5572
-
#2892 Wikijén ennyi van csak róla: 64-bit support: Linux is supported, Windows support is in development[ -
#2891 Ne aggódj, nekem folyamatosan az a problémám, hogy nem végzek a teljes tech-tree-vel, mire kijön a következő verzió, így kezdem mindig előlről. No meg az összes mod frissítése is eltarthat pár hétig.
Ha jól olvastam akkor jön a 64 bites verzió is, most viszont nem találom az erről szóló hírt :( -
Lyobag #2890 nincs még időpont kiadva, de feltehetőleg heteken belül -
#2889 0.24 mikorra esedékes? Done when it's done vagy van valami határidő? Most már nem kezdek bele új 0.23 karrierbe, mert nem lesz állítólag kompatibilis 0.24-gyel. -
#2888 Ha nem lenne elég hogy fel lehet mászni a nagy zászlórúdra...
Akkor még lebeghetünk is a tetején.
-
Lyobag #2887 érdekesen hangzik. mint ha kapitány lennél egy nagyobb űrhajóban. csak mechjeb nélkül használhatatlan, már egy egyszerű dokkolás elvégezhetetlenné (illetve nagyon bonyolulttá) válna, -
#2886 Egy félresikerült kísérlet, ami legalább szép:
-
#2885 Mi a menőbb annál, amikor rakétákkal fedezed fel az űr végtelen lehetőségeit?
Az hogy mindezt karbatett kézzel, vagy egy forró teát szürcsölgetve teheted meg,az egeret és a billentyűzetet leváltó mikrofonnal.
Igen,van egy mod ami hangvezérlést ad a játéknak:D
-
Lyobag #2884 a fő probléma csak a VTOL konfigurációval van. erős hajtómű és kevés súly kéne a felszálláshoz. de ha kicsi a súly, mire orbitra állok, elfogy az üzemanyag, így nem jut a Dunára és az ottani felszállásra... -
Lyobag #2883 ok, tehát csak a gyári alkatrészek? :D mondjuk úgy is megoldható, csak nehézkesebb konfigurációval :P -
#2882 Vanilla. Olyan modok beleférnek, amik a repülésben segítenek (kiegyensúlyozás, mechjeb, ilyesmi). Minden más szabadon választott. Lehet pilóta nélküli is, lehet rajta ernyő is, amit akarsz. :) -
Lyobag #2881 tehát egy egyfokozatú, vertikálisan felszálló, illetve landoló járművet kellene építeni, azzal elmenni, landolni a Dunán, majd hazajönni vele.
modkikötés? (üzemanyag kiegyensúlyozás, illetve az infernal robotics sokat segítene) pilóta legyen, vagy ne legyen? ejtőernyőket szabad használni vagy nem?
ami ötletem lenne, az egy vegyes meghajtású gép. bolygóközi közlekedéshez ionhajtómű, felszálláshoz rapier hajtómű, az infernal robotics meg forgatható hajtómű gondolákat adná a vertikális leszálláshoz, felszálláshoz... a Duna landoláshoz meg ernyők... -
#2880 Mondok egyet:
VTOL SSTO ami eljut a Dunára, leszáll, felszáll, majd visszatér és leszáll a KSC-n. ^^ Én ezzel próbálkozom, de nem akar sikerülni. -
Lyobag #2879 amíg nincs új kihívás :D
én vagy pár hete el se indítottam a KSP-t. már nagyon várom a 0.24-et :D -
#2878 Hmm elég érdekes.
Megkerestem az eredeti cikket,és ez alapján már nagyon a végén járhatnak.
A lényeg,hogy közzétettek 6 nyertes logót ami a játékbeli cégeké lesz,amik gondolom adják a feladatokat és szponzorálnak.
Szóval használjuk ki az utolsó pillanatokat,amíg végtelen a költségvetésünk -
mcclanen #2877 We've all waited long enough. It's finally time to start revealing the winning logos that will become official and represent the in-game companies as of update 0.24. We received a few hundred entries from throughout the community, viewed them all and somehow managed to whittle them down to the few that were ultimately chosen for inclusion in the update. After a bit of a polish, the final logos were ready for placement, starting with the ones below and continuing throughout the week. -
tom36 #2876 Akkor én Július 21-re tippelek. -
#2875 Július 20.-át megtippelem.Bár jobb lenne hamarabb. -
tom36 #2874 Remélem már csak pár hét kell nekk a .24 hez
elvégre már vagy 1 hónapja tesztelgetik legalábbis mindig azt olvasom az állapot leírásnál hogy mindenki a végénél van meg nincs már komoly dolog de mégse jött még ki
meg már a frissítésnek külön nevet akarnak adni és már azt keresik, (tehát nem lehet messze a kiadás) -
Ninju #2873 Nagyon szívesen.
Ne aggódj csak az elején ilyen macera. Igazából mindegyik manőver ugyanaz, csak a távolságok mások.
Csak kíváncsi vagyok az inklináció volt a hiba? -
bgabor #2872 Köszönöm a segítséget. Bár egy rémálom volt, sikeresen pályára álltam a Minmus körül, kézzel, mindenféle machjeb nélkül. :D -
Ninju #2871 Hali.
Alapok 3-ban benne vannak a színek leírásai.
Elméletileg a SOI váltásoknál használ más színt a progi.
Arra figyelj még, hogy a mimnus nem 0°-os inklinációs pályán kering a kerbal körül. Van neki egy 6°-os eltérése. Lehet elmész felette/alatta.
Ha mégse ez a baj, akkor tegyél fel egy screenshotot légyszi. Úgy könnyebb. -
bgabor #2870 Sziasztok!
Az mitől van, hogy amikor a Minmusra akarok ejutni, és megtevezem a pályát, akkor nagyon szépen találkoznak egymással a pályák. De ha kivitelezem a manővert, mikor odaérek, a Minmusnak se híre, se hamva. Amúgyis falramászok tőle amikor a játék hiretelen három különböző pályát jelenít meg eltérő színekkel, WTF? A kék a mostani pályám, a sárga a tervezett, de mi a fene a zöld és lila? -
#2869 KSP leárazás Steamen
http://store.steampowered.com/app/220200
Sajnos nem túl izmos akció, de megéri az árát és a fejlesztők is tudnak pár energiaitalt venni :) -
#2868 Az is fent van :D -
#2867 Jogos, egyszerűbb lett volna a gugliba bepötyögni, csak gondoltam felélesztem a topicot kicsit :) -
Lyobag #2866 van még pár ilyen. google-val kell keresni ezzel, aztán a szimpatikusat használni :D
-
Lyobag #2865 life support modot nem teszel fel? -
#2864 Az interstellar mod egy újabb nehezítés, viszont még csak most kezdtem, a tapasztalatokról később tudok bővebbet mondani. Egy csomó mindenről azt se tudom mire való :-) -
#2863 Wow, ez nagyon jó összefoglaló, köszi! -
Ninju #2862 Thx -
Lyobag #2861 fene tudja. a Minmusról jetpack-kel is fel lehet szállni és orbitra állni :D plusz leszállni is :D
de szerintem egyirányú értékek -
Ninju #2860 Ezek kétirányú értékek?
Mármint a Minmusra low orbitról kell 240. Viszont ha jönnék vissza, akkor is kell az a 240. Csak azért, mert visszafelé nem kell körpályára állnom. -
Lyobag #2859 plusz az adatok a legoptimálisabb útvonalra szólnak. -
Lyobag #2858 a kérdésedre a válasz. a visszaútra ne felejts el számolni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2857 Na ja, a fejlesztők is egész nap csak a VB-t nézik :)
A Dunára kb mennyi deltaV kell egy leszálláshoz és hazajövetelhez? A Naprendszerbe kijutás olyan 1000 körül van, de még nincs sok tapasztalatom Egyelőre még az indítási ablakot várom, így tudok variálni. Annyi gondom van még, hogy egy jó nagy lander és egy "service module"-ból áll a rendszerem, és mivel dokkolóval (normál méretű docking port) vannak összekapcsolva, rettenetesen oszcillál, ha ráadom a gázt a nagy hajtóműre. Erre létezik mod? A welding tool-t próbáltam, de nem találtam a játékban felrakás után.
Köszi!
A Moho mellett elhúzó és rengeteg adatot összeszedő szondámat pedig sikerült a Kerbinen leszállás legvégén egy hibás staginggel megsemmisíteni...
Daffit: milyen az Interstellar mod? Scott Manleynél láttam, de mintha nagyon bonyolítaná az életet. -
#2856 Várhatunk is a 0.24-re ha mindenki focit néz -
#2855 Megint mindenki vár a következő frissítésre, túl nagy a csend :D
Közben felraktam az interstellar modot és azzal kezdtem el szórakozni, de még csak az elején tartok.
Más! Végre megépítettem az első normális repülőmet, amivel le is tudtam szállni elsőre és minden hiba nélkül. Nem vagyok repcsik építésében tapasztalt, ez nálam nagy dolog.
-
Lyobag #2854 nem termel... -
fuho #2853 Egyenlőre kutató laborokat viszek fel a sience pontokért. Vagy az felesleges? nem termel pontokat a kerbal körül?