5572
  • Razzer
    Sziasztok!
    Valaki elmondaná hogyan kell ezt a modot telepíteni?
    Sehogy sem akar sikerülni

http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55905-0-23-5-7-1-EnvironmentalVisualEnhancements-NEW%21-VolumetricClouds%21
  • Razzer
    J
  • Lyobag
    illetve egy zászlóshajó és egy össze-vissza toldozott-foltozott roncs közt :D
  • JimKirk
    Azert a Vallalkozas es az Ezerves Solyom kozott van nemi kulonbseg!:)
  • mcclanen
    Köszönöm a részletes leírást :D nagyon részletes :) Ha van videó vagy dok filmrólla az jóhet :D
  • Lyobag
    Az Enterprise (nem az NCC-1701, bár a nevét a Star Trek rajongók hatására kapta. Még szerencs, milyen név lett volna neki, hogy Millenium Falcon :D ) volt a prototípus, vele végezték az űrsiklók próbarepüléseit. A tesztrepülések után rájöttek, hogy túl sok mindent kéne rajta átalakítani, hogy űrképes legyen - egyszerűbb volt helyette megépíteni a Challengert, illetve annak pusztulása után az Endeavourt.
  • mcclanen

Itt egy fincsi kép csak aszt nem tudom hogy az Enterprise-on miért nem látszik az idő vas foga vagy az volt a prototípus ? Az nem is járt az űrben ? :D
  • mcclanen
    Igen de már működik egyik modal akadt össze :D
  • Lyobag
    telepítetted az esetleges követelmény modokat? (B9 Aerospace Pack és Procedural Wing modok...)
  • mcclanen
    Hali oda van téve c:Kerbal Space Program és igyse akkar menni :(
  • westwall
    szia nekem volt hasonló gondom a játékot a "C" meghajtóra kell másolni és akkor működik rendesen a felrakot mod
  • mcclanen
    Sziasztok tudnátok eszt a módot életre kelteni mert mindent bemásolok jó helyre és az istenért nem akar működni a Atlantis és a Endeavor és nem tudom hogy mi hiányzik akkit tudnará meg oldást aszt légszíves szóljon forum.kerbalspaceprogram.com/threads/55985-0-23-5-20-Apr-Space-Shuttle-Engines-V1-3-New-FX-and-stackable-x0-OMS
  • SötétBarom
    Na jó, kicsit túloztam, csak Jeb tért vissza, a science team 120km magasan kering. :DD Várják a taxit.
  • SötétBarom
    Nos, posztolnám képekben eddigi talán legsikeresebb küldetésemet.. Jeb meglátogatta a Jool-t, 3 holdján csinált 10k méter alatti flyby-t, majd sikeresen visszatért csapatával a Kerbinre (44km-re a felszállás helyétől). Shitload of science, pedig nem szálltam le sehol..

• tom36
    ez hatalmas: link
    facen valszinü mindenki össze fog vele futni de ha mégsem akkor itt van
  • Daffit
    Várjuk! :D
  • mcclanen
    Köszönöm úgy nézki a buránt meg egy rakétát fogok használni az építkezéshez de ez egy nagyon nagy projekt kezdete mert joo holdjait akarom fell fedezni majd teszek képet is fell majd csak legyen 30nál régeben a regem
  • Lyobag
    így próbáltál keresni?
  • SötétBarom
    Az apollo nem volt űrsikló..
  • mcclanen
    Nekem egy olyan száli-tó kellene amivel szépen fel lehet vinni a dolgokat mert éppen építkezek az iss-t meg a mirt is építem
  • mijki
    Ez jó lehet esetleg :)
  • mcclanen
    Sziasztok tudnátok egy űrsikló modot ajánlani ami tükrözi is a valóságot. Olyas mit mint az apollo ürhajó volt. A választ ellőre is köszönöm
  • Daffit
    Magic Smoke Industries - Infernal Robotics
  • westwall
    sziasztok ez milyen mód lehet ?

http://www.gfycat.com/AlarmedSizzlingJaeger
  • tom36
    üdv all
    mostanság megint ráfüggtem egy másik játékra de mihejst kijön a 0.24 jövök vissza
    addig is lenne egy ojan kérdésem hogy valaki ismeri az X3 albion prelude nevü game-t ?
    mer gondom akadt és hátha akad itt ojan aki tud segíteni annak a fórumjában feltett kérdésemben.
  • SötétBarom
    Yeeee...

Remélem valahogy vissza is tud jönni :DDD
  • SötétBarom
    Ez tök jó. Valami miatt viszont amikor próbálkozom előbb utóbb jön egy node, amire 3 évet kell várni.
  • kamov
    A randevúhoz szükséges összes funkció megvan a maneuver planner-ben is.
    Match planes with target, Hohmann tansfer to target, Match velocities with target.
  • tom36
    az nem biztonsági kábel csak annak is lehet használni
    amúgy ez az a mód: eeeez
    elég jókat lehet vele szórakozni, meg sokmindenre használhatók
    pl én torony építésre használtam
  • Lyobag
    ez meg mehetne az alapok közé föntre haladóknak címmel :D
  • Lyobag
    ezen jót nevettem.

jó, két párt van itt: a mechjeb és az antimechjeb. én bármikor elmegyek a Dunára és vissza - bár általában kivárom az indítási ablakot :D
  • SötétBarom
    Fú, az a biztonsági kábel milyen mod?!
  • mijki
  • Daffit
    Tapasztalat és gyakorlás. Egy gyors segítség. Volt egy leszálló modul az űrbázisomon és azzal szálltam le, hogy megmutassam hogyan szoktam. (Mivel nagyjából ugyanazon a pályán mozogtam (inklináció 0,3) ezért egy kicsit könnyű helyzetben voltam, de ez annyira nem befolyásol.)
    Kijelölöm a célpontot, ha van rá lehetőség.

Aztán csökkentem a pályát, hogy minél közelebb szálljak el fölötte, de azért legyen idő a pálya módosítások végrehajtására.

Aztán létrehozok egy manőver pontot. A lényeg, ami látszik is, hogy 509 m/s a jelenlegi sebességem és egy 500m/s-os, tehát egy nagyon közeli lassítást tervezek be.

Ezt nem hajtom végre, a fontos infó, hogy mennyi idő kell nagyjából a végrehajtására. Itt jelenleg majdnem 1 perc. Mikor már közel vagyok, akkor javítok a node-on, hogy a pálya a célpontra essen.

Ezt végre is hajtom.
    Ha itt ügyes vagy és szerencsés, akkor csak egy normál fékezést és landolást kell végrehajtani.

A további trükk, hogy a retrograde és a célpont jele a navbalon egymást fedje. Itt kellenek apró korrekciók szinte folyamatosan és közben ügyelni, hogy lassítsunk is. Itt csak a gyakorlás és a tapasztalat segít.

Így tudok nagyon közeli landolásokat végrehajtani.
  • SötétBarom
    Én egyszer konkrétan ráejtettem az utolsó lassító fokozatot a holdbázisomra, ami mellé le akartam szállni.. Pechemre, ez pont 2 orange tank volt némi hajtóművel.. Cafatokra is robbant az egész kóceráj :DDD

Kurva Dunára viszont még mindig nem tudtam kerbalt juttatni.. Kéne hozzá a mechjeb rendesvous autopilotja, ami még nem unlocked :/ Magamtól hülye vagyok hozzá.. Ha véletlenül odatalálok mondjuk egy másik hajóhoz a dokk simán megy full manualban.. Duna landert meg nem tudok olyat összerakni, ami felszáll, meg vissza is jön egy szuszra..

Ma este legalább egy szondát letettem rá.. :) Az is valami :D
  • Lyobag
    a tapasztalat teszi a mestert.
    nekem a rekordom 16.8 m volt :D
  • i robot
    Jó képek! Hogy a fenébe landoltál ilyen közel? Én normális körpályára se tudok állni.
  • i robot
    Azok a lámpák marhajók. :D Strobe főleg!
  • Daffit
    A 0.235-ben állítható RGB színskálán a lámpák színe, de én az Aviation Lights modot használom.
  • Ninju
    Vanília Vab. :)