556
Iron Front – Liberation 1944
  • bajsz
    Bolt,csak a külső hibákért felel,ill ha valami gáz van a dvd-vel!!
    Még1szer mondom, hogy a játék szar azért nem fogják vissza venni!
    Bocsi srácok mégse kell ,mert játszhatatlan! Erről ne nyissunk vitát!

Steam az más kategória!
  • Cimbi
    Ha veszel egy TV-t azt vissza viszed ezt meg nem?Miért?Még a steamen is ki lehet harcolni hogy vissza kapd a pénzed.
  • bajsz
    mert a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el! :D EZÉRT:D

Meg nem a bolt tehet róla,hogy szar a játék!
  • Cimbi
    Mért nem viszitek vissza?
  • zmok
    Szia!
    Armory fog majd működni?
  • Torzonborz
    játékmenettel kapcsolatban nem is írok véleményt azt megteszik itt mások. csak a technikai része érdekelt.
  • Pluskast
    A lopott változat alapján elég nehezen mondhat bárki véleményt. Amúgy meg Garandnak tök igaza van. Szomorú, hogy manapság a demó ritka mint a fehér holló.... Azt meg nagyon furcsállom (egyes fórumokon hivatkoztak rá), hogy egyesek olyan véleményeket fogalmaznak meg, hogy jaj hát ez nem tökéletes majd jönnek hozzá a javító pecsek és akkor jó lesz. Bocsánat én fizettem a termékért. Nem 2,3,4 hónap múlva szeretnék vele játszani úgy, hogy ne fagyjon le, hanem lehetőleg akkor amikor kiadják. Sajna ez a látásmód - majd, jönnek a peccsek és akkor jó lesz - egyre gyakoribb.
  • s1lkforrent
    Mondjuk a Stempowered közösségi Fórum tényleg tele van elkényeztetett nyugati hülyegyerekekkel(melyek pro és kontra is előfordulnak egy-egy témában), de ettől független a linkelt kritikák teljesen jogosak, ha én vennék 27 euróért egy jobb ARMAII modot, ami még csak nem is működik minden esetben vagy legalább funkciójában, akkor lehet nekem is elgurulna a gyógyszerem.

A játék elég jól fogy, Gamersgate és a Steam top 10-es listájában is bent van, és erre egy broken game fogadja a nagyérdeműt. Ha a ruszkikat és a hardcore ARMAsokat ez nem is érdekli(mert megszokták), az átlag nyugatiak biztosan agyfaszt kapnak a dologtól, és RO2 módot szabályosan vissza kell csalogatni őket majd, ha lehet egyáltalán.

Lehet ebből csoda dolog a 4.-5. patch környékén, de marad-e nyugati aki majd játszik vele? Hardkór armásokra én nem számítok egy pillanatig se, azok vagy maradnak a drágaszágnál hosszabb távon, vagy a konkurens újabb ARMA modoknál(DayZ pl eszetlen sok embert elbolondított), és teljesen el fogja szívni őket az esetleges ARMAIII megjelenés. Ruszkikra meg ehh, akik minden @-ra rászállnak amiben hősi szovjetkatonák feltűnnek, multi szempontjából nem lehet számítani, még akkor sem tudtam velük tisztességes csapatjátékot összehozni régebbi játékokban, mikor valami csodával határos módon megértettük egymást.
  • Torzonborz
    olvasva a véleményeket így se sokan fogják. :( én is csak a virágboltost próbáltam gépigény miatt. egész jól viszi csak 2 probléma van ami zavaró : textúra villog és későn tölt be.
  • m1garand
    Mi is így jártunk.
  • Ulvar
    Ez az hogy ami a lényeg nincs megcsinálva. RO2t is ezért szoptam be többed magammal, mert vakon megvettünk egy nem is béta, hanem valami gamma állapotú játékot 7000 Ft-ért. De ezek után már a virágboltit se teszem fel, mert használhatatlan a játék. Majd folyt. köv. kb. fél év múlva. (talán), vagy legalább is amíg meg nem csinálják.
  • m1garand
    Ha lenne demó nem venné meg senki XD!
  • Hunor1
    ahham... és az nem LOPÁS ha egy béta állapotú bughalmazt adnak ki játék helyett???? arra szoktatták rá a játékosokat a készítők hogy előbb kipróbálják a játékot. HA kiadnának legalább demókat akkor kevesebb lenne a torrent is.
  • m1garand
    Ha tudod a választ, akkor miért kérdezel hülyeséget? Mert loptad, ki is írj a képernyő közepére, ezt megcsinálták rendesen de a multit azt még nem!
  • m1garand
    Értem én csak akkor, hogyan tesztelték? Nem kis problémákról van szó, nálam úgy kiakasztja a win-t, hogy restart kell hozzá.
    Én nem béta verziót akarok venni és nem teszternek jelentkeztem.
    Konkréten csak multizni nem lehet vele még és kitudja meddig.
  • Hunor1
    hi.
    no a virágboltit próbálnám, de már a gyakorló pályán gondok vannak! Pár perc játék után beragad, nem reagál a mozgás gombra, egyedül a "gátugrással" halad némileg..:(( valóban egy mentés után restartal újra OK, de szintén csak pár percig. Idegességemben lelőttem a kiképzőt, erre kivégzőosztag elé állítottak ! Ez tetszett! :)elkínlődtam a gránát dobásig de eltűntek a gránátok a táskámból...ehh. akkor ezek szerint várni kell még javításra?(gondolom a tört miatt baszakszik)
  • mlacix
    wardog: Igen, ugyan az az AI irányítási rendszer.

alma2: Ha hozzám intézted a kérdést, akkor inkább utóbbi. :)

m1garand: Annak, hogy a szerverek még nem futnak megfelelő mennyiségben és létszámmal megvan az oka. Ez pedig nem az mert senki sem vette meg, vagy mert sz@r a játék, hanem az, hogy a megjelenéskor mellékelt javítás egy bugot hozott elő, mellyel ha valaki megfagy egy dedikált szerveren, akkor az egész szerver befagy. Erre még szombaton kiadtak a fejlesztők egy hotfixet, ami tökéletesen meg is oldja a problémát. A gond ott kezdődik, hogy ez egyrészről nem kompatibilis a Steam verzióval(ami az eladások nagyobb részét tette ki), a másik pedig, hogy így a közösség szét van vágva. A dobozos verzióval jelentősebb gond nélkül lehet játszani, míg a Steamel sajnos nem. A hosszú pünkösdi hétvége sem tett jót az egésznek, így egy kicsit késett az újabb teljes értékű javítás. Ha a kiadó és a steam meg tud egyezni kedden, akár már akkor felkerülhet az új 1.02-es javítás, és végre megnyílhat az út a dedikált szerverek előtt.Sajnos az indulás nem volt döccenés mentes, de a fejlesztők mindent elkövetnek azért, hogy a hibákat mihamarabb kijavítsák.

A steam fórumról meg annyit, hogy ami ott megy az sok esetben egyenlő a sírással, és ezért nem is mérvadó számomra az ott leírtak. Ha valakinek gondja van a játékkal(akármilyen), menjen a hivatalos fórumra, ott nagyobb eséllyel kap, hatékonyabb segítséget.
  • s1lkforrent
    The truth is out there

Várós.

Kivárós.
  • tototto
    ohh, akkor felejtős :S
  • m1garand
    Nincsenek 150-nál többen és az is ruszki, vagy zárt. Egyenlőre kidobott pénz!
  • bakvarnyu
    Ugyanolyan az egész kezelőfelület, mintha csak egy Arma mod lenne. Már van két 40 fős teli szerver .
  • tototto
    mennyien tolják ezt multiban?
  • bajsz
    Szeva M1garand! :D

Megvetted a game-et? :D
  • wardogzombie
    Egy kérdés: a csapatirányitás itt ugyanolyan mint az Armában? Gondolok itt az egység kijelölés F1 például és térképen a célt megadom vagy teljesen más esetleg?
  • m1garand
    Esetleg a térkép segítségével.
  • zolidm
    Sziasztok
    Én anémet campain supplys részéneél tertok amikor visszavertük az orosz támadást akkor be kell ülnöm egy autóba . de az autót nem zudom sehogy elinditani soföröm van a hillre kell menni.
  • alma2
    Vagy jo helyen olvasgatsz forumokat, vagy belsos ember vagy, melyik ?:)
  • vandrewhun
    Ettől tartottam:S

Köszi a segítséget:D
  • wahuja
    CSÁ. Töröld ki szedjél le másikat mert az kamu.
  • m1garand
    Gyerekek a warez OFF-ot PM-ben toljátok, köszi!
  • vandrewhun
    *van
  • vandrewhun
    ahhoz, hogy kitudhassam tömöríteni azt a fájlt amiben az iso fájl vam
  • wahuja
    CSÁ. MIHEZ KEL A KÓD.
  • vandrewhun
    sziasztok

nekem egyik nap leugrott a gépemre egy torrent?!
    s hát vmi kódot kér, elolvastam mit kell tennem hát vmi sz*r telefonos dolgot kell venni vagy nem tudom, de ez nevetséges..
    vki nem tudja a kódot, vagy, hogy mit tegyek?

előre is köszi

üdv vandrewhun
  • m1garand
    Összecsukod az ágyút (aminek kereke van) - Mobile stance.
    Egész közel tolatsz teherautó, féllánctalpas az ágyúra nézve lesz egy olyan menüpont, hogy Hitch to vehicle.
  • ToMM23
    Ismerös, probáld ki,hogy repülögépek is jönnek támadni és bombázni. Na meg légvédelmi üteg is kell pár.Na meg pár szakasz gyalogos. Nekem egy ilyen után 0fps és elküldte az asztalra az egészet :D
  • bakvarnyu
    Csináltam editorba egy ilyen 20 Panzer vs. 20 IS-2 tankcsatát , úgy beakasztotta a gépemet mint a sz.rt
  • ToMM23
    Oksa, annak tudom be akkor (y) :) Repülöknél van értelme a Q val gázt adni? Mert anélkül is repül szépen automatán :D (hogy lehet vontatni-felcsatolni a lövegeket (Pak40,ZiS3) ) ?
  • mlacix
    Na kissé megcsúszva, de íme a válaszok:

M1garand: a gyerek szemszögéből mondhatni igaz, de sok dologban előítéletes.

Zoltang: A torrent verzió, ha javítások nélküli, akkor nagyon sok embernek nem fog tetszeni, a "sajátos védelmi rendszer" miatt. :)

Alma2/Solt: Van ToH-ből fejlesztés, például a felhők 3D-k, valamint a repülőgépek célzási rendszere is fejlesztett. Íme egy videó róla:

Lammaer: Igen, van két kampány, egy német és egy orosz, 8-8 küldetéssel.

Palinko: Ez kicsit bonyolultabb, de majd kifejtem hamarosan.

ToMM23: Lehet vontatni, felcsatolni és tolni is őket. Azokat a dolgokat amiket te tapasztaltál tudd be mind a "védelemnek". :)

Ulvar: A javítások folyamatosan készülnek. Várhatóan keddre kijön egy újabb(1.02), amiben a már jelentett hibákat javítják.

hNeo: Miket értesz a scenáriók alatt?

• ToMM23
    Szerintem sehogyan sem lehet, max majd adnak ki rá modderek valami scriptet.Mint ahogy volt a régebbiekben is.