5572
-
Lyobag #1972 eddig mi ketten írtunk. [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1311016477&no=1241]#1241[/URL], [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1311016477&no=1426]#1426[/URL] -
Ninju #1971 Sphere of Influence.
Vonzáskörzet. -
bgabor #1970 Hogyne lenne! Még egy kérdés, mi az az SOI? Amúgy köszönöm a fáradozás(oka)t a kezdők népes tábora nevében! -
#1969 Jaj. Szóval nekem már csak ez kell ahhoz, hogy eljussak a Holdra. Nem lenni magyar bocsi :) -
#1968 Lenne rá igény. Engem már csak ez kellene ahhoz, hogy el tudjak jutni a Holdra. -
Ninju #1967 Szólhatunk valami modinak, h tegye fel őket a fejlécbe. Ha van rá igény megkérhetem Cifut, csak szedjük össze melyikek kerüljenek bele. -
Lyobag #1966 össze kéne szednünk már az útmutatókat, és felrakni valahova. nem állapot, hogy sok-sok oldalt kéne visszalapozni érte az újaknak :D -
Ninju #1965 Mikor megterveztél egy manővert, akkor kapsz egy narancssárga pályát (1.). Ez az általad tervezett pálya amin a pályamódosítás után haladni fogsz. Ehhez pontosan végre kell hajtani a manővert. Az aktuális pályád első szakasza mindig a cián színű. Amennyiben a tervezett pálya érint egy másik SOI-t, akkor megváltozik a színe. Ezt a "szakaszt" (2.) egy másik színnel jelöli a program. Ha elhagyod azt a SOI-t is, akkor egy új szakasz következik (3.). Ez így megy a piros színig, utána újra kezdődnek a színek.
Fontos, hogy a tervezett pálya az mindig szaggatottal van jelölve, a tényleges röppálya meg folyamatos vonallal.
A lenti képen látszik, hogy egyszer átlépünk a Mün vonzáskörzetébe, addig narancs színnel jelzi a program, amíg ott vagyunk lila és mikor elhagyjuk zöld lesz. A második manővert azért raktam bele, hogy legyen egy negyedik (piros) szakasz is. A színekkel csak abban segít a program, hogy jobban megkülönböztethetöek legyenek a szakaszok.
A kép alapján látszik, hogy ha nem fékezünk egyet a hold közelében, akkor nyerünk tőle egy kis plusz sebességet és magasabb pályára állunk.
Remélem nem fogalmaztam nagyon nyakatekerten. -
#1964 Esetleg ki lehet még próbálni a Protractor MOD-t még. Link
Tutorial -
Ninju #1963 Holnap de. leírom neked. -
bgabor #1962 Valaki legyen már olyan kedves és magyarázza el ezt a pályára állást. A föld körül kering a hajóm, a videókban megadott ponton vagyok a holra induláshoz, a hold is megfelelő helyen van, megcsinálom a pályát a megadott módon, hogy metsze egymást a hold és az űrhajó pályája, de ilyenkor földöb valami idióta sárga meg zöld, néha vörös pályákat amik nagyon nem értem hogy mi a fenét akarnak jelenteni, mikor azok nem az én pályám. Amikor meg odaérek a holdhoz akkor véletlenül se akar ott lenni ahol kéne, hogy le tudjak szállni rá. Ez a röppálya tervezés baromira átlaáthatatlan. Egyszer jártam a holdon de gondolom csak véletlenül sikerült jó idópontban jó helyen lennem, hogy a hülye hold éppen arra járt. -
Lyobag #1961 akkor mehetsz a bankba. bár te is meg tudod változtatni a megadott telefonszámot ebankon keresztül (legalábbis én a sajátomnál megtudtam), de ahhoz tudni kell belépni :D -
vemyke #1960 Áh. Igazából az lenne a legjobb, ha lenne sms fizetés :D az utalás se megy most nekem, mivel a mostani számom nincs megadva a banknál és ugye küldené a hitelesítő sms-t, ha utalni akarok. Na mindegy. Csak eljutok odáig, hogy megvegyem :D -
Ninju #1959 Remélem, nem szólok túl későn, de a steamnek van mobil appja. Azon keresztül is megveheted mintha otthon lennél. -
berobi #1958 paypal-os fizetést választva simán csak bankártyáról kifizeted, mint bármilyen másik dolgot a neten. annyi a különbség, hogy automatikusan lesz egy paypal-os fiókod. én onnan egyből kitöröltem a bank kártya adataimat, mert azokat viszont kérdés nélkül megjegyezte. -
#1957 Éééértem ok megvan, köszi!! :) -
#1956 Most nem értem az összefüggést. Tedd külön stage-ba az ejtőernyőt és meg is van oldva a probléma -
#1955 Ok csak karrier módot kezdtem el de alig van komponensem csak az alap. -
#1954 Stage-ket nem állítod be megfelelően. vannak fenn jó videók a neten, amik bemutatják ezt is hogyan kell. -
#1953 Semmi baja annak a verziónak sem. Magam is kipróbáltam és teljesen jól működik. A hiba az "ön készülékében van". Valamit nagyon rosszul állítasz össze, az a gond. -
#1952 Srácok!
Miért van az, hogy a rakétám indításánál mikor a space-el elindítom azzal együtt kinyílik az ejtőernyő is? -
#1951 Erre csak annyit mondok, hogy mások, mint pl én is :D, az egész naprendszert bejárom ilyen hiba jelenléte nélkül. Nem hiszem, hogy a probléma a programban van... -
bgabor #1950 Hát még nagyon sokat kell fejlődni ahhoz hogy pénzt fizessek érte. -
bgabor #1949 Meggyőződésem hogy van valami másodlásvédelem a programban, mert a virágbolti verzióval játszva fellövéskor a leglehetetlenebb helyeken törik-szakad szét a rakéta, véletlenszerűen. Vagy vérbugos az egész, az a másik lehetőség. A fokozatokat szétválasztó decouplerek nevetségesen nem bírnak semmiféle terhelést. Kedvencem amikor emelkedés közben a decoupler "eltűnik" és a rakéta felrő része rárogy az alatta lévőre... -
vemyke #1948 Köszi szépen, hogy szóltál. Én nem vagyok ennyire naprakész :D
Bár sajnos most erről lemaradok, mivel nem vagyok gépközelben :S -
#1947 Igen, ez most így működik. -
#1946 A 0,23-ban az SC-9001 Science Jr modullal már csak egy mérést lehet elvégezni? Nekem legalábbis többet nem enged. Ha elküldöm, akkor sem :( -
Ninju #1945 Most van villámakció steamen. 15 EUR. Még 6 órán keresztül. -
vemyke #1944 Mindegy végül is nincs nagy jelentősége 1-2 ezer Ft-nak ide vagy oda. Valószínűleg maradok a steamnél, mert a készítők oldalán csak paypal és paysafecard lehetőség van fizetni. Paypal-hoz nem értek, paysafecardot meg nem tudom hol lehet venni. Steamről meg legrosszabb esetben ismerősöm megveszi nekem "ajándékba" én meg kifizetem neki. -
berobi #1943 nemrégen csak $16,20 volt a készítők oldalán, még írtam is. szülinapi akció volt. de nem kizárt, hogy karácsonyra is leakciózzák. -
Lyobag #1942 viszont nincs is súlya :D roverekhez ideális kis távolságokon. -
Lyobag #1941 erre gondolsz? ha igen, közel mész hozzá, majd felkínálja a beszűállási funkciót. beszállsz és azokkal a gombokkal vezethetsz, amiket már megszoktunk. de cserébe nincs semmilyen kijelző -
Razzer #1940 Tudja valaki azt a cuccot hogy kell használni amibe a kerbal bele tud ülni? -
Lyobag #1939 de ki tudja, lehet, hogy karácsony előtt 1-2 nappal a készítők honlapján is beakciózzák. -
vemyke #1938 Most néztem, hogy steamen karácsonyi kedvezmény van. ~17EUR. E6z per pillanat ha jól tudom olcsóbb, mint a készítők oldalán lévő 27USD. Szóval szerintem steamről veszem meg majd. -
Ninju #1937 Sztem várj pár napot. Esetleg csekkold a készítők honlapján is, mert ott dollárban kell fizetni annyit, mint steamen euróban. -
vemyke #1936 Na úgy tűnik végre meg tudom venni a játékot (eddig mocskos ingyenélő voltam). A kérdésem az lenne, hogy várjak karácsonyig, mert várható karácsonyi akció, vagy nem lesz árváltozás? (steam)
Nem, mint ha olyan drága lenne most is, de ha megvehetem olcsóbban, akkor kibírom ezt a néhány napot. -
#1935 Kicsit én is játszogattam, de nem mélyedtem bele nagyon.
-
Lyobag #1934 pláne, hogy korai kifejlesztése esetén fel se tudjuk vinni. használata talán a Jool rendszerben kifizetődő egyedül. de mire oda eljut valaki, mindent kimaxol.
bár azt hiszem létrehozok egy spéci Minmus járművet, fél tucat alapvető tudományos modullal. lementek mindent, az eszköz használhatatlanná válik, de nyugodtan otthagyhatom. termeljük az űrszemetet
-
#1933 Ez a science lab egyszerűen nem éri meg . Könnyebb, ha többször megjárom az utat oda-vissza, mintha a laborban kapok plusz 10 vagy 20%-ot.