Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Server IP: B9.thekerbalnetwork.com ; port: 3002
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a jelenlegi USD és Euro árfolyamokat és az akciókat nézve ma a Steam-en nyerõ megvásárolni (cirka 5000 HUF). a steam meg segít végig a vásárlás során magyar nyelven. mondjuk amikor én vettem, a steam-et elkerültem, mert akkor vagy 1500 ft-tal drágább volt, mint fejlesztõk honlapján. igen, nem mindegy, hogy 27 USD vagy 27 Euro...
Szóval ajánlatos egy tiszta KSP 0.22, mert beleturkálhat a játékba.
Erre menjen fel a KMP.
Azt hiszem még mindig csak az alap alkatrészekkel mûködik a multi.
Szerintem majd keresünk egy üres KMP szervert(ip-t majd adok) és azon fogunk hülyéskedni. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Vasárnap majd több infót tudok mondani.
mer aszt hittem, hogy elég ha van valami légkör.
thx
de akkor ebbõl adódik egy kérdésem: más légkörrel rendelkezõ bolygókon is lehet használni sugárhajtómûvet ? mer eddig valamiért nekem sosem ment vagy valamire még szükség lenne hozzá, mer alapban hajtómü + üzemanyag + légbeömlõ, szivó.
a tudományos apparátusra azt mondanám, legyen teljes. de ez a te döntésed.
a visszatérés szintén a te döntésed. ahogy én állok, úgy néz ki, hogy egy kabinban vissza tud jönni mindenki 😄
a manõverezésrõl: érdemes a Jool rendszerbe való belépéskor egybõl a Laythe-t megcélozni, ha jó pozícióban van. így kevesebb üzemanyaggal megoldható, mint a Jool körüli pályáról átállni a Laythe pályájára. a fly by se rossz ötlet, végtére is megspórolhatod az egész szerkezet fékezését és gyorsítását.
nekem még valahogy be kéne venni a tervbe az Eeloo hajómat is a rendszerbe, de kéne neki két dokkoló átalakító, mert jelenleg nem tudom csatolni a rendszerhez. az intézhetné el gazdaságosan a pályára juttatást, majd a visszajuttatást a fõ hajóhoz.
Kérdéseim:
- teljes tudományos apparátus kötelezõ? Elég a Science Jr vagy a Mystery Goo is kell? Az egyik helyettesíti a másikat, nem gondolkoztam mindkettõben.
- Min 6 személy: na ez lehet csak 5 lesz, de még gondolkozok hogyan tudnám megoldani
- Mûholdakra valami kikötés? Jelen pillanatban ki tudnám hozni <1,5 tonnából mindet, de csak két antennát raktam rá és kész.
- Kerbin-re való visszatérés: elég ha Kerbin körpályára térek vissza és a lejuttatást külön oldom meg, vagy azt is egyben?
A manõvereken gondolkozom, hogyan lehetne több üzemanyagot megspórolni. Jool légterében fékezni, hogy Laythe magasságába kerüljek, majd ott leszállni. Aztán irány Tylo. A két külön leszállóegységgel lb 80 tonnával csökkenne a súly. Aztán Jool körüli pályára állni, valahol Vall és Tylo esetleg Tylo és Bop között, onnan indítva a három kis gravitációjú holdakra a leszállást, mivel a harmadik leszállóegység 5000 deltaV-vel rendelkezik, így sokkal gazdaságosabb is lehetne.
Azon is gondolkoztam, hogy a nagy egységgel nem állok sem Tylo, sem Laythe körüli pályára, hanem kialakítok egy "fly by"-t,csak áthaladva a gravitációs vonzásán. Ekkor leválnék a speciális és a harmadik leszállóegységgel amit fékezésre használnék.
én minden rakétámnál használom ezt és így legalább 10-15000 m ig majdhogynem ingyen tolóerõm van