Kerbal Space Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az az új cucc a science résznél? ilyen nagy cumó.
atyám! csak a Minmusra ugrottam el megint, és 1588 sci pontot hoztam haza! jó dolog ez a mûszerbõl adatkinyerés móka 😄

csak éppenséggel a mystery goo és a matarials study tönkremegy tõle. de a hõmérõs, a légnyomásmérõ és a többi nem

most látom: Science data can be retrieved from an instrument by a kerbal on EVA and stored in a crew pod, like an EVA report or surface sample.

tehát leszállok, elvégzem az adatgyûjtést és kedves Kebal komám beviheti a kabinba? jó tudni!!!

Pont ma küldtem le a második szondámat sajna. Persze az update után.
0 rp-t hozott, mivel "flying over jool" státus maradt még a felszín alatt is. 😞
Sztem Joolon nincsenek még biomok.
igen, de a mély légkört milyen gyakran szoktuk vizsgálni a Jool esetén? a legelérhetetlenebb helyek egyike

max 40%. Ne feledd. 😞
1-2 adással kimaxolod.
de mostmár lehet rendes szondákat létrehozni: tervezek egy Jool légkörvizsgálót 😄 konkrétan 100 km magasban teljes ernyõnyitás és sok-sok tudomány 😄

Jól kitoltam magammal. Szonda Laythe körül. Annyi üzemanyagom maradt mire ideértem, hogy be tudtam állni egy zuhanó pályára (mivel eredeti cél a landolás volt). Most körönként kemény 100m-rel csökken a magasságom. 49000m-rõl kicsit sokáig tart majd beérni a légkörbe...
Nah végre megszûnt az akadás,baromi jó lett ez a frissítés😄
Nagyon bejön ez az új hibrid motor
próbáltam, kilövõálláson. egyelõre nem fogom használni, mert nincs még nagy rakétám 😛

Daffit
Valaki próbálta már a science lab-ot karrier módban?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

konkrétan a motor optimalizációja a legnagyobb újdonság. meg a Minmus biomokra osztása

Jó lett az új patch összességében, de nem maradsz le sokról. Nekem nem tetszik az új kutatás/fejlesztés és összesen csak 2 új modult kaptunk.
Az optimalizáció és a finomhangolás sokat dob a játékon, de azért tényleg semmi új.
Reggel fejeztem be a kb. 2 hónapja futó Duna programomat. Legalább megtanultam randevúra indulni. 😊
munkanélküliként nyomom. bár jobb lenne dolgozni
mindenesetre most besokalltam és úgy döntöttem, elég lesz mára. csináltam egy 777 science pontot érõ kört, és csak a Minmusra szálltam le. meg keringtem körülötte. meg a Mun körül is...

Daffit
Remélem mindenki nyomja, csak nekem kell bent maradnom estig 😞

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Trucker39
Egy rövid próbát magam is tettem az új verzióban. Az optimalizáció komoly ráncfelvarráson esett át. Sajnos a mod-k hiánya miatt csak egyetlen nagyobb elmentett építésemet tudtam kipróbálni, egy 216 db-s rendszert. Az indítás tökéletes, mármint a diavetítés teljesen megszûnt. Ilyen nagyságú eszköznél, nálam már alig volt élvezhetõ a látvány. Kíváncsian várom a megszokott mod-k újabb verzióit, akkor majd kicsit újra próbálkozom a játékkal. Biztos vagyok benne, hogy az optimalizált játék miatt sokan újra kedvet kapnak építeni.

Daffit
Nálam az rendben van. Néha textura hibák vannak és a laptopom továbbra is szaggat ha Kerbint látom, nagyobb hajókat még nem próbáltam.
Viszont nagyon tetszik a tuningolás és az új Mun, Minmuson még nem voltam, valószínûleg az is jobban néz ki.

A karrier módban érdekes, hogy rengeteg pontot kell költeni, hogy az elsõ repülõ alkatrészeket megszerezzük, ezt annyira nem értem.

Az új science pontok gyûjtése érdekes, több kihívást eredményez. Viszont már találkoztam olyannal, hogy kiírta x science pontot szereztem (északi sarkra mentem elõször), de a space station-ben nem növekedett a pontok száma.

Az is jó, hogy a szerkesztõben kinyithatom a lábakat, állíthatom a tolóerõt, stb.

A letöltött verzióban, csak nekem van olyan gondom, hogy jobb alsó sarokban nem látom az ûrhajósokat, csak egy szürke négyzetet?
Nekem akkor csinált ilyet, ha pendrive-ról futott.
Csak nekem szaggat be másodpercenként?:S
Mindegy milyenre állítom a grafikát,mindig ezt csinálja,0.22nél nem volt ilyen
gyors küldetés a tudományért. és meglepõdtem a sarkvidéken, mint ha egy másik bolygó lenne!

😄 A LÉNYEG:

http://sims3.co.cc

a motor tényleg jobb lett. betöltöttem a laggolás miatt félbehagyott jool akciómat, és játszhatóvá vált!

Akcióban vettem asszem 5 eur ért vagy valahogy így

kitömörít, beállít, indít! 😄

más a steam és más a honlap. én nem akartam cirka 1500 ft többletet fizetni az árfolyamkülönbségek miatt 😛

Steamen észre sem vettem de már le is lett szedve. Gyors volt

Daffit
Türelem, nekem már lejött <#whatever>

javult a helyzet: fél óra 😛

Daffit
Mindenki megrohanta a szervereket 😄

1 óra van hátra letöltésbõl. mire nem képes 20 Mbit! 😄

Daffit
Látom 😄

kigyütt az új!

jó Scottnak, hogy megkapta

Daffit
Amíg várakozunk

Kösz, rossz helyen kerestem, a mûszereknél, és a control fülön van a kütyüje.

Trucker39
Egy két alkatrész ki kell fejleszteni, majd fel is kell szerelni a jármûvekre.

új alkatrészeket?

Felratam a Machjebet, de nem látok semmilyen gombot amivel fel lehetne hozni a paneljét. A gamedatába másoltam a zipje tartlmát, az Engineer Reduxx mellé, ami a másik mod amit használok. Mit nem vettem észre?

A tippek azért jöhetnek, ki tudja, eleht hogy majd átállok a kézi dokkolásra. Egyelõre még csak ott tartok hogy építsek egy olyan hajót, ami leszáll a holdra, és vissza is hozza a három kerbált.

mintha csak azért lennék, hogy gyártsam neked a kihívásokat 😄

Daffit
Teljesen megértem a problémádat, az elején én is vért izzadtam, mire megtanultam rendesen dokkolni és szerintem jó móka. Ha érdekel a manuális dokkolás, akkor adhatok pár tippet, de ha automatára bízod magad az is jó.

Daffit
Én pedig félúton vagyok, rengeteg extra infót nézek, de nincs semmi ami helyettem végezné el a manõvereket. 😄

de a mostani kihíváshoz még annyit: bár a térkép és a mechjeb használata ehez most nem megengedett, bármilyen más eszköz, wiki, honlap, stb. használható

ez a kihívás inkább az instrukciókról szól, érzésbõl repülni. és én a kiírásoknál általában odateszem, hogy a használata nélkül + pont 😄

Trucker39
No látod, épp az ilyenek miatt hanyagolom mostanában a mission kiírásaidat.

Trucker39
Sok mindent tud a MechJeb és szerintem nem veszi el a játék élményt. Valóban, lehet(ne) mindent manuálisan is, de a valóságban sem így történik. Mint írtam, építeni, kipróbálni nagyon szeretek dolgokat, de kis köröcskéket húzogatni ide oda , vagy vacakolni a dokkolással egyáltalán nem. Nem szeretem a diavetítõs bevetéseket sem, épp ezért bele sem kezdtem azokba a missionokba, amik meg lettek hirdetve az elmúlt hetekben.

odamenni, leszállni, visszatérni, és abszolút tilos mindennemû pályaellenõrzés, térképhasználat, stb. ebbe a mechjeb használata is benne van 😄

Kijelöltem, és én is úgy gondoltam ahogy te. Nem az iránya mutatását hiányolom hanem hogy valami mutatta hoy mikor állok vele párhuzamosan, és mikor vagyunk egyvonalban, ahelyett hogy fél méterrel el lennék csúszva hozzá képest valamelyik tengelyen. De akkor felteszem ezt a Machjebet, aztán dokkoljon õ, a többit meg csinálom én.