Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmutatnád világosban is? 😊

Az elsõ képen többet is, elõször az alkatrészek között a science lab-ot. Másodsorban a tervezõben az ablakot, ahol látható, hogyan állítható különbözõ tulajdonság. Ami érdekes volt, a negyedik képen lehet látni, hogy nem teljesen központos a szerkezet, de az egyik meghajtó tolóerejének megváltoztatásával egyensúlyba hozta a thrust-weight pontokat (rózsaszín és sárga gömbök)
Második és harmadik képen egy új meghajtót lehet látni. Ennek az a tulajdonsága, hogy kétféle üzemmódban mûködik, egyrészt, mint egy repülõ hajtómû, amikor kell neki egy levegõ beömlõ, majd zárt rendszerként, amikor rakéta üzemanyagot használ. A két képen lehet látni, hogy más a kiáramló láng színe is. Természetesen ezt manuálisan és automatikusan is lehet állítani.
Az utolsó képen a science lab méretét és arányát lehet látni, különösen nem beszéltek róla, nem tudom, hogy van-e belsõ nézet.
Mutattak példát a kerbálok új viselkedésére a felületekkel szemben, de nem volt túl látványos.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Végül Gilly
Leszálltam Dunára, majd vissza az ûrállomásra után tölteni, majd irány Dres. Közben útjára indítottam egy utántöltõ modult, amit majd Jool körül fogok használni, a Dres töltõmodullal pedig pályára álltam. A fõmodullal megérkeztem Dres köré, leszállta, csináltam pár képet és csatlakoztam az üzemanyag utánpótláshoz és végül elindultam Jool felé.

http://sims3.co.cc
"Gear up for 0.23 and get Kerbal Space Program for 40% off until tomorrow at 5pm CST from the store of your choice:"
Nem is igazán használom. Viszont ha jól emlékszem a custom window editorban elõ lehet hozni valahogy.
Lehet már nem is az orbital informationnél van
Néztem már pár videót de nem értem hogy tudják így belõni õket
Duna meg Jool még megy de a többi esélytelen
THX
akkor lenne egy kérdésem: meg lehet azt oldani hogy az elõzõ verzióból átvigyem a halyókat ? (sandbox mód-ból) mer ép most keztem el elõkészíteni egy ürcsatát mindenféle különbözõ ürhajó építésével de igy megt odaveszik az egész.
De nagyon köszönöm a biztatást. Most még egyelõre a kisebb helybõl felszálló, és leszálló egység megépítésével próbálkozom. A nevét még ötletelgetem, de én ilyen életvidám névvel szeretném a kis szerkentyûmet ellátni.
Nem látszik rendesen, de ha Vajaskenyér-3 -ról elhagyod a sárgákat, talán még úgy is képes Kerbin körüli pályára állni.
Akkor most irány a hold! 😊
Das ist Vajaskenyér-3
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_11_7h1s0n3ng3.jpg
Das ist Növõ fa-1
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_11_cj97lwcw43.jpg
Itt van két mûvem. Az egyik egy ûrhajó, amivel sikerült sok-sok kísérletezés után a Kerbin pályájára állnom. A másik meg egy ûrállomás, amivel szintén 4-5 kísérlet után, és igen bevallom picit cheateltem, mert nekem a játékban a játék öröme számít és nem pedig más.
Az ûrhajó neve Vajaskenyér-3.
Az ûrállomásé meg Növõ fa-1
Tessék gyönyörködni a képekben.
Sehol nem találom
Viszlát Eve!
Hello Ike!

Lerakni más sajnos nem sikerült mivel megfeledkeztem hogy sokkal ritkább a légkör😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az egérgörgõvel lehet zoomolni belsõ nézetben, néhol érdemes körülnézni, mert a kupolamodulban például frenetikus szövegek vannak. 😊

Az elsõ kísérletem sikertelen volt, se az utánpótlással sem a jármûvel nem tudtam pályára állni Moho körül, egy kis plusz löket kellett. De így is kicentiztem. Mohótól mire Eve-ig elértem alig maradt üzemanyag, csak annyi, hogy az aero break után egy biztonságos pályára álljak, a megközelítést az utánpótlással végeztem.
Viszont arra most jöttem rá, ha belsõ nézetben kétszer kattintunk az üvegre, akkor "közelebb hajol" és mintha kinézne. Nagyon tetszik <#nyes>#nyes>
Pár kép, Moho, Eve (csak pálya) és Gilly kipipálva.
A lander
Moho körül épp dokkolni készülök
Nagyon kicentiztem az üzemanyagot
De azért sikerült dokkolni
Varrásminta?!?
Gilly
Nap- és Eve felkelte
Dokkolás Gilly körül

Ha kimegyek az ûrbe és vissza akarom vinni az adatokat, akkor miután landoltam vissza kell mennem a bázisra, vagy csak elég vissza érkezni a felszínre. Mert én csak leszálltam, de nem történt semmi, viszont elég messze lenne gyalog a bázis, szóval ilyenkor mi a helyzet?
Azt meg lehet oldani valahogy , hogy a visszaküldött adatoknak ne csak a 20%-át tudja feldolgozni?
de egy extra kihívás is eszembe jutott: létrehozni egy jármûvet, ami fõleg gravitációs hintamanõverek segítségével elhagyná a Kerbol rendszert 😄