5572
  • Lyobag
    Ninju:
    még ki kéne egészítenünk az alapok szekciót. az első pont tökéletes, de arra kéne rárakni az orbitra állást, mert az általam megírt pont már arra épül. illetve a 3. pont tudása szükséges a 2. végrehajtásához. és kéne még egy dokkolós mesét is írni :D
  • Lyobag
    pontosan azt írja. kell még fejlesztened
  • Lyobag
    plusz érdemes a sci alsó ágát fejleszteni, minél előbb beszerezve az összes műszert, így több mérést tudsz végezni. és ki kell használni azt a lehetőséget, hogy minden adatot begyűjthetsz a kerbaljaiddal. bár a Mystery Goo™ Containment Unit és a SC-9001 Science Jr használhatatlanná válik utána, de nem kell használatuk után többet cipelni9 a súlyukat :D
  • szabo15
    Az a baj hogy németet tanultam :S
    De ha jol sejtem még valami nincs kifejlesztve
  • berobi
    ha jól látom, a megoldást ott olvashatod a jobb felső sarokban
  • szabo15
    Miért csak enyit mutat?
  • szabo15
    Mindenkinek eltünt a Autopilot a MechJeb 2.1.1-böl?
  • SötétBarom
    Okés, akkor turkálom a homokozókat :D
  • 3lm0
    Az elején talán a legjobban a felszíni minták hozzák a Science pontokat, ezért érdemes a szélrózsa minden irányába elmenni, akár kis repülésekkel is és mindenhonnan mintát venni illetve leadni a repülés és a felszín adatait. Ezzel szerintem már összejön annyi hogy belefoghatsz egy nagyobb űrprogramba.
  • Trucker39
    maradj az elején a Kerbalon és a környékén. Különböző területeken, sőt magasságokon is kapni lehet pontokat. Szépen lassan meglesz majd annyi hogy meglegyen az akksi és a napelem is.
  • SötétBarom
    Van valami tipp rá, hogy karrier módban hogy lehet gyorsan science pontokat szerezni? A mechjeb modul nélkül tök kizárt, hogy eltaláljak a holdig, meg vissza, illetve minden egyéb is elég körülményes.. Gondoltam küldök a hold körüli pályára egy műholdat, de nincs akksim, ezért a szonda már a kerbal pályán üzemképtelen. Zöld emberkét nem akarok küldeni, mert nem tudom visszahozni :DD Nagy űrhajót nem tudok összerakni, mert nincs semmi merevítőm.. :(
  • Lyobag
    a Minmusra a feladat szokatlansága miatt volt kihívás. a Bopra inkább türelemjáték
  • Daffit
    Csak másfél óra a Kerbin-Jool transzfer. Ez a kihívás nem nehéz, inkább csak lassú, sokáig tart a kivitelezése. Ezt én most hanyagolom, fizikai gyorsítással is 20 perc. Volt már ilyenekben részem és akkor is nagyon untam.
  • Jeffjohnson
    Tényleges baj nincs csak kint ragadt pár asztronautám aztán járművel együtt vissza akarom hozni őket"Kerman közlegény megmentése" címszó alatt :)
  • Razzer
    ja kerbal téllegxd
  • Lyobag
    inkább kerbal. a Kerbin a bolygó :D a csillag pedig a Kerbol :D
  • Razzer
    Egy kerbinnel,visszavinni nem kell
  • Lyobag
    a hajónak vissza kell jutnia, vagy nem?
  • Daffit
    Egy kerbinnel a fedélzeten vagy műholddal?
  • Lyobag
    és adtunk pár megoldást. csak azt nem tudjuk, mi a tényleges baj :D
  • berobi
    oda mész közel hozzá egy másik űrhajóval, és egy egyszerű űrsétával átszállsz a működő képesre. ha bolygó/hold felszínen vagy, értelem szerűen csak odasétálsz. arra figyelj, hogy legyen szabad hely az "utasnak".
  • Razzer
    Új kihívás!!
    Leszállni a Jool holdján,a Bopon!
    Az odaút és leszálláshoz csak Ion hajtóművet lehet használni,a Kerbin körüli pályáraálláshoz 100000m-es pályacsúcsig lehet normál motort
    Hajrá:D
  • Lyobag
    ha nem szállt le egy bolygón és van dokkoló szerkezete, akkor odamész, csatlakozol, feltöltöd és hazaviszed. ha nincs dokkoló szerkezete, építesz egy olyan hajót, aminek túlnyúló alkatrészei vannak, és befogod velük, mint egy kézzel. bolygó felszínről szinte sehogy.

Razzer: a te problémádat a hajóépítés során lehet megoldani. létre kell hoznod action groupokat, amik adott gyorsgomb megnyomása esetén egy előre megadott eseményt végrehajt, pl. hajtómávek kikapcsolása, bekapcsolása, panelek kinyitása, stb.
  • Jeffjohnson
    Én konkrét hazahozatalra gondoltam nem törlésre.
  • Razzer
    Hogy bírom az összes solarpanelt egy gombbal egyszerre kinyitni?
  • tom36
    menj a "radarállomásra" vagy hogy nevezzem és ott a szemetet meg minden más ojjektumot be lehet szedni (törölmi lehet) csak ki kel választani hogy mit akarsz beszedni, és persze figyelj azér nehogy az űrállomást bontsad le (velem már megesett az elején)
  • Jeffjohnson
    Van arra lehetőség, hogy a kint ragadt űrhajókat begyűjtsük?
  • Razzer
    Am tervezi,ha kész van a karrier mód
    Bár nem tudom hogy fogják megoldani,mi van ha az egyik játékos begyorsítja az időt?:D
  • Jeffjohnson
    Kár pedig jópofa lett volna közösen űrállomást építeni.
  • Lyobag
    a SQAD nem tervezi. de pár mod van már hozzá.
  • Jeffjohnson
    Multi rész lesz a játékban?
  • Lyobag
    a járműved hány tonnás volt?
  • Razzer
    2 tartályt raktam egy motorhoz,így is megmaradt a xenon több mint fele,pedig a Munt is megjártam vele
    Vagyis leszállni már nem tudtam rá ahhoz gyenge lett volna:D
    Amúgy ahogy mondod kis szondákhoz jó,meg max ez az egyszemémely fülke
    Még a Gillyre meg Polra tudtam volna vele leszállni
  • Lyobag
    időpazarlás :D az RCS rendszer jobban gyorsít :D
  • Lyobag
    csak ne lenne olyan gyenge. bár...
    gyors számolás: 1 db atomic motor 2.25 tonna üzemanyag nélkül, 60 kN tolóerővel.
    egy ionhajtómű 0.5 kN tolóerővel bír - energiaellátáshoz meg egy nagy napelem kell. legnagyobb tartályával 96 percen át tud kiürülésig működni ideális körülmények, így nyom összesen 0.72 tonnát. 3 xeon hajtómű üzemanyaggal, napelemmel annyit nyom, mint egy atom hajtómű, de annak 5% teljesítményével.
    konklúzió: szondákhoz ideális, nagy méretű járművekhez pazarlás
  • Razzer
    Am nem rossz ez az ion engine,több mint 5ször hatékonyabb mint az atomic motor,még fogok vele kísérletezgetni:D
  • Lyobag
    még mindig nehéz a verdám, 15 tonna össztömeg
    ez nem lesz így jó, új design kell
  • Razzer
    Kb 6mp-m volt letenni bezárt napelemekkel:D
  • Ninju
    Nem tudom melyik hajtóművet használod, de egy idő után lesz olyan ami segít a kormányzásban (thrust vectoring). Anélkül szükségesek a kormányfelületek, mert az alap kapszula forgatónyomatéka nagyon kicsi.
  • Lyobag
    volt elég aksid hozzá? :D

rám még sok gyorsítás vár, de szerencsére a fizikai gyorsítás is működik :P