Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pályát sem ellenõrizhetem?
Az ok, hogy így nincsenek tervezett manõverek.
Az irányítást sztem ne váltogasd. Az alap irányítással is tudod kezelni az RCS fúvókákat. Az "I, J, K, L" ugyan úgy mûködik mint a WASD, csak nem forgat, hanem irányba gyorsít. Elõre hátra meg a "H" és az "N" gombok vezérelnek. Sokat segít ha a kamerát chase-re állítod, mert így nem veszel el az irányok közt.
Trucker és én vagyunk a két végpont: õ mindent a mechjebre bíz, míg én mindent "kézileg" csinálok 😄
tényleg, kihívás ötlet: elmenni a Munra és leszállni ott a Map használata nélkül. csak a map nézet elõtti kor emlékére 😄
Amúgy nem értem miért kellett 3féle irányítási móddal csinálnod. én simán ûrhajónézetben (nem tudom mi a rendes neve) csinálom mindig. Kicsit forgatom a kamerát és már látom is merre hány méter.
de a gyakorlat teszi a mestert. ha nem spórolok a súllyal, pillanatok alatt megcsinálom. ha spórolok, akkor pár perc
Ti hogy csináljátok?
ha így van, akkor jobban el kéne távolodniuk egymástól, legalább 20-30 méterre, mielõtt újra dokkolnád õket. és próbáld elérni, hogy a két port orientációja azonos legyen. meg hogy a portok mindkét hajón ugyanúgy helyezkedjenek el
Egyelõre sajnos virágbolti 22-es verzióval vagyok kénytelen nyomni, várva a karácsonyi leárazásra.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
viszont nagyon remélem, hogy az optimalizásció sikeres lesz. jó lenne óriási ûrállomásokat építeni. bár tudom, hogy mint olyan, fölösleges cucc, de hátha elõtérbe kerülnek idõvel...
Biztos van amit nem mondtak el, mert pl a techtree elsõ felét mutatták, de egyszer egy pillanatra az egyikük elhúzta teljesen, erre az volt a szava: majdnem elspoilereztem magam 😄
Voltak érdekes bemutatók is. Scott Manley egy Kerbal isten, konkrétan egy dobozt épített és azzal repült, de ha ez nem lett volna elég, belülrõl vezette, nem látott semmit. A pályán ledobott pár "bóját" azok feliratait látta csak. Felszállt és leszállt.
A másik, a srác konkrétan négy(!) alkatrészbõl épített ûrhajót és jutott el Tylo-ra. Egyenesen fellõtte KErbal-ról, kb 100km-en kifogyott az üzemanyag, de úgy idõzítette, hogy pont akkor érjen oda egy üzemanyag utánpótlás, amivel csatlakozott. Ez nagyon durva volt.
Vagy a másik Scott Manley, egy alkatrészt csak egyszer használhatsz feladványa. A gép konkrétan semmire sem hasonlított, de repült.
Ami még nagyon tetszett, nem tudom mit használtak konkrétan, de az egyik srác belülrõl irányította a szerkezetet, csak azt látta, ami elõtte van (semmi mod ami infót ad), egy másik srác pedig csak infókat és grafikonokat látott és õ utasította a másikat, hogy mikor forduljon, mikor indítsa a hajtómûveket, stb. Pilóta-space center szimulációd. Volt egy másik hasonló, ott az egyik mindent látott, de semmit nem tudott csinálni, a másik semmit nem látott de irányította a hajót.
Már csak egy gond van ezekkel: most már nem a .23 at várom hanem a késõbbieket 😄
de persze a .23 at is üzembe helyezem mihelyst elérem.
Csak egy évet szüneteltettem a játékot
Ééés Eeloo😄

Tehát a .23 jön néhány napon belül, néhány képet posztoltam róla, de hamarosan személyesen is kipróbálhatjuk.
.24 és utána
Van egy épület, aminek jelen pillanatban nincs haszna, ez a .24-ben jön be. Szerzõdéseket lehet kötni különbözõ küldetésekre, amiért pénzt is kapunk. A pénznek nem biztos, hogy most azonnal lesz jelentõsége, lehet, hogy csak késõbb. A szerzõdéseknek lesz határideje is és ha nem teljesítjük akkor pénzt vesztünk. Hírnév is bevezetésre fog kerülni, amit a küldetések teljesítésével lehet növelni vagy csökkenteni.
Bányászást és a pénzen kívül más erõforrást nem terveznek, ezek modokból lesznek elérhetõek (pl. Kethane).
A karrier mód nem fog egy elõre meghatározott utat követni, mi választjuk ki, hogy melyik és mennyi szerzõdést választunk.
A space center is fejleszthetõ lesz, elõször csak egy-két épület lesz.
Volt arról szó, de ez nem teljesen biztos, hogy a rakéták is fejleszthetõek lesznek, tehát, hogy a max értékeket elérjük, több fejlesztést is végre kell hajtani rajtuk.
Többjátékos mód
A karrier mód után ez fog következni! Lehetõség lesz mind sandbox és karrier módban is. Hajók megosztása, közös építés ûrben és földön.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Megtetszett a játék és szeretném kipróbálni, viszont attól tartok, hogy a kezdõknek túl bonyolult és elvesznék benne.Milyen oldalakat ajánlanátok egy magamfajta újoncnak, aki a játék alapvetõ dolgaival szeretne megismerkedni?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

1000 THX
Tom,nyomd le a shiftet és W,A,S,D billentyûk közül vmelyiket egyszerre,így kicsiket fog állítani
Meg máshol is láttam már hogy az íveket elég szépen megoldották de egyszerûen nem tudok én ilyeneket összehozni.
vagy van valami más beállítási lehetõség hogy pontosabban lehessen állítani ?
Köszi.
Azzal a kis tartállyal ki is jutsz a légkörbõl?
Van róla több kép is ha lejjebb görgetsz