Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis leszállni már nem tudtam rá ahhoz gyenge lett volna😄
Amúgy ahogy mondod kis szondákhoz jó,meg max ez az egyszemémely fülke
Még a Gillyre meg Polra tudtam volna vele leszállni
gyors számolás: 1 db atomic motor 2.25 tonna üzemanyag nélkül, 60 kN tolóerõvel.
egy ionhajtómû 0.5 kN tolóerõvel bír - energiaellátáshoz meg egy nagy napelem kell. legnagyobb tartályával 96 percen át tud kiürülésig mûködni ideális körülmények, így nyom összesen 0.72 tonnát. 3 xeon hajtómû üzemanyaggal, napelemmel annyit nyom, mint egy atom hajtómû, de annak 5% teljesítményével.
konklúzió: szondákhoz ideális, nagy méretû jármûvekhez pazarlás
ez nem lesz így jó, új design kell
rám még sok gyorsítás vár, de szerencsére a fizikai gyorsítás is mûködik 😛
Most sikerült sértetlenül,napelemeket nem árt elõtte behúzni

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak a leszállással cseszekedtem 1 órát
A rakéta felsõ szakasza, ahol a három kicsi oldalsó rakéta van, egy idõ után, ahogy az alsó rakétákból fogy az üzemanyag, egyre feljebb tolja a súlypontot. Ezt SAS-el és szárnyakkal lehet ellensúlyozni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha nehezen megy a kormányzás meg bepörög pedig valószínû túl nehéz és a súlypont is túl magasan van
Amíg az atmoszférában vagy gyógyír lehetnek a szárnyak,ha már nincs levegõ pedig szerelj rá RCS rendszert fúvókákkal
http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Reaction_Control_System
Képet csinálni meg PrtSc-vel tudsz😄
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
(A visszautat nem említetted <#vigyor5>#vigyor5>)
Azt vettem észre (a videók alapján), hogy az ideális föld körüli pályára állásnál a 90 fok az ideális. Látszólag mindenki baromi könnyen bedönti a rakétáját de nekem ez valahogy nem megy. Van valami jó tipp vagy módszer, hogy be tudjam dönteni anélkül, hogy nem kezdene el össze - vissza pörögni? Azt látom, hogy csak az sas kell, hogy bekapcsolva legyen és azt is észrevettem, hogy tízezer felett kell elkezdeni bedönteni. Viszont ha elkezdem bedönteni ennél a magasságnál elkezd "túldõlni" és nem bírom visszahozni. Szóval valami jó metódus van rá?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint amikor atmoszférában vagyok
Láttam egy videót ahogy a srác valahogy begyorsította😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

leszállni a Minmuson.
a részletek:
A Kerbin körül max 100 km magasan lehet az ap, amit rakétahajtómûvekkel el lehet érni egy utassal. az utazáshoz, leszálláshoz csakis ionhajtómûvet lehet felhasználni.
Köszi, neked is! 😊
meg ki ért a videóvágáshoz, szinkronizáláshoz, hangkeveréshez? ha már ilyet csinálnék, maximalista lennék, és a végén rengeteg idõ lenne egy 10 perces videó. pláne, hogy a szöveget nem menet közben vágnám alá
nem lenne egyszerübb egy vagy több videóban elmondani és bemutatni az építést, felszállást, pályatervezést, dokkolást, landolást, meg a többit ?
mer és is abból akartam megtanulni de angol mivoltuk miatt nehéz volt kihámozni a dolgokat "magyarázat nélkül"
meg aztán ti is segítettetek aztán az alapok tudása után a többire már rá lehet jönni
meg ezeket a videókat mindenféle kiegészítõ nélkül kéne megcsinálni.
Már csak az a gond hogy mondani könnyü de megcsinálni már nem, úgyhogy minden elismerésem annak aki meg tudja oldani.