5572
-
Lyobag #1932 a mission conroller érdekesnek tűnik. -
bgabor #1931 -
#1930 Tegnap kipróbáltam a science lab-ot. Ha jól értelmezem, akkor ez olyan, mintha elsugároznád az adatokat, de hozzáad még olyan 25%-ot. Egy kicsit rosszul értelmeztem és az egyik modult használhatatlanná tettem. Tehát ügyeljetek.
Viszont az isa mapsatat érdemes lesz felrakni, mert csak úgy tippelni, hogy hol van biome, nem túl tudományos.
Asszem kitaláltam mit fogok tenni. Ezeket a modokat fogom kipróbálni:
- kethane
- isa mapsat
- remotech
- mission controller -
#1929 Link -
bgabor #1928 .23-ashoz Mechjeb még nincs akkor? -
Lyobag #1927 nem túl nagy tömegekkel, illetve gyors fordulási képességekkel megoldható anélkül is. -
vemyke #1926 Hopp így akartam
-
vemyke #1925 MechJeb... Mit nekem MechJeb?! Olyan szintű profizmusra fejlesztettem a kézi dokkolást, hogy már RCS nélkül is megy :D
A sztori annyi volt, hogy egy dokk elosztót, amit nemrég szereztem meg, akartam felvinni az űrállomásra. űrhajó megépít, kilő, majd 20km-re az állomástól észrevesz, hogy nincs RCS. Na gondoltam ha már itt vagyok megpróbálom anélkül a dolgot és siker lett meglepően rövid idő alatt. :)
http://kepkezelo.com/images/kq8q8ohuyekk8joqeptd.jpg -
#1924 MechJeb működik nektek? leszedtem a javítást INNEN, de hiába unlockolom a fejlődési fán utólag (az elején van), nem tudom feltenni :( -
Lyobag #1923 kutató eszköz. beküldesz két Kerbalt és a visszasugárzott adatok többet fognak érni -
voros12 #1922 Mi az az új cucc a science résznél? ilyen nagy cumó. -
Lyobag #1921 atyám! csak a Minmusra ugrottam el megint, és 1588 sci pontot hoztam haza! jó dolog ez a műszerből adatkinyerés móka :D -
Lyobag #1920 csak éppenséggel a mystery goo és a matarials study tönkremegy tőle. de a hőmérős, a légnyomásmérő és a többi nem -
Lyobag #1919 most látom: Science data can be retrieved from an instrument by a kerbal on EVA and stored in a crew pod, like an EVA report or surface sample.
tehát leszállok, elvégzem az adatgyűjtést és kedves Kebal komám beviheti a kabinba? jó tudni!!! -
Ninju #1918 Pont ma küldtem le a második szondámat sajna. Persze az update után.
0 rp-t hozott, mivel "flying over jool" státus maradt még a felszín alatt is. :(
Sztem Joolon nincsenek még biomok. -
Lyobag #1917 igen, de a mély légkört milyen gyakran szoktuk vizsgálni a Jool esetén? a legelérhetetlenebb helyek egyike -
Ninju #1916 max 40%. Ne feledd. :(
1-2 adással kimaxolod. -
Lyobag #1915 de mostmár lehet rendes szondákat létrehozni: tervezek egy Jool légkörvizsgálót :D konkrétan 100 km magasban teljes ernyőnyitás és sok-sok tudomány :D -
vemyke #1914 Jól kitoltam magammal. Szonda Laythe körül. Annyi üzemanyagom maradt mire ideértem, hogy be tudtam állni egy zuhanó pályára (mivel eredeti cél a landolás volt). Most körönként kemény 100m-rel csökken a magasságom. 49000m-ről kicsit sokáig tart majd beérni a légkörbe... -
Razzer #1913 Nah végre megszűnt az akadás,baromi jó lett ez a frissítés:D
Nagyon bejön ez az új hibrid motor
-
Lyobag #1912 próbáltam, kilövőálláson. egyelőre nem fogom használni, mert nincs még nagy rakétám :P -
#1911 Valaki próbálta már a science lab-ot karrier módban? -
Lyobag #1910 konkrétan a motor optimalizációja a legnagyobb újdonság. meg a Minmus biomokra osztása -
Ninju #1909 Jó lett az új patch összességében, de nem maradsz le sokról. Nekem nem tetszik az új kutatás/fejlesztés és összesen csak 2 új modult kaptunk.
Az optimalizáció és a finomhangolás sokat dob a játékon, de azért tényleg semmi új.
Reggel fejeztem be a kb. 2 hónapja futó Duna programomat. Legalább megtanultam randevúra indulni. :) -
Lyobag #1908 munkanélküliként nyomom. bár jobb lenne dolgozni
mindenesetre most besokalltam és úgy döntöttem, elég lesz mára. csináltam egy 777 science pontot érő kört, és csak a Minmusra szálltam le. meg keringtem körülötte. meg a Mun körül is... -
#1907 Remélem mindenki nyomja, csak nekem kell bent maradnom estig :( -
#1906 Egy rövid próbát magam is tettem az új verzióban. Az optimalizáció komoly ráncfelvarráson esett át. Sajnos a mod-k hiánya miatt csak egyetlen nagyobb elmentett építésemet tudtam kipróbálni, egy 216 db-s rendszert. Az indítás tökéletes, mármint a diavetítés teljesen megszűnt. Ilyen nagyságú eszköznél, nálam már alig volt élvezhető a látvány. Kíváncsian várom a megszokott mod-k újabb verzióit, akkor majd kicsit újra próbálkozom a játékkal. Biztos vagyok benne, hogy az optimalizált játék miatt sokan újra kedvet kapnak építeni. -
#1905 Nálam az rendben van. Néha textura hibák vannak és a laptopom továbbra is szaggat ha Kerbint látom, nagyobb hajókat még nem próbáltam.
Viszont nagyon tetszik a tuningolás és az új Mun, Minmuson még nem voltam, valószínűleg az is jobban néz ki.
A karrier módban érdekes, hogy rengeteg pontot kell költeni, hogy az első repülő alkatrészeket megszerezzük, ezt annyira nem értem.
Az új science pontok gyűjtése érdekes, több kihívást eredményez. Viszont már találkoztam olyannal, hogy kiírta x science pontot szereztem (északi sarkra mentem először), de a space station-ben nem növekedett a pontok száma.
Az is jó, hogy a szerkesztőben kinyithatom a lábakat, állíthatom a tolóerőt, stb. -
voros12 #1904 A letöltött verzióban, csak nekem van olyan gondom, hogy jobb alsó sarokban nem látom az űrhajósokat, csak egy szürke négyzetet? -
Ninju #1903 Nekem akkor csinált ilyet, ha pendrive-ról futott. -
Razzer #1902 Csak nekem szaggat be másodpercenként?:S
Mindegy milyenre állítom a grafikát,mindig ezt csinálja,0.22nél nem volt ilyen -
Lyobag #1901 gyors küldetés a tudományért. és meglepődtem a sarkvidéken, mint ha egy másik bolygó lenne!
-
bomba1986 #1900 :D A LÉNYEG:
-
Lyobag #1899 a motor tényleg jobb lett. betöltöttem a laggolás miatt félbehagyott jool akciómat, és játszhatóvá vált! -
Tauri #1898 Akcióban vettem asszem 5 eur ért vagy valahogy így -
Lyobag #1897 kitömörít, beállít, indít! :D -
Lyobag #1896 más a steam és más a honlap. én nem akartam cirka 1500 ft többletet fizetni az árfolyamkülönbségek miatt :P -
Tauri #1895 Steamen észre sem vettem de már le is lett szedve. Gyors volt -
#1894 Türelem, nekem már lejött -
Lyobag #1893 javult a helyzet: fél óra :P