5572
-
Lyobag #2212 feleszem a listámra :D -
Ninju #2211 Javaslom könyvben is. Szvsz sokkal jobb, mint a film. -
#2210 Uristen az mekkora film!8-) -
#2209 Ajánlott még: Az igazak című film is. Nem mai darab, de teljesen jól bemutatja hogyan is jutottak el a hangsebességtől az űrbe ugrálásig. -
#2208 Igen! Erdekes volt amikor eloszor hallottam az eredeti radiozast, hogy mennyire "nyugodtak" voltak. Profik! -
Lyobag #2207 Hollywood. kellett egy kis dramatizálás. azt se tudták fent, mi a baj, csak volt valami robbanás -
#2206 Kotelezo a 13, bar Lovell a valosagban sokkal nyugodtabb hangon jelentetette Hustonnak a veszhelyzetet, de ettol eltekintve oriasi film! A sorozat is nagyon jo! -
#2205 :D -
Lyobag #2204 nem lesz :D de kedvet adhat a tanulmányozásokhoz -
#2203 Láttam őket de lehet meg kellene néznem újra, úgyis rég láttam. Meg így kicsit okosabban lehet jobb rálátásom lesz a technikai részekre :) -
Lyobag #2202 ajánlott film, sorozat:
Apollo 13
From the Earth to the Moon -
#2201 Tegnap előtt sikerült bedokkolnom első alkalommal és már a hold is meglett tudom nem nagy szám de én az alap játékkal játszom modok nélkül és azt kell, hogy mondjam a holdra szállásnál a sikeres dokkolás sokkal nehezebb. Viszont nagyon érdekes ez a játék többet tudtam meg ez alatt a pár hét alatt az űrutazásról mint egész eddigi életemben (shame on me). -
#2200 Én is pont erre gondoltam, hogy mennyivel jobbak és élvezetesebbek lettek volna a matek vagy fizika órák ha ilyesmivel foglalkoztunk volna. Csak sajnos a magyar oktatás nem a kreativitásról szól. -
Lyobag #2199 elrontottad! nagyobbat kellett volna ütnöd :D -
#2198 +1: TWR 1 fölött -
#2197 Nem, nagyon is jó! -
Ninju #2196 Tudom, rohadjak meg. :D
Bocsi, de annyira magas labda volt. :) -
#2195 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én ezt hívom KSP advanced-nek, csak "sajnos" ez real life. Az a rengeteg gravity assist, ezt megtervezni nem lehetett könnyű.
-
#2194 Nem pontosan fordítottam az tény, de nem ez volt a lényeg :D Nagyon kíváncsi lennék az oktató módra, szívesen megnézném és reméljük MO-n is elterjed és kinevel pár aerbanautát, akarom mondani asztronautát. -
#2193 Nagyon érdekes cikk, de az túlzás, hogy a NASA dolgozik a kiegészítőn. Ők csak megkérték a fejlesztőket, hogy promotálják az aszteroidán történő leszállás ötletét, mivel a NASA ezt szeretné 2025-ig megvalósítani.
A cikk szerint a NASA-val közösen dolgoznak egy letölthető küldetés csomagon. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a NASA adja az ötleteket, a SQUAD pedig megvalósítja azokat a játékon belül.
További érdekesség még, hogy elindították a KerbalEdu nevű kezdeményezést, aminek a célja a KSP oktató verziójának elkészítése iskolák számára, hogy a gyerekek játékon keresztül tanulhassanak.
Jó ötletnek tűnik, ha én anno általánosban fizikaórán Jeb kalandjait nézhettem (és játszhattam) volna a száraz matek helyett, jó eséllyel rakétafizikus lett volna belőlem :)
-
#2192 Most olvastam, hogy a NASA dolgozik egy kiegészítőn (DLC?), amiben egy aszteroidához kell eljutnunk, Kerbin körüli stabil pályára állni, majd leszállni rá.
ITT a cikk. -
#2191 Építsünk rakétát! Kíváncsi vagyok ki hogyan oldja meg.
Legyen a deltaV 10000 (nem kell pontosnak lenni)
2 osztály: stock part és mod
Ki van benne? Esetleg más/több feltétel? -
kamov #2190 Olyan 17340 m/s
Plusz egy második hajó ami a kerbalokat Tylo körüli pályára hozta és hazavitte.
-
#2189 Nincs mit (kétszer volt a címben az sg.hu). Mennyi a total deltaV-je a rakétádnak? -
kamov #2188 Kösz.
Kétfős Tylo lander a Tech tree kimaxolása után. -
#2187 -
kamov #2186 Teszt.
-
Lyobag #2185 a Minmus már csak ilyen. RCS is elég oda a leszálláshoz... -
#2184 Meanwhile in space
Vicces, hogy a nagyon alacsony gravitáció miatt simán le tudtam fékezni a hordozórakétával :DDDD Elvileg a visszaút zökkenőmentes lesz. "What could possibly go wrong?" :DD -
#2183 Nem szarozol! -
-
Lyobag #2181 ezt is tervezem. Jeb kicsit sokat kapna :D -
#2180 Találtam ezt a módot, szerintem jó pofa. :) -
Lyobag #2179 nincs hír róla.
én meg most tervezek egy tucat modot felrakni, lesz ami lesz :D -
#2178 Van patchnote a 0.24-ről? Kíváncsi vagyok milyen újítások lesznek. -
#2177 Csak mert csönd van itt... Én azért nyomom folyamatosan, néhány moddal sokkal érdekesebb lett a játék. És igen, jöhetne a 24.
-
Lyobag #2176 mért van olyan érzésem, hogy már mind a 0.24-et várjuk??? -
Ninju #2175 Van quicksave és quickload. Ha legközelebb ilyen van ments egyet és próbálkozhatsz nyugodtan. -
#2174 Dobj egy kepet a hajorol! -
Lyobag #2173 gratula! nagyobb sikerélmény így, mint mechjebbel :P legközelebb mehetsz a Dunára! :D