Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
már csak ha azt nézed hogy mijen hiányosságok vannak a játékban (pénz, még nem mûködõ alkatrészek... meg még amik nincsenek is benne + most hogy a NASA egyik szervezete is érdeklõdik meg segít így még több lesz)
de elvileg valahol van egy leirás (viszonyítási alap) hogy mit akarnak nagyjából megcsinálni
Érdekes az üzemanyag át tud menni a lakó részeken keresztül, de a "lakók" nem. <#whatever>#whatever>
Anélkül marad az EVA.
A Dokkolás után a kerbalok hogyan tudnak átmenni, átbújni a másik jármûre? Belül...
http://www.americaspace.com/wp-content/uploads/2013/10/Space-Debris-Universe-Today.jpg
az ipon meg régebbi verzióról nem is rakhatott volna be videót 😄
http://ipon.hu/hir/valodi_nasa_kuldetes_a_kerbal_space_programban/28916
Volt itt egy kihívás:
Szállj le a Mimnuson ion hajtómû használatával.
100 km. magas, körkörös orbitról indultam. Csak ionmeghajtás végig.
Kerbin elhagyása közben még egy napfogyatkozásba is belefutottam. 😄
Képek Spoilerben, mert nagyok. (Ne fektesse ki a mobilról netezõket)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A felszínhez közel:
Landolás után:
A napfogyatkozás:
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
és majd csak lesz neted, nem a világ legnagyobb összege elõfizetni.
Vagy hatalmas tömegeket próbálok meg elcipelni ( üzemanyag) és alig bírok mozogni. Vagy kb 10%-al kevesebb üzemanyagom marad mint hogy haza tudjak érni 😊
Épp egy mentõ expedíción vagyok túl, elmentem Bill ért mert a holdon ragadt.
Érdekes volt leszállni már egy adott pontra, ez volt az elsõ próbálkozásom 650 méterre tudtam megközelíteni.
Hogyan lehet kutató pontokat lander modulból áttenni POD modulba?
csináltam egy szállító hajót, rajta Lander MK1 modullal. Bolygó pályájára állok, onnan le lander el mert kicsi a súlya. Kõzetminta után vissza dokk a szállító hajóra de a kutató pontjaim a Lander modulban vannak, és sehogy sem tudom áttenni a POD, visszatérõ modulomba.
azt elvileg lessz most annyi új benne hogy lesz mirõl írni egy darabig.
lehet, hogy oktató leírásokat kéne addig gyártani?
Betöltésnél látszik hogy tölti, illetve 1-2 alkaltrész mint pl repair modulok benne vannak a listában, de küldik nincsenek.
Valaki találkozott ilyen problémával?
mindig zavart, hogy a célbolygót soha nem láttam 😄
LINK
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
csak annyit tudni, hogy a 0.18 óta 1-4 hónap telik el 2 verzió között. ha a statisztikákat nézzük, akkor talán márciusban kijön az új - de legkésõbb áprilisban. DE az se kizárt, hogy késõbb, attól függ, mennyi új dolgot raknak bele, mennyire változtatják meg az alapokat - ami a contract miatt alapjaiból újraépíti az egész játékmenetet, nem beszélve a multis tervekrõl.
Kezdeném újra a sok unalmas sanbox után..és itt végre jönnének a contractoc 😊
teszem azt kezdetben csak a Mun-t látjuk, majd fejlesztések után kutatással megtalálhatjuk az égitesteket, de pályaadatok nélkül. további kutatásokkal idõvel a pályaadataikat is megszerezhetnénk...
de tapasztalatban: az elemek elkészítése elég macerás tud lenni (van hogy csak többedszerre müködik) mer mielöt betenném a szerkezete el kell forgatni különben elég torszülöt dolgok sülnek ki belölle, meg a másik problénás része hogy egy másik tárgyhoz pl. kabinhoz való csatolás nem mindig akar mûködni mer sajna van egy kis bugja és nem fogadja el a csatlakozást
semmiféle mozgó tárgyat nem lehet használni (azokat amiket mozdítani akarsz vagy állítani) (a passzív dolgok müködnek pl. aksi generátor tankk)
a repülö szerkezeteknél meg elsõ próbára elég bugos volt nekem ugyanis kb 15°al kellet lejeb néznem a repcsivel hogy egyenesen haladjon (viszinetes helyzetben emelkedet eléggé)
mint majom a farkának 😄
Csak ezt az egy DLL-t kell kicserélni. Ha nem megy, akkor sajnos még várni kell.
mer én hiába tetem be a gamedata-ba úgy mind a töbit nem akar müködni
a másik mappát (source) meg nem tudom hogy hova kéne
mer néztem videót is és ott a képernyõn megjelent egy ikon hozzá
és egyszerüen nem tudom mit kéne csinálni még
please help
ez volna az a mód ?
Ha jól látom ezzel új alkatrészeket építek a régiekbõl .
Ha valaki a biomassa móddal próbálkozik az csak akkor mükszik ha a rendszer meghajtón van a játék és sajnos bele kell nyúlni a cgf be is mert rosszul rakták össze a nyersanyagokat. De ha ez megvan tiéd az UNIVERZUM soha nem lesz gondod üzemanyagra és kajára 😄 mindent megtermelsz 😄
a külön rész az oktatós lesz
elvégre miért ne tennék bele
Jelenleg a 0.23 van fent és az egyik állomás 580 db és 430t a másik ami a kerbin körül épül az meg kb 300 db meg egy két mûhold de az új állomás tuti lesz vagy 500-700 db