556
Iron Front – Liberation 1944
  • mlacix
    Kaptunk egy új trailert is:
  • zmok
    Ez lesz a következő kedvencem, biztos vagyok benne!
  • mlacix
    Új videó:
  • Nohab
    Na, ügyes vagyok. Most vettem észre, hogy kettő videó van. Én meg az elsőről beszéltem.

Mondjuk valóban érdekes, hogy kapott előröl és oldalról is, de csak az ágyú ment tropára, és a legénység is túlélte a kibújásig.
  • Torzonborz
    Pont ezért írtam hogy elég érdekes. Halom találatot bekap de se nyoma nincs se következménye , vígan megy tovább. Ha jól láttam jó pár olyan talál volt ami minimum a motort kiütötte volna.
  • Nohab
    Ezt nem nagyon értem. Nem tudom, hogy akkor mit vársz? :)

A tankban nincs legénység, aki kiugorna. Illetve a motorja sem jár, így nem is tudjuk meghatározni annak működésképtelenné válását. A láncot lelőni nem lehet az Armában (csak a skine és a hatásfoka változik). Továbbá a lövedék behatolási pontját se rajzolja ki, nem úgy mint Steel furyban vagy a Wot-ban.
    Túl sok az ismeretlen, és ezért is furcsállom a kijelentésedet.
  • Torzonborz
    nemmondod :D
  • Nohab
    Játszottál te valamilyen tankszimulátorral? Egy tank nem csak akkor lesz mozgás- vagy harcképtelen, ha felrobban.
  • mlacix
    VO101_Tom: A kiadó a DeepSilver. Természetesen lesz dobozos és Steam verzió is a játékból.
  • VO101Tom
    Köszi az infót.
    A terjesztésről lehet tudni valamit? Ki lesz a kiadó, pl Steamen meg lehet-e venni, stb...?
  • mlacix
    Torzonborz: A videó beta verziós felvételeket mutat be, a megjelenésig hátralévő két hónapban sok mindenen fognak még javítani, és valószínűleg a találatokon is.
  • Torzonborz
    azért elég érdekes hogy az IS mennyi találatot kap és kutya baja. vagy csak Én látom rosszul ?
  • mlacix
    Gascan: Amit zoltang írt, az az én általam összegyűjtött információ topik német fordítása. Itt a már hivatalosan bejelentett elemek vannak megjelölve. Természetesen ennél sokkal több fegyver és jármű lesz majd a játékban, de a videókban eddig csak ezeket láttuk.

VO101_Tom: Igen, sok mindenben hasonlít armára, és a dolgok működési elve is sokszor meg fog egyezni.

- Habár armánál is volt sérülésmodell, ballisztika és egyebek a tankoknál, a fejlesztők az IF-nál sok mindent tovább fejlesztettek.
    - A térképen amit látsz az AI irányítás, és ez küldetés függő. Nem lesz ez a rendszer minden pályán beépítve, thehát nem koncentrál az RTS részre.
    - Három lesz, mind valós terepről készült infók alapján. Elnevezve még nincsenek, de Lvov környéki területeket kell elképzelni.
    - Gondolom az újratöltés meg fog egyezni, de könnyen lehet ezt módosítani utólag, hogy ha a közösség ezt máshogy szeretné.
    - Ez is jelentősen küldetés függő, de tegnap sok infót összeszedtem az egységekről, majd ha leírtam mindent, akkor kiposztolom ide is.
    - Ahogy én tudom négy gép lesz(Stuka, Fw190, Pe-2, P-39 Cobra), de lehet, hogy találunk még bent valami mást, esetleg szállító gépet, vagy valamit.
  • Gascan #103
    mondjuk fegyverekből elég szerény felhozatal van... aztán gyalogossal mivel lehet majd lefegyverezni a tankot? :)
  • zoltang
    Itt van pár infó ...
    Fraktionen:

Deutsches Reich
    Sowjetunion

Arsenal:

Deutsches Reich

Einheiten
    Panzerbesatzung (schwarz)
    Heer Infanterie (grau | tarnfarben)
    Fahrzeuge
    Land
    Panzer
    Panzerkampfwagen VI Tiger II Ausf. B
    Panzerkampfwagen IV Ausf. H
    Panzerkampfwagen V Panther Ausf. A
    Stug III (wahrscheinlich Ausf. G)
    Transportfahrzeuge
    Sdkfz. 251/1 Hanomag (mit MG42)
    Opel Blitz (verschiedene Transportvarianten)
    Opel Blitz (Sanitäter)
    Opel Blitz (Tankvariante)
    Opel Blitz (Reperatur- oder Wiederbewaffnungsvariante)
    Kübelwagen
    Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (Transport- und Abschlepphalbkettenfahrzeuge)
    Sdkfz. 6-7-8-9-10 ??? (mit Flak 38)
    Sonstiges
    MG42 (stationär)
    8 cm Granatwerfer 34 Mörser (stationär)
    Kanonen
    Flak 30 (20mm / mit 1 Kanone)
    Flak 38 (20mm / Vierling)
    PaK 40 (75mm)
    Luft
    Focke-Wulf Fw-190-F8
    Junkers Ju-87 Stuka
    See
    Waffen
    Pistolen
    P38 Walter
    Handfeuerwaffen
    Mauser Karabiner 98k (ohne Zielfernrohr)
    Mauser Karabiner 98k (mit Zielfernrohr)
    Maschinenpistole 40 (Mp 40)
    MG42
    Stg 44 / Mp 44
    Werfer
    Spezial

Sowjetunion

Einheiten
    Rote Armee Infanterie (braun | tarnfarben)
    Russische Piloten (braun)
    Fahrzeuge
    Land
    Panzer
    T-34-76
    T-34-85
    JS-2
    JS-122 '43
    SU-85
    Transportfahrzeuge
    ZIS-5 (LKW)
    ZIS-5 (Radarvariante)
    ZIS-5 (Tankvariante)
    Studebaker US6
    Willys Jeep
    M3 Aufklärungsfahrzeug
    Sonstiges
    M1910 Maschinengewehr (stationär)
    Katjuscha BM-13N
    Kanonen
    82-PM-41 (82mm Mörser)
    76 mm M1942 (ZiS-3)
    Bofors 40 mm Luftabwehrkanone
    Luft
    Petjakov PE-2
    P-39R Cobra
    See
    Waffen
    Pistolen
    Handfeuerwaffen
    PPSch-41 (mit verschiedenen Magazintypen)
    Maschinengewehr Degtjarjow DP-27
    Mosin–Nagant
    Werfer
    Spezial

Karten (3):

Insel 1 (Name noch unbekannt) / 16x16 km / Polen
    Insel 2 (Name noch unbekannt) / 8x8 km / Polen
    Insel 3 (Name noch unbekannt) / 5x5 km / Westukraine

• VO101Tom
    Hello. Nagyon jónak tűnik a cucc, Arma is nagy kedvenc, a 2.vh is, szal én biztos megveszem. Pár kérdésem lenne így előre is (tudom, hogy nem Arma II MOD, de csak ahhoz tudom hasonlítani) :)

Olvastam valahol, hogy a tankok sérülésmodellje jobban ki lesz dolgozva, mint az ArmaII-nél. Ez mennyire igaz? Mert abban -khmm- elég egyszerűen van megoldva akár a célzást, akár a sérüléseket nézzük. Én nem is emlékszem, hogy a tankoknál nagyon lett volna ballisztika, vagy lövedék röppálya (ágyúnál), ahogy a kis kaliberű fegyvereknél viszont igen.

Láttam, hogy a térkép nézetben is lehet kiadni utasításokat. Az armához képest lesznek újítások? Mennyire lesz RTS ez a rész? :) Armában nekem az volt a nehézkes, hogy a tőlem távol lévő egységeknek interaktív utasításokat adjak ki. Mondjuk a bázison maradt katonát beültessem egy lőszeres teherautóba. Ezek a részek változtak valamit?

A térképről van bővebb publikus infó? Azon kívül, hogy Dél-Lengyelország 1944? Mekkora, és mely városok vannak benne? (gondolom nem kitalált helyszín, ahogy az Arma :) ) 1:1 méretben van modellezve, vagy a játékmenet miatt sűrítve van kicsit a térkép?

írtad, hogy az üza és a lőszer is fogy, ezek utánpótlása, töltése hogyan lesz megoldva? Mint ArmaII-ben? Odagurul a teherautó, pár másodpercig szöszmötöl, és kész is?

A katonákról tudsz valamit mondani, milyen kasztok lesznek? Pl szanitéc, szervizes, stb? Ezek hasonlóan lesznek szabályozva, mint Arma II-ben? Egy-egy speciális tulajdonság, de nagy általánosságban mindenki csinálhat mindent?

Repülő csak Fóka lesz? Mesza nincs? :)

Köszi az infókat, előre is :)
    Üdv.
    T.
  • mlacix
    Gascan: Nem, nem a tankokra összpontosít. A fő játékelem a gyalogos, az is inkább FPS nézetben. A videó kissé megtévesztő, mivel a kedves kommentátoroknak nem túl sok közük van az ilyen játékokhoz. Nehéz a tényleges játékmenetet jellemezni, hogy milyen is lesz. Mindig más lesz, minden egyes küldetéssel, csapattárssal, helyzettel. Az ilyen videók nem mérvadóak, ahogy ArmA-nál sem voltak, és lesznek azok.
  • Gascan #99
    ez a játék azért Iron front mert tankokra öszpontosit?
  • m1garand
    Lehet, hogy ezt a gamet meg kell majd venni.
  • mlacix
    Új videó:
  • karajjj
    jó anyag
  • Bogdogege
  • wardogzombie
    tetszetős
  • mlacix
  • mlacix
    Nem kezelte rendesen a linket, íme nyersen: http://www.youtube.com/watch?v=zNVGdqSmxJM&feature=player_embedded
  • mlacix
    Új videó: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zNVGdqSmxJM&feature=player_embedded"]Let's Play Iron Front: Liberation 1944 - Gameplay aus der Militär-Simulation [/URL]
  • perseus99
    jó lesz várom már nagyon!
  • m1garand
    Köszi az exklúzív supportot!

Hát biztos nem innen veszem meg.
  • zoltang
    Iron Front - Liberation 1944 (PC)
    http://www.amazon.de/

EUR 39,99

Erscheinungsdatum: 11. Mai 2012

• mlacix
    - Állítólag egy videó nemsokára érkezik majd, de nem tudni róla túl sokat.
    - Szerintem lesz dobozos és steames verziója is a játéknak.
    - Még konkrét ár nincs. Angol weboldalakon kb. 7 ezer forint árral vannak, még egy swájcin 11 ezerért. Szerintem erről majd később kapunk infót, mikor már a magyar boltokban is elérhető lesz a játék.

Mihelyt lesz valami hír a játékról, írok majd ide.
  • m1garand
    Végre, az áráról van infód?
  • perseus99
    azt lehet tudni hogy min fog megjelenni? úgy értem hogy steamen vagy valami máson jelenik meg?
  • Bogdogege
    Új képek nincsenek, vagy esetleg videó?
  • mlacix
    http://www.godisageek.com/2012/03/iron-front-%E2%80%93-liberation-1944-packshot-release-date-revealed/

Megjelenés: Május 25.
  • mlacix
    perseus99: Csak annyit tudok, hogy nemsokára jönnek még hírek(képek, videók, stb...). Ha az Április 12.-i dátum tényleg igaz, akkor jönnie kellene még pár infónak. De majd meglátjuk hamarosan.
  • perseus99
    az iron frontról várható gameplay videó valamikorra? vagy majd csak mikor meg lesz a megjelenési dátum is?
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=rBp9LCFnMZQ&feature=player_embedded
  • zmok
    Megjelent az I44 V2.6, amíg nem jelenik meg az Iron Front, ezzel el lehet ütni az időt.
  • mlacix
    zmok: Még nincs, de remélhetőleg hamarosan jön pár. Annyit hallottam, hogy Április 12. De nem tudom mennyire igaz ez az infó. :)
  • zmok
    Nemsokára itt a tavasz, már nagyon várom!
    Esetleg valami új hír?