5572
-
Lyobag #2252 én is csak gyártom a kihívásokat, de nem hajtom végre őket :D -
Ninju #2251 Kezdj bele, lehet, hogy valakinek csak ez a motiváció hiányzik. :)
Nekem mostanában magához a végrehajtáshoz nincs kedvem. Egyébként érdekelnének a feladatok. :)
-
tom36 #2250 minmus -on gond nélkül meg lehet oldani a 3x leszállást mer vannak helyek ahol elég közel vannak egymáshoz a biomok
és is csak odébb siklottam 2x leszállás után aztán mentem vissza
amúgy Lyobag és megcsinálnám a ki irt küldid, van is rá 1-2 dijnyertes ötletem de ugy hogy nincs kivel küzdeni az úgy nem éri meg
meg csak ma este tudnék nekiállni vagy holnap reggel és rámenne a fél napom a lagg miatt de gond nélkül menne az 1000t ás verzió kivételével mind -
#2249 Tényleg! Arról én is elfelejtkeztem! -
Lyobag #2248 bár van Kethane is telepítve. lehet, hogy azt fogom használni :D -
Lyobag #2247 tényleg az.
bár én azt hiszem az agyonmodolt verziómban a cserélhető modulos, 3x leszállós módszert próbálom meg. csak előbb teszek pár fordulatot mind a Minmus, mind a Mun körül, hogy maximalizáljam a sci pontszerző lehetőségeimet -
#2246 Ez tényleg egy jó ötlet! Lehett ebbe az irányba indulok el.
Annyi nehézség adódik még, hogy használom a tac life support modot, kell gondolnom az ellátmányra is. -
Lyobag #2245 így belegondolva ez jó ötlet :D
látok egy jövőt, amikor az összes bolygó és hold biome-okra lesz osztva.
akkortájt menni fog egy óriási anyahajó a Jool holdjaihoz, rajta töb száz drone-nal, és minden holdnál legalább egy tucat leválik belőlük, s mint sáskarajok az érett búzamezőkre szállnak alá és elkezdik kiszipolyozni a felszínt a kutatási pontok iránt. -
Lyobag #2244 vagy csinálsz két tucat távirányítású drone-t. leszállnak a mobil egységed közelében, elvégzed a kutatást velük, majd a pilótád kiszáll a roverből, felszedi az adatokat, majd visszaszáll a kabinjába. és akkor csatlakoztatnod se kell őket, csak minden biomban egyszer leszállni egy eszküözzel a rover közelében -
Lyobag #2243 arra én is gondoltam. ha kerekest akarsz, akkor olyan kéne - bár akkor távirányítású hulladék maradna a Mun felszínén.
de a 2-3x leszálló egység jobban megérné - időben gyorsabb dokkolásokkal, üzemanyag feltöltéssel együtt. -
#2242 Nem rossz, jó hogy így beszéltenünk, most is jutott valami eszembe. A science modulokat egyszer használatos egységekkel lejuttatni, így nem kellene a visszetérésről gondoskodni. hm? -
Lyobag #2241 így belegondolva tényleg könnyebb egy bázison pár tucat modult tartani és cserélni, mint magaddal vinni. hacsaknem az én régi designomhoz hasonló járgány lenne, minden kerék tengelyén 1-1 sci/goo modullal. az már 8 lenne alapból. és amikor kifogy belőlük, egy utánpótló hajó érkezne a "földi" egységhez, amiről átdokkolnád az eszközöket a korábban ledobott modulok helyére. és akkor már az utánpótló egység visszatérhetne újabb eszközökért a hold körüli támaszpontra.
csak ehhez rengeteg dokkolás kell "magas" gravitáción.
vagy pedig egy nagyobbfajta leszállóegység 2-3 leszálláshoz és kutatáshoz elég üzemanyaggal, fent az ellátóbázis még több üzemanyaggal és a cserélhető modulokkal. a fő bázissal intézénéd el a nagy pályamódosításokat, míg a leszállóegységgel csak a kutatásokat, amiknek a végén megszabadulnál a moduloktól. meg egy űrbéli drone, amivel átpakolhatod a tudományos eszközöket :D
van ám ötlet bőven :D -
#2240 Annyiban változott a terv, hogy nem Minmus a cél, hanem Mun. Ez lehet abban nehezebb, hogy nagyobbak a távolságok, de Minmus összes bioméjét felfedeztem már. Ion hajtóművekre gondoltam és kerekekre. A cserélhető science modulok jó ötletnek hangzik. Létrehozok egy bázist Mun körül, dokkolható sciencekkel és egy szervíz modullal. Majd jelentkezem a megoldással. -
Lyobag #2239 vagy pár ionhajtómű és rengeteg RTG. súlyt ad, áramot ad és leszorítóerőt is ad, plusz pár órán át folyamatosan üzemképes lehet. utána csak a cserélhető sci modulokat kéne megoldani. kis rcs, dokkoló és tucat modul a főhajón. -
Lyobag #2238 ehhez kéne az a 100 tonna. a Minmus gravitációja túl kicsi használható felszíni kerekes járműhöz :D ha csak nem tudsz jelentős leszorító erőt képezni. hosszú távra meg a hatalmas tartály lenne a megoldás 1-2 kicsi hajtóművel :D -
#2237 Értem. Nem csatlakozom, most egy olyan járművet akarok összeállítani, amivel Minmus összes bioméjét meglátogathatom. Felszíni járműről van szó. Aztán pedig egy olyat akarok, hogy készítek 4 rakétát, 1-1 60 és 120 Low Kerbin Orbitosat és ugyanezek erősebb változatát, majd csak ezeket lehe használni a küldetéseek során. -
Lyobag #2236 leszállni. és visszajutni. mert miért ne? az 1000 tonna meg csak fanatikusoknak.
a fő cél a lehető legnagyobb árut egy menetben eljuttatni oda :D -
#2235 Leszállni és visszajutni, vagy mi a célod? Az 1000 tonnás szerintem értelmetlen. -
Lyobag #2234 mai kihívásom:
leszállni a Minmuson.
feltétel:
- leszállósúly minimum 100 tonna
hard:
- leszállósúly minimum 200 tonna
lehetetlen:
- leszállósúly 1000 tonna fölött
várom a megoldásokat :D -
#2233 Hogy mik vannak: Kerbalpult -
Lyobag #2232 nem kötekedésnek vettem :D és arról nem tehetsz, hogy nem tudok rendelni, mert nincs miből :D -
Ninju #2231 Nem belédkötni akartam. Ha így jött ki bocsi.
Viszont lehet rendelni saját fényképpel ellátott bögrét. Olcsóbb is és hamarabb megjön.
-
Lyobag #2230 bár ha jelentős kedvezményt adnának annak, aki már megvette a progit :D -
Lyobag #2229 én a drágát is megvenném. ha nem kerülne 2x annyiba, mint a KSP :D -
#2228 A bögrék annyira nem érdekelnek, de egy 3D-s szoborra vágyom, csak kissé drágák. Valószínűleg a legolcsóbbat majd megveszem valamikor. -
Lyobag #2227 mert a bankszámlám eléggé lesoványodott. kb 1-2 hónap és az egyenlegem átmegy negatívba. még mindig munkanélküli vagyok :( hiába a diploma, ha a cégek még csak be se hívják az embert állásinterjúra - illetve ha még annyit se írnak, hogy bocs, kaptuk a jelentkezésedet, de nem kellesz -
Ninju #2226 Miért nem rendelsz?
Nekem 2 hét alatt kihozták és Asszony is kapot egy kerbalos polot. :) -
Lyobag #2225 arra én is. ha találok egy helyet, ahol lehet csináltatni, valószínűleg csináltatok egyet :D -
Volfram42 #2224 Ez a kép nagyon szép lett, grat hozzá. -
#2223 Nos, ez kurvára nem volt egyszerű... Jöhet egy élőszereplős előadás :DDD
-
Ninju #2222 Én a bögrére kattantam rá. Azóta is az a kedvencem. :) -
voros12 #2221 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem KELL ilyen :)
-
#2220 Egyelőre itt tart a dolog :DD Közben rájöttem, hogy véletlenül tettem a "hatch"-re is egy akksit, azért nem tud kiszállni a kerbal.. :C A Tervem, hogy picit durvábban leteszem a holdra, hátha leszakad róla, és akkor át tudok szállni a másikba.. :D
-
#2219 Mindegy. Úton van egy meglehetősen kombinatív dolog. ;DDD A célja, hogy kiszedje Jebediah-t abból a kis dokkoló repcsiből (nincs rajta ernyő, így nem tud visszatérni), majd landol a Mun felszínén egy nagy science module-al. Ó jee. :DDD De ha megoldható, akkor elmegy az egész állomás holdkörüli pályára. -
#2218 Valamit ráépítettél az ajtóra, ezért nem tudják "kinyitni". -
#2217 =( -
#2216 Ha obstructed, akkor sehogy. Illetve van egy mod, azt hiszem crew manifest vagy valami ilyesmi, amivel EVA nélkül is át lehet szállni. -
#2215 Vááá
Sikerült bedokkolnom MANUÁLISAN RCS thrusterek nélkül :DD Atom. Hogy tud átszállni a csóka egyik elemből a másikba? Valami miatt EVA nem megy, mert szerinte "obstructed" a kijárat..
A szögből jól látszik mennyire átgondolt manőversorozat eredménye ez az egész :DDD
-
Lyobag #2214 ERETNEK!!!
a Föld nem lapos! tányér alakú! és 4 elefánt tartja a hátán, egyensúlyozva egy hatalmas teknős páncélján állva! -
#2213 Hülyeséget beszéltek, mert a Föld lapos. Ezt mindenki tudja. És Ninju nyerte a rakéta szépségversenyt, mert több induló nem volt :D