Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Duna leszállást én a 3 fõs command poddal oldottam meg. A lander csak felesleges súly. 😊
Vagy csak 2 command seat a leszálláshoz, aztán visszafelé dokkolsz egy másik egységgel, ami meg hazahozza õket?
Én még mindig az Eve küldetést tervezem, bár mióta megnéztem Scott Manly Eve or bust sorozatát, egy szimpla kerbal utaztatása valahogy nem tûnik túl nagy sikerélménynek 😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
továbbá a kérdés, mennyire régen vetted - a bolygók és holdak szempontjából.
mindenesetre rengeteg alkatrész és rengeteg lehetõség
Vannak már missionok, vagy kampány?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
[/url][/img]
csak súgok: egy bolygón és két holdon nem szálltam eddig le: az Eve és a Gilly, na meg a Tylo.
ami a lényeg: új irányelvek alapján történõ tervezés és megvalósítás.
Ha meg vissza is akarsz jönni, akkor Duna a felszállás + stabil orbithoz olyan 2km/s körüli dV kell, ha jól emlékszem.
Az ejtõernyõket meg vissza tudod csomagolni és újra felhasználni a Kerbinre való visszatérésnél.
Én ezzel szálltam le Dunára és utána vissza Kerbinre. Eléggé túl volt biztosítva, maradt még több mint 1km/s dV-m amit nem használtam fel, szóval simán vihetett volna még több tudományos kütyüt is.
Tetején a nagy dokkoló végül fölösleges volt, azon is tudtam volna spórolni.
a tervezés során baj volt, hogy nem tudtam dönteni: 2 vagy 3 pilont használjak. a 3 pilonosokkal jó tapasztalataim voltak, de a fõ hajó két hajtómûvel rendelkezik súlytakarékosságból. plusz eldöntöttem, hogy külön küldök ellátmányt, mert az üzemanyagból soha nem lehet elég 😄
komoly dilemma 😄
és most veszem észre, hogy nyílik egy Duna ablak 8 napon belül! azt hiszem Bill, Jeb és Bob hosszú útra indul, hogy eljussanak oda, ahová mindig elmerészkedtek 😄
kezdhetek építeni egy közepes leszállóegységet, ami a fokozatának a felét otthagyja a Dunán. plusz egy kell egy adag Mystery Goo és Science Jr.
a mélyûrbe kell 1, az Ike-hoz 3, a Dunához 4. az alapmûszerek maradnak. és a Jool szonda hasznos lesz így végül, mert az alapjaira építhetem a Duna missziót tudományos felszerelését 😄
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
most már csak egy hajtómûvet és egy adag ejtõernyõt kell elhelyezni rajta 😄 meg kijuttatni az ûrbe 😄
Jebediah ottragadt a Munon, rengeteg friss tudományos eredménnyel. kezdhetem tervezni a Jebediah mentõakciót a Mun sarki kráterébe

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
addig is mehetek megint a Munra, mert ott van még tudomány bõven 😄 a Moho indítási ablakot viszont nem használom ki, mert nemsokára megint lesz majd újabb ablak. és több tudományponttal 😛
Legalább is nekem csak azok voltak. Mondjuk az odaúton is tudsz gyûjteni néhány pontot.
Persze lehet, hogy egy mentõakció hamarabb meglenne 😊
Az a gond, hogy a Mun-on tul van a preapsis!😄
De anélkül sokkal nagyobb lesz a sikerélmény, amikor végre hazahozod Jebet 😊
Vagy simán kiszállsz és tolod a járgányt. Mielõtt kifogy a jetpack üzemanyag szállj vissza, az újratölti.
Csak 70km alá nyomd le a periapsist, onnan meg szép lassan behúz az atmoszféra elõbb-utóbb.
Karrier modban sikeres Minmusra szallas utan sajnos rossz palyakorrekciot hajtottam vegre es Jebediah egy eleg magas Kerbin koruli eliptikus palyan ragadt.<#bdead>#bdead><#bohoc>#bohoc> Mentoakcio tervbe veve!<#email>#email>
Jol ertem, hogy karrier modban a MechJeb csak egy bizonyos ido utan hasznalhato? El kell erni a tech treen egy adott szintet?
A bolygó mozgását is beleszámolja amikor a mechjeb el belövöm az utat? Mert leginkább azzal szokott bajom lenni, csomószor láttam már bolygókat egy köpésre tõlem az ablak túloldalán , de azóta minddel megszakadt a kapcsolat és kaptak egy csillagot a hõsök falán. 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
680 elem, 80 tonna, és csak 1 hibája van a többi hasonló ûrhajóhoz képest: nincs fegyverzete
reméllem a képek beillesztését nem szúrtam el.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
MechJebbel nem olyan nehéz vezetni a hajókat. Launchpadon megnyitod a Smart A.S.S. fület. Itt irányokat lehet megadni neki (különösen az Adv. fülön, ahol pl Északhoz, Orbitális pályához, Targethez képest lehet beállítani hogy felé, elfele tõle, hozzá képest jobbra, balra, felfele vagy lefele álljon a jármû orra), illetve a Kill Rot gomb mindenféle forgást megállít, ha van a hajón ASS modul.
A Maneuver plannerben, szinte minden manõvert meglehet terveztetni, egy egyszerû visszatéréstõl kezdve, a másik bolygó eléréséhez szükséges manõverekig.
Lehet hogy ez a mod megérne egy külön leírást, annyiféle funkciója van<#vigyor4>#vigyor4>
0.22-nél és 0.23-nál is ebbe a problémába ütköztem, de eszembe jutott, hogy anno ide is belinkeltem a videót ahol megmutatja, hogy mit kell átírni a part.cfg -ben utána megjelent minden ami kell a tech csoportban.
Valószínûleg ennek mennie kéne mindenféle átírás nélkül is, de nem számít már.
Ha más addont tettem be az se jelent meg, de nem is baj. Mechjeb menjen csak 😊 Végre jobb az optimalizálás is 0.23-ban, így még több kedvem van építeni rakétákat ha irányítani nem is tudom, de jól van ez így 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- a játék és a mod verziója
- csak karrier módban nem jelenik meg vagy sandboxban sem?
- esetleg spoilerben a modok listája amiket használsz
Egyébként ha nem szereted kézzel telepíteni a modo(ka)t ajánlom a KSP Mod Admin nevû programocskát, remekül lekezeli õket, illetve ki lehet válogatni hogy egy-egy modnak melyik részei legynek használva.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.