5572
-
Lyobag #2532 van. ha nincs meg a badS (badass) tulajdonság - ami Jebnek alapból megvan :D - akkor azon két tulajdonság dönti el, hogy a halál szemébe röhögnek vagy rettegve sikítanak... -
tom36 #2531 neehhh
amikor elösször is néztem akkor is a csillámfaszláma jutott eszembe róla
ezt már csak 10 órás verzióban kéne megcsinálni.
mer 1-2 alkalommal meg lehet nézni de hosszú távon idegölő szerintem
valószínűleg a kerbonautáknak is ezt nyomják reggeltől estig és ezért van az a tulajdonságuk hogy hüjeség vagy mi a fordítása
tényleg egyáltalán van valami szerepe annak a kettő statnak ? (bátorság, hüjeség) -
#2530 -
ZSOOLT2 #2529 Kedd estig akciós a Steamen a KSP, most 15 euró. -
kylwog #2528 Üdv
Igen épen maradt, a kerbonauta a kapszulában csücsült a kutatási eredményekkel. De úgy fest a pénteki frissítés meghozta a hatását, ma már sikerült pályára állítanom az első műholdat. -
#2527 Végre én is hivatalosan használom a KSP-t :) Ma megvettem Steam-en :) -
Lyobag #2526 mondhatni mod is, meg nem is. gyakorlatilag hivatalos DLC-nek számíthatjuk.
a készítők honlapjáról illetve a steam-ről tudod beszerezni - attól függően, hogy hol szerezted be a progit -
westwall #2525 sziasztok az aszteroida mód egy külön mód amit le lehet tölteni ? -
Lyobag #2524 amikor leszálltál, épen maradt a tudományos eszköz a hajódon? illetve ha mindent ledobtál, kinyerted belőle a kerbonautáddal a kutatási eredményeket? -
tom36 #2523 akkor így végkép nincs ötletem hogy mi lehet a gond
esetleg a telepítőddel rakd fel más gépére azt nézz rá hátha csak valami nem tetszik neki a gépeden
ved úgy a hibát, hogy hard mód :D
mer igy hogy nem lehet félre tenni igy tényleg nagy küldiket kel csinálni hogy felylődhess
az ARM os letöltési gondom meg megoldódott, úgyhogy az már nem áll fenn -
kylwog #2522 Steamen vettem meg, és már az összes vinyómat megjárta. Viszont továbbra is fennáll a hiba. Nem tudok rájönni, nyom nélkül lepucoltam párszor már. Ja és nem használok modokat. -
tom36 #2521 lenne egy nagyon alap kérdésem
honna tudom letölteni az ARM kiegészítést ?
mer egyszerüen sehol nem találok rá módot (nem használok stem-et)
-
tom36 #2520 huhh ijen esetről sem halottam még
de akkor valószínűleg a játékkal van a gond (hibás vagy rossz hejen van vagy valami nem tetszik neki)
rakd át a játékot a windows os particióra ha nem ot van és talán jó lesz, mer a módoknál is gondot szokott okozni, vagy szed le máshonnan hátha a telepítő volt a hibás -
kylwog #2519 Tom36
Igen tom, amikor visszahozom a járművet a kutatási anyaggal, akkor a bezsákolt kutatási pontokat nem adja hozzá a már meglévőkhöz. Mindig csak az aktuálisan szerzett anyagból tudok gazdálkodni. -
ZSOOLT2 #2518 Összekapcsolódtam egy aszteroidával, és pályára állítottam a Kerbin körül, talajmintát lehetett venni, de pl. zászlót nem tudtam állítani, sem műszerekkel méregetni.
Viszont van egy harmadik holdja Kerbinnek :) -
#2517 Lehet több helyen is science pontot nyerni. Ha Mun köré állsz, akkor is és ha átszállítod Kerbin köré, akkor is. Rengeteg lehetőség van. Azt nem tudom, hogy mintát lehet-e belőle kinyerni, de szerintem igen. Mondom ezt úgy, hogy egyiket se csináltam még csak a videókból. -
ZSOOLT2 #2516 Tegnap sikerült néhány méterre megközelítenem egy aszteroidát, mintát is sikerült vennem, de mivel az összekapcsolódást lehetővé tevő "karom" nem volt felszerelve, nem tudtam a tudományos berendezésekkel méréseket végrehajtani.
Ha összekapcsolódtam az aszteroidával, akkor lehet kinyerni Science Pointot műszerekkel? Zászlót lehet elhelyezni? Vagy majd csak akkor, ha az aszteroidát pályára állítottam a Kerbin körül? -
Lyobag #2515 tipikus Jebediah.
Minmus, túlméretezett üzemanyagmennyiség. tehát minek használjuk a leszállótalpakat, ha még a talpak alatt lévő tartályban van üzemanyag??? -
Lyobag #2514 folyamatban az új karrier. kicsit lassan szedem össze a dolgokat, de majd csak meglesz minden pont :D -
#2513 Ezek az új hajtóművek elég durcák. :o -
#2512 Ki más? :D -
Lyobag #2511 csak nem Jeb az elkövető? :D -
#2510 2x -
#2509 Na, az első aszteroida meg is van, de egyelőre várok, míg a modjaim frissítve lesznek.
Album -
#2508 Na, az első aszteroida meg is van, de egyelőre várok, míg a modjaim frissítve lesznek.
Album -
Lyobag #2507 konkrétan úgy, mint bármilyen modot. először megkeresed, letöltöd, esetlegesen elolvasod readme fájlt, amiben minden benne van.
de általában fogod a tömörített fájlt, amiben a mod van, majd a tartalmát kibontod a KSP mappájába. következő induláskor már futni fog. ha nem, akkor jön az RTFM módszer...
mindenesetre én ezt ajánlanám, pár onnan ajánlott kiegészítővel :D -
tom36 #2506 Szombaton otthon leszek végre úgyhogy nekiállok a küldenek bár nem nagy kihívás -
Since #2505 Leírná valaki részletesen hogy hogy tudok grafikai módot telepíteni illetve hogy melyik a legjobb? :) Köszi! -
Lyobag #2504 ehez most csak 1-2 modot rakok fel, hogy legyenek felhőim :D -
Ninju #2503 Ja értem. Ha megvárod amíg kijönnek az új modok és csak akkor indítod el, akkor az is működik. -
Lyobag #2502 nekem minden karrierem agyon lett modolva, úgyhogy bajos :D -
Ninju #2501 Nekem nem kellett új karriert kezdenem. Csak kifejlesztettem az új alkatrészeket és minden megvolt ami korábban is.
Az új folyékony gyorsító fokozatok hihetetlen jók. :) -
#2500 Gyorsan letöltöttem és átmásoltam a mentéseimet, de sandbox módban indul el :( nincs kedvem újra elkezdeni. Majd kipróbálom holnap. Az új egységek jónak tűnnek. -
Lyobag #2499 most töltsem le és kezdjek megint új karriert? :D vagy várjak a 0.24-ig? és akkor sok új dologgal új karrier?
majd holnap eldöntöm :D -
#2498 De ha már már nagyon unatkoztok, ne felejtsétek el letölteni az Asteroid Redirect Mission pack letöltését!
-
#2497 Most kezdtem újra az egészet és éppen befejeztem a geostacionális kommunikációs műholdjaim felállítását. Még nem rendelkezem minden eszközzel, hogy gazdaságosan eljussak a nap közeli pályára. -
Lyobag #2496 nagyon behaltunk.
úgyhogy tessék, egy kihívás:
orbitra állni a Kerbol (a nap) körül. a pálya 3270000 m és 6540000 m magasság közt legyen, lefuttatni egy teljes kutatási felszereléssel, laborral, majd hazamenni a Kerbinre.
hard fokozat: súrold a csillag felszínét! menj olyan alacsonyra, amennyire csak tudsz!
naptejet ne felejtsetek el vinni! ipari mennyiségben! :D -
Ninju #2495 Apolo-13 a story4-en. :) -
#2494 Itt van néhány kép arról, hogy a nagyobbik elment a Minmusra, ott leszállt, majd felszállt, majd a Kerbin körül kb 500 km-es pályán elfogyott az oxidizer. Akkor a jött a kicsi, amiből átszállt a másik pilóta, átpumpálták az maradék (nagyon kevés) üzemanyagot a nagyba, RCS hajtóművekkel lenyomták a periapsist 200km alá, majd padlógázon elpírították azt a lepkefingnyi megmaradt naftát. Meglepő módon pont elég lett ahhoz, hogy a gép érintse az atmoszférát, így 4 kör megtétele után sikerült annyira aerobrakelni, hogy kimozduljanak a stabil pályáról.. Mindezek után Jeb valami isten háta mögötti placcra sikeresen (egy kerék, meg a hajtómű blokk ugrott) le is tette a vasat. -
Lyobag #2493 legalábbis sugárhajtóművel csak két bolygón működik :D