Iron Front
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Patch 1.61 / 1.01 > 1.02
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
a Digitálishoz pedig Itt az 1.61 digital
elérheõk
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Jelenleg továbbra is az elkeseredett vásárlók, és a trollkodó fanatikusok fogócskázása megy a fórumokon ahogy látom.
Ó, és persze RPS-ék is rápillantottak: Wot I Think Iron Front: Liberation 1944
Pontot ezek nem számolnak, de a "what a shame" azért éreztetve volt.<#shakehead>#shakehead>
Ettõl meg én is félek: "As usual, the optimists say they are doing this now to debug their game without any mod adding problems, the pessimists say that we are d00med. My opinion is that there is no guarantee they won’t go the way of many small eastern underfunded developers, i.e. move on and leave the game as it is."
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A multit próbálta már valaki úgy is, hogy csináltok szervert, valami kisebb brigáddal próbálkoztok?
Legalább a ping jó lenne.
--------
De íme egy rövid történet (a sok közül) az I44-rõl:
Épp az elsõ I44-es kampányban játszottunk, amikor is elsõ alkalommal kaptunk repülõgépet a szállítás megkönnyítésére. Mi (a német oldalon) szépen kijutottunk a frontra és már a zóna környékén elhelyezkedtünk védekezni. Mikor meghalljuk a C47-es hangját, és elkezdjük figyelni az eget. Megpillantjuk a repülõt magasan, majd pedig látjuk, hogy a halál kiíró listában(abban a kampányban az be volt kapcsolva) kiír 20 amerikai halottat. Elõször azt gondoltuk nekimentek valaminek, de nem, késõbb mondták, hogy a repülõnél rossz helyre tették a "virtuális ajtót", és minden kiugró ember hozzáverõdött a gép farkán található kis szárnynak és mind meghaltak. 😊 Hát így ért véget az amerikai támadás aznap.
--------
Pedig de vártam ezt is,dehát ez így röhej...
R.I.P. White Europe
Ezt probalta mar valaki, oke ingyenes mod, de talan felveheti a versenyt ezzel 😊
invasion
---
Repulgettem egy picit, de jo bulldozerkent arkon bokron lehet menni vele a foldon, felesleges a levegoben benazni, ha felmereszkedsz, az se baj, ha leesel, netan fanak utkozol, legtobbszor tuleli a szerkezet 😊
szerintem
A helyzet az, hogy per pillanat az igazán bugos és játszhatatlan cuccok maguktól is megbuknak, ha pedig az olyan esetekben mint az ARMA, vagy az RO2 esetében, amikor a fanok ki tudják várni a játék elkészültét, akkor mit tudna csinálni egy ilyen szervezet, szarrábünteti(lol, osztán ki hatja azt be?) az egyébként is éppen megélõ fejlesztõket, aztán mikor "elkészül" a játék visszafizetik? Vagy az indie cuccok felmentést kapnak, és csak a csúnyamultit büntetnék szarrá? Vagy nem kapnak, és a nagyobbat gondoló kis stúdiók szinte mind kimúlnak általuk?
Ha már feltétlen valami kellene, az egy olyan szerv lenne ami a kunzumidiótákból tudatos vásálókat csinálna. Az pont egy csapásra megoldaná a kérdést, mivel a szart semmiképp nem venné meg annyi ember, hogy megérje tovább szart gyártani.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Kicsit off: de hogy van, hogy 2012-ben is sokszor még Teamspeak-el, meg hasonló marhaságokkal kell veszõdni? Miért nem tudnak értelmes VOIP megoldásokat rakni a játékokba?<#gonosz3>#gonosz3>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
RO1-el az a baj hogy nem nagyon jatszik mar vele senki. volt 1 nagyon jo nemet tankos szerver kiralytigrissel meg minden, de mostanaban 1 ember se jar mar fel 😞
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Komolyan, van BSA de a készítõket miért nem ellenõrzik, amiatt nem sírnak, hogy átverik a vásárlókat?
makett.tk
Ro1 tankozással össze sem lehet hasonlítani.Szánalom...
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
D9
vagy atérképen belül van más menü is?
D9
Megnyitod a térképet, és kiválasztod, hogy hová hulljon az áldás.(A körön belül.)A térképen, a jobb oldalon a menüben fire-re katt, és megy a móka. <#smile>#smile>
(Perverz módon a fire- után get out, és látod a becsapódást <#nevetes1>#nevetes1> )
D9
Ha nem ül az autóban, akkor F1, vagy F2, vagy F..., és utána az autóra katt,a többi megegyezik a fentebb leírtakkal.(A szóköz megnyomásával legördülõ menü segítségével!!!! )
D9
D9
Köszi a választ de nem játszottam még az Armával.Igy nem tudom,hogy kell azt az autót a "hill"-re elküldeni. A térkép segitségével hogy?
Ha letudnád irni nekem megköszönném
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem kellene temetni a játékot öt nappal a megjelenés után!
D9
Viszont az Iron Frontnak szerintem nincs 9 hónapja játszani a hattyú halálát, azért ez nem akkora név, hogy csak úgy feltámadhasson utána.
A játékról: én kipróbáltam online kb 20 kört nyomtam volt egy server ahol sokan voltunk (kb60fõ) ezen a servern fas.. mûködött minden óriási volt a hangulat az összes többi próbálkozásom katasztrófa volt😄
Eszme csere volt ennyi! Mindenkinek megvolt a maga tapasztalat és felvázoltuk ennyi!😄
Dear Mr Levente I Nagy,
We have refunded your purchase of the items listed below. The credit should appear in your account within several business days.
Refunded items:
Red Orchestra 2 (ROW preorder)
Transaction details:
Visa ending with
22.49 GBP
Confirmation Number
135242561832133
Date Confirmed
Thu Aug 25 14:54:32 2011
A steam-n valóban nehéz vissza kapni a lóvét elsõkörben nekem azt írták hát hogyy õk általában nem térítenek vissza semmit és bla-bla...
Az a baj hogy sokan kellemetlenül érzik magukat ha reklamálni kell.
Pont hogy a Steam, sõt általában a világméretû digitálboltok szoktak legalább olyan módon kukacoskodni a visszatérítésekkel, mint a vadkeleti kiskerek. A Steam még közülük is külön kategória, ahol tényleg csak komoly közfelháborodás esetén szarnak egyáltalán az ember fejére.<#rolleyes>#rolleyes>
A nálunk is elérhetõ szoftver források közül egyedül a offshore brit webshopok(Zavvi stb), és az Amazon.com digitel boltja, ahol normálisabb üzletpolitika van érvényben, és meg lehet kockáztatni ilyesmit. Talán még a Gamersgate-en bizonyos esetekben. Sõt az EA Origin ügyfélszolgálatán is lehet pampogni, de ott is csak kuponokat osztogatnak visszatérítés helyett, igaz legalább bõkezûbbek vele.