Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek és megpróbálom megépíteni a Jool küldetéshez a hajót 😄
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ez kimaradt pardon. 😊
Üdvözletem! A nevem Xpek55.
Ki szeretne egy nagyon kezdõ szinten lévõ emberrel KMP-t játszani? 😊 Ha valaki leírja, hogy mit kell letölteni, és milyen lépésben, akkor aszerint az eljárás szerint végigmegyek.
Van e TS2 vagy TS3, és kb. milyen idõközönként játszatok? Mert nekem az idõrendem úgy engedi, hogy napi 1-2 óra játék szóba tud jönni. 😊
Válaszotok elõre is köszönöm!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
és különben is, ez kihívás, hogy egy jármûvel utánpótlás nélkül. utánpótlás küldésekkel egyszerûbb lenne.
meg gondolkodok, hogy lehet, hogy a leszállóegység lesz egyben a hajtómûegység is, mert a nukleáris hajtómûvek jók. csak nem a Kerbinen. meg lehet, hogy a Laythe leszállóegység repülõ is lesz egyben 😄
Én így oldom meg a kilövést:
Utána már nem gond.
Legalább van értelme újra játszani, mert mostanában kedvem van, csak aztán mégse jutok el odáig...
- Egyetlen kilövéssel juttassd fel a leszálló és visszatérõ modult
- Kerbin körül fordulj meg és dokkolj a leszálló modullal
- Juss el Munig
- Szállj le Munra 2 Kerbinnel, míg egy Kerbin Mun körüli pályán marad
- Séta Munon
- Térj vissza és csatlakozz a visszatérõ modullal
- Térj vissza Kerbinre, lehetõleg vízen landolj!
Hard mód:
- nincs mechjeb
- csak stock part
- vigyél egy kis rovert is, amivel megteszel 5km-t
Ha érdekel itt egy kis videó hogyan is zajlott anno (animáció): Apollo 11
(Nem saját ötlet: Link)
a leszállóegységbõl tényleg moduláris kéne: a Laythe-ra és a Tylo-ra sokkal több anyag kell, mint a többire a 0.7 g miatt.
ezt én is megpróbálom 😄
de a tapasztalatlanoknak, akik még a Kerbin rendszert nem hagyták el egyszer sem, tessék, a kihívás: egy kilövés, irány a Mun és a Minmus (tetszõleges sorrendben), mindkettõn leszállni a küldetés alatt, majd hazarepülni. annyi ellátmányt és felszerelést lehet vinni, amennyit csak akartok. de az utólagos utántöltés, jármûcsere tilos! továbbá 1 fõ pilóta jelenléte kötelezõ! mechjeb nem használata esetén extra elismerés 😄
(én ezt már megcsináltam anno, úgyhogy nem lehetetlen küldetés)
6 személy, nem gond.
Mindenhova egy mûhold. Hmmm, ez is elgondolkoztató.
Én szívesen vállalkozok, de nem szoktam sok idõt KSP-ni, mostanában, lassú leszek. Illetve valami olyat kellene, ami másoknak is kihívás jelentene, nem pedig megoldhatatlan feladatot (még).
például egy expedíció keretében leszállni a Jool összes holdjára minimum 1 fõ személyzettel és hazajönni onnan. a Kerbin körül bármit össze szabad szerelni max 200 km AP-n belül, de csak egyetlen jármûként hagyhatja el az egész a Kerbin rendszert. továbbá a teljes tudományos apparátus kötelezõ, akárcsak Jool és annak minden holdja köré minimum 1 mûhold állítása. és mivel nem vagyunk Kerbalkínzók, minimum 6 fõs legénységet kell vinni, ehhez felhasználva egy PPD-10 Hitchhiker Storage Container-t
a felhasznált modokban nincs korlátozás. DE aki mechjeb nélkül csinálja végig ezt, annak virtuálisan kétszeres elismerés jár.
ki vállalkozik? 😄
egy kis segítség, hogy mi micsoda:
Multispectral Sensor - biome scan, terep adatok, anomália scan
RADAR Altimetry Sensor - magasság adat, széles sávban
SAR Altimetry Sensor - pontos magasság adat
MapTraq - csak pozició adat
Been There Done That - anomália scanner