5572
-
Lyobag #2412 nem csoda, nincs pc, ami bírna ennyit követni :D -
#2411 Kerbal körül nincs ennyi kacat:
http://www.americaspace.com/wp-content/uploads/2013/10/Space-Debris-Universe-Today.jpg
-
voros12 #2410 Ja okés, le vagyok maradva :) -
Lyobag #2409 kb. január óta hangoztatják a KSP honlapján :D
az ipon meg régebbi verzióról nem is rakhatott volna be videót :D -
voros12 #2408 Nem tudom erről hallottatok-e, de itt egy kis érdekesség.
http://ipon.hu/hir/valodi_nasa_kuldetes_a_kerbal_space_programban/28916 -
Ninju #2407 Kis kedvcsináló. :)
Volt itt egy kihívás:
Szállj le a Mimnuson ion hajtómű használatával.
100 km. magas, körkörös orbitról indultam. Csak ionmeghajtás végig.
Kerbin elhagyása közben még egy napfogyatkozásba is belefutottam. :D
Képek Spoilerben, mert nagyok. (Ne fektesse ki a mobilról netezőket)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A felszínhez közel:
Landolás után:
A napfogyatkozás:
-
Lyobag #2406 kértél volna kárpótlást az elsőtől :D -
#2405 Elő van fizetve, csak elcseszték, háromszor is. Ma újra kellett rendelnem, negyedszer de már más szolgáltatótól. Szerencsére ezidő alatt nem nagy forgalom volt itt :-) -
Lyobag #2404 kéne. kezdenek rekordot csinálni két verzió megjelenése közt.
és majd csak lesz neted, nem a világ legnagyobb összege előfizetni. -
#2403 Az új albérletemben még nincs netem :-( Remélem hamarosan lesz új KSP is -
Lyobag #2402 az szép teljesítmény elsőre. nekem most a rekordom 16.8 méter :D
-
Tauri #2401 Lassan én is próbálok eljutni messzebb, de még gyerekcipőben járok nagyon.
Vagy hatalmas tömegeket próbálok meg elcipelni ( üzemanyag) és alig bírok mozogni. Vagy kb 10%-al kevesebb üzemanyagom marad mint hogy haza tudjak érni :)
Épp egy mentő expedíción vagyok túl, elmentem Bill ért mert a holdon ragadt.
Érdekes volt leszállni már egy adott pontra, ez volt az első próbálkozásom 650 méterre tudtam megközelíteni. -
Lyobag #2400 az semmi. nálam Bill és Jeb az egyik verzióban felszálltak, és azóta nem szálltak még le otthon. pedig már jó pár bolygón jártak akkorra. azaz Jeb járt mindenütt, Bill csak az anyósülésen volt: Moho, Duna, Dres, Eeloo. -
Tauri #2399 Ohh köszönöm meg is nézem :) lassan 40 napja kering szerencsétlen :D -
Lyobag #2398 a kerbonautáddal űrsétára indulsz, mí a létrán "állsz", jobb klikk a kabinra és vedd ki a tudományt. ekkor a kis zöld emberkédnél lesznek az adataid, míg be nem szállsz újra a command podba (vagy egy másikba) -
Tauri #2397 Akkor addig is oktatás :)
Hogyan lehet kutató pontokat lander modulból áttenni POD modulba?
csináltam egy szállító hajót, rajta Lander MK1 modullal. Bolygó pályájára állok, onnan le lander el mert kicsi a súlya. Kőzetminta után vissza dokk a szállító hajóra de a kutató pontjaim a Lander modulban vannak, és sehogy sem tudom áttenni a POD, visszatérő modulomba. -
tom36 #2396 hát igen amig nem lesz újabb verzió addig megy a punnyadás
azt elvileg lessz most annyi új benne hogy lesz miről írni egy darabig. -
Lyobag #2395 ahogy elnézem, míg nem jön ki a 0.24, addig behalt a fórum
lehet, hogy oktató leírásokat kéne addig gyártani? -
Tauri #2394 Feltettem ismét a Mission Controller Extended mod ot, de valamiért nem jelenik meg a menü a játékban.
Betöltésnél látszik hogy tölti, illetve 1-2 alkaltrész mint pl repair modulok benne vannak a listában, de küldik nincsenek.
Valaki találkozott ilyen problémával? -
Lyobag #2393 szimpatikus :D
mindig zavart, hogy a célbolygót soha nem láttam :D -
#2392 Jó kis mód! :)
LINK -
Lyobag #2391 sajnos nem tudunk semmit.
csak annyit tudni, hogy a 0.18 óta 1-4 hónap telik el 2 verzió között. ha a statisztikákat nézzük, akkor talán márciusban kijön az új - de legkésőbb áprilisban. DE az se kizárt, hogy később, attól függ, mennyi új dolgot raknak bele, mennyire változtatják meg az alapokat - ami a contract miatt alapjaiból újraépíti az egész játékmenetet, nem beszélve a multis tervekről. -
Tauri #2390 Tudni valamit a következő peccs megjelenési idejéről?
Kezdeném újra a sok unalmas sanbox után..és itt végre jönnének a contractoc :) -
Lyobag #2389 van vajon olyan mod, ami lehetővé teszi az égitestek kutatását?
teszem azt kezdetben csak a Mun-t látjuk, majd fejlesztések után kutatással megtalálhatjuk az égitesteket, de pályaadatok nélkül. további kutatásokkal idővel a pályaadataikat is megszerezhetnénk... -
tom36 #2388 Kép még nincs mer még csak tesztelgetem
de tapasztalatban: az elemek elkészítése elég macerás tud lenni (van hogy csak többedszerre müködik) mer mielöt betenném a szerkezete el kell forgatni különben elég torszülöt dolgok sülnek ki belölle, meg a másik problénás része hogy egy másik tárgyhoz pl. kabinhoz való csatolás nem mindig akar működni mer sajna van egy kis bugja és nem fogadja el a csatlakozást
semmiféle mozgó tárgyat nem lehet használni (azokat amiket mozdítani akarsz vagy állítani) (a passzív dolgok müködnek pl. aksi generátor tankk)
a repülö szerkezeteknél meg első próbára elég bugos volt nekem ugyanis kb 15°al kellet lejeb néznem a repcsivel hogy egyenesen haladjon (viszinetes helyzetben emelkedet eléggé) -
#2387 Akkor majd jöhetnek a képek és a tapasztalatok. -
tom36 #2386 jehh
mint majom a farkának :D -
#2385 Még nem működik .23 alatt, de egyeseknek ez segített: LINK
Csak ezt az egy DLL-t kell kicserélni. Ha nem megy, akkor sajnos még várni kell. -
#2384 Kipróbáltam és nálam sem működik :( -
tom36 #2383 és hogy kell felrakni ?
mer én hiába tetem be a gamedata-ba úgy mind a töbit nem akar müködni
a másik mappát (source) meg nem tudom hogy hova kéne
mer néztem videót is és ott a képernyőn megjelent egy ikon hozzá
és egyszerüen nem tudom mit kéne csinálni még
please help -
#2382 Igen ezaz. Arra kell ügyelni, hogy amikor összehegeszted, akkor ne legyen rajta semmilyen meghajtó (rakéta, rcs), lakó modul és dokkoló és akkor biztosan működik. Az összehegesztett alkatrészekre már rakhatod ezeket. -
Lyobag #2381 pont az a 0.24 egyik javítása. elvileg -
westwall #2380 http://kerbalspaceport.com/ubioweldingltd/
ez volna az a mód ?
Ha jól látom ezzel új alkatrészeket építek a régiekből . -
westwall #2379 simán nagyon érdekelne mert így kicsit gáz meg sokszor elkezd csavarodni az egész pedig ha rendesen fut a játék olyankor semmi baja a szerkezetnek :( remélem a 0.24 ben ezeket javítják -
#2378 A te megoldásod a welding mod, amit sajnos most nem tudok belinkelni. Ennek a lényege, hogy építés közben kijelölhetsz részeket, amiket "összehegeszt" és onnantól egy alkatrészként kezeli. Így az alkatrészek számát drasztikusan lehet csökkenteni, ami a teljesítményt is javítja. Azt hiszem ezt editorral is meg lehet oldani, ha érdekel és nem találod a modot, akkor később (lehet nem ma) utána járok. -
westwall #2377 Olyankor mit lehet tenni ha a hajó 650 elem és vagy 450t ? Sajna marhára lagol és a játék teljesen bugosá válik :(
Ha valaki a biomassa móddal próbálkozik az csak akkor mükszik ha a rendszer meghajtón van a játék és sajnos bele kell nyúlni a cgf be is mert rosszul rakták össze a nyersanyagokat. De ha ez megvan tiéd az UNIVERZUM soha nem lesz gondod üzemanyagra és kajára :D mindent megtermelsz :D -
tom36 #2376 nem biztos de elvileg a része lesz
a külön rész az oktatós lesz
elvégre miért ne tennék bele -
#2375 Van valami tudomásotok arról, hogy a NASA-val együtt fejlesztett rész az kiegészítő lesz vagy része az alap programnak? -
tom36 #2374 nehhh megin beteg volt valaki
link -
westwall #2373 Pedig tuti hogy láttam régebben olyan kereszt dokkol modult amire a nagy gyűrűt lehet rá rakni de nem találom azt a módot :(
Jelenleg a 0.23 van fent és az egyik állomás 580 db és 430t a másik ami a kerbin körül épül az meg kb 300 db meg egy két műhold de az új állomás tuti lesz vagy 500-700 db