Iron Front

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz: A videó beta verziós felvételeket mutat be, a megjelenésig hátralévõ két hónapban sok mindenen fognak még javítani, és valószínûleg a találatokon is.
Torzonborz
azért elég érdekes hogy az IS mennyi találatot kap és kutya baja. vagy csak Én látom rosszul ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gascan: Amit zoltang írt, az az én általam összegyûjtött információ topik német fordítása. Itt a már hivatalosan bejelentett elemek vannak megjelölve. Természetesen ennél sokkal több fegyver és jármû lesz majd a játékban, de a videókban eddig csak ezeket láttuk.

VO101_Tom: Igen, sok mindenben hasonlít armára, és a dolgok mûködési elve is sokszor meg fog egyezni.

- Habár armánál is volt sérülésmodell, ballisztika és egyebek a tankoknál, a fejlesztõk az IF-nál sok mindent tovább fejlesztettek.
- A térképen amit látsz az AI irányítás, és ez küldetés függõ. Nem lesz ez a rendszer minden pályán beépítve, thehát nem koncentrál az RTS részre.
- Három lesz, mind valós tereprõl készült infók alapján. Elnevezve még nincsenek, de Lvov környéki területeket kell elképzelni.
- Gondolom az újratöltés meg fog egyezni, de könnyen lehet ezt módosítani utólag, hogy ha a közösség ezt máshogy szeretné.
- Ez is jelentõsen küldetés függõ, de tegnap sok infót összeszedtem az egységekrõl, majd ha leírtam mindent, akkor kiposztolom ide is.
- Ahogy én tudom négy gép lesz(Stuka, Fw190, Pe-2, P-39 Cobra), de lehet, hogy találunk még bent valami mást, esetleg szállító gépet, vagy valamit.
mondjuk fegyverekbõl elég szerény felhozatal van... aztán gyalogossal mivel lehet majd lefegyverezni a tankot? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Itt van pár infó ...
Fraktionen:

Deutsches Reich
Sowjetunion

Arsenal:

Deutsches Reich

Einheiten
Panzerbesatzung (schwarz)
Heer Infanterie (grau | tarnfarben)
Fahrzeuge
Land
Panzer
Panzerkampfwagen VI Tiger II Ausf. B
Panzerkampfwagen IV Ausf. H
Panzerkampfwagen V Panther Ausf. A
Stug III (wahrscheinlich Ausf. G)
Transportfahrzeuge
Sdkfz. 251/1 Hanomag (mit MG42)
Opel Blitz (verschiedene Transportvarianten)
Opel Blitz (Sanitäter)
Opel Blitz (Tankvariante)
Opel Blitz (Reperatur- oder Wiederbewaffnungsvariante)
Kübelwagen
Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (Transport- und Abschlepphalbkettenfahrzeuge)
Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (mit Flak 38)
Sonstiges
MG42 (stationär)
8 cm Granatwerfer 34 Mörser (stationär)
Kanonen
Flak 30 (20mm / mit 1 Kanone)
Flak 38 (20mm / Vierling)
PaK 40 (75mm)
Luft
Focke-Wulf Fw-190-F8
Junkers Ju-87 Stuka
See
Waffen
Pistolen
P38 Walter
Handfeuerwaffen
Mauser Karabiner 98k (ohne Zielfernrohr)
Mauser Karabiner 98k (mit Zielfernrohr)
Maschinenpistole 40 (Mp 40)
MG42
Stg 44 / Mp 44
Werfer
Spezial

Sowjetunion

Einheiten
Rote Armee Infanterie (braun | tarnfarben)
Russische Piloten (braun)
Fahrzeuge
Land
Panzer
T-34-76
T-34-85
JS-2
JS-122 '43
SU-85
Transportfahrzeuge
ZIS-5 (LKW)
ZIS-5 (Radarvariante)
ZIS-5 (Tankvariante)
Studebaker US6
Willys Jeep
M3 Aufklärungsfahrzeug
Sonstiges
M1910 Maschinengewehr (stationär)
Katjuscha BM-13N
Kanonen
82-PM-41 (82mm Mörser)
76 mm M1942 (ZiS-3)
Bofors 40 mm Luftabwehrkanone
Luft
Petjakov PE-2
P-39R Cobra
See
Waffen
Pistolen
Handfeuerwaffen
PPSch-41 (mit verschiedenen Magazintypen)
Maschinengewehr Degtjarjow DP-27
Mosin–Nagant
Werfer
Spezial

Karten (3):

Insel 1 (Name noch unbekannt) / 16x16 km / Polen
Insel 2 (Name noch unbekannt) / 8x8 km / Polen
Insel 3 (Name noch unbekannt) / 5x5 km / Westukraine

VO101Tom
Hello. Nagyon jónak tûnik a cucc, Arma is nagy kedvenc, a 2.vh is, szal én biztos megveszem. Pár kérdésem lenne így elõre is (tudom, hogy nem Arma II MOD, de csak ahhoz tudom hasonlítani) 😊

Olvastam valahol, hogy a tankok sérülésmodellje jobban ki lesz dolgozva, mint az ArmaII-nél. Ez mennyire igaz? Mert abban -khmm- elég egyszerûen van megoldva akár a célzást, akár a sérüléseket nézzük. Én nem is emlékszem, hogy a tankoknál nagyon lett volna ballisztika, vagy lövedék röppálya (ágyúnál), ahogy a kis kaliberû fegyvereknél viszont igen.

Láttam, hogy a térkép nézetben is lehet kiadni utasításokat. Az armához képest lesznek újítások? Mennyire lesz RTS ez a rész? 😊 Armában nekem az volt a nehézkes, hogy a tõlem távol lévõ egységeknek interaktív utasításokat adjak ki. Mondjuk a bázison maradt katonát beültessem egy lõszeres teherautóba. Ezek a részek változtak valamit?

A térképrõl van bõvebb publikus infó? Azon kívül, hogy Dél-Lengyelország 1944? Mekkora, és mely városok vannak benne? (gondolom nem kitalált helyszín, ahogy az Arma 😊 ) 1:1 méretben van modellezve, vagy a játékmenet miatt sûrítve van kicsit a térkép?

írtad, hogy az üza és a lõszer is fogy, ezek utánpótlása, töltése hogyan lesz megoldva? Mint ArmaII-ben? Odagurul a teherautó, pár másodpercig szöszmötöl, és kész is?

A katonákról tudsz valamit mondani, milyen kasztok lesznek? Pl szanitéc, szervizes, stb? Ezek hasonlóan lesznek szabályozva, mint Arma II-ben? Egy-egy speciális tulajdonság, de nagy általánosságban mindenki csinálhat mindent?

Repülõ csak Fóka lesz? Mesza nincs? 😊

Köszi az infókat, elõre is 😊
Üdv.
T.

www.pumaszallas.hu

Gascan: Nem, nem a tankokra összpontosít. A fõ játékelem a gyalogos, az is inkább FPS nézetben. A videó kissé megtévesztõ, mivel a kedves kommentátoroknak nem túl sok közük van az ilyen játékokhoz. Nehéz a tényleges játékmenetet jellemezni, hogy milyen is lesz. Mindig más lesz, minden egyes küldetéssel, csapattárssal, helyzettel. Az ilyen videók nem mérvadóak, ahogy ArmA-nál sem voltak, és lesznek azok.
ez a játék azért Iron front mert tankokra öszpontosit?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

m1garand
Lehet, hogy ezt a gamet meg kell majd venni.

makett.tk

Új videó:
jó anyag
Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

wardogzombie
tetszetõs

Nem kezelte rendesen a linket, íme nyersen: http://www.youtube.com/watch?v=zNVGdqSmxJM&feature=player_embedded
jó lesz <#eljen> várom már nagyon!<#wow1>

m1garand
Köszi az exklúzív supportot!

Hát biztos nem innen veszem meg.

makett.tk

Iron Front - Liberation 1944 (PC)
http://www.amazon.de/

EUR 39,99

Erscheinungsdatum: 11. Mai 2012

- Állítólag egy videó nemsokára érkezik majd, de nem tudni róla túl sokat.
- Szerintem lesz dobozos és steames verziója is a játéknak.
- Még konkrét ár nincs. Angol weboldalakon kb. 7 ezer forint árral vannak, még egy swájcin 11 ezerért. Szerintem errõl majd késõbb kapunk infót, mikor már a magyar boltokban is elérhetõ lesz a játék.

Mihelyt lesz valami hír a játékról, írok majd ide.
m1garand
Végre, az áráról van infód?

makett.tk

azt lehet tudni hogy min fog megjelenni? úgy értem hogy steamen vagy valami máson jelenik meg?

Bogdogege
Új képek nincsenek, vagy esetleg videó?

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

http://www.godisageek.com/2012/03/iron-front-%E2%80%93-liberation-1944-packshot-release-date-revealed/

Megjelenés: Május 25.
perseus99: Csak annyit tudok, hogy nemsokára jönnek még hírek(képek, videók, stb...). Ha az Április 12.-i dátum tényleg igaz, akkor jönnie kellene még pár infónak. De majd meglátjuk hamarosan.
az iron frontról várható gameplay videó valamikorra? vagy majd csak mikor meg lesz a megjelenési dátum is?

http://www.youtube.com/watch?v=rBp9LCFnMZQ&feature=player_embedded

D9

Megjelent az I44 V2.6, amíg nem jelenik meg az Iron Front, ezzel el lehet ütni az idõt.<#nevetes1>

D9

zmok: Még nincs, de remélhetõleg hamarosan jön pár. Annyit hallottam, hogy Április 12. De nem tudom mennyire igaz ez az infó. 😊
Nemsokára itt a tavasz, már nagyon várom!
Esetleg valami új hír?<#smile>

D9

Köszi!<#eljen>

D9

köszi az infókat, remélem hamarosan meg jelenik 😄

perseus99: Természetesen. Lesz német és orosz kampány is, mindegyik nyolc küldetéssel(legalábbis én ennyirõl tudok jelenleg). Természetesen több egyéb egyjátékos küldetés is lesz a játékban, valamint készíteni is lehet olyanokat.
a solo része az milyen lesz?

perseus99: Természetesen lehet. Amirõl eddig még nem érkezett megerõsítés az a hajók/csónakok és azok használata. De azt biztosan tudom, hogy lesz víz is a játékban(habár nem feltétlen sok), úgyhogy reménykedni még lehet ezen téren is. Íme az összes, eddig a játékról megjelent kép, egy albumban, hátha tudok újat mutatni: Google fotóalbum
és lehet majd repülõkkel is menni? vagy csak tankok és gyalogság?

Zmok: Annak idején sok ilyen mód volt. Egy kis felsorolásként amik így hirtelen eszembe jutnak:
- Normandy 31st --> Ahogy én tudom nem nagyon készült el. Valamit kiadtak és annyi.
- Liberation 1941-45 --> Ebbõl lett az 'Iron Front' csapata.
- Invasion 1944 --> Az egyik legjobb minõségû II.vh-s mód armához.
- Fields of War: Normandy --> Ugyan az történt vele mint a 'Normandy 31st'-vel, ha jól emlékszem
- September 1939 --> Nem túl sok mindent tudok róla, csak azt hogy készülget, és magába foglalja majd a kora második világháborús eszközöket, pl. a Cseh hadsereget is. Régebben próbáltam, akkor nagyon rossz volt még a minõsége. Azóta már többen fejlesztik, lehet már jobb.
- Hell in the Pacific --> Japán vs. Amerikai harcokat mutat be, és azt hiszem ugyan azok csinálják, mint akik az 'Invasion 1944'-t. Nem tudok túl sok mindent mondani róla, de jónak néz ki.
Sajnos tényleg vannak hiányosságai, de én nagyon szeretem, a megjelenésig elleszek vele.
Esetleg tudsz ajánlani másik mod-ot ebbõl a korszakból, nem nagyon találtam az armaholic-on.<#smile>

D9

perseus99: Még biztos gépigény adataink nincsenek, de valahol az ArmA2 gépigénye körül lehet.

-------------------------------------------------
Minimal PC Requirements
CPU: Dual Core Intel Pentium 4 3.0 GHz / Intel Core 2.0 GHz / AMD Athlon 3200+ or faster
RAM: 1 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon 1800 with Shader Model 3 and 256 MB VRAM or faster

Optimal PC Requirements
CPU: Intel Core 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+ or faster
RAM: 2 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon 4850 with Shader Model 3 and 512 MB VRAM or faster
-------------------------------------------------
a várható gépigényrõl lehet tudni valamit?

zmok: Nem tudok róla, de véleményem szerint kizárt, hogy benne legyenek. Nem bántani szeretném az említett mód készítõit(személyesen is ismerem õket), de minõségben elég hullámzót alkottak. Kétség kívül voltak nagyon szépen kidolgozott és nagyon jól mûködõ részek(mint pl. a tankok nagy része és a fegyverletámasztás opció), de voltak nagyon silány minõségû részek is a módban. Ezen kívül az is egy nagy hátránya volt(legalábbis szerintem), hogy a PVP(avagy TVT) eseményekre nem volt nagyon példa. Én személy szerint két kampányban vettem részt, ami ezt a módot használta(innen is származnak tapasztalataim a móddal kapcsolatban), és mindkettõ PVP volt. A siker többek között a mód és bizonyos szervezési hiányosságok miatt elmaradt.
Ami miatt szerintem az 'IF:L44' játékot nem lehet összehasonlítani az 'I44' móddal, az az, hogy ez egy különálló játék, ahol a kiadónak magas minõségi elvárásai vannak, és rendelkezik supportal(pl. szerverek, javítások készítése, ...), és ezek közösen megadják a nem csak COOP, hanem a PVP játéklehetõségeket is széles körû játékostábornak. Ezek mind olyan dolgok, amiket az 'I44' nem ért el, és amit az 'IF:L44' könnyen elérhet.
Akkor lehet, hogy az Invasion1944 MOD készítõi is benne vannak a csapatban?<#wink> (Ebben az esetben "látatlanban" vevõ vagyok rá!<#finom> )

D9

Pluskast
Köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast: Még nincs róla információ, de egy holland webáruháznál 25-30 eurós árat írtak hozzá.
Pluskast
Az árról lehet valamit tudni esetleg?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand: A játékban többféle játékmód lesz megtalálható, kezdve az egyjátékos kampányoktól a coop és egyéb többjátékos pályákig. Többek között megtalálható lesznek a DM-ek, TDM-ek, CTF-ek, és nagyobb hangvételû küldetések is. Jelenleg azonban ez a rész még erõs átdolgozások alatt van, így többet nem mondhatok.

Mindenesetre a játékba beépítve kaptok egy küldetés szerkesztõt, melyel ti is tudtok küldetéseket készíteni. Várhatóan az ArmA2-ben már "pár" küldetést elkészített személyek/csapatok is idõvel áthozzák ide a küldetéseiket(mint pl. "Warfare", "Domination", "Evolution", "MultiSessionOperation", "AAS"...). A küldetésszerkesztõnél nincs igazából korlát, bármit el lehet készíteni.
m1garand
Milyen játékmódok lesznek?

makett.tk

Jeffjohnson: Nem tudok róla, de szerintem nem lesz, méghozzá a következõ okok miatt. Ez a játék szabadságot ad a játékosoknak, és õk dönthetik el mit és hogyan szeretnének játszani. Ugyan lesznek elõre elkészített küldetések a játékban, de nem azok miatt fognak az emberek vele játszani. Ezt a stílusú nyílt játékot(mint amilyen maga az ArmA is) a közösség és a közösség iránti munka hajtja elõre és élteti. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet elõre tesztelni, egyszerûen mert nem megvalósítható.
Jeffjohnson
Open beta teszt lesz-e?

m1garand
<#taps>

makett.tk