Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innentõl egy egyszerû decimális fok-fok, perc, másodpercbe átváltás kell. ha csak úgy nem megy, ITT egy kis segítség
Ez egy olyan rendszer, ami már az elején, elég korán elérhetõ alkatrészekbõl épült és Dunát megjártam vele.
Ez pedig egy nagyobb rendszer, amivel az összes bolygó elérhetõ. Igaz, ezen van dokkoló, mert különválasztottam a leszálló egységet.
A lényeg az, hogy lehetséges elérni az összes égitestet, anélkül, hogy Kerbin pályáján kellene összeszerelned nagyobb hajókat.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
meg a mapsatot is beszerzem 😄 a ppénzmodot viszont eltávolítom
Más bolygóra Mechjebbel úgy jutsz el, hogy köralakul orbiton kijelölöd a bolygót és utána hohman transfer. A megfelelõ indítási ablakig akár több 100 nap is eltelhet. Szóval lesz ott pár nap idõgyorsítás.
valamit nem telepíthettem fel rendesen, mert a debug panel ezt írja:
Továbbá a holdnál egy gyûrûvel tovább hogy jutok?
http://www.youtube.com/watch?v=2agir_f-7q8
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ez a cél.
De elõször építesz egy akármilyen repülni képes rakétát, ezért már jár kék színû Science pont. Bal felsõ sarokban icipici számmal mindig kiírja ha eléred. Bármilyen kutatást elérsz jár egyre több. Minden apró szarral lehet gyûjteni ezt egy helyen be tudod váltani: Tech Tree, lásd WoT és War Thunder. A menü után amikor a bázist felülrõl látod az alsó épület együttes komplexumban találod meg. Alkatrészekre kiegészítõkre válthatod a pontod, amikkel újabb mutatványokra leszel képes és amikkel megint csak több pontot kapsz... szokásos metódus.
Ami neked gondot okoz az hogy nem látsz egy listát hogy mikkel mennyi pontot érsz el. A megoldás erre hogy ismerd meg az újabbnál újabb eszközeidet kiegészítõidet, moduljaidat mert mindegyik fontos és mindegyiket felhasználhatod pont gyûjtésre...
A kutatási részlegen a következõ kutatás 5 kutatási pontba kerül, de hogy hol a búbánatban szerezhetek olyat és miért cserébe, arról senki sem tájékoztatott.
W - elõre
S - hátra
A - balra
D - jobbra
A halál csupán a kezdet...
A dolognak van néhány negatívuma:
- egyelõre mechjebet kellett használnom a felszálláshoz, úgy tûnik Eve-en ügyesebb, mint én
- Az ûrhajót savegame módosítással juttattam el, így még hátra van a teljes misszió
- Az utolsó pár km-eket már RCS használatával kellett megtennem

Monolitból mondjuk sok van, és elég kiábrándító, mikor azért vezetsz 1,5 órát a Munon, hogy egy másik monolitot láss...

Pár anomális képét beraktam spoilerbe. Ezek az ismertebbek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Monolitokból mondjuk elég sok van. A Munon például 3.
Lyobag: nem hiába várom az ISA mapsatot 😊
ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy a billentyûzetbeállítást meg szokta egyáltalán nézni valaki???