szerver stat

Metacritic

Lehet mégis ócó RO2 lesz a dologból.<#rolleyes>

m1garand: Mind a saját, mind a nemzetközi vélemény jó. Vannak problémák a játékkal még, de ezek hamarosan mind ki lesznek javítva. Jelenleg a legnagyobb baj a dedikált szerverekkel van. Néha, ha valakinek megfagy a játéka, akkor ez a szervert is be tudja fagyasztani. Jelenleg is dolgoznak a fejlesztõk azon, hogy ezt a hibát kijavítsák.

Petko: Több játékmód, sok küldetéssel megtalálható a játékban. A küldetések számát tekintve jelentõsen nagyobb, mint mondjuk amennyit az alap ArmA2 tartalmazott. A küldetések szinte mind multiplayer, PVP felépítésûek. Elég kevés a coop küldetés.

Valamint mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy elindult az új hivatalos fórum, melyet megtalálhattok a forum.iron-front.com oldalon. Itt minden fontos információ és közlemény elolvasható.
s1lkforrent
Becsületükre legyen mondva ruszki sztímes -60% szorzót itt is meg tudták tartani, lehet utána nézek hány üveg vodkára lehetne cserélni egy Iron Front példányt Ivánnál.<#idiota>

A multiplayerben csináltak valami épkézláb játékmechanizmust, vagy ezis ilyen Do-it-yourself multi (mint armában), hogy nincs kész semmi?
m1garand
Megvárom a holnapot hátha változik valami a kib@szott zavvi-nál aztán steam, legyetek szívesek tapasztalatokat írni.

makett.tk

s1lkforrent
El is mennek a büdös francba az euro=dollár árazásukkal, bezzeg 20% VAT mellett belefér a 18 fontos ár a brit Steam kliensben.<#falbav>

me and a monkey
Na megvettem, töltöm, mlacix, megkereslek a fronton ha olyan lesz mint az RO2 😉

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

garferi
Na megvan! Kemény 8000 Ft vót.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
A Steam sem normális már? Már lejárt az idõ, de még ár sincsen kinn! Nem igaz, hogy nekem kell várnom, hogy megvehessek egy játékot. 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Palinko
van már warez?
me and a monkey
Mindegy, már csak 1 óra a Steam, azt meg kivárom.

me and a monkey
Ez letölthetõ verzió, egybõl "ready to play".
Ilyen ING-kódhoz hol lehet hozzájutni?

s1lkforrent: Amiken az elõbb játszottam semmi gondnem volt. Dedikált szerverbõl még csak pár van, de nemsokára beindul a multi is. De, "néha" zombizunk is. 😊
s1lkforrent
Armások nem össznépileg elvonultak zombit aprítani a DayZ szerverekre?<#nevetes1>

Zmok: Már csak a szerverekre kell egy kicsit várni. Ne felejtsétek, hogy a minden játékost szeretettel várunk a Magyar ArmA Közösség weboldalán és TeamSpeak3 Szerverén.

Weboldal: www.arma.hu
Ts cím: 81.0.119.99
s1lkforrent
Ha a Gamersgate.co.uk oldalon nézed, akkor 30€ helyett 20 font, IGN -15% kóddal 17 ami most valahol 6400 forint körül van(ha az ember az Amerikai Gamersgate oldalról kommandózik kék érmével proxyval akkor pár száz forinttal kevesebb, de rizikósabb is). Ez már közelebb van a Zavvi 15 fontjához, és ez megmarad a GG kipusztulásáig, lemez már nem biztos.<#miaz>

Ami viszont engem érdekelne, hogy most per pillanat mennyi multi szerver van, és ezeken hány játékos, kb milyen csoportosulásokban? Gépigény hogy alakul ARMA II OA-hoz képest? Random lag, serverkeresõ bug, elkúrt hitboxok, egyéb problemák elõfordulnak-é?

Nekem megérte!
Most úsztattam meg a kübelwagent a folyóba. <#nevetes1>
Nagyon szép a táj, a falvak is nagyon jól ki vannak dolgozva, hangulatos.

D9

m1garand
30 euro alatt tud valaki eladó kódot?

makett.tk

RueEast: Elõtöltöm. A kódom már megvolt hozzá máshonnan, így azt felhasználom addig a Steamen, míg a lemezt meg nem kapom.
m1garand
Ácsi ott még ár sincs, ingyen lesz? XD

makett.tk

m1garand
Kicsit sok az a 30 euro, szvsz.

makett.tk

m1garand
A zavvi-nál még mindig nincs.<#violent>

makett.tk

steamrõl hogyan? nekem még 8 óra van az unlockig

Nesu
Játékra kész .....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Zmok: Nekem Steam-rõl. 😊
Nekem most jön le a Gamersgate-rõl.<#finom>

D9

m1garand: Igen, elindult. Nyugaton már tegnap megérkezett sokaknak a játék, sajnos nálunk még mindig nincs a boltokban, és sajnos nincs is információm róla, hogy mikor lesz. Valamint ma jön az elsõ, úgymond "release" patch a játékhoz, melyrõl bõvebben majd késõbb.
m1garand
Elindul ma a játék?

makett.tk