5572
-
Lyobag #2612 a színes lámpákat adó mod mi lenne? :D -
#2611 Csináltam egy küldetést, mert lassan 2 hónapja nem szórakoztam a KSP-vel.
Kerbin körül raktam össze a bázist, amit Munra juttattam. Egy lakómodul, egy science lab, egy escape pod és két rádiótorony landonlt, míg a hold körül egy bázis laborral kering.
A bázis madártávlatból, két szélén a tornyok.
Közelebbről
Volt egy kis bug, újratöltés egy korábbi állapotba megjavította.
Az űrbázis, miután mindent lecsatlakoztattam róla. -
mcclanen #2610 És valaki össze is szerelte mert marhára nincs olyan dikapler ami a hold modult és a szerviz modul részét szét válasza xD -
Lyobag #2609 "posted 3 months ago" -
mcclanen #2608 Köszönöm meg eszt az érdekes ciket találtam mondjuk ha a negyedét meg értetem akkor sokat mondtam http://kerbaldevteam.tumblr.com/post/74118052205/devnote-tuesdays-the-road-to-0-24-starts-here -
#2607 Tessék, nem próbáltam, de INNEN letöltheted. -
mcclanen #2606 Meg ha nem nagy baj egy realistukus apollo rakétát tudnátok linkelni -
#2605 Erre gondoltam elsőre, de nagyon jó mod :D -
mcclanen #2604 Kösz ez az :D -
mcclanen #2603 Nem ha nem rendes rádió forgalmazás van a torony és a kerbál közöt https://www.youtube.com/watch?v=lwTR3f3YFEk amit hallasz 3secnél -
Lyobag #2602 WTF?
na mindegy, újra :D
-
Lyobag #2601 erre gondolsz?
-
#2600 Arra gondolsz, hogy az űrhajóknak kell rádiókapcsolat a működéshez? Akkor ez az: Remote Tech -
mcclanen #2599 Sziasztok melyik az a mod amiben van rádió forgalmazás a hajó és a központ közöt a választ ellőre is köszi -
#2598 Spaceport helyett, mostantól http://www.curse.com/plugins/kerbal itt érhetőek el a modok, illetve a fórumban továbbra is. -
Lyobag #2597 attól még a Duna nem a Dűne- pláne mert a Dűnén van élet - hiába hasonlít rá :D
a végén még átnevezed magad Muad Dibbé és dzsihádot indítasz a véleményem miatt :D -
saxus #2596 "Duna's name may be either a reference to its desert landscape or a reference to the Frank Herbert novel Dune. "
http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Duna#Trivia
Egyébként is, hívták azt Arrakisnak, Dűné-nek, majd Rakisnak. ;) -
Lyobag #2595 szép munka, de a Shai-Hulud nélkül nem ér semmit :D pláne, mert a Dunán kötött ki, nem a Dűnén :D -
saxus #2594 Azt a Spice harvestert azt én követtem el. :) -
#2593 Tudtok valami jó napelem modot? -
#2592 Csak ez az egy. El se tudom tüntetni. -
tom36 #2591 akkor egy öngyilkos kerbállal van dolgod aki űrszemetet akar játszani
sajna (szerencsére) nem volt még ilyen problémám meg nem is halottam még erről, de amúgy mindig ezt csinálja ? minden fel lőtt kerbálnál ? -
#2590 Nincs mit :) -
komiki #2589 Köszönöm srácok:mijki,Lyobag.Istencsászárok vagytok:) -
#2588 Nem reagál semmire, rcs se megy. -
#2587 Ezt most találtam, lehet megér egy próbát :)
Better Atmospheres -
#2586 Itt van :) -
Lyobag #2585 erre gondolsz? -
komiki #2584 Üdv.Valaki meg tudná mondani hogy egyes videókban látott felhőzet melyik mod-ban szerepel?Előre is köszönöm. -
tom36 #2583 minden megy csak a kerbál nem mozdul, miután elindultál ?
nyomj egy "r" betűt és akkor bekapcsol az RCS a kerbálnál is azt akkor lehet irányítani
anélkül csak sodródik
vagy ha nem ez a gond akkor nem tom mi lehet
velem is volt már ilyen de akkor a sebesség zavart be (pörögtem min vadbarom vagy épp a felszínen göröngyűltem vég -
#2582 Jó reggelt! Van egy kis gondom. Amint kilépek a kerbanautával az űrhajóból, olyan mintha lefagyna. Nem tudom irányítani, nem csinál semmit. Maga a szimuláció fut. Én nyomok félre valamit, vagy ez bug? -
Lyobag #2581 is-is. -
mcclanen #2580 Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy nincs véletlen magyarosítás vagy nem készül ? -
Lyobag #2579 jelenleg a TAC van berakva.
a mentés sikerült, ha egy tartaléktartály felrobbantásával is :D most már enyém a Mun 6855 delta V-vel :D -
#2578 Melyik mod-dal tolod?
-
Lyobag #2577 tök jó. csináltam egy ultra nehéz leszállóegységet, ami 50 m/s sebességgel becsapódott. a hajtóművek tropára mentek, de Jeb, Bill és Bob és az összes tudományos felszerelés túlélte. Life support mod bekapcsolva, nagy aksi és 2 radiotermikus generátor a fedélzeten, plusz 80 napi ellátmány, úgyhogy most üresen küldöm a hajót, majd átszállnak.
tanulság: a fékezést nem lehet elég korán kezdeni, pláne ha nukleáris hajtóművekkel működő leszálló egységet használ az ember. (csak ne felejtsem el, mikor a Tylo expedíciót tervezem majd :D ) -
Lyobag #2576 én is egy "demo" verzióval kezdtem, aztán annyira bejött, hogy érdemesnek láttam beszerezni. de hatalmas élmény volt az első sikeres Munra szállás, az első sikeres dokkolás, vagy az első leszállás a Dunán :D a Dunához 3x annyi üzemanyagot vittem magammal, mint amennyit ma vinnék, plusz nem az indítási ablakban startoltam el :D -
Ninju #2575 Én Werhner Von Kerman-tól tanultam mindent. Valahogy sokkal "tudományosabban" magyaráz. Bár azt szeretném kihangsúlyozni, hogy Scott alap oktató videóit nem láttam.
Én mondjuk úgy kezdtem a játékot, hogy Steamről demó le. Egy kilövés kipróbál, majd 6 óra tutorial nézés. :D
Szépen elismételtem amit mutatott, pl. az űrrandevú során. Szerencsére fel is fogtam a szükséges mechanikát. -
Lyobag #2574 mondjuk mire eljutottam a videóihoz, már volt pár sikeres Munraszállásom, így már nem kellettek annyira - csak a maneuver node miatt :P -
#2573 Nem, a fórum motorját frissítik a legújabb verzióra és a spaceport-ot is javítják, nem a játékról van szó.