5572
  • Lyobag
    van. ha nincs meg a badS (badass) tulajdonság - ami Jebnek alapból megvan :D - akkor azon két tulajdonság dönti el, hogy a halál szemébe röhögnek vagy rettegve sikítanak...
  • tom36
    neehhh
    amikor elösször is néztem akkor is a csillámfaszláma jutott eszembe róla
    ezt már csak 10 órás verzióban kéne megcsinálni.
    mer 1-2 alkalommal meg lehet nézni de hosszú távon idegölő szerintem
    valószínűleg a kerbonautáknak is ezt nyomják reggeltől estig és ezért van az a tulajdonságuk hogy hüjeség vagy mi a fordítása

tényleg egyáltalán van valami szerepe annak a kettő statnak ? (bátorság, hüjeség)
  • Daffit
  • ZSOOLT2
    Kedd estig akciós a Steamen a KSP, most 15 euró.
  • kylwog
    Üdv

Igen épen maradt, a kerbonauta a kapszulában csücsült a kutatási eredményekkel. De úgy fest a pénteki frissítés meghozta a hatását, ma már sikerült pályára állítanom az első műholdat.
  • Giovanni #2527
    Végre én is hivatalosan használom a KSP-t :) Ma megvettem Steam-en :)
  • Lyobag
    mondhatni mod is, meg nem is. gyakorlatilag hivatalos DLC-nek számíthatjuk.
    a készítők honlapjáról illetve a steam-ről tudod beszerezni - attól függően, hogy hol szerezted be a progit
  • westwall
    sziasztok az aszteroida mód egy külön mód amit le lehet tölteni ?
  • Lyobag
    amikor leszálltál, épen maradt a tudományos eszköz a hajódon? illetve ha mindent ledobtál, kinyerted belőle a kerbonautáddal a kutatási eredményeket?
  • tom36
    akkor így végkép nincs ötletem hogy mi lehet a gond
    esetleg a telepítőddel rakd fel más gépére azt nézz rá hátha csak valami nem tetszik neki a gépeden

ved úgy a hibát, hogy hard mód :D
    mer igy hogy nem lehet félre tenni igy tényleg nagy küldiket kel csinálni hogy felylődhess

az ARM os letöltési gondom meg megoldódott, úgyhogy az már nem áll fenn
  • kylwog
    Steamen vettem meg, és már az összes vinyómat megjárta. Viszont továbbra is fennáll a hiba. Nem tudok rájönni, nyom nélkül lepucoltam párszor már. Ja és nem használok modokat.
  • tom36
    lenne egy nagyon alap kérdésem
    honna tudom letölteni az ARM kiegészítést ?
    mer egyszerüen sehol nem találok rá módot (nem használok stem-et)
  • tom36
    huhh ijen esetről sem halottam még
    de akkor valószínűleg a játékkal van a gond (hibás vagy rossz hejen van vagy valami nem tetszik neki)
    rakd át a játékot a windows os particióra ha nem ot van és talán jó lesz, mer a módoknál is gondot szokott okozni, vagy szed le máshonnan hátha a telepítő volt a hibás
  • kylwog
    Tom36

Igen tom, amikor visszahozom a járművet a kutatási anyaggal, akkor a bezsákolt kutatási pontokat nem adja hozzá a már meglévőkhöz. Mindig csak az aktuálisan szerzett anyagból tudok gazdálkodni.
  • ZSOOLT2
    Összekapcsolódtam egy aszteroidával, és pályára állítottam a Kerbin körül, talajmintát lehetett venni, de pl. zászlót nem tudtam állítani, sem műszerekkel méregetni.

Viszont van egy harmadik holdja Kerbinnek :)
  • Daffit
    Lehet több helyen is science pontot nyerni. Ha Mun köré állsz, akkor is és ha átszállítod Kerbin köré, akkor is. Rengeteg lehetőség van. Azt nem tudom, hogy mintát lehet-e belőle kinyerni, de szerintem igen. Mondom ezt úgy, hogy egyiket se csináltam még csak a videókból.
  • ZSOOLT2
    Tegnap sikerült néhány méterre megközelítenem egy aszteroidát, mintát is sikerült vennem, de mivel az összekapcsolódást lehetővé tevő "karom" nem volt felszerelve, nem tudtam a tudományos berendezésekkel méréseket végrehajtani.

Ha összekapcsolódtam az aszteroidával, akkor lehet kinyerni Science Pointot műszerekkel? Zászlót lehet elhelyezni? Vagy majd csak akkor, ha az aszteroidát pályára állítottam a Kerbin körül?
  • Lyobag
    tipikus Jebediah.
    Minmus, túlméretezett üzemanyagmennyiség. tehát minek használjuk a leszállótalpakat, ha még a talpak alatt lévő tartályban van üzemanyag???
  • Lyobag
    folyamatban az új karrier. kicsit lassan szedem össze a dolgokat, de majd csak meglesz minden pont :D
  • SötétBarom
    Ezek az új hajtóművek elég durcák. :o
  • Daffit
    Ki más? :D
  • Lyobag
    csak nem Jeb az elkövető? :D
  • Daffit
    2x
  • Daffit
    Na, az első aszteroida meg is van, de egyelőre várok, míg a modjaim frissítve lesznek.
    Album
  • Daffit
    Na, az első aszteroida meg is van, de egyelőre várok, míg a modjaim frissítve lesznek.
    Album
  • Lyobag
    konkrétan úgy, mint bármilyen modot. először megkeresed, letöltöd, esetlegesen elolvasod readme fájlt, amiben minden benne van.

de általában fogod a tömörített fájlt, amiben a mod van, majd a tartalmát kibontod a KSP mappájába. következő induláskor már futni fog. ha nem, akkor jön az RTFM módszer...

mindenesetre én ezt ajánlanám, pár onnan ajánlott kiegészítővel :D
  • tom36
    Szombaton otthon leszek végre úgyhogy nekiállok a küldenek bár nem nagy kihívás
  • Since
    Leírná valaki részletesen hogy hogy tudok grafikai módot telepíteni illetve hogy melyik a legjobb? :) Köszi!
  • Lyobag
    ehez most csak 1-2 modot rakok fel, hogy legyenek felhőim :D
  • Ninju
    Ja értem. Ha megvárod amíg kijönnek az új modok és csak akkor indítod el, akkor az is működik.
  • Lyobag
    nekem minden karrierem agyon lett modolva, úgyhogy bajos :D
  • Ninju
    Nekem nem kellett új karriert kezdenem. Csak kifejlesztettem az új alkatrészeket és minden megvolt ami korábban is.

Az új folyékony gyorsító fokozatok hihetetlen jók. :)
  • Daffit
    Gyorsan letöltöttem és átmásoltam a mentéseimet, de sandbox módban indul el :( nincs kedvem újra elkezdeni. Majd kipróbálom holnap. Az új egységek jónak tűnnek.
  • Lyobag
    most töltsem le és kezdjek megint új karriert? :D vagy várjak a 0.24-ig? és akkor sok új dologgal új karrier?
    majd holnap eldöntöm :D
  • Daffit
    De ha már már nagyon unatkoztok, ne felejtsétek el letölteni az Asteroid Redirect Mission pack letöltését!
  • Daffit
    Most kezdtem újra az egészet és éppen befejeztem a geostacionális kommunikációs műholdjaim felállítását. Még nem rendelkezem minden eszközzel, hogy gazdaságosan eljussak a nap közeli pályára.
  • Lyobag
    nagyon behaltunk.

úgyhogy tessék, egy kihívás:

orbitra állni a Kerbol (a nap) körül. a pálya 3270000 m és 6540000 m magasság közt legyen, lefuttatni egy teljes kutatási felszereléssel, laborral, majd hazamenni a Kerbinre.

hard fokozat: súrold a csillag felszínét! menj olyan alacsonyra, amennyire csak tudsz!

naptejet ne felejtsetek el vinni! ipari mennyiségben! :D
  • Ninju
    Apolo-13 a story4-en. :)
  • SötétBarom
    Itt van néhány kép arról, hogy a nagyobbik elment a Minmusra, ott leszállt, majd felszállt, majd a Kerbin körül kb 500 km-es pályán elfogyott az oxidizer. Akkor a jött a kicsi, amiből átszállt a másik pilóta, átpumpálták az maradék (nagyon kevés) üzemanyagot a nagyba, RCS hajtóművekkel lenyomták a periapsist 200km alá, majd padlógázon elpírították azt a lepkefingnyi megmaradt naftát. Meglepő módon pont elég lett ahhoz, hogy a gép érintse az atmoszférát, így 4 kör megtétele után sikerült annyira aerobrakelni, hogy kimozduljanak a stabil pályáról.. Mindezek után Jeb valami isten háta mögötti placcra sikeresen (egy kerék, meg a hajtómű blokk ugrott) le is tette a vasat.
  • Lyobag
    legalábbis sugárhajtóművel csak két bolygón működik :D