5572
-
#2772 Ha a 22.-es kerballal játszottam eddig annak mentései kompatibilisek a 23-val? -
mcclanen #2771 Sziasztok meg van valakinek ez az a piros szutok kellene és kész lenne a MIR :D -
#2770 Kipróbáltam a 20000 m/s-os visszaérkezést,végtelen üzemanyag csalással :)
Érdekes ugyanis ha vízszintesen megyünk át az atmoszférán akkor még a becsapódás előtt valamitől elpukkan a hajó,de ha a periapsisunkat meghagyjuk 10000 m-en akkor lelassít elsőre,még akkor is ha a a kermanoknak öt másodpercig el kell viselni a 21.6 G erőt:D -
Lyobag #2769 nem tudni, mikor jön. feltehetőleg 1-2 hónapon belül.
Pingex: érdekes kihívás :D deadly reentry-vel együtt pláne :D -
tom36 #2768 Üdv all
Tud valaki valamit a 0.24 érkezésének időpontjáról?
mer mostanában semmit nem közöltek vagy csak én maradtam le róla -
fuho #2767 Tudtok javasolni jó modokat amiket érdemes letölteni? -
Razzer #2766
-
Razzer #2765 Eve:)
http://kepkezelo.com/images/mb4zyqibxz65td7xqkvg.png
http://kepkezelo.com/images/fd17749eiovlnek3hez.png
http://kepkezelo.com/images/v10rggta2ixurinn9syn.png -
#2764 Nagyon nagy csend lett.
Valaki próbálkozott már megfordítani a nap körüli pályáját?
Elég érdekes lehet 20000m/s-al visszacsapódni a Kerbinbe. -
#2763 Viszlát első űrállomás!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bővebben:https://plus.google.com/u/0/photos/103722920973667552704/albums/6019280383572950849 -
Ninju #2762 Igen! Kifejezetten! Köszi mégegyszer. -
Lyobag #2761 akkor csak jó volt az ötletem, hogy vidd be alá és emeld fel :D -
Ninju #2760 Na sikerült visszavinnem orbitális pályára a lehozott aszteroidát.
Hogy őszinte legyek könnyebb volt, mint gondoltam. :)
Volt benne egy pici csalás is, mert mechjebbel szálltam fel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aszteroida előkészítve a berakodásra. :)
Leszállótalpakkal emeltem meg a "dömpert". Mázlim volt mert mikor megemelkedett ugrott egy picit felfelé és egyből hozzátapadt a karomhoz.
Achievment Unlocked: Mesterséges hold. :)
Egyébként ez volt az első SSTO kilövésem is egyben.
-
#2759 Szerintem az lehetett a baj hogy valahogy átállítottad az irányításod dokkolásira.Néha én is meglepődök,hogy azért sem akar fordulni,de csak vissza kell állítani a normálisba és jó lesz. -
drakulalugosi #2758 A "sources" szerint van még energia bőven, hisz egy idõ után visszajött az irányítás.(napelem még nincs,csak a duracelek) Akkor sikerült olyan pályára lassítani, hogy a Mun felé tartson. Egyszer csak irányítás újra kuka, a szonda meg 456m/s száguld a felszín felé... BUMM!!! T_T
Jebet meg lehozom a tanácsod alapján. Köszönöm!
-
#2757 Nem lehet, hogy nincs elég energiatartalék a műholdon és folyton lemerül, ha épp takarásban van a napelem? Van elég akku a szondán?
Jebediah-t meg próbáld meg begyűjteni egy szonda+üres kabin párossal :) -
drakulalugosi #2756 Helo! A legegyszerűbb műholdból építettem egy holdszondát - bocs, Munszondát - de a Mun közelében időnként elvesztem az irányítást felette.
Eleinte azt gondoltam, hogy talán a Mun sötét oldalán árnyékolva van a szonda távirányítása, de mikor visszajött a kontroll és a Mun felé sikerült irányítani a cuccot, egyszer csak újra nem reagált semmire és nagy sebességgel a Munba csapódott.
Mindenképp kerbanautát kell küldenem? Szegény Jebediah napok óta fönt kering egy balul sikerült manőver következtében. Ezért akartam először szondával menni, majd a beszerzett science pontokból fejleszteni és biztonságosabbá tenni a kerbanos Mun küldetést.
(Karrier módban játszom...) -
Fürtös #2755 Watch the pro's :D -
fuho #2754 Heló ezt gondolom módokból raktad össze megadnád nekem a módok linkét? -
#2753 Végre megvolt az első oda-vissza út Kerbalokkal egy idegen bolygóra,elsőként a Mohora.Elég későn vágtam bele az ilyen vállalkozásokba.
Elég sok science pontot adott még úgy is,hogy egyszer már leszálltam a felszínére egy szondával, és küldtem vissza adatokat.
Nem ment zökkenőmentesen,de minden jó ha a vége jó.
Képek:https://plus.google.com/u/0/photos/103722920973667552704/albums/6018520338268366945 -
Fantasy18 #2752 itt van az én kis Duna bázisom prototipusa :D
-
Lyobag #2751 vagy a TAC life support. a műholdnak nem kell sok-sok tonna snack és ital, csak elég áram napfogyatkozás idejére is :D -
#2750 Nekem nincs fent,szóval én is csak hallottam róla,szerintem ez az és ahogy látom 0.23.5-re még nem teljesen van kész.
http://kerbalspaceport.com/remotetech2/ -
fuho #2749 Azta a bizonyos modot betudnád linkelni? -
#2748 Jelenleg kb annyira,hogy ha visz magával tudományos egységet+antennát akkor megkapod az adott hely tudományos pontjainak egy részét.
De még így sem éri meg,teljesen felesleges.
Ami már érdekesebb,hogy van egy olyan mod aminél ha robot űrhajót vezetsz akkor feltétlenül kapcsolatban kell legyél a Kerbal Space Centerrel.Ezt sokszor a műholdakon keresztül kell megtenni.
Remélem hogy valami ilyesmi belekerül a játékba,mert így csak kidobott idő az egész. -
fuho #2747 Illetve egy nagyon hülye kérdésem is lenne! A műholdak mire jók??? -
fuho #2746 Sikerült landolnom :) De el is füstöltettem utána sajnos a hajót így mehetek megint S -
#2745 Bővítettem a leírásokkal, elérhető a lista ITT -
#2744 Az attól függ, hogy hol,milyen magas hajóval, és mekkora tömegűvel akarsz landolni.Ha többet raksz rá stabilabb lesz,de minimun 4-el szoktam.
Ha nem elég stabil rakj rá kiálló karokat és azokra tedd rá a lábakat. -
#2743 Több mint kettő. :D -
fuho #2742 Hány lábbal érdemes landolni mert valahogy mindig felborulok :S és kezd idegesíteni S -
Razzer #2741 Na sikerült megoldanom
Átmásoltam az egész ksp mappát az op rendszer partíciójába, és ott működik mindeno.O -
Lyobag #2740 az én irományomat is kirakhatod... -
Ninju #2739 Az alapokat amiket írtam kirakhatod oda is nyugodtan. Legyen egy kis tartalom. -
Razzer #2738 És mit kéne változtatni a beállításokon?
Am ez a citilights télleg gagyi, a volumetrikus felhők viszont baromi jól néznének ki -
mcclanen #2737 Akkor lehet hogy grafikai beállításodon kell változtatni de én aszt nem használom mert szerintem gagyi majd egszer szerintem bekrül a játékba akkor majd lesz adig nem :D -
Razzer #2736 Am a citylight működik csak a felhők nem hajlandóak megjelenni
-
#2735 Nekem egy mod van betéve,abban annak a mappáját kellett bemásolni a GameData mappába.Tudomásom szerint ha kicserélted a game data mappát akkor törlődtek az alap dolgok,szóval ha van game data mappa a modban akkor nevezd át.De akkor legyen benne az eredeti game data.Jobbat nem tudok.
Nyitottam egy új KSP blogot aminek a lényege hogy minden magyarul meg legyen rajta.Ha valakinek van kedve szerkesztőnek jelentkezni írjon.
ksphun.blogspot.hu
-
Razzer #2734 Légyszi segítsen valaki mit cseszhetek el!
Tuti nem kell semmi mást csinálni csak a gamedate mappát felülírni? -
Ninju #2733 Javaslom, hogy a Mimnuson próbálj elsőre leszállni. Picit több üzemanyag kell az odaútra, de sokkal kevesebb a leszálláshoz. Ráadásul könnyebb is.