5572
  • Fenrir
    Köszi :)
  • tom36
    0.24.2 Hotfix Patch
    javitották a jobb klikkes hibát
  • Lyobag
    vízre érkezel
  • Fenrir
    Ennél a contract-nál mit kell csinálni? Mi az a Splashed Down feltétel?

• Ninju
    Nekem folyamatosan ez a hibaüzi:
    The source and destination cannot both be remote.
  • Ninju
    Mod nélkül is tesztelted?
    Próbáld egyesével, akkor be tudod azonosítani, h melyik okozza a problémát.
  • marci555
    Megvolt többször is :)
  • Fenrir
    Clean install?
  • marci555
    Sziasztok! Egy olyan problémám van egyaránt a 32 és a 64 bites verzióval is , hogyha reloadolok vagy visszapörgetem a kilövést az indításig, akkor elég furcsán kezd el viselkedni a játék. A magasságmérő 0000000-t mutat, a hajó nem látszik. A térkép nézetben a napra fókuszál. Ha kilépek a KSC nézetbe, akkor csak a research épület aktív, a többire nem tudok kattintani. Menteni, kilépni a menübe nem lehet. Van fenn pár mod, azoknak a legfrissebb változatai. Van 1-2 (interstellar, b9) ami nem friss ugyan, de másoknak gond nélkül működik. Valami tipp?

• Fenrir
    Nekem csak vagy harmadikra indult el rendesen, akkor le is frissítette a klienst.
  • Ninju
    Remek, bár nekem a patcher hozza a szokásos hibaüzenetet. :(
  • Diopapa
    Nah, kijött a 0.24.1. Akinél crashelt, annál lehet javít valamit.
  • szalasz87
    Azt hallottam hogy lehet a 0.24-ben rész egységeket külön tesztelni, hogy? (pl. a landoló egységet, párszor megszívtam már hogy elmentem a haláltökébe aztán nem bírtam visszaszállni az űrhajóba......)
  • MarkBlade
    Nálam csak a program crashelt..
  • tom36
    kezdenek előjönni a hibák
    szórakozni akartam sandbox módban de kb 10 perc után összeomlott a game persze vitte magával a számítógépet is ugy hogy újra is indult
    majd megin bepróbálkoztam és ismét játszottam vagy 20 percet azt megint megadta magát. pedig csak annyi történt hogy egy pici gépel lezuhantam.

másnál nem voltak ilyen gondok ?
  • Lyobag
    mert ha jól látom, az oldal motorja cserélődött. a design-t némi CSS átalakítással meg lehetett volna változtatni, de lehet, hogy a régi nem használt olyat, így újra kellett írni a motort. annak örüljünk, hogy az eddigi írások nem vesztek el.
  • Szabolcs92
    Igen, először azt hittem, valami gond van, utána olvastam, hogy "Lecserélésre kerül a némileg már elavult régi dizájn."
    De hogy ezért miért kellett az elérhetőségeket is megváltoztatni, az örök rejtély marad...
  • Ninju
    Nekem benne maradt a kedvencek között.
  • Tauri
    Másnak is megváltozott a fórum elérhetősége? Alig tudtam ide találni
  • Ninju
    2 fő a laborba és ott jelenik meg a kutatóegység tisztító opció.
  • tom36
    én is most ezzel a megoldással próbálkozom de elakadtam amikor a kutató egységek nem akartak visszacsukódni, igy használhatatlanok maradnak
    hiába tettem át az adatokat a kutató laborba nem fogadta el
    vagy fullos szeméjzet kéne a laborba ?
  • Szabolcs92
    Most nézem, Scott Manley rám is cáfolt :D
  • Lyobag
    igen, de a lab mindenhol használható, csak egyszer kell felküldeni, utána bármilyen küldetéshez hozzácsatolhatod (ha van dokkoló rajta :D )
  • Szabolcs92
    Én ennek nem látom sok értelmét. A Minmuson 9 különböző biome van, 2, maximum 3 úttal összeszedhető az összes tudományos cucc, azt pedig ssto-kkal sokkal olcsóbban meg lehet oldani, mint amennyibe egy lab fellövése kerül.
    Más bolygóknál/más bolygók holdjainál lehetne jó választás, de mivel azoknak nincsenek biome-jaik, 1 oda-vissza úttal megoldható mind.
  • SötétBarom
    Ezt kajak nem tudtam :/
  • Lyobag
    a Mystery Goo és a SC-9001 Science Jr csak egyszer használhatóak, kivéve ha van melléjük Mobile Processing Lab MPL-LG-2. azzal lehet nullázni azon eszközöket (de cserébe nagyon nehéz). most viszont már megvan az értelme a használatának. pl. valami minimális lander a Minmusra és egy nagy üzemanyagszállító mobil labos cucc az űrbe
  • Daffit
    A sience modulokból ki lehet szedni, de akkor sem fogod tudni őket újra használni. A hőmérő és hasonló kis szerkezeteknek ez nem gond.
  • tom36
    a tudományos cuccokból is ki lehet szedni az adatokat ?
    mer akkor elég lenne mindenből 1 és úgy végmenni minden biomon nem ?
    bár ha jól tudom legalábbis még nem próbáltam de a müszerekből nem lehet kiszedni az adatokat.
  • Daffit
    Mindent kiszedek és a kabinban tárolok.
  • Lyobag
    kerbonautádat kilüldöd és kiszedheti belőle az adatokat.
  • SötétBarom
    De hát akkor nem kapsz érte science-t..
  • Daffit
    Szerintem ez egy jó dizájn, annyiban szoktam különbözőt összerakni, hogy a tudományos modulokat ott hagyom a bolygó felszínén vagy az űrben. Ezzel is lehet pár száz deltaV-t spórolni.
  • tom36
    nálam ahogy észrevettel ugy van hogy minél régebbóta megy a game annál inkább előjön viszont laggolni meg nem laggol annak ellenére
    tegnap (ma) hajnalban már nekem 50 elemnél is ezt csinálta
    de ez már a korábbi verzióknál is megvolt viszont ott csak akkor jött elő ha már komolyabb lagg volt mellette (ojan 5-600 elemnél), és úgy igazából nem is arról van szó hogy késne az ablak felugrása hanem hogy nem veszi a jelet ha nem jókor kattintasz.
    míg egy hosszabb folyamatos jelnél pl a billentyüzetnél nem okoz gondot
  • Szabolcs92
    Mekkora rakétáknál szokott ez előjönni? Nekem is 4 giga ramom van, de csak sok 100 darabos rakétáknál fordul ez elő.
  • tom36
    csak 4
    lényegében épp hogy csak megéri a 64 bit elvileg már ha nem eszik pont annyival is többet
  • Fenrir
    Nekem ilyen gondom még nem volt, tény, hogy 9 giga ram van a gépben. Nálad mennyi van?
  • tom36
    egyvalamit nagyon kezdek unni ebben a verzióban
    egy idő után már alig lehet az egyes alkatrészek adat tábláját előhozni
    folyamatosan kettintgatnom kell rá azt ha szerencsém van akkor csak 5 másodpercig kell csinálni de most már közel 15s ig kellett kattintgatnom rá mire reagált a gép és egyszerűen elszomorító ez, és még lagg sem volt hanem egyszerűen a memóriát ette meg a game
  • Ninju
    Köszi.
  • Szabolcs92
    De ezzel csak a kabinban tárolt dolgokat (surface sample meg reportok, de utóbbiakat akkor már inkább küldöm rádión) lehet átvinni, nem?
  • Tauri
    Kiszállsz egy Kerbirrel, oda űr-sétálsz egy modulhoz amiből ki akarod szedni a kutatási anyagokat, majd jobb klikk rá. Egészen közel kell menni hozzá. Majd pedig vissza repülsz a POD odba, vagy ahová csak akarod.