Iron Front
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
VO101_Tom: Igen, sok mindenben hasonlít armára, és a dolgok mûködési elve is sokszor meg fog egyezni.
- Habár armánál is volt sérülésmodell, ballisztika és egyebek a tankoknál, a fejlesztõk az IF-nál sok mindent tovább fejlesztettek.
- A térképen amit látsz az AI irányítás, és ez küldetés függõ. Nem lesz ez a rendszer minden pályán beépítve, thehát nem koncentrál az RTS részre.
- Három lesz, mind valós tereprõl készült infók alapján. Elnevezve még nincsenek, de Lvov környéki területeket kell elképzelni.
- Gondolom az újratöltés meg fog egyezni, de könnyen lehet ezt módosítani utólag, hogy ha a közösség ezt máshogy szeretné.
- Ez is jelentõsen küldetés függõ, de tegnap sok infót összeszedtem az egységekrõl, majd ha leírtam mindent, akkor kiposztolom ide is.
- Ahogy én tudom négy gép lesz(Stuka, Fw190, Pe-2, P-39 Cobra), de lehet, hogy találunk még bent valami mást, esetleg szállító gépet, vagy valamit.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Fraktionen:
Deutsches Reich
Sowjetunion
Arsenal:
Deutsches Reich
Einheiten
Panzerbesatzung (schwarz)
Heer Infanterie (grau | tarnfarben)
Fahrzeuge
Land
Panzer
Panzerkampfwagen VI Tiger II Ausf. B
Panzerkampfwagen IV Ausf. H
Panzerkampfwagen V Panther Ausf. A
Stug III (wahrscheinlich Ausf. G)
Transportfahrzeuge
Sdkfz. 251/1 Hanomag (mit MG42)
Opel Blitz (verschiedene Transportvarianten)
Opel Blitz (Sanitäter)
Opel Blitz (Tankvariante)
Opel Blitz (Reperatur- oder Wiederbewaffnungsvariante)
Kübelwagen
Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (Transport- und Abschlepphalbkettenfahrzeuge)
Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (mit Flak 38)
Sonstiges
MG42 (stationär)
8 cm Granatwerfer 34 Mörser (stationär)
Kanonen
Flak 30 (20mm / mit 1 Kanone)
Flak 38 (20mm / Vierling)
PaK 40 (75mm)
Luft
Focke-Wulf Fw-190-F8
Junkers Ju-87 Stuka
See
Waffen
Pistolen
P38 Walter
Handfeuerwaffen
Mauser Karabiner 98k (ohne Zielfernrohr)
Mauser Karabiner 98k (mit Zielfernrohr)
Maschinenpistole 40 (Mp 40)
MG42
Stg 44 / Mp 44
Werfer
Spezial
Sowjetunion
Einheiten
Rote Armee Infanterie (braun | tarnfarben)
Russische Piloten (braun)
Fahrzeuge
Land
Panzer
T-34-76
T-34-85
JS-2
JS-122 '43
SU-85
Transportfahrzeuge
ZIS-5 (LKW)
ZIS-5 (Radarvariante)
ZIS-5 (Tankvariante)
Studebaker US6
Willys Jeep
M3 Aufklärungsfahrzeug
Sonstiges
M1910 Maschinengewehr (stationär)
Katjuscha BM-13N
Kanonen
82-PM-41 (82mm Mörser)
76 mm M1942 (ZiS-3)
Bofors 40 mm Luftabwehrkanone
Luft
Petjakov PE-2
P-39R Cobra
See
Waffen
Pistolen
Handfeuerwaffen
PPSch-41 (mit verschiedenen Magazintypen)
Maschinengewehr Degtjarjow DP-27
Mosin–Nagant
Werfer
Spezial
Karten (3):
Insel 1 (Name noch unbekannt) / 16x16 km / Polen
Insel 2 (Name noch unbekannt) / 8x8 km / Polen
Insel 3 (Name noch unbekannt) / 5x5 km / Westukraine
Olvastam valahol, hogy a tankok sérülésmodellje jobban ki lesz dolgozva, mint az ArmaII-nél. Ez mennyire igaz? Mert abban -khmm- elég egyszerûen van megoldva akár a célzást, akár a sérüléseket nézzük. Én nem is emlékszem, hogy a tankoknál nagyon lett volna ballisztika, vagy lövedék röppálya (ágyúnál), ahogy a kis kaliberû fegyvereknél viszont igen.
Láttam, hogy a térkép nézetben is lehet kiadni utasításokat. Az armához képest lesznek újítások? Mennyire lesz RTS ez a rész? 😊 Armában nekem az volt a nehézkes, hogy a tõlem távol lévõ egységeknek interaktív utasításokat adjak ki. Mondjuk a bázison maradt katonát beültessem egy lõszeres teherautóba. Ezek a részek változtak valamit?
A térképrõl van bõvebb publikus infó? Azon kívül, hogy Dél-Lengyelország 1944? Mekkora, és mely városok vannak benne? (gondolom nem kitalált helyszín, ahogy az Arma 😊 ) 1:1 méretben van modellezve, vagy a játékmenet miatt sûrítve van kicsit a térkép?
írtad, hogy az üza és a lõszer is fogy, ezek utánpótlása, töltése hogyan lesz megoldva? Mint ArmaII-ben? Odagurul a teherautó, pár másodpercig szöszmötöl, és kész is?
A katonákról tudsz valamit mondani, milyen kasztok lesznek? Pl szanitéc, szervizes, stb? Ezek hasonlóan lesznek szabályozva, mint Arma II-ben? Egy-egy speciális tulajdonság, de nagy általánosságban mindenki csinálhat mindent?
Repülõ csak Fóka lesz? Mesza nincs? 😊
Köszi az infókat, elõre is 😊
Üdv.
T.
www.pumaszallas.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
- Szerintem lesz dobozos és steames verziója is a játéknak.
- Még konkrét ár nincs. Angol weboldalakon kb. 7 ezer forint árral vannak, még egy swájcin 11 ezerért. Szerintem errõl majd késõbb kapunk infót, mikor már a magyar boltokban is elérhetõ lesz a játék.
Mihelyt lesz valami hír a játékról, írok majd ide.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Megjelenés: Május 25.
D9
D9
Esetleg valami új hír?<#smile>#smile>
D9
D9
- Normandy 31st --> Ahogy én tudom nem nagyon készült el. Valamit kiadtak és annyi.
- Liberation 1941-45 --> Ebbõl lett az 'Iron Front' csapata.
- Invasion 1944 --> Az egyik legjobb minõségû II.vh-s mód armához.
- Fields of War: Normandy --> Ugyan az történt vele mint a 'Normandy 31st'-vel, ha jól emlékszem
- September 1939 --> Nem túl sok mindent tudok róla, csak azt hogy készülget, és magába foglalja majd a kora második világháborús eszközöket, pl. a Cseh hadsereget is. Régebben próbáltam, akkor nagyon rossz volt még a minõsége. Azóta már többen fejlesztik, lehet már jobb.
- Hell in the Pacific --> Japán vs. Amerikai harcokat mutat be, és azt hiszem ugyan azok csinálják, mint akik az 'Invasion 1944'-t. Nem tudok túl sok mindent mondani róla, de jónak néz ki.
Esetleg tudsz ajánlani másik mod-ot ebbõl a korszakból, nem nagyon találtam az armaholic-on.<#smile>#smile>
D9
-------------------------------------------------
Minimal PC Requirements
CPU: Dual Core Intel Pentium 4 3.0 GHz / Intel Core 2.0 GHz / AMD Athlon 3200+ or faster
RAM: 1 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon 1800 with Shader Model 3 and 256 MB VRAM or faster
Optimal PC Requirements
CPU: Intel Core 2.8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+ or faster
RAM: 2 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon 4850 with Shader Model 3 and 512 MB VRAM or faster
-------------------------------------------------
Ami miatt szerintem az 'IF:L44' játékot nem lehet összehasonlítani az 'I44' móddal, az az, hogy ez egy különálló játék, ahol a kiadónak magas minõségi elvárásai vannak, és rendelkezik supportal(pl. szerverek, javítások készítése, ...), és ezek közösen megadják a nem csak COOP, hanem a PVP játéklehetõségeket is széles körû játékostábornak. Ezek mind olyan dolgok, amiket az 'I44' nem ért el, és amit az 'IF:L44' könnyen elérhet.
D9
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindenesetre a játékba beépítve kaptok egy küldetés szerkesztõt, melyel ti is tudtok küldetéseket készíteni. Várhatóan az ArmA2-ben már "pár" küldetést elkészített személyek/csapatok is idõvel áthozzák ide a küldetéseiket(mint pl. "Warfare", "Domination", "Evolution", "MultiSessionOperation", "AAS"...). A küldetésszerkesztõnél nincs igazából korlát, bármit el lehet készíteni.