Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora állomásokat érdemes maximum építeni vagy szállítani ?
komplikált egy mód.
még az alap elemek közt is van nekem ojan ami azt se tudom h mire való, nemhogy egy ijet feltegyek. pedig jól néz ki csak az az extra megahajtás egy kicsit túlzásnak tûnik
Most az Interstellar moddal szeretnék valamit alkotni, esetleg egy tutorial nincs valahol hogy mit-mihez-hogyan kell összerakni?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
csak rá kell csatolni a megfelelõ toló szerkezetet
vagy ha a legalján is van dokkolási pont akkor még egyszerûbb, csak a forgás a macerás
vagy ami most hirtelen eszembejutott az még poén is lenne:
ted fel ezt a módot: link és egyszerûen megcsákjázod és vontatod magad után. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
//Nem fogják elhagyni az orbitot, újra építem egy barátom javaslatai alapján, csak gondoltam én is megmutatom amim van 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi 😄
- a játék mappája van rossz helyen (nekem csak a windows-os partíción mûködik móddal együtt)
- rossz helyre raktad fel
- nem rajtad múlik 😊
nekem is sok gondot okozott a módoknak ez a hibája, de úgy tapasztaltam hogy a windows-os partíción nagyjából mûködnek, ha úgy se akkor felrakom a játékon bellül mind a 2 helyre a módot azt csak jó lesz elöbb utóbb
és végül a még midig nem müködõ elemeket ki szoktam venni és nem zavar.
http://kerbalspaceport.com/renewable-bio-fuel-modules/
ránézek, hátha össze tudom hozni azt akkor kipróbálom, mer egy kissé reálisabb lenne.
egy kérdés remélhetõleg több válasszal
most néztem ezt a videót videó és ojan adatok voltak benne, meg a kerbal is teljesen más volt
és a lényeg: nem tudjátok h miféle módokat használhatott vagy mi volt benne mer eléggé elüt az alaptól.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
650 elem mellett nekem nem futna ijen jól már.
amiket szoktam építeni hajókat azok is ennyibõl szoktak nagyjából állni de egy szenvedés nemhogy még a légellenállással is számolnia keljen a gépnek.
link
de az elsõ 5-10 perc csak zene vagy mi, 1 kicsit megtévesztõ de jó lessz
fõleg az hogy hogyan összehozta a pályát (minimális módosításokkal mindig oda jutott ahova akart)
nálam ez úgy szokott leni hogy egy csomót megyek mire elérem a szükséges pályát
rosszul ment be a link. még csak nem is ezt linkeltem, azt se tudom, mi ez!
elmegy valami a francba 😄
videó újratöltve
õ még összesen egy narancs tankkal is felszállt, elment a Dunára, landolt, majd leszállt az Ike-ra, landolt és hazarepült.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
mer jelenleg elég rossz a helyzet
hiába optimalizálták elvileg a 0.23 ban rendszert valahogy én nem vettem észre hogy változott volna bármi is
és nekem a lagg eléggé elveszi a kedvem, mer az egyszerû dolgoknál nem gond de ha alkotni akarok akkor megszenvedek vele már.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de a jelenlegi konstrukciódat is ki tudod juttatni, csak sok rakéta kell - néhányat én a jelenlegi hajtómûveid alá helyeznék el decouplerekkel
a légköri különbség annyit jelent, hogy ami a Kerbinen nyomás 10000 méteren van, az a Laythén lehet, hogy 5000 méteren.
de lehet, hogy jobban megérné neked egy spaceplane létrehozása ebbõl a szempontból. felszállsz vele, majd a magas légkörben (15-20000 méteren)felgyorsítasz 1000-1500 m/s sebességre, onnantól meg rakétahajtómûvel elhagynád az orbitális pályát. esetleg beszerzel 1-2 modot, amiknek a segítségével a hajtómûvet a súlyközéppontban el tudod forgatni és lebegõ módra átállni (mint pl. a Harrier)
Viszont ez a légkörsûrûség különbség nem annyira bíztató.. Azért használtam a sugárhajtómûvet, mert baromi sokáig lehet vele hülyülni, mire elfogy az üzemanyag.. Lehet, hogy építek egy kisebb rakétameghajtású ketyerét control seattel..
mindenesetre önnön erejébõl ez a jármû soha nem fog orbitális pályára állni. R.A.P.I.E.R. hajtómûvekkel is csak talán. plusz a használt hajtómûveid a magasabb légrétegekben nem mûködnek - ami a Laythe esetében számítana - bár a légkör ott a tengerszint magasságban csak 81 kPa a Kerbin 101 kPa-jával szemben.

mer az hogy mozgékonyabb annak nem tudom hol lehet hasznát venni, max a leszállótalpaknál hogy ne törjenek le hanem rugalmasabbak tudjanak lenni.
mondjuk inkább annak örülnék még ha betennének vagy 20-30 új elemet vagy többet mer az alap módban elég gyér a készlet.
Van benne 1-2 fontos hír!
-Elkezdõdik implementálni a karrier módot, különbözõ random küldikkel.
-A Unity update-nek köszönhetõen átdolgozzák az alkatrészek közötti kapcsolatot. Így aminek szilárdnak kell lennie, az szilárd lesz, aminek meg flexibilisnek, az lazább lesz.(!!)
Jó eséllyel ez sokat dob majd a nagyobb rakéták stabilitásán.

már csak haza kéne reppennem, de mivel itt jobban néz ki azt a részét kihagyom, amúgy a leszálláshoz az üzemanyag kb 1/10 része fogyott csak el
bár nem volt kivel versenyezni, de meglett
jahh és tanulság: nagytömegü szerkezettel könnyebb a landolás mer az oldalirányú mozgás nehezebben jön létre.
[/url][/img]
Végpróbáltam mindent de sajna nem akar indulni, ojan mind a jet-ek nél amikor nem kap levegõt
De majd holnap megoldom valahogy