Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nem elszánt vagyok, csak unatkozom és kihívást keresek, nem feltétlenül nehéznek kell lennie.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
feladat: látogass meg minden bolygót egyetlen küldetés keretében, a Kerbin rendszerbe viszont csak a küldetés befejezése miatt térhetsz vissza. minden fõbb bolygót legalább 50000 méterre közelíts meg (az Eve és a Jool esetében a légkör + 20000 méter)
nehéz mód:
- mechjeb nincs
- a holdak mellé is hasonló közelítést
- a Kerbol köré pályára állni maximum 6 millió méter magasságban
nehezebb mód:
- orbitális pályára állni minden égitest körül 1-2 keringés erejéig
brutálisan nehéz mód:
- alacsony gravitációjú égitesteken leszállás
lehetetlen mód:
- mindenhol, ahol lehetséges, leszállni
elõzetes ellátmányok küldése a célbolygókhoz megengedett! DE az elõzetes ellátmány max egy darab Rockomax X200-32 Fuel Tank lehet bolygónkként! (plusz egy adag RCS)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy másnál is elõ szokott fordulni az, hogy ha dokkolni akarok akkor nem jelzi se a távolságot se a helyszínt csak, hogy merre kéne menni az "irányrû" szerint.
és igy egy kissé nehéz megtalálni vakon az ûrben bármit is meg azt sem tudom hogy közelítek felé vagy távolodom.
Bár már csináltam pár ijen dokkolást, de elég idegesítõ.
Ez egy általános hiba vagy megint csak a gépem szórakozik velem, mer ha jól emlékszem az elején még nem csinálta ezt miután felraktam annó.
Ninju: Köszi <#vigyor3>#vigyor3> Valóban az egészben az iszonyatos géplassulás volt a legnehezebb.
Nekem már a gépem se bírta volna ezt a hajót. Le a kalappal.
Ott tartottam, hogy leszálltam Laythe-re, majd újra körpályára álltam. A fõ modul Tylo körül és két hold kivételével mindenhova küldtem mûholdakat.
Mivel maradt üzemanyag, így Vall-t vettem célba.
Majd elhagyva azt, csatlakoztam a Tylo körüli "bázisomohoz". Ahol kapcsolódtam a Tylo leszálló egységhez és leszálltam.
Vissza a pályára, csatlakozás és irány Bop. Természetese otthagytam egy mûholdat.
Majd Pol.
Itt is kiengedtem egy mûholdat és mivel maradt még egy, azt Jool körüli magas pályára állítottam.
Irány haza!
Ezzel teljesítettem a kihívást. Egyetlen hajót használva bejártam Jool összes holdját, pályára állítottam mûholdakat és sikeresen hazatértem. Meglepõ, hogy mennyi üzemanyagom maradt, azt gondoltam ez még kevés is lehet akár. Igaz "csak" 5 Kerbált utaztattam, de mechjebet nem használtam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

- További optimalizálás
- The Science Archives - láthatjuk, hogy mit tanulmányoztunk eddig
- Tweakables - Szerelés közben állítgathatunk az alkatrészen, pl. kiengedett lábakkal induljon a kilövõ állomásról
- Tudomány - az antennák segítségével nem lehet majd maximális pontokat összeszedni, akárhányszor ismétled. Az egész át lesz vizsgálva.
- Science Lab Module - egy új egység, ami elég nagy, hogy Kerbinek kísérletezzenek benne
- EVA Data Transport - EVA során több adatot tudunk szerezni, pl. megfigyelni egy másik Kerbint EVA közben.
- és még... javított felhasználói felület, 3D egér támogatás, Monopropellant meghajtott EVA, kormányozható lábak, másodlagos üzemanyag, Biome-k, és hibajavítás.
Ma is haladtam Jool-al. Szétbontottam a hajót, így az akadás végre megszûnt. Mondhatni volt némi szerencsém. Ahogy beléptem Jool gravitációs mezejébe és elkezdtem a pályamódosítást az aerobreak-hez, pont Laythe-vel kerültem pályára, így leválasztottam a landert és a visszatérõ egységet, amit beállítottam Laythe pályára és ott fékeztem le egy 100-65 km-es pályára. Ekkor további két mûholdat is útjára engettem, egyik Jool köré állt, a másik viszont elveszett. Valószínûleg azért, mert Laythe fékezte volna le, de a landerem és a szatellit között 5 percnyi távolság volt, a fékezés során figyeltem a térképen, de egyszer csak eltûnt (8 mûholdat hoztam magammal, volt tartalék). Át is rendeztem az egész fõmodult, Tylo lander került elõre, így az egyensúly helyreállt, stabillá vált az egész szerkezet.
A fõ modullal tovább folytattam a pályamódosítást és Jool atmoszférájában lefékeztem 70000km-ig. Amint AP-ban növelni akartam a pályát, szerencsémre pont Tylo-val kerültem ütközõ pályára.
Viszont nagyon sok üzemanyag fogyott el a pálya korrekciókra és Tylo körüli fékezéskor is.
Innen küldtem ki mûholdakat, jelenleg így állok: mûhold Jool, Laythe, Vall és Tylo körül. Laythe landolás holnap. Fõ modul Tylo körül.
Egyedül Tylo ami megnehezítheti a dolgomat, nagyon sok üzemanyag fog elfogyni mire megjárom.
Legalább csináltam egy jó képet.
Az "A" billentyût egy dugóhúzóval támasztottam ki, mert ennyi ideig nem bírtam volna nyomni.

A furcsaság ebben az, hogy a PS-re írt motor támogatja...
Állítólag a 0.23 fog majd némi javulást hozni optimalizáció terén...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyjából.
Le tudnátok írni, hogy kb mennyi minimális Delta V-ra van szükség ahhoz hogy az ember kijusson a légkörbõl, mennyi a pályára álláshoz és mennyi a holdra eljutáshoz?
Az tényleg nagy gond, hogy nagy hajónál diavetítésnyire lassul le a játék, remélem javítanak majd rajta.
(az egyik nagy tartály végén egy rendezõ hajó, nem része a rendszernek)

simán tudsz az accodra pénzt utalni pl netbankon , vagy átutalási megbízással,a megjegyzés rovatba be kell irni az azonosítót amit a paypal acc oldalon megad. Ha megjött rá a pénz már tudsz vásárolni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Van TS2-3, amin szoktatok gyülekezni? 😊 Ha igen, akkor jönnék én is alkalomadtán játékra. 😊 Elõre is köszönöm válaszod. 😊
Mostanában sok kickstarter és steam-es kis játékokkal játszom, mert a nagyokban nagyon csalódtam. Sokszor meglepõdöm, hogy elkérnek akár 10-12e ft-ot is egy 100megás játékért, ami úgy néz ki, mint egy régi DOS-os. Ehhez képest a KSP 6000-es ára nagyon baráti.
/OFF