Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vonzáskörzet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Fontos, hogy a tervezett pálya az mindig szaggatottal van jelölve, a tényleges röppálya meg folyamatos vonallal.
A lenti képen látszik, hogy egyszer átlépünk a Mün vonzáskörzetébe, addig narancs színnel jelzi a program, amíg ott vagyunk lila és mikor elhagyjuk zöld lesz. A második manõvert azért raktam bele, hogy legyen egy negyedik (piros) szakasz is. A színekkel csak abban segít a program, hogy jobban megkülönböztethetöek legyenek a szakaszok.
A kép alapján látszik, hogy ha nem fékezünk egyet a hold közelében, akkor nyerünk tõle egy kis plusz sebességet és magasabb pályára állunk.
Remélem nem fogalmaztam nagyon nyakatekerten.
Miért van az, hogy a rakétám indításánál mikor a space-el elindítom azzal együtt kinyílik az ejtõernyõ is?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Bár sajnos most errõl lemaradok, mivel nem vagyok gépközelben :S
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem, mint ha olyan drága lenne most is, de ha megvehetem olcsóbban, akkor kibírom ezt a néhány napot.
bár azt hiszem létrehozok egy spéci Minmus jármûvet, fél tucat alapvetõ tudományos modullal. lementek mindent, az eszköz használhatatlanná válik, de nyugodtan otthagyhatom. termeljük az ûrszemetet
Viszont az isa mapsatat érdemes lesz felrakni, mert csak úgy tippelni, hogy hol van biome, nem túl tudományos.
Asszem kitaláltam mit fogok tenni. Ezeket a modokat fogom kipróbálni:
- kethane
- isa mapsat
- remotech
- mission controller

A sztori annyi volt, hogy egy dokk elosztót, amit nemrég szereztem meg, akartam felvinni az ûrállomásra. ûrhajó megépít, kilõ, majd 20km-re az állomástól észrevesz, hogy nincs RCS. Na gondoltam ha már itt vagyok megpróbálom anélkül a dolgot és siker lett meglepõen rövid idõ alatt. 😊
http://kepkezelo.com/images/kq8q8ohuyekk8joqeptd.jpg