5572
  • fuho
    Sikerült felraknom módokat :) De az alap karrier móddal sikerült többször eljutnom a holdra egyszer lezuhanni XD meg egyszer majdnem landolni :D én most a landolást próbálom megoldani. annyi baj van, hogy a karft elfogy mire odaérek :)
  • Razzer
    Csak nem sikerül telepíteni ezt az enviromentalvisual izét-.-

http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55905-0-23-5-7-3-EnvironmentalVisualEnhancements-NEW%21-VolumetricClouds%21

Lenn downloadnál letöltöm a highrest és a benne lévő gamedate mappával csak simán felülírom a játék telepítési mappájában lévő gamedatet ugye?
    Csak nem akarnak azok a rohadék felhők megjelenni
  • mcclanen
    Ha ennyire gondot jelent egy mód berakása akkor játsz simán meg a minimálisan kell tudni angolul a disleksziám miatt világ életemben fell voltam mentve idegen nyelvből de amennyire kell tudok angolul nem adnának ell kilóra meg a Google cromba meg Firefoxba is van fordító de most szólok hogy nagyon nyersen fordít
  • fuho
    Az jó lenne megköszönné szerintem mindenki :) Magyar leírással könnyebb lenne a telepítés is és az is, hogy ki mit töltsön le. Daffit Valami leírást hogy mégis mi mire jó és mit ad esetleg kérhetnék?
  • mcclanen
    Valamit meg próbálok össze dobni a saját gépemen aztán majd kaptok élérhetőséget meg nézni :)
  • Daffit
    Itt egy lista, ezeket használom és linkek is vannak, szerintem ezek a legjobbak. link
  • Lyobag
    de saját motort írni felesleges. és a tartalomkezelés miatt kéne az SQL is. még tartalomkezelő rendszerrel is jó pár óra lenne összedobni egy lapot, nem beszélve a design-ról (bár a CSS segít)
  • mcclanen
    Én a karban tartást meg a programozói részt aszt tudnám vállalni már volt egy két honlapom de forditásba abba seg hülye vagyok anyira tudok angolul hogy meg értem a php meg a html-t asztán itt ki is fújt az angol tudásom :( sajnos
  • Lyobag
    2-3000 Ft tárhely + domain 2 évre.
    meg kéne karbantartó, programozó (hacsak nem egy webes tartalomkezelő rendszert használnánk, mint pl Drupal, Joomla, E107, de karbantartani azt is kell, illetve beállítani)
    a tartalomkészítést (teszem azt a KSP Blog híreinek fordítását) lehetne csinálni, tutorialokkal és modbemutatókkal...

annyi biztos, hogy nem egy emberes projekt :D
  • mcclanen
    Sajnos nem még
  • Ninju
    Egyébként a curse kliens kezeli a ksp modokat?
    Mert akkor tök egyszerű a telepítés és a frissítés.
  • mcclanen
    Már gondolkoztam rajta hogy kéne indítani egy ilyen oldalt csak jelenleg nincs forrásom hogy neki áljak és ugye egy ingyenes tárhelyre nem lenne érdemes fel tenni :( De majd valamelyik nap nézek valamit :)
  • Lyobag
    http://kerbal.curseforge.com/
    illetve még ott van a http://kerbalspaceport.com/ bár már nem fogják frissíteni. De még a Curse beindul, lehet nézegetni.
  • fuho
    Egy linket kérhetnék? Illetve tudom hülyeségeket kérdezek de mit ajálotok letölteni modosításokat?
  • Ninju
    Miért nem tudod őket letölteni a course-ról?
    Mi a baj vele?
  • fuho
    Ez sajnálatos ide esetleg nem lehetne feltölteni módokat?
  • Lyobag
    ahogy keresgéltem, csak egyetlen magyar közösségi oldalt találtam a KSP-hez. jelenleg ott vagy
  • fuho
    Helló
    Normális jó kiegészítőket tudnátok nekem ajánlani illetve ha lehet egy magyar oldalt ahol ezek fel vannak téve?
  • Ninju
    Ez egy tiny és amikor még a leszállóhoz volt csatlakoztatva nem akart a vontató beleharapni. Miután leoldottam utána ment.
    pingex: Ha nekem írtad köszi, majd beszámolok. 2-3 héten belül meglesz.
  • pingex
    Nem lesz könnyű munka....de ha sikerül akkor az nagy dicséretet érdemel!
  • Lyobag
    érdekes. én - igaz picivel sokkal nagyobb aszteroidához 2-3 hajóval csatlakoztam...
  • Ninju
    Hmmmmm.....
    Nagyon kell ehhez a játékhoz az out of the box gondolkodás. :)
    Talán az egyetlen probléma ezzel, hogy egyszerre csak 1 hajóhoz lehet az aszteroidát kapcsolni.
    De már körvonalazódik bennem egy terv. :)

Köszi.
  • Lyobag
    lehet, hogy csak telepíteni kéne az Infernal Robotics-ot :D
  • Daffit
    Ez már beteg :D
  • Lyobag
    én nem úgy gondoltam :D
    kirakod a szállítót a kilövőállásra, majd kilövés előtt vontatod be alá a cuccot. ott rászerkeszted (mondjuk küldesz pár kicsi, nehéz emelésre szánt járgányt, majd felrakod velük)
  • Ninju
    Félek, hogy azt írná foglalt a kilövő és ki akarná törölni.
    De majd megpróbálom.
  • Lyobag
    nem lenne egyszerűbb a vontatóddal a kilövőállásra vinni majd ott dokkoltatni egy kilövésre váró rendszerre valahogy?
  • Ninju
    Egyelőre bevontattam a bázisra. Fentről próbálok majd rádokkolgatni egy kerettel és úgy fellőni.
    Tuti belefogok őszülni, de megcsinálom. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Még mielőtt valaki megkérdezi, azért vittem ennyi üzemanyagot, hogy legyen tömege a vontatónak és tuti ne boruljon fel. :)
  • Lyobag
    tán építesz rá egy nagy szállítógépet?
    akkor kellhet az Infernal Robotics mod a könnyebb berakodás végett, a szállítóeszközön hatalmas szárnyfelületekkel :D
  • Ninju
    Thx.
    Nem "fejeztem" be a küldetést. Vissza akarom vinni orbitális pályára. :)
  • Lyobag
    60 sci pont :D
    én az általam elfogottat le se tudnám tenni: a lehető legnagyobbat vittem haza :D
  • vemyke
    Az grt. Mennyi pont jár egy meteor beszállításáért? :D
  • Ninju
    Volt egy jó hónapja (lehet, h 2) egy kihívás.
    Fogj be egy aszteroidát és szállj le vele a space centerhez minél közelebb.
    Ezt sikerült összehoznom:

Eszembe jutott a folytatás. Visszaviszem orbitális pályára. :)
  • mcclanen
    Tudnátok abban segíteni hogy régen volt a Kennedy space center sorozat most nem tudom pontos nevét ebben tudnátok egy kicsit segíteni ellőre is köszi
  • mcclanen
    Sziasztok valaki használja a multi player addont ? :) Vagy vártok az offical verzióhoz ? :)
  • westwall
    szia tudtok küldeni térképet hol találhatóak ezek ?
  • Lyobag
    elég gyakori dolog az.

én a Munon ezt találtam
  • Fürtös
    Urak, más is megtalálta az ürközponttól délre (kb 10 Km.) a monolitot?
    (2001: Űrodüsszeia)
    Lehet vele csinálni valamit?
  • pingex
    Amíg egy adatot lehet csak tárolni,és ilyen sok tudományos pont vész el a visszaküldés során nem igazán éri meg.
    Ha 70-80-90% körül mozogna a visszaküldött érték akkor nagyon is megérné,de nem hinném hogy ezen akarnának változtatni.
  • vemyke
    Van értelme még ilyen rover szerűségeket építeni am? Mármint automatákat, amin nincs kerbal. Visszaküldeni alig lehet adatot, ha meg visszatérek, akkor mindegy, ha kerbalt is viszek...