5572
-
Lyobag #2372 nagy keresztmodul nincs. ráteheted nagy üzemanyagtartályokra, alkatrészekre. de ha keresztdokkolót akarsz belőle, akkor fogod a kicsit, ráteszel 1-1 átalakítót az oldalaira, hogy rámehessen a nagy dokkológyűrű -
Lyobag #2371 sok függ a játék verziójától. a 0.22 már 2-300 alkatrésznél szaggatott míg a 0.23 5-600-nál is stabilan fut.
az alkatrészek számát a térkép nézeten tudod megnézni az i gombra kattintva. a part count mondja meg, hogy az adott járműved hány alkatrészből áll
-
westwall #2370 valaki tudja hogy milyen modban van benne a nagy dokoló kereszt modul?
Értem itt azt hogy mire rá lehet rakni a nagy dok gyűrűt -
westwall #2369 ezek a videók nagyon nagyok pláne a hold szétlövése :D -
#2368 -
#2367 ezzel a moddal azért nem olyan nehéz a másik műholdjára vadászni (konkréten a rakétás részére gondoltam,egy régebbi verzióval tökörésztem csak hát egyedül nem volt nagy élmény levadászni a dolgokat:) )
-
westwall #2366 Nem tudom hol lehet megnézni ?
az befolyásolja a játékot hogy hány műhold gép vagy állomás kering a játékban esetleg más rendszerekben ? -
Lyobag #2365 Minmus kutatóexpedíció befejezve. minden, ami kutatható volt rajta, kikutatva. csak pöppet meglepett a végeredmény:
-
Lyobag #2364 mit jelent a böszme nagy? kb hány alkatrész? -
westwall #2363 hali valaki meg tudná mondani miért lassult be a játék erős gépem van ssd meghajtom megy a game és mégis be van lassulva :(
Pedig csak 1 db állomás van fent bár az böszme nagy :D
Tudtok valami hasznos tippet ? -
Lyobag #2362 egyre jobban megy a landolás. első alkalommal - majd egy fél évvel ezelőtt - 10 km-re volt a landolási pontom. másodjára 1 km. most már 50 méter környékén tartok :D -
Lyobag #2361 végre eljutottam odáig, hogy teszteljem a külön leszállóegységes eldobható tudományos eszközöket. működnek :D csak túlbecsültem az üzemanyag szükségletét, a leszállás után a tartály 1/3-a fogyott el.
-
#2360 Ez tök jó, köszi! -
Lyobag #2359 most raktam fel két modot, hát ha érdekel valakit. az első nélkül a második nem működik. játékmechanikai változást nem adnak, de nagyot dobnak a hangulaton:
[0.23][Release-6-7] Visual Enhancements: Clouds & City Lights
HD Cloud Improvement Visual Enhancements V2 -
tom36 #2358 mind a ketten csináltok vadászgépet és megpróbáljátok egymást kilőni vagy egyserűen versenyeztek egy adott szakaszon ... sokmindent lehet csinálni csak ötletek kelenek -
Lyobag #2357 ja, vagy az egyik megpróbálhatja megakadályozni a másikat. bár az nagyon nehéz lenne, még egy űrrandevút se lehet összehozni 5 perc alatt -
#2356 Akár :) Az időgyorsítás után szinkronizálni lehet a társunkkal, így nem is tart sokkal tovább, mintha egyedül játszana az ember :) -
Lyobag #2355 vagy űrversenyt lehet csinálni? indultok nulláról, és az győz, aki előbb leszáll és visszajön a Munról. fél napos móka :D -
#2354 Igazából a multit a munka lerövidítésére lehet használni. Pl.: űrállomás, bolygóközi űrhajó építése. Vagy egyszerre lehet szondákat küldeni valamelyik bolygóra, míg a másik felén Kerbineket és járműveket letenni a felszínre. Onnan meg egyszerre két irányban lehet elindulni. De ezt már most is meg lehet csinálni a KMP moddal. Szóval a Squadnak csak finomítani kell a rendszeren. -
tom36 #2353 elég jó géped lehet akkor
nekem sajan 6-700 darabnál már a normál sebességnél kb 4x lassabban megy minden, és sajna a 0.23 se segített ezen
de majd talán javítanak még rajta (elvileg volt már róla szó hogy meg lesz oldva ez a probléma is) -
Lyobag #2352 a gigantikus eszközök építése se működik. amíg a motor 6-700 alkatrészig bírja szaggatás nélkül - bár még mindig jobb, mint a 0.22-ben a 2-300 alkatrésszel. -
tom36 #2351 igen amig megy a manőver addig a másik fél normál sebességen van de utánna ő is tud gyorsan menni
meg multiban szerintem nem az lessz h én most erre a bolygóra megyek vagy arra hanem pl. a közelben alkotni valamit vagy egymás ellen csatázni egyszerű szerkezetekkel ...
lehet multizni csak macerás ha nem tud a 2 fél vagy több összebeszélni. -
Lyobag #2350 miből is áll a játékmenet?
fellövés, orbitra állás. ez 10 perc. manőver beállítása, 5 perc. manőver elkezdése (pár másodpertől pár óráig, méret függvényében). utána napokig, akár fél évig várakozni a következő manőverre -
tom36 #2349 gondolom hasonlóan a többi játékhoz itt is lehet sebességet állítani csak azzal a különbséggel hogy mindig az a leggyorsabb amekora a leglasabb sebessége( és ijenkor csak a manőverek során okoz gondot a lassú idő azt utánna ugyis megin gyorsítva van. -
Lyobag #2348 mondjuk érdekelne, hogy mit akarnak a multiplayer-rel. mikor az egyszerűbb Kerbin körüli missziók is órákba tellnek, egy Mun/Minmus utazás pedig napokba -
tom36 #2347 eddig sajna nemtúl sok konkrétumost mondtak (lehet h lessz lehet hogy nem módon)
amúgy várhatóan az elemek közti kapcsolat lessz állítható vagy mi (rugalmas-merev)
elvileg lessz egy aszteroida is bár ebben nem vagyok biztos de a NASA miatt most eléggé ráfeküdtek egykét dologra
ha jól olvastam akkor a kutatásoknál is lesz némi változás meg a kezelőfelületen
+ ami egy jó dolog hogy lessznek küldetések remélhetőleg
a másik meg hogy a multiplayer es irányzat felé kezdenek már dolgozni, bár azt a legvégére akarják hagyni de talán elöbb is lessz belölle valami
emelet még a file rendszerben is elvileg a módolhatóságon változtatnak de ez nem biztos
itt van 2 link ezekből lehet kiszedni nagyjából, bár angolul alig tudoml igy emiat nem is tudok konkrét dolgokat mondani
link1 link2
igy hirtelen nem jut több az eszembe meg ezek is ojanok -
Lyobag #2346 lassan össze kéne foglalni, mit várhatunk a 0.24-be :D -
#2345 Remélem nem felejtettétek el, ma Vall-entin nap van!
-
Lyobag #2344 szerintem pár másik moddal együtt még működne is - térdízületek és azok összehangolása nélkül nem nagyon fog lépkedni -
#2343 Lépegető, bár nem nagyon akar lépegetni. -
#2342 Rengeteg jó mod jött ki az utóbbi időben, csak mondd mi érdekel és javaslunk. -
bomba1986 #2341 Köszi a választ lehet alkotok vmit! :) van most valami aktuális mód? :) -
Lyobag #2340 még mindig 0.23 van. a 0.24 készítés alatt, talán 1-2 hónap és jön. vagy több. -
bomba1986 #2339 Hali a játék most milyen verzióban érhető el? :) még a decemberi a legfrissebb? :) régen játszottam bár megvan Steamen! :) -
Lyobag #2338 konkrétan igen. csak tegyél minden modulra rengeteg RCS-t és SAS-t, különben a manőverezés órákig fog tartani (legalábbis míg irányba fordulsz). -
westwall #2337 Köszi a képeket nagyon tetszenek ha hajó igyekszem belőle ötletet meríteni :D -
westwall #2336 Köszi a sok tippet fel fogom használni :D
A videó isten király csak a sikítozás hiányzik belőle :D
Az üzemanyagot a Biomassa mod segítségével szeretném megoldani nem kell hozzá csak áram meg egy vagon modul és mindent meg tudok termelni :D elméletben.
Kamov köszi a tippeket remélem a nagy dokkoló gyűrű elég lesz. Ha szimmetrikusan építem ki az nagy hajót akkor és vontatom akkor kisebb az esélye hogy megcsavarodik ? -
Lyobag #2335 most néztem meg. a Manley jobb volt :D -
Lyobag #2334 mondjuk a spéci, nagy egységeket nem viszi magával, hanem előre elküldi őket a célbolygóhoz egy adag üzemanyag utánpótlással. ha már van dokkolás és modularitás, ki kell használni -
#2333 A jövőben remélem kicsit finomítanak a "futómű fizikán" :DD