556
Iron Front – Liberation 1944
  • Pluskast
    Egyébként a hivatalos oldal szerint is május 25.
  • Pluskast
    A gamespot szerint (általában ők pontosak ilyen téren) május 25, azaz jövő hét péntek.
  • s1lkforrent
    És el is érkeztünk a legnagyobb gondhoz, a reklámhoz.

Ez NEM reklám, NEM promóciós anyag. Legalábbis marhára nem kellene úgy használni(a legjobb világok legjobbikában legalábbis). Ez egy random játékos saját kis kommentált videója, (látszólag) semmi "hivatalosság" nincs benne, és ez nem is látszik rajta.

Viszont ez az egyik fazon(a másik ruszkin kívül) ahonnan szivárognak EGYÁLTALÁN információk a játékról, hivatalos blog folyam/fejlesztési napló/twitter/facebook/youtube videó spam sehol, néhány fórumon rebesgetik a játék nevét a bizakodó emberkék, a terjesztő cég, és a készítők felől hatalmas kuss van, meg szűkszavú interjúk a saját kis fórumjukon. Illetve sejtelmes "majd meglátjátok" duma, mikor a népek a népszerűsítés teljes hiányára kérdeznek rá.

Ez alapján bármilyen jó is lesz a cucc(mert szerintem is az lesz), nagyon kevesen fogják megvenni, 9 nappal a hivatalos kiadási dátum előtt továbbra is az van, hogy a kutya sem ismeri a játékot.

Ez különösebben nem is érdekelne, ha mondjuk egy Achtung Panzer féle egyjátékos módra kihegyezett játék lenne, de ennek multiban lesz értelme, ott is minél nagyobb csapatokkal és csatákkal. Na de hogy lesz ebből akár bukott(!) RO2 szintű 3-4-5 teli szerver, ha ennyire lagymatag a nagyközönséggel való megismertetése?
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy csak idehányok valamit, de lehet tudni ennek a játéknak a körülbelül pontos megjelenését?
  • Pluskast
    Köszi!
  • SirArcheer
    Youtubon találta egy béta tesztelős videót aki repült is.
    Game play walktrhough video sorozat:
    http://www.youtube.com/watch?v=zNVGdqSmxJM

Van benne tank csata, gyalogos harc.
    A hatodik részben pedig a repülök (Stukával repül)
  • Pluskast
    Mondjuk engem érdekelne egy komolyabb multis tankcsata tesztvideó is, de lehetséges - tudom sok hülye extra igényem van - olyasvalakitől aki pl fejleszti a játékot. Jók ezek a videók de azért valljuk be a járművek igazi tesztelését még nem láttuk. Amúgy valami videó van a repülőkről?
  • SirArcheer
    Nem tudom hogy mekkora szerverek lesznek, de csak összegyűl 100 aktív játékos és akkor lehet esténként aprítani a ruszkikat. ;)
  • m1garand
    Én arra gondoltam, hogy egy ilyen csökkent képességű reklámozza, aki nem is ismeri fel a harckocsikat, stb. Nem hangsúlyozza ki a játék lényegét, tudását mert még kettőig se tud számolni. Világos?
  • Ulvar
    Sziasztok!

Érdekel a játék de csak úgy veszem meg, ha már kipróbáltam a virágboltit, nem akarok úgy járni mint RO2-vel. DE ha tetszik, és megveszem, lesz magyar közösség akivel lehetne majd csapatban játszani? (mivel ezt nyilván úgy érdemes)
  • s1lkforrent
    Ilyen szimsoviniszta dumát utoljára a Red Orchestra 2 kiadása táján hallottam utoljára, szerintem nem fogod te azt szeretni, hogy ha a köznép kimarad a buliból. Utólag azoknak is a nagy képére olvasnám mit hordtak össze anno, de sajnos már eltűntek a ködben, gyorsabban lepattantak az ürességtől kongó szerverekről, mint a kedvenc kazuár núbjaik.
  • zmok
    Majd elcsábítjuk tpM kollégát, és Ő majd megoldja!
  • Scottt
    Jól hallom, hogy az Arma2 cuppogós futáshangja nem került lecserélésre?Elég nehéz így önálló játékként tekinteni erre a potenciális remekműre..
  • zmok
    Az I44 mod-ban is használható volt.
  • zmok
    Nyugi, majd mi használjuk!
    Mint az ARMA2-ben.
  • m1garand
    Ilyen hülyéknek is elfogják adni?
  • m1garand
    Tudtam én, hogy a hülyék a tankcélzót nem használják ezek arcade foshoz vannak szokva.
  • m1garand
    MIÉRT ILYEN RETARD TESZTELI A JÁTÉKOT!?
  • Rue East
    jöjjön már! :D
  • mlacix

• bakvarnyu
    Ezt én is ugyanigy gondolom , ne legyen körülötte túl nagy felhajtás , de legalább akiket illet azokhoz jusson el a híre, mert igy csak a pangás lesz .
  • s1lkforrent
    No végre találtam valami értelmesebb leirást a játékról:
    SimHQ - Iron Front: Liberation 1944 Preview

Továbbra is az az érzésem, hogy maga a játék az jó lesz, de nagy kérdés, hogy lesznek-e elegen az online játékosok. Még akik tudnak róla is hajlamosak "ja az az ARMA mod" kategóriába sorolni.
  • s1lkforrent
    Én igazán nem akarok károgni, de ahhoz képest hogy pár nap múlva megjelenik, igen csak kukázni kell információ után, reklámot meg egy darabot nem láttam róla.
    Lehet hogy ez lesz az új generációs II. VH-s ARMA/Battlefield/akármi, de az emberek abszolút nem is tudnak a létezéséről, én is csak a Rock Paper Shotgun cikk után találtam rá.

Én szurkolok hogy jó legyen, mert szeretem a II VH-s, és összfegyvernemi FPS-eket, de mostanában igen gyakori, hogy az független stúdiók hirdetés nélkül adnak ki multi központú játékokat, és azok behalnak az játékosok hiánya miatt.

Egy free beta mindenképp jó lenne belőle, érzésem szerint a Men of War Assault Squad nyugati elterjedését is nagyban segítette(ami mellesleg a MoW sorozat egyik legsikeresebb tagja lett), hogy szolid 4 hónapig nyílt bétában tudták javítgatni és megismertetni a nagyközönséggel, jót tett a játéknak és még jobbat az ismertségnek.
  • m1garand
  • SirArcheer
    Sziasztok!

Én is előrendeltem a játékot.
    Remélem nem okoz csalódást. WoT, RO2, SE v2.0 után kéne valami élvezetes WWII játék.
  • mlacix
    m1Garand: Ok és kösz a javításért.
  • m1garand
    A link nem megy. www.arma2.hu
    Ha kijött a játék, majd zaklatlak.
  • mlacix
    A magyar, úgymond "rajongói" oldala a játéknak megegyezik a magyar ArmA2 rajongói oldallal, tehát a www.arma2.hu -val. A fórumon létre van hozva egy részleg az Iron Frontnak, valamint a TS3 szerveren is fel vannak már állítva a szobák, használjátok őket nyugodtan. Ha valami kérdés van, a TS szerveren mindig megtaláltok.
  • m1garand
    Így már nyugodtabb vagyok. :)
    Örülök, hogy megvettem.
  • Bogdogege
  • mlacix
  • me and a monkey
    Köszi, akkor Steam lesz a nyerő.
  • m1garand
    Was?!
  • mlacix
    monkey: Steamen lesz pre-order, szóval ahogy én tudom már előtte lesz lehetőség megrendelni. Maga a megjelenés napja természetesen ott is ugyan az lesz, mint a dobozosé.

Nem tudok semmit sem a Steames árról, de gondolom hasonló lesz mint máshol. Nagy általánosságban 20 EUR környékén megy a játék, kivéve a német területeken, ahol dupla ennyibe fog kerülni.
  • me and a monkey
    Steam-en is a megjelenés napján fog megjelenni?
    Van infód a Steam-es árról?
    Mert a 20Euro-s ár bakfitty de egyszerűbb a Steam-en letöltenem, nem akarom őrizgetnem a DVD-t.
  • m1garand
    De nem 5000Ft-ért!
  • zmok
    Köszi!
  • mlacix
    Zmok:Lesz itthon is dobozos verzió, valamint Steames is.
  • m1garand
    Előrendeltem 5580Ft volt. 1 font volt a szállítás.
  • zmok
    Dobozos verzió Magyarországon?